توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نویسی بازی آنلاین فوتبال
Yaashar
March 13th, 2013, 19:21
سلام
برنامه نویسی یک بازی آنلاین فوتبال مثل myfc.ir چند هزینه برمیداره؟
اسکریپت آمده اون سایت هم موجوده اما فایده نداره
حالا در اون سطح هم نباشه یه نمه کوچیک تر { به اون گستردگی نباشه }
هزینه اش چنده؟
SAJJADSAA
March 13th, 2013, 19:31
باید از یه متخصص بپرسی
ولی فقط واسه نوشتن حدود900t-ya 1mil باید خرج کنی ولی بازدهیش خیلی بالا هستش
Majikpc
March 13th, 2013, 19:48
تا جایی که من خبر دارم نوشتن بازی ی سناریو ی خاص میخواد و هزینه هم به نقل از ی نفر که کارش همین بود بالای 10 نومن میشه
SAJJADSAA
March 13th, 2013, 19:57
فوتبال فرمودن دیگه یعنی سناریو نمیخواد
Yaashar
March 13th, 2013, 23:49
کسی برنامه نویس در این زمینه سراغ نداره؟
≡ ALEX ≡
March 14th, 2013, 05:51
بستگی به امکانات، پلتفرم و نوع بازی و تکنولوژی ساخت آن داره که همه این ها با بودجه و نیاز شما ارتباط مستقیم دارند. به هر صورت بنده تجربه و تخصص این کار رو دارم و قبلا در این زمینه کار می کرده ام. لذا بنده و تیم نرم افزاری بنده آمادگی اجرای چنین پروژه ای رو برای شما داریم. برای انجام صحبت های اولیه هم از شما دعوت میشه به شرکت ما تشریف بیارید و با مشاورین صحبت های اولیه رو انجام بدهید. پس از مشخص شدن جزئیات کار و نوع کار بصورت دقیق، هزینه و مدت زمان معین میشه و در صورت تمایل قرارداد نوشته میشه.
ضمنا خطاب به آن دوستمون که فرمودند هزینه کار حدود 1 میلیون تومان میشه باید عرض کنم که این بودجه به زور کفاف هزینه های طراحی و برنامه نویسی یک سایت عادی را می دهد چه برسد به یک Game !! مگر آنکه تشریف ببرند از اسکریپت های آماده استفاده کرده و آن را ادیت کنند و کل بودجه پروژه را به جیب مبارک روانه کنند.
ارادتمند
Yaashar
March 14th, 2013, 11:15
بستگی به امکانات، پلتفرم و نوع بازی و تکنولوژی ساخت آن داره که همه این ها با بودجه و نیاز شما ارتباط مستقیم دارند. به هر صورت بنده تجربه و تخصص این کار رو دارم و قبلا در این زمینه کار می کرده ام. لذا بنده و تیم نرم افزاری بنده آمادگی اجرای چنین پروژه ای رو برای شما داریم. برای انجام صحبت های اولیه هم از شما دعوت میشه به شرکت ما تشریف بیارید و با مشاورین صحبت های اولیه رو انجام بدهید. پس از مشخص شدن جزئیات کار و نوع کار بصورت دقیق، هزینه و مدت زمان معین میشه و در صورت تمایل قرارداد نوشته میشه.
ضمنا خطاب به آن دوستمون که فرمودند هزینه کار حدود 1 میلیون تومان میشه باید عرض کنم که این بودجه به زور کفاف هزینه های طراحی و برنامه نویسی یک سایت عادی را می دهد چه برسد به یک Game !! مگر آنکه تشریف ببرند از اسکریپت های آماده استفاده کرده و آن را ادیت کنند و کل بودجه پروژه را به جیب مبارک روانه کنند.
ارادتمند
سلام عزیز
حالا یه نمونه کوچیک تر از myfc.ir حدودا چند هزینه ش میشه؟
≡ ALEX ≡
March 14th, 2013, 15:55
سلام عزیز
حالا یه نمونه کوچیک تر از myfc.ir حدودا چند هزینه ش میشه؟
دوست عزیز این همه توضیج ندادم که دوباره همین سوال رو بپرسی که!! :d
عرض کردم خدمتتون که شما هر چقدر بخواهید سرمایه گذاری کنید (بودجه) به همان میزان بنده میتونم کار خاص تر و با تکنولوژیکی تری را برای شما آماده کنم. از طرف دیگر حداقل قیمت هر کاری بسته به شرایط کلی آن پروژه و نوع کلی کار داره که در مورد چیزی که شما مثال زدید (به همین شکل ساده و غیر متحرک و با سناریوی آماده) حداقل حدود 6 میلیون تومان خواهد بود که شامل طراحی گرافیکی، طراحی وب، برنامه نویسی، بهینه سازی و ایمن سازی می شود و بسته به کیفیت و تکنولوژی کار هزینه بیشتر نیز خواهد شد.
البته به هر صورت واقعا نمیشه به شما یک قیمت دقیق داد... شاید بعد از بررسی و تحلیل دقیق تر کار هزینه کم تر و یا بیشتر شود. لذا برای استارت این پروژه نیاز به چند جلسه مشاوره و بررسی اولیه هستش که در محل شرکت تشکیل میشه.
ارادتمند
rezaonline.net
March 14th, 2013, 17:56
یک مساله را که دوستان مد نظر ندارن ، مساله پشتیبانی و توسعه هست .
نرم افزارهای تحت وب همیشه نیاز به پشتیبانی و توسعه دارند ، در این مورد که باید بگن واقعا باید یکی رو استخدام کنید یا حداقل در بازه ماهانه با برنامه نویس قرارداد ببندید و هزینه بپردازید .
چون وب اپلیکشنها چیزی نیستند که یکبار نصب کنید و یه عمر استفاده کنید ، روز به روز تکنولوژی های جدید می آیند و باید همیشه به روز بود تا بیشتر کاربرپسند باشد .
≡ ALEX ≡
March 14th, 2013, 18:02
یک مساله را که دوستان مد نظر ندارن ، مساله پشتیبانی و توسعه هست .
نرم افزارهای تحت وب همیشه نیاز به پشتیبانی و توسعه دارند ، در این مورد که باید بگن واقعا باید یکی رو استخدام کنید یا حداقل در بازه ماهانه با برنامه نویس قرارداد ببندید و هزینه بپردازید .
چون وب اپلیکشنها چیزی نیستند که یکبار نصب کنید و یه عمر استفاده کنید ، روز به روز تکنولوژی های جدید می آیند و باید همیشه به روز بود تا بیشتر کاربرپسند باشد .
البته توی قرارداد همه این موارد وجود داره و آیتم هایی که مشتری نیاز دارند چک می خورند. مسئله پشتیبانی و توسعه هم یکی از موارد بدیهی است در مورد هر نرم افزار تولید شده و جزء لاینفک آن.
rezaonline.net
March 14th, 2013, 18:07
قطعا .
پس انشاالله منتظر ارائه یک بازی جدید باشیم ؟
:113:
≡ ALEX ≡
March 14th, 2013, 18:23
قطعا .
پس انشاالله منتظر ارائه یک بازی جدید باشیم ؟
:113:
ایشون که هنوز اظهار نظر نکرده اند... البته افراد زیادی رو دیدم که آمار چنین کار هایی رو می گیرند ولی کمتر کسانی هستند که اراده کرده و تصمیم قطعی بگیرند و به ایده خود جامه عمل بپوشانند. دلیلش هم در درجه اول اینه که یک Business Plan درست حسابی برای خودشان تعریف نکرده اند که ببینند آیا توانایی پرداخت مخارج و نیز کسب سود از پروژه خویش را دارند یا خیر...
Yaashar
March 17th, 2013, 02:03
سلام مجدد
من طرح رو دارم می نویسم در حد یکی دو صفحه که کامل توضیحات داده باشم
==
شرمنده ها؛ جسارت نشه؛ میشه نمونه کاری چیزی بدین
≡ ALEX ≡
March 17th, 2013, 17:53
سلام مجدد
من طرح رو دارم می نویسم در حد یکی دو صفحه که کامل توضیحات داده باشم
==
شرمنده ها؛ جسارت نشه؛ میشه نمونه کاری چیزی بدین
بنده به همراه مهندس محمودی در پروژه آسمان دژ (هسته و نسخه اول) کار کرده ایم به عنوان برنامه نویس، که همانطور که اطلاع دارید در جشنواره های مختلف ایرانی و خارجی مورد تقدیر قرار گرفته. ضمنا در زمینه کار طراحی وب تشریف بیارید شرکت تا هم با تیم طراحی آشنا بشوید و هم به سطح کاری و تکنولوژی کاری ما. برنامه نویسان و طراحان وب شرکت ما همگی تحصیل کرده در خارج از کشور و دانشگاه های درجه یک و معروف هستند.
شما پس از طرح پلن و آمادگی تشریف بیارید حضورا جلسه بگذاریم تا هم در مورد پروژه صحبت کنیم و هم اعتماد سازی و ارایه رزومه صورت بگیره.
ارادتمند
Yaashar
April 6th, 2013, 01:20
بنده به همراه مهندس محمودی در پروژه آسمان دژ (هسته و نسخه اول) کار کرده ایم به عنوان برنامه نویس، که همانطور که اطلاع دارید در جشنواره های مختلف ایرانی و خارجی مورد تقدیر قرار گرفته. ضمنا در زمینه کار طراحی وب تشریف بیارید شرکت تا هم با تیم طراحی آشنا بشوید و هم به سطح کاری و تکنولوژی کاری ما. برنامه نویسان و طراحان وب شرکت ما همگی تحصیل کرده در خارج از کشور و دانشگاه های درجه یک و معروف هستند.
شما پس از طرح پلن و آمادگی تشریف بیارید حضورا جلسه بگذاریم تا هم در مورد پروژه صحبت کنیم و هم اعتماد سازی و ارایه رزومه صورت بگیره.
ارادتمند
لطفا یه شماره تماس و آدرس شرکتی که گفتید رو واسم پ.خ کنید
novinvps.com
April 6th, 2013, 01:50
جهت اطلاع ، به ایدی یاهوشون پیام بدید
تو انجمن بن هستند
Yaashar
April 6th, 2013, 12:25
جهت اطلاع ، به ایدی یاهوشون پیام بدید
تو انجمن بن هستند
چرا بن شدن؟
تخلفشون چی بوده؟
Online98
April 6th, 2013, 16:35
سلام ، من از شرکت طراح سایت بازی چیتوزیا و مای اف سی سوال کردم (parspake (http://parspake.com))
یک سایت مثل چیتوزیا رو گفتند حدود 30 الی 40 میلیون تومان
مای افسی هم قطعا یه 20-30 تومان باید باشه
موفق باشید
Yaashar
April 6th, 2013, 18:24
سلام ، من از شرکت طراح سایت بازی چیتوزیا و مای اف سی سوال کردم (parspake (http://parspake.com))
یک سایت مثل چیتوزیا رو گفتند حدود 30 الی 40 میلیون تومان
مای افسی هم قطعا یه 20-30 تومان باید باشه
موفق باشید
اونا معمولا قیمت ها رو بالا میگن؛ چون برای کارخانجات و شرکت ها کار می کنند و طبیعی است که کارخانه ها این پول رو میدن
در صورتی که سایتی مثل چیتوزیا اصلا چیز خاصی نداره!
rezaonline.net
April 6th, 2013, 22:11
چی توزیا رو من 10ت میتونم پیاده کنم اما myfc رو با این قیمتا محاله .
اصلا myfc یک نفره پیاده سازیش محاله ، دیگه بماند ...
≡ ALEX ≡
April 9th, 2013, 12:25
چرا بن شدن؟
تخلفشون چی بوده؟
ببخشید به خاطر یک خط اضافه در امضا ban شده بودم!! :)
دوست عزیز جهت تماس با شرکت با بنده توسط پ.خ در ارتباط باشید...