توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سی پنل
ariansafaei
March 16th, 2013, 18:36
درود
2 تا سوال :
1. چه جوری میتونم ssl رو از لاگین سی پنل بردارم که سرعت صفحه ی لاگین بالا بره ؟ و از پورت 2082 به 2083 خود کار تغییر نکن ؟
2. مقدار فضای اپلود مجاز در کنترل پنل 2 مگ هست چه جوری میتونم اینو افزایش بدم یا کاری کنم که به اندازه ی فضای هاست بشه اپلود کرد ؟
ممنون
clickchat
March 16th, 2013, 18:43
با سلام خدمت شما
پاسخ اول رو باید بررسی کنیم پاسخش را در همین پست مینویسم
در پاسخ دوم باید عرض کنم برین توی ssh و کد زیر را وارد کنید
nano /etc/php.ini
رو وارد کن در صفحه آخر میزان حجم آپلود نوشته اونجا میتونی پیشفرض 2 مگ رو تغییر بدی
ariansafaei
March 16th, 2013, 19:00
با سلام خدمت شما
پاسخ اول رو باید بررسی کنیم پاسخش را در همین پست مینویسم
در پاسخ دوم باید عرض کنم برین توی ssh و کد زیر را وارد کنید
nano /etc/php.ini
رو وارد کن در صفحه آخر میزان حجم آپلود نوشته اونجا میتونی پیشفرض 2 مگ رو تغییر بدی
ممنون از جواتون
ولی php.ini در etc وجود ندارد
و وقتی nano /etc/php.ini رو میزنم فایل جدید میسازه
MehrganWeb
March 16th, 2013, 19:09
درود
2 تا سوال :
1. چه جوری میتونم ssl رو از لاگین سی پنل بردارم که سرعت صفحه ی لاگین بالا بره ؟ و از پورت 2082 به 2083 خود کار تغییر نکن ؟
2. مقدار فضای اپلود مجاز در کنترل پنل 2 مگ هست چه جوری میتونم اینو افزایش بدم یا کاری کنم که به اندازه ی فضای هاست بشه اپلود کرد ؟
ممنون
سلام عزیز
1 - میری بخش Server Configuration بعد روی Tweak Setting کلیک میکنید و بعدش تب Redirection رو پیدا میکنی و Always Redirect to SSL ? رو پیدا میکنی بعدش از ON به OFF تغییرش میدی
2- از توی WHM به قسمت Service Configuration میری بعدش به قسمت PHP Configuration Editor میرید و upload_max_filesiz رو روی هر مقداری که بخواین قرار میدید
* به کلماتی که کشیدم خط زیرشون دقت کن
* اگه هم چیزایی که گفتم ندیدی با Ctrl + F سرچ کن توی همون صفحه پیدامیشه
مشکلی بود با ای دیم تماس بگیر
عصر بخیر
MehrganWeb
March 16th, 2013, 19:10
سلام عزیز
1 - میری بخش Server Configuration بعد روی Tweak Setting کلیک میکنید و بعدش تب Redirection رو پیدا میکنی و Always Redirect to SSL ? رو پیدا میکنی بعدش از ON به OFF تغییرش میدی
2- از توی WHM به قسمت Service Configuration میری بعدش به قسمت PHP Configuration Editor میرید و upload_max_filesiz رو روی هر مقداری که بخواین قرار میدید
* به کلماتی که کشیدم خط زیرشون دقت کن
* اگه هم چیزایی که گفتم ندیدی با Ctrl + F سرچ کن توی همون صفحه پیدامیشه
مشکلی بود با ای دیم تماس بگیر
عصر بخیر
اینایی که گفتم رو همرو توی WHM انجام بدی وارد SSH هم نمی خواد بشه میخوای ابرو رو درست کنی میزنی یه موقع چشم رو کور میکنی
:d
safinoor
March 16th, 2013, 22:43
در Tweak Settings سپس سربرگ All گزینه ای موجوده با نام require ssl یه همچین اسمی بر روی no تنظیم کنید .
Always Redirect to SSL هم پیدا کنید به No تغیر بدید .
حالا CTRL+SHIFT+DELETE رو بزنید تیک Cach رو بزنید تا کش مرورگر خالی بشه و نتیجه رو چک کنید .
ariansafaei
March 17th, 2013, 12:41
در Tweak Settings سپس سربرگ All گزینه ای موجوده با نام require ssl یه همچین اسمی بر روی no تنظیم کنید .
Always Redirect to SSL هم پیدا کنید به No تغیر بدید .
حالا CTRL+SHIFT+DELETE رو بزنید تیک Cach رو بزنید تا کش مرورگر خالی بشه و نتیجه رو چک کنید .
ممنون از تمام دوستان
مشکل اس اس ال همچنان پا برجاست و تا زمانی که اون پا برجاست مشکل دومم به این راحتی حل نمیشه چون دسترسی به سرور خیلی کنده و فقط با وی پی اس میشه بهش دسترسی داشت اونم به سختی
حل کردن همچین مشکلی ساعت ها وقت میبره
سی پیو سرور 8.8 گیگاهرتز هست با رم 4
مشکل از منابع نیست از همین اس اس اله که بازم خرابه
البته شایدم از کش باشه
با یه پی سی دیگه تست میکنم نتیجشو همین جا مینویسم
safinoor
March 17th, 2013, 13:34
سرور ما به دلیل کندی سرعت ssl رو از روش کاملا برداشتیم میتونید تست کنید :
209.190.51.179:2082
209.190.51.179:2086
اگر مایل بودید با مشخصات داخل امضا با ما در ارتباط باشید .
MehrganWeb
March 17th, 2013, 13:42
ممنون از تمام دوستان
مشکل اس اس ال همچنان پا برجاست و تا زمانی که اون پا برجاست مشکل دومم به این راحتی حل نمیشه چون دسترسی به سرور خیلی کنده و فقط با وی پی اس میشه بهش دسترسی داشت اونم به سختی
حل کردن همچین مشکلی ساعت ها وقت میبره
سی پیو سرور 8.8 گیگاهرتز هست با رم 4
مشکل از منابع نیست از همین اس اس اله که بازم خرابه
البته شایدم از کش باشه
با یه پی سی دیگه تست میکنم نتیجشو همین جا مینویسم
اطلاعات سرور رو در صورت اینکه مایل بودید برای من پ.خ کنید انجامش بدم براتون
موفق باشید