PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جدا سازی یک دامنه از سی پنل

navidhosting
March 19th, 2013, 15:32
سلام
دوستان من گیر کردم اونم بدجور کمکم کنید

من یه هاست دارم بر فرض مثال navid.com را روش پارک کردم یعنی این دامنه اصلی هاستم هستش حالا روش یه دامنه دیگه به نام uniqelove.ir گذاشتم. یعنی رو این هاست از دوتا دامنه اسفاده میکردم حالا میخوام دامنه uniqelove رو یه هاست مجزار براش بگیرم خودم دسترسی به whm رو دارم باید چیکار کنم اطلاعاتش شدید برام مهمه ممنون میشم راهنممایی کنید.

و یه سوال دیگه چطور توی بکیجهای که توی whm میسازم پهنای باند رو نامحدود بزارم چی رو باید اضافه کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

mirhendi
March 19th, 2013, 15:38
بهتره از فایل ها و دیتابیس backup به صورت دستی بگیرین و بعد دامنه را پاک کنید و یه هاست بسازید!
همین
---------------------------------------------------------------
برای پهنای باند unlimit هم باید هنگام تعریف کردن پکیج گزینه unlimit را بزنید

navidhosting
March 19th, 2013, 15:41
سلام داداش میدونی چقدر فایل هاش زیاده؟
تازه شیرترانیکس هست برای انتقال دردسر خودش رو داره
راه نیست دامنه navid.com رو جدا کرد و دامنه اصلی رو مثلا uniqelove رو قرار داد؟

nginxweb
March 19th, 2013, 15:44
میتونید addon domain رو هاست فعلی اضافه کنید و دامنه جدید رو روی همون هاست اما در پوشه مخصوص خودش سرویس دهید

navidhosting
March 19th, 2013, 15:47
unlimit به این جمله گیر میده ایراد میگیره دوستان
نگین وب متوجه نشدم چی گفتید اون دامنه جدید نیستش و چند ماه هست داره استفاده میشه

navidhosting
March 19th, 2013, 15:58
بچه به قولی میخوام Switch Account رو تغییر بدم باید چیکار کنم؟

navidhosting
March 19th, 2013, 21:36
چرا کسی کمک نمیکنه

baamusic
March 20th, 2013, 07:14
با سلام
اگه هاست رو اول بر روي navid.com ايجاد كرديد و بعد دامنه uniqelove.ir را پارك كرديد كه مشكلي نداره
دامنه uniqelove.ir رو از پاك خارج كنيد، اطلاعات هاست مشكلي براش پيش نمياد و بعد از از پارك خارج كردن ميتونيد دوباره Addon Domain كنيد و يك پوشه مجرا به دامنه دوم بديد يا اصلا DNS رو تغيير بديد و هاست ديگه اي بديد

در صورتي كه مشكلي بود ميتونم برات انجام بدم

براي نامحدود كردن پهناي باند بايد از اين عبارت استفاده بشه Unlimited

تصوير هم برات ضميمه كردم مثل تصوير عمل كنيد