ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا سرک کشیدن در فایل های دارنده سرویس مجازی توسط دیتاسنتر مجاز می باشد؟

mybb
March 15th, 2013, 12:02
سلام

یه سوالی برایم پیش اومده با توجه به این که VPS مخفف Virtual Private server هستش این خصوصی بودنش به این معنی نیستش که دیتاسنتر حق بازرسی فایل های موجود رو سرور ما رو ندارند.
آخه از یکی از اعضای اینجا من VPS گرفتم برای من اکانت رو ساسپند کردن که داخل فلان فایل زیپ شما ویروس وجود دارد در حالی که فایل رو به virustotal میدادی فقط 4 مورد شک می کردن به فایل.
خواستم بدونم کار این آقا به عنوان دیتا سنتر صحیح هستش یا با اشکال مواجه هستش؟

majidisaloo1
March 15th, 2013, 12:27
اگر ویروس باشد امکان آلوده کردن کل سیستم وجود دارد که این اخطار هم احتمال 99 درصد که ویروس هست از دیتا سنتر ارسال شده و ایشون مطلع شده اند
این حق برای موارد فورس ماژور وجود دارد اگر در قوانینش ذکر کرده باشد

RoobinaServer
March 15th, 2013, 12:38
سلام

یه سوالی برایم پیش اومده با توجه به این که VPS مخفف Virtual Private server هستش این خصوصی بودنش به این معنی نیستش که دیتاسنتر حق بازرسی فایل های موجود رو سرور ما رو ندارند.
آخه از یکی از اعضای اینجا من VPS گرفتم برای من اکانت رو ساسپند کردن که داخل فلان فایل زیپ شما ویروس وجود دارد در حالی که فایل رو به virustotal میدادی فقط 4 مورد شک می کردن به فایل.
خواستم بدونم کار این آقا به عنوان دیتا سنتر صحیح هستش یا با اشکال مواجه هستش؟

با سلام

سرک کشیدن نیست احتمالا هارد مشکل مواجه شده اومدن اسکن کردن یا همینطوری روال کاری دارن برای اسکن کردن هارد و اسکن کردند دیدن یک ویروسی وجود داره که مربوط به سرور شما هست.

خیلی مواقع همین ویروس ها باعث تخریب هارد نیز میشود (نرم افزاری) و باعث الکی پرشدن و فشار روی هارد میشه که تنها راهش فرمت و سکتور بندی مجدد هارد هست که برای جلوگیری از این عوامل باید تا جایی که ممکنه از بودن ویروس روی هارد جلوگیری بشه.

یا حق

mybb
March 15th, 2013, 12:52
تشکر از پاسخ دوستان ولی فایل واقعا مبتلا نبوده به گواهی ویروس توتال و سرور لین*** که امکان اجرای فایل exe رو نداره در ثانی فایل زیپ شده اروری که به ما دادن این بودش :

> +-----------------------------------------------------------------------------------------------
> |2013-01-06 12:40:49 CET |8970976 |PUA.Packed.PECompact-1 |192.xxx.136.xxx |xxx.ir

PE Compact فقط یک پکر هستش ویرویس نیست باز هم حق همچین کاری دارند ؟

HyperServer
March 15th, 2013, 13:07
با سلام...
مجازی سار سرور اصلی چی هست ؟

mybb
March 15th, 2013, 13:18
نمی دونم والا از این novinvps گرفتیم http://www.webhostingtalk.ir/f15/54354/

mamali5
March 15th, 2013, 13:34
نمی دونم والا از این novinvps گرفتیم http://www.webhostingtalk.ir/f15/54354/

احتمال 99% ویروس وارد شبکه شده و دیتاسنتر متوجه شده
و ابیوز اومده واسشون