توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل dns و آی پی سرور قبل
ShayanHost
March 19th, 2013, 11:53
با سلام
ما قبلا" از یه سرور با ای پی 50.97.157.243مستر ریسلر داشتیم ، حالا انتقال دادیم سرور جدید با آی پی 173.45.77.190 ولی هنوز برای خیلیا سرور قبلی رو نشون میده وقتی سایت رو باز میکنند.
کسی میدونه چطور میتونم کاری کنم که آی پی قبل از روی دامنه بره؟
آدرس دامنه: shayanhost.ir
اطلاعات دی ان اس دامنه: intoDNS: shayanhost.ir - check DNS server and mail server health (http://intodns.com/shayanhost.ir)
(سرور قبلی Apache و وب سرور جدید Lite Speed هست که اکثرا" همون ارور 404 سرور Apache رو میبینن!)
nginxweb
March 19th, 2013, 12:10
با سلام
ما قبلا" از یه سرور با ای پی 50.97.157.243مستر ریسلر داشتیم ، حالا انتقال دادیم سرور جدید با آی پی 173.45.77.190 ولی هنوز برای خیلیا سرور قبلی رو نشون میده وقتی سایت رو باز میکنند.
کسی میدونه چطور میتونم کاری کنم که آی پی قبل از روی دامنه بره؟
آدرس دامنه: shayanhost.ir
اطلاعات دی ان اس دامنه: intoDNS: shayanhost.ir - check DNS server and mail server health (http://intodns.com/shayanhost.ir)
(سرور قبلی Apache و وب سرور جدید Lite Speed هست که اکثرا" همون ارور 404 سرور Apache رو میبینن!)
مشکل شما این هستش دوست عزیز
Looks like the A records (the GLUE) got from the parent zone check are different than the ones got from your nameservers. You have to make sure your parent server has the same NS records for your zone as you do.I detected some problems as follows:
For ns2.shayanhost.ir the parent reported: ['173.45.77.190'] and your nameservers reported: ['50.97.157.243']
For ns1.shayanhost.ir the parent reported: ['173.45.77.190'] and your nameservers reported: ['50.97.157.243']
همون طور که میبینید ns1 های یک آیپی رو replay میدن و نیم سرورها یک آیپی دیگه..
کاری که شما باید کنید باید یک A record در پنل خود دامنه با آیپی جدید و هچنین یک Arecord در پنل هاست دامنه اصلی اضافه کنید مشکلتون حل خواهد شد
ShayanHost
March 19th, 2013, 12:18
11978
من رفتم توی قسمت Simple Dns Zone Editor سی پنل و دیدم که ns1.shayanhost.ir و ns2.shayanhost.ir با آی پی های سرور قبل ست شده !!!!!!!!!
همون آی پی هارو عوض کنم مشکل حل میشه؟؟
ShayanHost
March 19th, 2013, 12:49
مشکل حل شد.
ممنون
Mihan-Server
March 19th, 2013, 13:02
لول ، آیپی تون 5 تا از رنج آیپی ما پایین تره :دی
شما نیم سرورو ریکورد هارو در پنل دامنه و هاست تغییر بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد ؛
احتمالا یکی از راه هارو اشتباه رفتی
اگر به کمک احتیاج داشتید در خدمتیم : MihanServer یاهو