توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی،بله یا خیر؟
loversgod
March 14th, 2013, 20:49
سلام
من یک گروه طراحی و ساخت سایت دارم که برای تامین هاست مشتریان از نمایندگی هاست اشتراکی استفاده میکنم.البته تک و توک فروش مجزا هم دارم. حالا چند وقته به فکر افتادم که به جای این کار از سرور مجازی استفاده کنم که کنترل بیشتری داشته باشم و مجبور نشم برای هرچیزی کوچیکی با ارائه دهنده نمایندگیم تماس بگیرم.میخوام ببینم سرور مجازی به کار من میاد یا نه؟
البته فکر میکنم این سوال خیلی ها باشه که سرور مجازی برای کار ارائه هاست خوبه یا همین نمایندگی ها بهتره؟البته تعداد و بازدید ها انقدر نیست که نیاز به سرور اختصاصی داشته باشم ولی امکانات کم نمایندگی اشتراکی و نیاز به تماس با ارائه دهنده اصلی اذیت میکنه.
ممنون میشم اساتید کمک کنن
aligoli
March 14th, 2013, 20:56
با سلام
پیشنهاد ما سرور مجازی هست :
1. آشنایی با مدیریت و عملکرد سرور ها
2. متکی نبودن به شرکت های نمایندگی و رسیلری های پرداکنده
3. استفاده از منابع اختصاصی سرور برای سایت ها
4. پلاگین هایی که در کنترل پنل مورد نیازتون هست خودتون می تونید فعال کنید، تابع تنظیماتی که شرکت رسیلری انجام داده است نیستید !
5. و ....
danitfk
March 14th, 2013, 21:07
سرور مجازی خیلی بهتر از نمایندگی هاست هست ؛
اما یا باید هزینه برای کانفیگ پرداخت کنید ؛ یا اینکه علم کانفیگ داشته باشید یا کسب کنید.
tizparvaz
March 14th, 2013, 21:07
سلام
اگر قدرت درگیر شدن با مشکلات و یا تنظیمات یک سرور مجازی رو ندارید همون نمایندگی از یک جای مطمئن بهتره
اما اگر میتونید با مشکلاتی که ممکنه براتون پیش بیاد دست و پنجه نرم کنید یا اینکه هزینه بدید کسی براتون رفع کنه سرور مجازی برای شما خوبه
loversgod
March 14th, 2013, 21:59
منظورتون از کانفیگ چیه دقیقا؟ بزرگترین مشکل من که منو دودل میکنه اینه که دقیقا نمیدونم سرور مجازی چجوریه.من خودم لینوکس کارم، جایی که میخوام ازش بگیرم هم برام اوبونتو و کنترل پنل ها رو نصب میکنه.پشتیبانیش هم خوبه.لینوکس بلد باشم کافیه؟
الان سرور مجازی بگیرم مثل همون لینوکس روی کامپیوترمه؟مثلا اوبونتو سرور ظاهرا همون شکله..میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟
ممنون میشم اگه یه مقایسه کنید بین نمایندگی اشتراکی و سرور مجازی و سرور اختصاصی.یه چیز ملموس نه اینا که همه جا نوشته: کاستومایز بالاتر به ترتیب.قدرت بیشتر به ترتیب و.. ملموس باشه.
خیلبیی ممنون از دوستان که لطف میکنن
loversgod
March 14th, 2013, 22:00
سلام
اگر قدرت درگیر شدن با مشکلات و یا تنظیمات یک سرور مجازی رو ندارید همون نمایندگی از یک جای مطمئن بهتره
اما اگر میتونید با مشکلاتی که ممکنه براتون پیش بیاد دست و پنجه نرم کنید یا اینکه هزینه بدید کسی براتون رفع کنه سرور مجازی برای شما خوبه
این مشکلات که میگید مثلا چی منظورتونه؟
aligoli
March 15th, 2013, 02:56
اگر سرور مجازی را برای هاستینگ مد نظر دارید باید Centos 5.8 نصب کنید به همراه یک کنترل پنل مثلا دایرکت ادمین یا سی پنل ! که کنترل پنل ها هم باید کانفیگ شوند ....
loversgod
March 15th, 2013, 03:04
اگر سرور مجازی را برای هاستینگ مد نظر دارید باید Centos 5.8 نصب کنید به همراه یک کنترل پنل مثلا دایرکت ادمین یا سی پنل ! که کنترل پنل ها هم باید کانفیگ شوند ....
یعنی با اوبونتو نمیشه این کارو کرد؟منظور از کانفیگ چیه؟
mobinhost.david@gmail.com
March 15th, 2013, 03:58
100 % سرور مجازی براتون مناسب تر هست
شما اگر بتونید هزینه ی ماهیانه یسی پنل که زیاد هم نیست رو بدین براتون به صرفه تر هست
ببینید دوست عزیز برای کار حرفه ای و رسیدن به یک کار بزرگ به نظرم پرداخت این هزینه خیلی مناسب هست
حتما این کار براتون در اینده خیلی خوب هست و به خودتون میگید چرا تا حالا این کار رو نکرده بودم
aligoli
March 15th, 2013, 04:06
یعنی با اوبونتو نمیشه این کارو کرد؟منظور از کانفیگ چیه؟
برای هاستینگ، Centos بهترین گزینه هست !
منظور از کانفیگ سی پنل این هست که مثلا شما میخوایید PHP 5.2 با php 5.3 به همراه پلاگین هایی که برای سایت های وردپرس، جوملا یا سیستم های مدیریت محتوای دیگر لازم هست رو فعال کنید به طور پیش فرض نمی دونید که میتونید هزینه کنید تا شخصی که نسبت به این مسایل آگاهی داره براتون انجام بده ، می توان نصب فایروال، آنتی ویروس، پلاگین های مانیتورینگ و ... رو هم جزو کانفیگ های سرور حساب نمود !
compiler
March 15th, 2013, 06:43
سلام
هیچ باید قطعی وجود نداره
شما بسته به تجربه و دانش تکنیکالی که در این زمینه دارید میتونید از توزیع ها و ورژن های مختلف لینوکس استفاده کنید
CentOS فقط و فقط از این بابت توصیه میشه که منابع آموزشی براش بسیار زیاده و انواع برنامه ها و پکیج های آماده برای نصب روی CeontOS روز به روز در حال افزایشه . از طرفی کنترل پنل معروفی مثل cPanel از بین نسخه های رایگان لینوکس فقط روی CentOS نصب میشه و حتی Debian و Ubuntu هم توسط سی پنل پشتیبانی نمیشه . اینطور هم نیست که بگیم فقط CentOS 5.9 یا فقط 6.3 ... اینا کاملا شخصی هست و بسته به نوع کارتون باید انتخاب کنید . برای مثال بنده فقط از CentOS 6.3 استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم . خیلی از دوستان هم از آخرین ورژن 5.9 استفاده میکنند و راضی هستند
در ضمن این cPanel نیست که باید کانفیگ بشه...در واقع کل سروره که باید کانفیگ بشه . cPanel برای کانفیگ سرور ابزار هایی در اختیار شما میزاره . یکی از این ابزار ها Easeyapache هست که دوستان غیر مستقیم بهش اشاره کردند ولی بهترین کانفیگ ممکن فقط با ابزار های cPanel امکان پذیر نیست .
در نهایت کانفیگ حرفه ای سرور اصلا ربطی به نوع کنترل پنل مورد استفاده شما نداره . شما باید بر حسب نیاز ، تعداد سایت هایی که هاست میشن و Library هایی که مورد نیازشون هست ، تعداد و حجم دیتابیس های سرور و نوع سخت افزاری که استفاده میکنید اقدام به کانفیگ وب سرور ، پایگاه داده ، امن ساختن سیستم عامل و خیلی چیزای دیگه بکنید . کنترل پنل هم فقط یکی از سرویس های فوقه نه کل ماجرا
موفق باشید
smail_f
March 18th, 2013, 02:58
با سلام
من تجربه خودم را میگم تصمیم با شما
من نمایندگی هاست داشتم با خیال راحت کار میکردم تصمیم گرفتم کار فروش هاست را شروع کنم که تازه من کانفیگ کامل سرور و هزینه سرور هم نداشتم ( خودم داشتم ) ولی هاست دردسرش انقدر زیاد بود که پشیمون شدم
البته نمیگم بده خیلی هم خوبه سود زیادی هم داره
ولی در صورتی که یک نفر داشته باشید 24 ساعته برای شما کار انجام بده و پشتیبانی مشتری هارو انجام بده .
امیدوارم تجربم به کارتون امده باشه
با ارزوی موفقیت
اسماعیل فعال