PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تمدید دامنه

Ar@sh
March 20th, 2013, 19:20
سلام
من دامنم رو پارسال از یکی از همکارای همین فروم گرفتم.
الان تاریخ ش داره تموم میشه ولی اون بابایی که برای من پارسال خریده دامنه رو پیدا نمیکنم. اون پنل دایرکت ادمین هم لود نمیشه. انگار پاک شده باشه.
حالا من چطوری میتونم دامنه رو تمدید کنم که از دست نره؟

Ar@sh
March 21st, 2013, 11:05
کسی چیزی نمیدونه؟

parsdrive
March 21st, 2013, 11:25
شما پنل برای دامنتون دریافت کردید یا خیر. اگر پنل دریافت کردید قابل شارژ هست اگر نه که امیدی نیست.

clickchat
March 21st, 2013, 16:30
اگر به پنل دسترسی ندارید بزار مهلتش تمام بشه تا دامنه باز بشه به محض اینکه باز شد دوباره به نام خود ثبت کنید

Ar@sh
March 24th, 2013, 02:06
شما پنل برای دامنتون دریافت کردید یا خیر. اگر پنل دریافت کردید قابل شارژ هست اگر نه که امیدی نیست.

بله همون روز دریافت کردم
ولی الان اون ادرس رو که میزنم صفحه ای باز نمیشه و میگه ادرس رو اشتباه زدید. (ادرس رو همون روز کپی کردم و مطمئنم دارم درست میزنم)
به اون شخص هم هر چی زنگ میزنم گوشی روب رنمیداره.
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد دیگه؟

Ar@sh
March 24th, 2013, 02:07
اگر به پنل دسترسی ندارید بزار مهلتش تمام بشه تا دامنه باز بشه به محض اینکه باز شد دوباره به نام خود ثبت کنید

دامنه که تموم بشه سریع اجازه میزدن دوباره ثبت کنم یا یه چیزی شنیدم یکی دو ماه نمیتونه کسی اون رو ثبت کنه؟

Dr.Oxygen
March 24th, 2013, 02:09
بله همون روز دریافت کردم
ولی الان اون ادرس رو که میزنم صفحه ای باز نمیشه و میگه ادرس رو اشتباه زدید. (ادرس رو همون روز کپی کردم و مطمئنم دارم درست میزنم)
خیر

parsdrive
March 24th, 2013, 02:10
بله همون روز دریافت کردم

در مورد پنل اگر اطلاعاتش رو دارید (ایمیل و رمز) از طریق آدرس زیر چک کنید ببینید می تونید وارد بشید یا خیر(اگر در ریسلر کلاب ثبت شده):

Welcome (http://domain.parsdrive.org)

در ضمن دامنه بعد از منقضی شدن بسته به نوع پسوند یکی دو ماهی قفل میشه و برای هیچ کس قابل ثبت نیست. اگر جذاب بشه میبرنش توی حراجی مثل HugeDomains!

shazo
March 24th, 2013, 02:46
اگر جذاب بشه میبرنش توی حراجی مثل HugeDomains!

یعنی چی؟

parsdrive
March 24th, 2013, 02:48
بعضی دامنه ها رو میبرن توی حراجی
نمونش دامنه blogsaz.com

برای ما بود اولین بار. به یه قیمتی فروختیم به یک مشتری و سود هم کردیم اون بنده خدا موقع تمدید رو فراموش کرد. دامنش قفل شد. الانم رفته توی حراجی و با دلار امروز 5 تومنی درمیاد!

البته دامنه weblogsaz.com رو هنوز داریم!!!:71:

shivahost
March 24th, 2013, 02:49
آدرس پنلی که داشتید چه بود؟ شایدبشه یک کاریش کرد

parsdrive
March 24th, 2013, 02:50
اون در آنلاین نیک بود آدرس رو خاطرم نیست قضیه متعلق به سال 86 هست!

tizparvaz
March 24th, 2013, 02:52
اون در آنلاین نیک بود آدرس رو خاطرم نیست قضیه متعلق به سال 86 هست!
منظور ایشون به استارتر بود

shivahost
March 24th, 2013, 02:53
بله همون روز دریافت کردم

آدرس پنلی که داشتید چه بود؟ فکر کنم بشه یک کاریش کرد.

Ar@sh
March 26th, 2013, 02:42
آدرس پنلی که داشتید چه بود؟ فکر کنم بشه یک کاریش کرد.

پ.خ شد.
یکی میگفت اگه اون صفحه ای که مشخصات رو توش وارد کردم. (مثل ایمیل و اسم و شماره تلفن و کلا این چیزا رو اگه داشته باشم میشه یه کاری کردش)
درسته این حرف؟

shivahost
March 26th, 2013, 02:49
پ.خ شد.
یکی میگفت اگه اون صفحه ای که مشخصات رو توش وارد کردم. (مثل ایمیل و اسم و شماره تلفن و کلا این چیزا رو اگه داشته باشم میشه یه کاری کردش)
درسته این حرف؟

عجب پ خ پر اطلاعاتی بود:

سلام
دامنه ای که روی اون به من داده بودن کلا متقضی شده.
انگار هیچی روش نیست دیگه.
چه برسه به این پنل دایرکت ادمین.

یکی میگفت با مشخصاتی که تو سایت موقع ثبت نام زدم میشه یه کارایی کرد. درسته این حرف؟

از این چی بفهمم!؟

Ar@sh
March 26th, 2013, 03:01
عجب پ خ پر اطلاعاتی بود:

از این چی بفهمم!؟

جفت ش یه منظور رو داشتم دیگه.
ساعت 3 شب دنبال جمله بندی درست نباش شیوا هاست گل.
شما که با تجربه هستید تو این کار دامین و این ها یه کلمه بگید این حرف صحت داره یا نه:
این حرف صحیحه؟

shivahost
March 26th, 2013, 03:10
این حرف صحیحه؟

منظور از این صفحه چیه؟ شما یا پنل دامنه دارید یا ندارید! در پ خ گفتم آدرس پنلی که داشتید چه بوده؟

Ar@sh
March 26th, 2013, 03:24
منظور از این صفحه چیه؟ شما یا پنل دامنه دارید یا ندارید! در پ خ گفتم آدرس پنلی که داشتید چه بوده؟

اگه پست اول رو بخونید توضیح دادم.
بله روز اول پنل دایرکت ادمین داشتم.
ادرس پنل اینطوری بود مثلا.

http://domainpanel.mesal.com
حالا این دامنه
mesal.com
دیگه وجود خارجی نداره ( یا منقضی شده یا هرچی دیگه میزنم تو مرورگر هیچی بالا نمیاد.)
حالا سوال من اینه. با اون مشخصاتی که روز اول تو پنل خود دایرکت ادمین دامنه زدم میتونم به دایرکت ادمین اثبات کنم یان دامنه مال منه و دامنه رو یه پنل جدید از اینا بگیرم؟

shivahost
March 26th, 2013, 08:18
اگه پست اول رو بخونید توضیح دادم.
بله روز اول پنل دایرکت ادمین داشتم.
ادرس پنل اینطوری بود مثلا.

http://domainpanel.mesal.com
حالا این دامنه
mesal.com
دیگه وجود خارجی نداره ( یا منقضی شده یا هرچی دیگه میزنم تو مرورگر هیچی بالا نمیاد.)
حالا سوال من اینه. با اون مشخصاتی که روز اول تو پنل خود دایرکت ادمین دامنه زدم میتونم به دایرکت ادمین اثبات کنم یان دامنه مال منه و دامنه رو یه پنل جدید از اینا بگیرم؟

شاید بتونید با اون اطلاعات دامنه را بگیرید!

اگر بتون کمکی بکنم شاید با داشتن نام اصلی اون mesal.com بتونم اون هم شاید! اگر هم نمی خواهید بگید که اصلا کاری از دستم بر نمیاد....