توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ کامل whmcs
host-fa
March 14th, 2013, 17:05
سلام
از دوستان هر کی هست که می تونه whmcs رو واسم کانفیگ کنه پی ام بده ، کلا مشکلات این whmcs اعصابمو خورد کرده از مشکلات اصلیش اینه که تو هنگام سفارش محصول قیمتش افزایش پیدا می کنه تو فاکتور ، یه مشکلش هم ارسال نشدن ایمیل به جیمیل هستش.یه سوال دیگه اینکه اگه لازم بشه دوباره نصب کنید لایسنس خراب نمیشه که ؟
درخواستم فوری هست ممنون
avalhost
March 14th, 2013, 17:10
سلام;
رایگان میخواهید یا با هزینه ؟ :d (شوخی بود, اغلاعات رو پ.خ کنید تا ببیتم درست میشه یا نه) :53:
host-fa
March 14th, 2013, 17:14
سلام رایگان باشه که چه بهتر :d پ خ شد
host-fa
March 14th, 2013, 17:19
اگه یکی مشکل ما رو تو این انجمن حل کرددددددددددددددد
speedy
March 14th, 2013, 18:23
حل نشده؟
firebax
March 14th, 2013, 18:25
با دریافت هزینه انجام میشه
666regab
March 14th, 2013, 19:00
نصبش چیزی نداره که احتمالا تو قسمت تنظیماتش و قرار دادن مالیات و ... دستکاری شده که قیمتها افزایش می یابه یا هم از درگاههای زرین پال و ... استفاده می کنید که اون درصد رو می یاره روش ...
host-fa
March 14th, 2013, 19:04
نه خیر از هیچ کدومشون نیست همه رو چک کردم ، همه گیر کردن تو این مشکل من اگه یکی تونست اینو حل کنه واقعا شاهکار کرده
666regab
March 14th, 2013, 19:06
اطلاعاتت رو بهمراه مشکلت پ خ کن تا یدورم من بنگرم ...
danitfk
March 14th, 2013, 19:06
برای مشکل ارسال به ایمیل های سرویس gmail ؛ تا حالا از خود gmail تست کردید؟
منظورم این هستش که قسمت تنظیمات > ایمیل > SMTP جی میل بذارید
نه اینکه از PHP Mail یا SMTP سرور شما ارسال کنه.
TARIMEHR
March 14th, 2013, 19:10
نسخه اصلی رو از سایت whmcs دانلود کنین
با کمک لینک زیر تنظیمات لازمه رو انجام بدید
آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs (http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302)
سوال دیگه اینکه اگه لازم بشه دوباره نصب کنید لایسنس خراب نمیشه که ؟
پاسخ:با نصب مجدد مشکلی برای لایسنس ایجاد نمیکنه
host-fa
March 14th, 2013, 19:10
برای مشکل ارسال به ایمیل های سرویس gmail ؛ تا حالا از خود gmail تست کردید؟
منظورم این هستش که قسمت تنظیمات > ایمیل > SMTP جی میل بذارید
نه اینکه از PHP Mail یا SMTP سرور شما ارسال کنه.
نه اینکار رو امتحان نکردم
host-fa
March 14th, 2013, 19:13
نسخه اصلی رو از سایت whmcs دانلود کنین
با کمک لینک زیر تنظیمات لازمه رو انجام بدید
آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs (http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302)
پاسخ:با نصب مجدد مشکلی برای لایسنس ایجاد نمیکنه
اینم یه راهیه اما بنده لایسنسم رو از فراسو گرفتم اونم تو whmcs اطلاعات ورودش رو نداده ولی خود شرکت فراسو برا دانلود گذاشته منم از همونجا دانلود کردم( برا همین نمی تونم از خود whmcs دانلود کنم چون باید لوگین کرد که من یوزر و پسوردش رو ندارم )
sarwhost
March 14th, 2013, 20:53
اینم یه راهیه اما بنده لایسنسم رو از فراسو گرفتم اونم تو whmcs اطلاعات ورودش رو نداده ولی خود شرکت فراسو برا دانلود گذاشته منم از همونجا دانلود کردم( برا همین نمی تونم از خود whmcs دانلود کنم چون باید لوگین کرد که من یوزر و پسوردش رو ندارم )
صددر صد فراسو ایمیل زده بهتون اطلاعات ورود سایت whmcs روبرید از اونجا دانلود کنید
اگر نیازی به کمک کانفینگ و....
داشتید میتونید با من در تماس باشید