PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال بسیار بسیار مهم !! لطفا راهنمایی کنید

develop
March 21st, 2013, 01:16
سلام سال نو همگی مبارک

من یک سرور اختصاصی لینوکس گرفتم و تمام مشخصات سرور رو به من دادند ای پی و رمز ادرس های Cpanel و WHM

حالا سوالات من این هست . خواهشا راهنمایی کنید . جواب ها رو طبق شماره ها بهم بدید که گمراه نشم 8-| اگر میشه با عکس بهم توضیح بدین

1- من میخوام سرور رو روی سایت اصلیم قرار بدم چطوری و به چه شکل باید این کار رو انجام بدم ؟

مثلا ادرس سایت من Mysite.com هست چطوری سرور رو روی سایتم قرار بدم که بشه Ns1.mysite.com - Ns2.mysite.com

2- تفاوت WHM و Cpanel چی هست و هر کدام چه کاری رو انجام میدن ؟

3 - چطوری برای یک سایت دیگه توی سرور هاست ایجاد کنم ؟

ممنونم از همگی

aligoli
March 21st, 2013, 02:07
سلام سال نو همگی مبارک

من یک سرور اختصاصی لینوکس گرفتم و تمام مشخصات سرور رو به من دادند ای پی و رمز ادرس های Cpanel و WHM

حالا سوالات من این هست . خواهشا راهنمایی کنید . جواب ها رو طبق شماره ها بهم بدید که گمراه نشم 8-| اگر میشه با عکس بهم توضیح بدین

1- من میخوام سرور رو روی سایت اصلیم قرار بدم چطوری و به چه شکل باید این کار رو انجام بدم ؟

مثلا ادرس سایت من Mysite.com هست چطوری سرور رو روی سایتم قرار بدم که بشه Ns1.mysite.com - Ns2.mysite.com

2- تفاوت WHM و Cpanel چی هست و هر کدام چه کاری رو انجام میدن ؟

3 - چطوری برای یک سایت دیگه توی سرور هاست ایجاد کنم ؟

ممنونم از همگی

شما وقتی نسبت به این موضوعات آگاهی ندارید نباید از سرور اختصاصی شروع می کردید.

1. شما باید هنگام نصب لینوکس Centos , هاست نیم را server.mysite.com تعریف می نمودید، هنگام نصب سی پنل هم DNS ها رو آنچه نیاز دارید ثبت می کردید و از پنل دامنه، Child Name Server ها رو نام دی .ان .اس و آی.پی سرور خود قرار دهید.
2. WHM به پنل مدیریتی و cPANEL را به پنل کاربری می گویند، اما در کل نام کنترل پنل سی پنل می باشد.
3. شما می توانید داخل سی پنل شوید و Create New Account را به وسیله Find مرورگر پیدا نمایید.

develop
March 21st, 2013, 02:28
سلام ممنون از پاسخ شما . میشه لطفا ایدی یاهوتون رو برای من پ خ کنید چندتا سوال داشتم از شما