توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست
demureboy
March 19th, 2013, 03:18
سلام دوستان من در زمینه هاست و دامنه و کار کردن با کنترل پانل خیلی خیلی مبتدی هستم . از یک شرکت هاست معمولی لینوکس 250 مگ با امکانات نامحدود همراه با دامنه خریدم . البته فقط برای نصب اسکریپت cgi (قبلش با خودشون هماهنگ کردم و گفتند مشکل نداره ) من از آن برای ساختن فرونت برای برنامه های هندلز مثل نیم باز یا یاهو مسنجر یا یو سی استفاده میکنم . حالا میخوام کسی نتونه سایتم رو پیدا کنه و به فرونت هام و اسکریپت هام دسترسی داشته باشه چون باعث فشار آوردن روی سرور میشه حالا میخوام طوری شه که محتویات سایتم دیده نشه و کسی نتونه از اسکریپت هام به وسیله هاست من استفاده کنه چی کار باید کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید . به غیر از ریدایرکت چه راه حلی داره ؟
Mihan-Server
March 19th, 2013, 03:44
منظورتون رو متوجه نشدم ،
اما اگر میخواهید کسی به فایل هاتون دسترسی پیدا نکنه ، میتونید روی فولدر مربوطه پسورد بذارید .
موفق باشید.
safinoor
March 19th, 2013, 09:33
علاوه بر پسورد گذاری که دوست خوبمون گفتند شما میتونید توسط robots.txt نیز از ایندکس شدن اون صفحات تو موتورهای جستجوگر جلوگیری کنید (عملا یعنی جلوی ورود کاربران از موتورهای جستجوگر رو می گیرید)
نیاز به توضیح بود بگید بگم .
demureboy
March 22nd, 2013, 02:43
ممنونم از پاسختون دوستان اوم مشکلم حل شد اما من مشکل دیگه دارم چون کاربران زیادی از طریق هاست من بوسیله برنامه های موبایل به اینترنت وصل میشن باعث استفاده زیاد و ساسپند شدن سایتم میشه واسه جلوگیری از این رخداد چه کار باید کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
compiler
March 22nd, 2013, 12:43
ممنونم از پاسختون دوستان اوم مشکلم حل شد اما من مشکل دیگه دارم چون کاربران زیادی از طریق هاست من بوسیله برنامه های موبایل به اینترنت وصل میشن باعث استفاده زیاد و ساسپند شدن سایتم میشه واسه جلوگیری از این رخداد چه کار باید کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
درود بر شما
برای جلوگیری از این مشکل باید پلن هاستتون رو ارتقا بدید!!!
servervds.com
March 22nd, 2013, 12:51
با سلام
در صورت اطمینان از پروژه میتونیم امکانات رایگان در اختیارتون بذاریم
با تشکر