توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال به درگاه بانک ملت
TARIMEHR
March 19th, 2013, 21:11
سلام
دیروز از به پرداخت مشخصات درگاه پرداخت برامون ارسال شد
ما هم از سایت نالر ماژول رو دانلود و نصب کردیم
همین ماژول رو برای دوستان دیگه نصب کردم مشکلی نداشتن
اما وقتی برای خودم نصب کردم میگه امکان اتصال وجود ندارد . دوباره تلاش کنید
ای پی سرور رو توی قرارداد چک کردم درست بود
ادرس سایت هم درست دادم
البته روی ادرس یه شک کوچیکی که دارم اینه . سایت روی ساب دامنه هست ولی من تو قرارداد ادرس اصلی سایت رو دادم. در کل فکر نکنم برا این مورد باشه ولی احتمال هست
پورت 443 و 80 هم که مشکلی نیست و بازه
مشکل از چی میتونه باشه؟
rezaonline.net
March 19th, 2013, 22:50
آدرس وبسرویس بانک ملت به تازگی ها تغییر کرده .
madvps
March 19th, 2013, 22:58
آدرس وبسرویس بانک ملت به تازگی ها تغییر کرده .
خوب میشه بیشتر راهنمایی کنید ما هم چند روز که چه عرض کنم 2 هفته هست که مشکل داره !!
Milad-H
March 19th, 2013, 23:10
خوب میشه بیشتر راهنمایی کنید ما هم چند روز که چه عرض کنم 2 هفته هست که مشکل داره !!
آدرس جدید
https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw
Jungleserver
March 19th, 2013, 23:13
عزیز ،من تا اونجا که خبر دارم چند وقتی هست که درگاه های بانک ملت مشکل دارن
madvps
March 19th, 2013, 23:27
خوب وب سرویس که چک کردم همین آدرس هست !! :39: میشه کمک کنید
rezaonline.net
March 19th, 2013, 23:54
خب اگر مشکلی در اطلاعات و آی پی نباشد و همچنین از هاست ایران باشید ، به یقین ممکن است از اسکریپت باشد.
لطف کنید بگید کدوم قسمت مشکل داره و کدشو بذارید بررسی کنیم
بخش اول request و انتقال به درگاه
بخش دوم برگشت و verify
بخش سوم ستل کردن مبلغ .
madvps
March 19th, 2013, 23:56
خب اگر مشکلی در اطلاعات و آی پی نباشد و همچنین از هاست ایران باشید ، به یقین ممکن است از اسکریپت باشد.
لطف کنید بگید کدوم قسمت مشکل داره و کدشو بذارید بررسی کنیم
بخش اول request و انتقال به درگاه
بخش دوم برگشت و verify
بخش سوم ستل کردن مبلغ .
خوب ببینید در بالا فرمودید وب سرور تغییر کرده درسته منم آدرسی که دوستمون گذاشته رو چک کردم ولی همین آدرس بود و وب سروری که بود همین آدرس بود شما وب سرور رو چی گذاشتید ؟
rezaonline.net
March 20th, 2013, 02:03
من خودم درگاه بانک ملت ندارم ، اما بخش اتصال بانکهای میهن پال رو من نوشتم که ملت هم جزو اش بوده ، به متدهاش آشنام .
فکر کنم آدرس وبسرویس همین باشه که دوستمون گفتن .
yassale
March 20th, 2013, 02:12
اگر به روی whmcs نیاز دارید.
می تونیم تقدیمتون کنیم با نصف قیمت فراسو
در ضمن ماژول رو خودمون نوشتیم و از نظر امنیت مشکلی نداره و ستل خودکار هم انجام میده.
TARIMEHR
March 20th, 2013, 02:13
همراه با ارسال اطلاعات ترمینال 5تا پی دی اف هم فرستادن که توش توضیحاتی بود در مورد استفاده که فکر کنم بدرد برنامه نویس میخوره
یه نمونه سورس هم بود که با ماژول های قبلی که استفاده میکردم خیلی فرق داره
ظاهرا ترمینال ما با ماژول های قدیمی کار نمیکنه و باید ماژول جدید نوشته بشه یا اینی که به عنوان نمونه دادن اطلاعات ترمینال توش قرار بگیره و استفاده کرد
مشکل دقیقا قبل از ورود به درگاه هست یعنی بعد از کلیک روی پرداخت (توی فاکتور) وقتی میزنیم که بره درگاه پرداخت ارور میده
فایل های آموزشی و نمونه ی ماژول ارسالی توسط به پرداخت رو پیوست کردم
yassale
March 20th, 2013, 02:20
مطماً هستید آی پی رو درست دادید بهشون ؟
ممکنه آی پی خروجی از سایتتون چیز دیگه ای باشه که با پینگ ادرس سایت متفاوت باشه.
rezaonline.net
March 20th, 2013, 02:22
این اسکریپت خود بانک هست ، طبیعتا باید کار کنه ، اگر کار نکنه یعنی اطلاعات شما اشتباست .
چک کنید کد ترمینال و .... درست وارد کردید .
order_id که به بانک میفرستید یکتا باید بشه یعنی تکراری نباشه ، از 5000 به بعد بزنید
5001
5002
و ...
TARIMEHR
March 20th, 2013, 02:23
مطماً هستید آی پی رو درست دادید بهشون ؟
ممکنه آی پی خروجی از سایتتون چیز دیگه ای باشه که با پینگ ادرس سایت متفاوت باشه.
بله میدونم
آی پی اصلی سرور رو بهشون دادم
همون ای پی که برای زرین پال استفاده میشه
مشکل از ای پی فکر نکنم باشه
TARIMEHR
March 20th, 2013, 02:27
این اسکریپت خود بانک هست ، طبیعتا باید کار کنه ، اگر کار نکنه یعنی اطلاعات شما اشتباست .
چک کنید کد ترمینال و .... درست وارد کردید .
order_id که به بانک میفرستید یکتا باید بشه یعنی تکراری نباشه ، از 5000 به بعد بزنید
5001
5002
و ...
باید درون فایل default.php اطلاعات ترمینال وارد بشه . درسته؟
اطلاعات هم ای پی اصلی سرور رو دادم + ادرس سایت
ای پی که مطمئنم درست دادم چون هم تو قرارداد ذکر شده بود هم توی بخش پیگیری سایت به پرداخت
ادرس سایت رو من henterz.com دادم در صورتی که ادرس whmcs من my.henterz.com هست
ممکنه بخاطر این باشه؟؟
yassale
March 20th, 2013, 02:32
با اسکریپتی که خودشون هم دادن تست کنید ببینید کد ارور چند هست ؟
در ضمن می تونید freer هم نصب کنید با اون تست کنید ( اما کد ارور نمیده)
yassale
March 20th, 2013, 02:33
ادرس سایت رو من henterz.com دادم در صورتی که ادرس whmcs من my.henterz.com هست
ممکنه بخاطر این باشه؟؟
این برای کال بک هستش (برگشت از بانک به سایت)
TARIMEHR
March 20th, 2013, 02:37
این برای کال بک هستش (برگشت از بانک به سایت)
خب پس این شامل نمیشه
یه مشکلی که هست این اسکریپت که اینا دادن رو باید تو روت آپلود کنم یا توی گت وی؟
چون کاملا فرق داره ساختارش
rezaonline.net
March 20th, 2013, 02:38
اگه به بنده اطمینان دارید اطلاعات هاستتون رو بدید یه تستی انجام بدم به اون کلاسی که خودم نوشتم ببینم جواب میگیریم .
اگرم خیر ، به من چند دقیقه وقت بدید اینو درست کنم بدم تست کنید .
rezaonline.net
March 20th, 2013, 02:46
دستورات زیر رو توی یک فایل پی اچ پی به اسم request.php بذارید و سه خط اول رو پر کنید .
این فایل رو کنار فایلهای بانک ملت بذارید کنار فایل default.php
یکبار اجرا کنید و نتیجه را عیناً اینجا بنویسید .
باید یک رشته عدد و حروف برگشت داده بشه .
rezaonline.net
March 20th, 2013, 02:58
اگر سایت شما henterz.com باشد این سایت در آمریکا میزبانی میشود ، اکثر بانکها منجمله ملت با درخواستهای خارج از هاست ایران مشکل دارند .
TARIMEHR
March 20th, 2013, 03:07
از اونجایی که اطلاعات مشتریان ارزشمند هست ، نمیتونم در اختیار شما قرار بدم و این دلیل بر بی اعتمادی بنده نسبت به شما نیست . امیدوارم از این بابت بنده رو درک کنید
برای همین یه ساب دامنه با نام تست ساختم و روش whmcs نصب کردم
ماژول هم رو هاست اپلود کردم
دسترسی هاست و whmcs تست رو براتون الان ارسال میکنم به همراه ترمینال
ezat1
March 20th, 2013, 13:17
دستورات زیر رو توی یک فایل پی اچ پی به اسم request.php بذارید و سه خط اول رو پر کنید .
این فایل رو کنار فایلهای بانک ملت بذارید کنار فایل default.php
یکبار اجرا کنید و نتیجه را عیناً اینجا بنویسید .
باید یک رشته عدد و حروف برگشت داده بشه .
??? ?? ????? ?? ???? ??? .
این شد پاسخ .همه علامت سوال منم دقیقا این مشکل روئ دارم با تفاوت این که این ماژول قبلا کار میکرد الان همون ماژول امکان اتصال وجود ندارد میده به به پرداخت زنگ زدم میگه اصلا درخواست پردات نمیده سرور ! پورت 80 و 443 باز باشه که باز هست و این دو پورت تحت اختیار httpd هست . پنل koloxo هست سایت هم مشکلی نداره بالا میاد فقط به صفحه بانک ملت نمیره قبلا این مشکل رو داشتم زنگ زدم اونجا چک کردن حل شد این باز زنگ زدم حل نشد حالا باید مطمئن بشم مشکل از کجا هست ! شما چی فکر میکنید ؟
http://test.henterz.com/m.php
هاست شما کلا نمیتونه به ملت وصل بشه .
یا باید از هاست ایرانی استفاده کنید ، یا یک هاست ایرانی تهیه کنید (50مگ + 1گیگ پهنا) و اسکریپت وبسرویس پرداخت واسط کارگاه رضا » وبسرویس پرداخت واسط شخصی (http://rezaworkshop.ir/post/7/webservice) رو روش نصب کنید و از سایتهاتون بهش وصل بشید جهت هدایت به بانک و ...
دوستان اگر تمایل داشتید اعلام کنید تا با هزینه پائین در اختیارتون بذارم کارتون راه بیافته .
http://test.henterz.com/m.php
هاست شما کلا نمیتونه به ملت وصل بشه .
یا باید از هاست ایرانی استفاده کنید ، یا یک هاست ایرانی تهیه کنید (50مگ + 1گیگ پهنا) و اسکریپت وبسرویس پرداخت واسط کارگاه رضا » وبسرویس پرداخت واسط شخصی (http://rezaworkshop.ir/post/7/webservice) رو روش نصب کنید و از سایتهاتون بهش وصل بشید جهت هدایت به بانک و ...
دوستان اگر تمایل داشتید اعلام کنید تا با هزینه پائین در اختیارتون بذارم کارتون راه بیافته .
با سلام ممنون از پاسختون .
منظورتون رو متوجه نمیشم یعنی چی هاستتون نمیتونه وصل بشه ؟ مگر ملت لیمیتی انجام داده که فلان آی پی رنج وصل بشن فلان رنج خیر ؟ تا الا با هاست خارج از ایران ما ارتباط برقرا میکردیم . به نظر بنده این فرمایش که هاست نمیتونه وصل بشه منطقی نیست .
این دستور هم نوشت
eror
rezaonline.net
March 20th, 2013, 23:38
با سلام ممنون از پاسختون .
منظورتون رو متوجه نمیشم یعنی چی هاستتون نمیتونه وصل بشه ؟ مگر ملت لیمیتی انجام داده که فلان آی پی رنج وصل بشن فلان رنج خیر ؟ تا الا با هاست خارج از ایران ما ارتباط برقرا میکردیم . به نظر بنده این فرمایش که هاست نمیتونه وصل بشه منطقی نیست .
این دستور هم نوشت
eror
یعنی سایت شما نمیتونه با وب سرویس بانک ملت ارتباط برقرار کنه .
البته اکثر بانکها اینجورین .
اخیرا ملی هم همینطوری شده ، فقط هاست های داخل ایران میتونن با وبسرویس تعامل داشته باشن .
دیگه این محدودیت چرا ایجاد شده و چه سیاستی پشتش هست کاملا به بانک مربوط میشه نه به بنده .
بهتره از بانک بپرسید .
فکر نکنم از اون سه خط کد ، منطقی تر چیزی پیدا کنید ، وقتی هیچ محتوایی از وبسرویس بانک ملت دریافت نمیشه از سرور شما ، به نظرتون من چی باید بگم ؟
بهرحال من یک برنامه نویسم فقط .
TARIMEHR
April 2nd, 2013, 01:51
زنگ زدم به پرداخت و گفتم اطلاعات ترمینال برام ارسال شد و اقدام به نصب ماژول کردم ولی با ارور امکان اتصال وجود ندارد مواجه شدم
گفتن شماره ترمینال رو بدید
لاگ ها رو چک کردن و بعد ز چند ثانیه گفتن حل شد
تست کردم دیدم حل شد
ماژول و ای پی و سرور خارج که دوستان اشاره کردن هیچ کدوم دلیلش نبود
پی نوشت: صرفا جهت اینکه تاپیک بی نتیجه نمونه ، شرح ماوقع رو در اینجا نوشتم
tizparvaz
April 2nd, 2013, 03:27
ما هم سرور خارج هستیم و مشکلی نداره
Passport
April 2nd, 2013, 07:10
اگر سایت شما henterz.com باشد این سایت در آمریکا میزبانی میشود ، اکثر بانکها منجمله ملت با درخواستهای خارج از هاست ایران مشکل دارند .
از این بابت مطمئن هستید که درگاه های بانک ورودی ها از سرورهای خارج از کشور قبول نمی کنن؟!
برام سوال پیش اومده ؛ اگر یکی از مشتریانشون بخواد به اینترنت بانک بره اما مسافرت کرده باشه به خارج از کشور .. نمیتونه وارد بشه؟
rezaonline.net
April 2nd, 2013, 16:53
از این بابت مطمئن هستید که درگاه های بانک ورودی ها از سرورهای خارج از کشور قبول نمی کنن؟!
برام سوال پیش اومده ؛ اگر یکی از مشتریانشون بخواد به اینترنت بانک بره اما مسافرت کرده باشه به خارج از کشور .. نمیتونه وارد بشه؟
ببینید ، قبل از ارجاع به درگاه بانک ، از طریق سرور باید وبسرویس بانک درخواست بشه و کد refId گرفته بشه ، این اتصال اگر در خارج از ایران باشه (یعنی سایت شما خارج از ایران میزبانی بشه) یا اکثر مواقع خیلی کند جواب میده ، یا قطع هست یا تایم آوت میده ، بعد از گرفتن اون کد ، صرفا چند تا پارامتر بصورت post فرستاده میشه که در اینجا مهم نیست بازدید کننده از چه کشوری باشه .
بعد از برگشت باز باید از وبسرویس بانک توسط سایت شما عملایت verify انجام بشه که باز هم نیازمند اتصال به وبسرویس هست ، همچنین بعد از اون ستل اتومات هم باز نیازمند فراخوانی متدهای وبسرویس هست .
اینکه الان تست میکنید و به بانک ملت وصل میشید فعلا جای شکر و خوشحالی داره .
توی میهن پال درخواست های بانک ملت با سرعت خوبی انجام میشه .
بهرحال اگر فعلا مشکلی ندارید که هیچی ، اگر میتونید سرورتون رو ببرید روی هاست ایران ، اگر بازم مقدور نیست میتونید از اسکریپت پرداخت واسطی که ساختم استفاده کنید و عملایت پرداخت رو روی سرور ایران انجام بدید .
یک هاست 50 مگابایتی با 1 گیگ پهنای باند برای اسکریپت کفایت میکنه .
موفق باشید