توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی شبکه اجتماعی
magicpowers
March 20th, 2013, 11:50
سلام دوستان به نظرتون واسه راه اندازی یه شبکه اججتماعی از چه سیستمی استفاده کنم؟
gasem_h
March 20th, 2013, 12:40
phpfox خوب به نظر من
666regab
March 20th, 2013, 13:02
بسته به شبکه اجتماعی داره ای که می خواین داره ؟
phpfox و social و ... به دلیل نیازمندی به PHP safe mode - OFF از طرف مدیریت هاست به دلیل مسائل امنیتی صورت نمی گیره . و به همین دلیل اگه می خواین شبکه اجتماعی رو روی هاست بنا کنید از این اسکریپتها نمی تونید استفاده کنید و باید برید سراغ سرور مجازی .
در صورتی که فعلا نیاز مند راه اندازی روی هاست هستید از شیرترونیکس فارسی استفاده کنید .نصب و مدیریتش اسونه .
شبکه اجتماعی من :
arazsolmaz.ir
به هر حال قبل از نصب دنباله اسکریپتهای مختلف بگردید و امکانات و شرایط نصبشون رو بخونید تا مثله من دچار مشکل نشوید .
tizparvaz
March 20th, 2013, 14:57
بسته به شبکه اجتماعی داره ای که می خواین داره ؟
phpfox و social و ... به دلیل بستن برخی امکانات روی هاست که مشکلات امنیتی اجاد می کنه از طرف ادمین ها صورت نمی گیره . و به همین دلیل اگه می خواین شبکه اجتماعی رو روی هاست بنا کنید از این اسکریپتها نمی تونید استفاده کنید و باید برید سراغ سرور مجازی .
شبکه اجتماعی من :
arazsolmaz.ir
در صورتی که فعلا نیاز مند راه اندازی روی هاست هستید از شیرترونیکس فارسی استفاده کنید .نصب و مدیریتش اسونه .
به هر حال قبل از نصب دنباله اسکریپتهای مختلف بگردید و امکانات و شرایط نصبشون رو بخونید تا مثله من دچار مشکل نشوید .
یکم حرفاتون عجیب بود شایدم من متوجه نشدم
phpfox عالیه از 0 تا 100 برای phpfox در خدمتیم
aligoli
March 20th, 2013, 15:18
نمونه ها :
fenjoniha.ir
razeeshgh.ir
از طراحی سایت تا سرورهای مجازی برای این سایت ها .... 0 تا 100 با هزارنویس !
magicpowers
March 20th, 2013, 22:36
من شیرترانیکس نصب کردم باهاش رراحتم اما میگن حفره امنیتی داره این درسته؟
666regab
March 20th, 2013, 22:52
به مرور زمان هر سیستمی امکان داشتن حفره امنیتی رو پیدا می کنه .
سیستم های دیگه اکثرا پولی هستند و به قول معروف به صرفه نیستند اما شیرترونیکس بیشتر سرویس هاش رایگانه و می شه از اینترنت پیدا کرد و نصب کرد .
نصب امکانات جدید رو شیرترونیکس کمی مشکله اما تو سایر سیستمها خیلی ساده هست .