سلام
دوست عزیز از نصب ورژن 5.2.2 خودداری کنید و نسخه 5.1.5 را نصب کنید
هنوز مشکلاتی در ورژن 5.2.1 و 5.2.2 هست
با خرید لایسنس میتوانید به کلیه ورژن ها دسترسی داشته باشید و از بروزرسانی ها مطلع گردید
ورژن های نال شده بدون استثنا شما را دچار مشکلات فنی و امنیتی خواهند کرد
جهت خرید The Complete Client Management, Recurring Billing & Support Solution (http://whmcs.com) و نماینده فارسی شرکت فراسو هست
shnow
March 18th, 2013, 13:12
نه میخوام پول ندم چون تازه شروع کردم .فارسی ساز هم داشته باشه و با زبان فارسی مشکل نداشته باشه یکی نصب کردم هنگام ذخیره تغیرات صفحه سفید میشد یا هنگاهم پرداخت سفید میشود و خطا میداد لطفا یه ورژنی رو معرفی کنید بدون مشکل باشه .ولینک رو هم اگه میشه بزارید ممنون میشم
توی اینترنت بگیرید نسخه نال شده رو پیدا خواهید کرد، من اگر به جای شما بودم از هاستینگ می کشیدم بیرون چون هم بازارش افتضاح شده هم کار قیمت ها افتضاح تر.
hassan5099
March 18th, 2013, 14:58
سلام
دوست عزیز از نصب ورژن 5.2.2 خودداری کنید و نسخه 5.1.5 را نصب کنید
هنوز مشکلاتی در ورژن 5.2.1 و 5.2.2 هست
با خرید لایسنس میتوانید به کلیه ورژن ها دسترسی داشته باشید و از بروزرسانی ها مطلع گردید
ورژن های نال شده بدون استثنا شما را دچار مشکلات فنی و امنیتی خواهند کرد
جهت خرید The Complete Client Management, Recurring Billing & Support Solution (http://whmcs.com) و نماینده فارسی شرکت فراسو هست
سلام
من دارم نسخه 5.2.2 استفاده می کنم مشکلی نداره
اگه مشکل امنیته تا تغییرش بدم
MihanV
March 18th, 2013, 21:05
چه تعجبی!!!
كجاي جمله من نشاني از تعجب داشت؟
nimafire
March 18th, 2013, 21:11
سلام
من دارم نسخه 5.2.2 استفاده می کنم مشکلی نداره
اگه مشکل امنیته تا تغییرش بدم
خیر مشکل امنیتی ندارد. منتهی ماژول های طراحی شده همانند پرداخت ها. چندین ماژول sms و ... به دلیلی تغییر عملکرد سیستم whmcs دچار مشکل شده اند
اگر ماژول های شما بدون عیب کار میکنند ، جای نگرانی نیست
bamba
March 18th, 2013, 21:49
كجاي جمله من نشاني از تعجب داشت؟
عکس آواتارتو گفتم نه جمله تو
وقتی دیدمش خندم گرفت
yassale
March 18th, 2013, 21:55
درگاه پرداخت ها روی 5.2.2 از کار افتادن راهی اگه هست جز دون گرید خواهشاً اعلام کنید.
Mihan-Server
March 18th, 2013, 22:06
اگر میخواهید از نسخه اورجینال استفاده کنید ، مشکلی نخواهید داشت
اما اگر از نسخه نال میخواهید استفاده کنید از نسخه 5.0.3 استفاده کنید
برای کانفیگ امنیتی بصورت رایگان هم میتوانید با یاهو بنده در تماس باشید : MihanServer