ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوری در رابطه با دامین دات ای ار

68amirhossein
March 19th, 2013, 17:30
سلام دوستان راستش من سوالم حرفه ای نیست چون اصن تو کار هاست و اینا نیستم اما سوالم واجبه اگه میشه جواب بدید
اگه کسی دامین دات ای اری به /بت رسونده باشه میتونیم ردیابیش کنیم و پیداش کنیم ؟چون واقعا کارای بدی داره انجام میده و لازمه که پیگیری شه هرچی سریعتر

nginxweb
March 19th, 2013, 17:41
مسلما میشه چون nic.ir تمامی مشخصات رو داره و از طریق پلیس فتا نیز قابل پیگیری میباشد اگر مشکل یا شکایتی پیش امده باشد

bamba
March 19th, 2013, 17:42
از کجا بدونیم که حق با شماست
مدرک ، برای اثبات یک حرف لازم است

ققنوس
March 19th, 2013, 17:45
سلام دوستان راستش من سوالم حرفه ای نیست چون اصن تو کار هاست و اینا نیستم اما سوالم واجبه اگه میشه جواب بدید
اگه کسی دامین دات ای اری به /بت رسونده باشه میتونیم ردیابیش کنیم و پیداش کنیم ؟چون واقعا کارای بدی داره انجام میده و لازمه که پیگیری شه هرچی سریعتر

سلام

اگر براي شما مشكلي ايجاد كرده باشه و مداركش هم موجود باشه مي تونيد از طريق دادگستري محل زندگيتون (مركز استان) بخش جرائم رايانه اي درخواست بديد

پس از برسي و اثبات

روزگارش رو سياه مي كنن !!!!

باتشكر

yassale
March 19th, 2013, 18:20
اگه به اسم خودش ثبت کرده از whois اینفوشو بردار

MihanV
March 19th, 2013, 19:28
اگه به اسم خودش ثبت کرده از whois اینفوشو بردار

كسي كه كاري بدي انجام ميده اطلاعات رو درست نميزنه

ققنوس
March 19th, 2013, 21:07
كسي كه كاري بدي انجام ميده اطلاعات رو درست نميزنه

خوب اين موارد هم هست

ولي حداقلش اكانتش رو مي بندن حالش تميز گرفته ميشه :d

68amirhossein
March 19th, 2013, 21:51
مرسي براي جواب اما منم همون مشكلم بود كه اطلاعات غلط نداده باشه چون اصن براي ثبت داميني مثل اي ار ميشه اطلاعات غلط داد؟ انقدر بي درو پيكر كه نيستش هست يعني ؟! و اين شخص خيلي هم حرفه اي هستش تاحالا نتونستيم پيداش كنيم ولي اين سايت و كه زد اميدوار شدم كه بشه پيداش كرد 8-|

Mihan-Server
March 19th, 2013, 22:03
با who.is پیگیری کنید