ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایرانیان هاست

viva
March 14th, 2013, 15:00
خرید شد

dr.host
March 18th, 2013, 21:28
کارشون خوب هست . تاییییید میشود .

ققنوس
March 18th, 2013, 21:31
تاپيك مشكوكه :d

اين الان تبليغاته

نكن برادر نكن !

dr.host
March 18th, 2013, 21:47
راهنماییت کردم بری یه جای خوب هاست بخری. این شرکت نیازی به تبلیغات اینجوری نداره // کمی به خودت شک کن تهمت نزن به مردم //

ازشون هاست دارم خیلی هم راضی هستم .

ققنوس
March 18th, 2013, 21:52
راهنماییت کردم بری یه جای خوب هاست بخری. این شرکت نیازی به تبلیغات اینجوری نداره // کمی به خودت شک کن تهمت نزن به مردم //

عجب پس قصد راهنمايي داريد :71:

dr.host
March 18th, 2013, 21:54
نه میخوام با تو کل کل کنم . چون پولش میره تو جیب یکی دیگه .

ققنوس
March 18th, 2013, 22:07
نه میخوام با توکل کل کنم . چون پولش میره تو جیب یکی دیگه . مثل همین مدیری سرخوشی

دوست عزيز

اول بدونيد كجا هستيد و داريد داخل چه انجمني تاپيك مي زنيد !!!!

اكثر افرادي كه اينجا هستن از 0 تا 100 كار هاستينگ رو ميدونن

قرار هم نيست ما سجل كاريمون رو هي نشون بديم !

اين سايتي كه معرفي شده وضعيتش مشخص هست !

دوست عزيز با تاريخ عضويت Mar 2013 ! خود شما احتياج به تاييد شدن داريد و صد البته راهنمايي كردن !

من اين بحث رو ادامه نميدم چون بي فايده هست

موفق باشيد

dr.host
March 18th, 2013, 22:35
هههههههههههههههههههههههه

safinoor
March 19th, 2013, 09:37
تاپیک من باعث شده دعوا راه بیفته..
اینجا برای کسی تبلیغ نمیشه فقط تجربه کار با هاستینگ را به هم میگیم. من هم به گفته دوستانی که توصیه کردن از ایرانیان هاست (http://iraniyanhost.com) خرید کردم.
سرعت خوب و پشتیبانی به موقع و امنیت بالا

وسط دعوا مجدد تبلیغ :-?

safinoor
March 19th, 2013, 11:21
هاست هایی مثل شما ها که حتی یک شماره ثابت هم ندارید و هیچ نام نشانی ندارید قابل اعتماد نیستید . رز هاستینگ قلابی / همین سرویس هایی مثل شما که یک روز هستید .یک هفته نیستید همه ناراضی هستند از دستتون

به شما بی احترامی شد خدایی نکرده ؟ :71:
یادم نمیاد به شما سروس داده باشم که نظر دادید . تا سرویسی از ما ندارید پشتیبانی و کیفیت سرورهای مارو زیر سوال نبرید !

شما عینا اومدید با یه روش خیلی مرموزانه تبلیغ کردید اشتباهتون رو بهتون میگن طلبکار هم میشید !

ققنوس
March 19th, 2013, 11:59
دوست گرامی لطفا در انجمن ادب رو رعایت کنید . من به شما توهین نکردم .پرسیدند کیفیت هاست این شرکت چطور هست بنده جواب دادم . شما میگید تبلیغات هست ؟ اگر اینجوره کسی سوال نپرسه چون امثال شما که گویا هاست بی کیفیت به مردم میدید ناراحت میشید . من از این شرکت که دیتا سنتر چندتا وزارت خونه رو ساپورت میکنه و قبلا زیر مجموعه یکی از غول های هاستینگ کشور بوده راضی هستم چهارتا هاست ویندوزی دارم که سرعت و پشتیبانی قابل قبولی داره و خرید رو به دوستان توصیه میکنم . هر کس مختاره که بخره یا نخره.
والسلام

بفرماييد من كجا بي ادبي كردم

البته فك كنم وسلام بود!

هاست هایی مثل شما ها که حتی یک شماره ثابت هم ندارید و هیچ نام نشانی ندارید قابل اعتماد نیستید . رز هاستینگ قلابی / همین سرویس هایی مثل شما که یک روز هستید .یک هفته نیستید همه ناراضی هستند از دستتون

من كه خودم كارم ساپورت اختصاصي هست و سرور دارم ولي اگر يه كاربر بودم مي اومدم رزهاست خريد مي كردم !

وضعيت تو اين تاپيك مشخصه

ادامه نديد !

تمام

RoobinaServer
March 19th, 2013, 12:13

سلام

نکته : تا کنون اسم این هاستینگ معتبر که نیاز به تبلیغ ندارد را نشنیده بودم.

یک سوال شما از رز هاستینگ سرویس داشتید ؟ چون ظاهرا خودشون گفتند که نداشتید.

اگر نداشتید تهمت به کسی یا شرکتی نزنید که بعد دردسر ساز نشه ، برای خودتون گفتم.

نکته : بنده از چیزی هم ناراحت نشدم ( در ضمن دارای شماره ثابت و محل ثابت هم هستیم اول بگم که نگید چون نداریم ناراحت شدیم ) فقط خواستم بگم که همینطوری به کسی تهمت نزنید که مشکل برای خودتون درست نشه.

یا حق

viva
March 19th, 2013, 12:36
معلومه یه شماره موبایل گذاشتی میخوای به مردم هاست بفروشی اعتبارتون مشخصه

safinoor
March 19th, 2013, 12:41
معلومه یه شماره موبایل گذاشتی میخوای به مردم هاست بفروشی اعتبارتون مشخصه

نخیر کلا شما با خودتون هم درگیرید گویا :71:
سر در روبینا سرور شمارشون موجوده خواستید تماس بگیرید .

viva
March 19th, 2013, 13:32
مومن منظور من دوستمون بود نه شما روبینا سرور . موفق باشید /