PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن سرور پس از ریبوت (خواهش می کنم کمک کنید)

hamed_b1364
March 14th, 2013, 10:34
باسلام خدمت دوستان و اساتید محترم

بنده یک سرور cPanel در دیتاسنتر OVH دارم و سیستم عامل این سرور هم CentOS 64-Bit است، امروز خیلی عادی با دستور Reboot از طریق SSH اومدم که سرور را ریبوت کنم اما دیگه بالا نیومد و بعد از چند دقیقه یک ایمیل از طریق OVH اومد و سرور به حالت Rescue Mode رفت.
من با حالت Rescue Mode بلد نیستم کار کنم و یا بهتر بگم هیچ ایده ای ندارم که باید چه کار کنم و از طرفی هم فشار مشتریان و استرسی که دارم تمرکزم را گرفته، از شما خواهشمندم به من کمک کنید تا بتونم این مشکل را حل کنم.

منتظر پاسختون هستم.

باتشکر

my1zarb
March 14th, 2013, 10:53
باسلام خدمت دوستان و اساتید محترم

بنده یک سرور cPanel در دیتاسنتر OVH دارم و سیستم عامل این سرور هم CentOS 64-Bit است، امروز خیلی عادی با دستور Reboot از طریق SSH اومدم که سرور را ریبوت کنم اما دیگه بالا نیومد و بعد از چند دقیقه یک ایمیل از طریق OVH اومد و سرور به حالت Resque Mode رفت.
من با حالت Resque Mode بلد نیستم کار کنم و یا بهتر بگم هیچ ایده ای ندارم که باید چه کار کنم و از طرفی هم فشار مشتریان و استرسی که دارم تمرکزم را گرفته، از شما خواهشمندم به من کمک کنید تا بتونم این مشکل را حل کنم.

منتظر پاسختون هستم.

باتشکر

سلام

به احتمال زیاد هارد سرور شما نیاز به اجرای دستور fsck دارد.
پیشنهاد می کنم، با پشتیبانی سرورتان در تماس باشید.

پیروز باشید.

hamed_b1364
March 14th, 2013, 11:02
سلام

به احتمال زیاد هارد سرور شما نیاز به اجرای دستور fsck دارد.
پیشنهاد می کنم، با پشتیبانی سرورتان در تماس باشید.

پیروز باشید.

سلام

متأسفانه بنده الآن 3 ساعت هست که تیکت زدم اما ovh یک پاسخ هم نداده و واقعا" نمی دونم که باید چه کار کنم!

لطفا" اگه راهی هست کمک کنید.

ms313
March 14th, 2013, 11:36
ما هم یه همچین مشکلی داشتیم دیروز
البته مال ما وی پی اس بود . وقتی از طریق ssh ریبوت می کردیم دیگه بالا نمی اومد و باید از پنل دوباره ریبوت یا ریستارت می کردیم که بالا بیاد.

mirhendi
March 14th, 2013, 11:40
اول از همه خونسردیتونو حفظ کنید که مهمترین کاره :113:
دوم از پنل ریبوت رست کنی به احتما 99.9999% مشکلت حل میشه ;)

hamed_b1364
March 14th, 2013, 11:49
اول از همه خونسردیتونو حفظ کنید که مهمترین کاره :113:
دوم از پنل ریبوت رست کنی به احتما 99.9999% مشکلت حل میشه ;)

سلام

این کار را همون بار اول کردم و تا این لحظه سه بار از پنل ریبوت کردم اما اصلا" نتیجه ای نداد.

البته الآن در حالت Rescue Mode دستور fdisk -l را اجرا کردم و خروجی بهم داد را در تصویر پیوست کردم و برداشتم این هست که به نظر می رسد دیسک boot ندارم.

به نظر شما ممکنه مشکل از این باشه و اگه اینطوره چطور باید رفعش کنم؟ (البته اینم اضافه کنم که سرور دارای 2 تا هارد 2 ترابایت است که از یکیش استفاده میشه و دومی اصلا" فرمت نشده چون از raid نمی خواستیم استفاده کنیم.

شاید به همین دلایل نمی تونه بالا بیاد. منتظر پاسختون هستم.

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/11859-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-pic-jpg

hamed_b1364
March 15th, 2013, 10:50
سلام

من از دستور
fsck هم استفاده کردم و بعد از گذشت 7 یا 8 ساعت تموم شد اما متأسفانه مشکل باز هم پابرجاست و سرور از روی هارد بوت نمیشه.

با دیتاسنتر OVH هم مکاتبه کردیم اما بعد از گذشت 12 ساعت ابتدا اومدن گفتن سرور پینگ داره که بهشون گفتیم سرور در حالت
Rescue Mode هست و گرنه از روی هارد بوت نمیشه و بالا نمیاد.
بعد خیلی راحت پاسخ دادن که این به ساپورت ما مربوط نمیشه و در SLA ما تعریف نشده و این در حالی هست که 5 تا سرور اختصاصی از OVH داریم اما خوب ساپورتی نکردن و تنها کمکشون این بود احتمالا" مشکل از Grub سیستم عامل هست که اون هم چک کردیم اما چیزی توش ندیدیم.
در ضمن با ساپورت cPanel هم تماس گرفتیم اما اونا گفتن این به ما مربوط نمیشه و به دیتاسنتر بگید.

واقعا" دیگه موندم چه کار باید کرد، البته بایستی بگم که جستجوهایی که تو گوگل داشتم چند جایی دیدم که کاربران همین مشکل را داشتن و گفتن که مشکل از اینه که OVH از کرنل اختصاصی خودش استفاده می کنه و این با cPanel سازگاری نداره.

واقعا" نمیدونم که چی درسته و چه کار باید کرد! لطفا" اگه شما چیزی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید.

compiler
March 15th, 2013, 10:57
سلام

من از دستور
fsck هم استفاده کردم و بعد از گذشت 7 یا 8 ساعت تموم شد اما متأسفانه مشکل باز هم پابرجاست و سرور از روی هارد بوت نمیشه.

با دیتاسنتر OVH هم مکاتبه کردیم اما بعد از گذشت 12 ساعت ابتدا اومدن گفتن سرور پینگ داره که بهشون گفتیم سرور در حالت
Resque Mode هست و گرنه از روی هارد بوت نمیشه و بالا نمیاد.
بعد خیلی راحت پاسخ دادن که این به ساپورت ما مربوط نمیشه و در SLA ما تعریف نشده و این در حالی هست که 5 تا سرور اختصاصی از OVH داریم اما خوب ساپورتی نکردن و تنها کمکشون این بود احتمالا" مشکل از Grub سیستم عامل هست که اون هم چک کردیم اما چیزی توش ندیدیم.
در ضمن با ساپورت cPanel هم تماس گرفتیم اما اونا گفتن این به ما مربوط نمیشه و به دیتاسنتر بگید.

واقعا" دیگه موندم چه کار باید کرد، البته بایستی بگم که جستجوهایی که تو گوگل داشتم چند جایی دیدم که کاربران همین مشکل را داشتن و گفتن که مشکل از اینه که OVH از کرنل اختصاصی خودش استفاده می کنه و این با cPanel سازگاری نداره.

واقعا" نمیدونم که چی درسته و چه کار باید کرد! لطفا" اگه شما چیزی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید.

سلام

OVH ساپورت نرم افزاری نداره این چیز جدیدی نیست . کلا قید کمک از سمت اونا رو بزنید

شما از تو Manager وضعیت بوت رو روی هارد دیسک ست کردید؟!

امتحان کنید اگر نشد تو یاهو تماس بگیرید براتون بررسی کنم

موفق باشید

majidisaloo1
March 15th, 2013, 11:38
از داخل پنل بوت رو درست کنید

hamed_b1364
March 15th, 2013, 12:00
دوستان، بوت میره روی هارد یسک بالا نمیاد، من توی پست های قبلی گفتم که از هار دیسک بوت نمیشه و فقط در حالت Rescue Mode می تونم کاری برای نجات سرور انجام بدم.

به نظر شما install GRUB در حالت Rescue Mode می تونه کمکی کنه و یا اینکه مشکل می تونه از Grub باشه؟

اگه می تونه کمک کنه، شما آموزشی در زمینه ی نصب مجدد Grub در حالت Rescue Mode دارید؟

hamed_b1364
March 15th, 2013, 17:17
سلام خدمت دوستان

خوشبختانه مشکل را برطرف کردیم، یکبار Grub را در حالت
Rescue Mode مجددا" نصب کردیم و خوشبختانه همه چیز درست شد.
البته لازمه اینو اضافه کنم که در همین حالت Rescue Mode ابتدا از همه ی کاربران بکاپ گرفتیم و بعد این کار را کردیم.

مشکل بدی بود و همه ی راهها را تست کردیم تا بالاخره به نتیجه رسیدیم، نتیجه را هم اینجا اعلام کردم که تا هم از دوستانی که همراهی کردن تشکر کرده باشم و هم اینکه اگه همکاری با این مشکل مواجه شد این مطلب را ببینه تا شاید کمکی بهش بکنه.

yassale
March 15th, 2013, 18:36
nahve backup greftan to in mohit ro ham begid mamnon misham