ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش فعال کردن ssh در vmware

sarwhost
March 17th, 2013, 22:42
با سلام و عرض ادب
امروز یکی از مشتریا ما میخواست ssh در vmware رو فعال کنه که از ما کمک خواست
منم از این رو گفتم این اموزش در اختیار همه قرار بدم
11943

اموزش تصویری فعال کردن ssh در سرور اختصاصی vmware - مرکز آموزش کاربران - شرکت سروآی تی (http://www.sarv-it.com/portal/knowledgebase/1/----ssh----vmware.html)

http://www.sarv-it.com/portal/knowledgebase/1/----ssh----vmware.html

zoghal
April 24th, 2014, 20:34
درود این صفحه شما که باز نشد. اما چون سوال من مرتبط بود اینجا می پرسم.
به من یک وی پی اس خام دادن. خودم روش لینوکس سنت او اس نصب کردم.
ای پی و شبکه رو هم فعال کردم. اما هر کاری می کنم. نمی تونم به ssh کانکت بزنم. کنسول من لیمیت شده. ایا نیاز به تغییرات در کنسول هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

Mr.Te0
April 25th, 2014, 04:31
درود این صفحه شما که باز نشد. اما چون سوال من مرتبط بود اینجا می پرسم.
به من یک وی پی اس خام دادن. خودم روش لینوکس سنت او اس نصب کردم.
ای پی و شبکه رو هم فعال کردم. اما هر کاری می کنم. نمی تونم به ssh کانکت بزنم. کنسول من لیمیت شده. ایا نیاز به تغییرات در کنسول هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

فایروال رو چک کردید؟

sarwhost
April 25th, 2014, 10:05
شما چک کنید ببینید پینگ داره ای پی تون

zoghal
April 26th, 2014, 05:55
خیلی از مسايل رو چک کردم. در اصل مشکلی از تنظیمات نبود. مشکل از برقراری ارتباط بود. ۵ نقطه ایران دادم تست کردن. فقط مشهد و تهران می تونستند هم ssh بزننن هم ریموت دسکتاپ کنند.(مجبور شدم ویندوزش کنم.)

اینترنت من از های وب هست. جالبه میتونستم با کسنول و سرور اصلی وصل بشم. پینگ هم می داد. اما به هیچ سوکتی نمی تونستم وصل بشم. اما یک عده موفق می شدند. نمی دونم مشکل از نت من هست یا از سرور و ساختار شبکه و تنظیماتش هست.

MagicVps.Com
April 27th, 2014, 01:02
خیلی از مسايل رو چک کردم. در اصل مشکلی از تنظیمات نبود. مشکل از برقراری ارتباط بود. ۵ نقطه ایران دادم تست کردن. فقط مشهد و تهران می تونستند هم ssh بزننن هم ریموت دسکتاپ کنند.(مجبور شدم ویندوزش کنم.)

اینترنت من از های وب هست. جالبه میتونستم با کسنول و سرور اصلی وصل بشم. پینگ هم می داد. اما به هیچ سوکتی نمی تونستم وصل بشم. اما یک عده موفق می شدند. نمی دونم مشکل از نت من هست یا از سرور و ساختار شبکه و تنظیماتش هست.

زیاد فکرتون مشغول نکنید مشکل از نتهای ایران هست متاسفانه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد ساختارشبکه و تنظیمات سرورتون مطمن باشدی که درست هست ومشکل از داخل ایران هست

zoghal
April 27th, 2014, 11:33
بله اطمینان پیدا کردیم ای پی که بهم داده بودن ***** شده بود. در کل از همگی ممنون