ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه از شماره تلفن های کاربران خروجی بگیریم؟

bidari
March 13th, 2013, 16:50
سلام چه طور میشه شماره تلفن های اربران ثبت نام شده در whmcs رو خروجی گرفت؟ شماره موبایلهای همه کاربران رو میخوام واسه پیامک های اطلاعی . به جز اینکه دستی تک تک کپی کنم راهی هست؟ دوما اینکه چطور میشه شماره تلفن های کاربرانی که مثلا ریسلر دارند ر جدا داشت؟ منظورم خروجی گرفتن یا چیی شبیه به اوه که نخوام تکتک از مشخصاتت یروز ها برداریم.

≡ ALEX ≡
March 13th, 2013, 17:11
در درجه اول شما میتونید ماژول ارسال پیامک را بر روی خود WHMCS نصب کرده و از آن استفاده کنید.

در غیر اینصورت برای لیست کردن تلفن های ایشان می بایست یک SQL Query اجرا کرده و نتایج مورد نظر تون رو در آورید.

nimafire
March 13th, 2013, 18:00
سلام
از بخش export، از فایل خروجی کاربران با فرمت اکسل خروجی بگیرید. سپس فایل را با اکسل بازکنید و ستون شماره تلفن را ذخیره کنید

nimafire
March 13th, 2013, 18:03
به طور مثال از لینک زیر در سیستم ما، امکان ذخیره کاربران در قالب اکسل هست. باتوجه به whmcs ودتون تغییر بدید

http://clients.afaghhosting.net/admin/reports.php

bidari
March 13th, 2013, 21:44
سلام
از بخش export، از فایل خروجی کاربران با فرمت اکسل خروجی بگیرید. سپس فایل را با اکسل بازکنید و ستون شماره تلفن را ذخیره کنید

من کوئری زدم و تونستم بگیرمشون.این راه هم دیدم انگار بسیار ساده تره و کاملتر...ممنون نیمای عزیز و همینطور الکس عزیز

اما منظور من این بود که بتونیم به تفکیک محصول شماره ها رو جدا کنیم...یعنی مثلا کاربران shared hosting رو شماره هاشونو بگیریم.یا کاربران وی پی اس رو شماره هاشونو در بیاریم..برای این مورد راهی هست؟

nimafire
March 13th, 2013, 22:15
برای این مورد هم تنها راهکار خروجی اکسل هست که به راحتی میتوانید ***** کنید و سطر های اضافه را حذف کنید

≡ ALEX ≡
March 13th, 2013, 22:28
حالا من زیاد با Export خود WHMCS ور نرفتم، ولی از طریق SQL می تونید با نوشتن یک Query مناسب به هر نوع اطلاعات و طبقه بندی که نیاز داشته باشید، دست پیدا کنید. فقط کافیه نوع ارتباط جداول با یکدیگر را بدانید.

bidari
March 13th, 2013, 22:52
برای این مورد هم تنها راهکار خروجی اکسل هست که به راحتی میتوانید ***** کنید و سطر های اضافه را حذف کنید

من زیاد با اکسل کار نکرد.چطوری امکان فیل تر داده ها در اکسل بر اساس محصول هست؟مثلا فیل تر محتوای اکسل بر اساس هاست اشتراکی

bidari
March 13th, 2013, 22:55
حالا من زیاد با Export خود WHMCS ور نرفتم، ولی از طریق SQL می تونید با نوشتن یک Query مناسب به هر نوع اطلاعات و طبقه بندی که نیاز داشته باشید، دست پیدا کنید. فقط کافیه نوع ارتباط جداول با یکدیگر را بدانید.

SELECT 'phonenumber' FROM 'tblclients';
به درستی لیست شماره ها رو داد و نتیجش با اکسل یکی بود.اما اگر بخواهیم براساس محصول انتخابی اکسپورت بگیریم این شماره ها رو چه طوریه؟ میتونید یه کوئری به من بدید؟

bidari
March 15th, 2013, 17:56
baa l aaa :)

bidari
March 17th, 2013, 19:01
معذرت میخوام
راهی برای جداسازی ديتای كاربران بر اساس پروداكتشون هست؟
حتی ماژول پيامک هم اینو نداره

bidari
March 18th, 2013, 02:37

شرمنده من اینوالان دیدم و هر چی خواستم نتونستم اکسپورت خودمو بر اساس product type بگیرم.

≡ ALEX ≡
March 18th, 2013, 05:21
تشریف بیارید در پورتال زیر تیکت بدهید و دسترسی لازم، تا در اولین فرصت انجام بشه؛ هزینه ای نیز دریافت نخواهد شد:

صفحه اصلی پورتال - Config-Server (http://my.config-server.ir)

موفق باشید