توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی ایران به صورت اینترانت
nima_pars
March 14th, 2013, 01:37
سلام دوستان من نیاز به یک سرور اختصاصی ایران دارم اما به صورت اینترانت ( فقط سرور در ایران اجرا بشه )
من تا بحال چندین سرور اختصاصی ایرانی که اینترانت بودن رو تست کردم بعضی ها یک مشکل داشتند و مشکل این بود که بیشتر ای پی های ایرانی روش فعال نبود و اجرا نمیشد . دوستانی که ارائه سرور اختصاصی ایرانی به صورت اینترانت می کنند در صورتی که این مشکل رو ندارند و تمام ای پی های ایرانی روی سرور اجرا میشه قیمت های خودشون رو اعلام کنند . با سپاس
مشخصات سرور مورد نیاز ما :
4 گیگ رم
500 گیگ هارد(ssd)
4 ترابایت پهنای باند
peygham
March 14th, 2013, 07:31
هزینه پهنای باند4 ترابایت : 1760000 تومان ماهیانه
هارد 512 گیگ اس اس دی سامسونگ :2280000 تومان یک بار
هزینه ماهیانه سرور 650000 تومان ماهیانه
قرارداد یک ساله دیتا سنتر تبیان
ماه اول 4690000 تومان
ماه های بعدی 11 ماه : 26510000تومان
RoobinaServer
March 14th, 2013, 10:40
سلام دوستان من نیاز به یک سرور اختصاصی ایران دارم اما به صورت اینترانت ( فقط سرور در ایران اجرا بشه )
من تا بحال چندین سرور اختصاصی ایرانی که اینترانت بودن رو تست کردم بعضی ها یک مشکل داشتند و مشکل این بود که بیشتر ای پی های ایرانی روش فعال نبود و اجرا نمیشد . دوستانی که ارائه سرور اختصاصی ایرانی به صورت اینترانت می کنند در صورتی که این مشکل رو ندارند و تمام ای پی های ایرانی روی سرور اجرا میشه قیمت های خودشون رو اعلام کنند . با سپاس
مشخصات سرور مورد نیاز ما :
4 گیگ رم
500 گیگ هارد(ssd)
4 ترابایت پهنای باند
با سلام
سایت ما : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)
هر 100 گیگ 40 هزار تومان هست.
یا حق
alborzgostar
March 14th, 2013, 12:10
سلام
دوست عزیز در اصل کسانی که اینترانت دارند میتوننند ای پی های اینترانت ببینند ! اما هنوز مخابران این کار انجام نداده کامل یعنی یه ای پی اینترانت 10% کاربران نمیتونند ببینند این مشکل عادی هست