PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دایرکت ادمین

ali57
March 16th, 2013, 07:45
سلام دوستان

2روز پیش از طرف شرکتی که وی پی اس خریده بودم ایمیل اومد که وی پی اس شما انتقال پیدا کرده به سرور دیگر حالا ای پی اینا هم تغییر کرده من ای پی رو بر روی دامین

ست کردم. ولی سایت بالا نمیاد چون دایرکت ادمین بر روی ای پی قبلی ست هست و چون لیسانس رو تمدید نکردم دسترسی به پنل چطور مشکل رو حل کنم از طریق

ssh با تشکر

RoobinaServer
March 16th, 2013, 07:49
سلام دوستان

2روز پیش از طرف شرکتی که وی پی اس خریده بودم ایمیل اومد که وی پی اس شما انتقال پیدا کرده به سرور دیگر حالا ای پی اینا هم تغییر کرده من ای پی رو بر روی دامین

ست کردم. ولی سایت بالا نمیاد چون دایرکت ادمین بر روی ای پی قبلی ست هست و چون لیسانس رو تمدید نکردم دسترسی به پنل چطور مشکل رو حل کنم از طریق

ssh با تشکر

با سلام

شما الان لایسنس دارید یا خیر ؟ اگر ندارید چه طور میخواهید به پنل دسترسی داشته باشید ؟(وقتی لایسنس Expire میشه دسترسی دیگه ندارید)

---

اگر کلا Expire شده که هیچ اما اگر مثلا یک هفته وقت داره یا بیشتر به کسی که براتون تهیه کرده بگید که آیپی را براتون به آیپی جدید در لایسنسی که تهیه کرده تغییر بده.

ارادتمند سجادیه
یا حق

ali57
March 16th, 2013, 07:52
با سلام

شما الان لایسنس دارید یا خیر ؟ اگر ندارید چه طور میخواهید به پنل دسترسی داشته باشید ؟(وقتی لایسنس Expire میشه دسترسی دیگه ندارید)

---

اگر کلا Expire شده که هیچ اما اگر مثلا یک هفته وقت داره یا بیشتر به کسی که براتون تهیه کرده بگید که آیپی را براتون به آیپی جدید در لایسنسی که تهیه کرده تغییر بده.

ارادتمند سجادیه
یا حق

درود

Expire شده. من نمیخوام دسترسی داشته باشم چون باید دوباره لیسانس بخرم راهی هست مشکل رو در ssh بر طرف کنم؟

RoobinaServer
March 16th, 2013, 08:04
درود

Expire شده. من نمیخوام دسترسی داشته باشم چون باید دوباره لیسانس بخرم راهی هست مشکل رو در ssh بر طرف کنم؟

برای تغییر آیپی :

cd /usr/local/directadmin/scripts
./ipswap.sh 1.2.3.4 4.3.2.1

1234 آیپی قدیمی و 4.3.2.1 آیپی جدید را بزنید.

بعد هم دستورات زیر را بزنید :

service httpd restart
service proftpd restart
service exim restart
service dovecot restart

یا حق