Virtual Private Server USA | ولت سرور (http://welt.ir/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1/)
امکان ارائه پنل مدیریت سرور vSphere و SolarWinds وجود دارد. (هزینه راه اندازی تنها 2.000 تومان )
پنل مدیریتی Solar Winds
امکان Power On , Power Off , Restart , Create Snapshot
http://up.vbiran.ir/uploads/13632917688612_23.PNG
پنل مدیریتی vSphere
امکان Power On , Power Off , Restart , Create SnapShot , Console
قیمت ها بدون تخفیف هم مناسب هست . با تخفیف که دیگه ...
AR3N4
March 13th, 2013, 15:05
ببخشید این cpu هر هسته اش قدرتی معادل حدود 3.2 گیگاهرتز داره اما چرا اینطوریه ؟ : 6 هسته – با قدرت پردازش 3 گیگاهرتز
و اینکه آیا امکان افزایش هارد دیسک در این بسته هست یا نه ؟
danitfk
March 13th, 2013, 15:26
ببخشید این cpu هر هسته اش قدرتی معادل حدود 3.2 گیگاهرتز داره اما چرا اینطوریه ؟ : 6 هسته – با قدرت پردازش 3 گیگاهرتز
و اینکه آیا امکان افزایش هارد دیسک در این بسته هست یا نه ؟
پردازنده Opteron 6234 هر هسته 2.4 گیگاهرتز و بعضی 2.6 گیگاهرتز هست.
قدرت پردازش 3 گیگاهرتز به این معنی هست که در مجازی ساز حداکثر 3 گیگاهرتز مصرف برای شما محدود میشه.
البته هیچ سروری لیمیت نمیشه ؛ یعنی زمانی که سرور شما 4 هسته داره ؛ شما میتونید تا 9.6 گیگاهرتز مصرف کنید.
اما اگر مصرف منصفانه (FairUseage) نباشه ؛ لیمیت میشید به مقداری که تعیین شده.
AR3N4
March 13th, 2013, 16:09
پس خلاصه قدرت پردازش 9.6 هست یا 3 ؟ این دو تا عدد خیلی با هم فرق دارن !
مثلا روی سرور 4 هسته ای مصرف 5 گیگاهرتز میتونیم داشته باشیم ؟
iranian-portal
March 13th, 2013, 16:25
پس خلاصه قدرت پردازش 9.6 هست یا 3 ؟ این دو تا عدد خیلی با هم فرق دارن !
مثلا روی سرور 4 هسته ای مصرف 5 گیگاهرتز میتونیم داشته باشیم ؟
با اجازه دانیال جان
این یعنی به شما بر فرض مثال روی پلن x2طلایی 4هسته پردازنده تعلق می گیره
با توجه به این که قدرت هر هسته 2.4 گیگاهرتز هست شما تا 9.6 گیگاهرتز پردازنده دارید
اما سرویسی که شما خریداری کردید به شما اجازه مصرف 2 گیگاهرتز رو داده
اگر مصرف منصفانه (FairUseage) نباشه ؛ لیمیت میشید به مقداری که تعیین شده.
به عبارت دیگه اول کار که سرویس به شما تحویل داده میشه تا 9.6 گیگاهرتز سی پی یو بدون محدودیت دارید
اما از این نامحدود بودن باید استفاده منطقی و منصفانه داشته باشید
اگر همیشه مثلا مصرف شما روی 6 گیگاهرتز باشه منصفانه نیست و ممکنه برای سایرین مشکل ساز بشه
لذا در چنین شرایطی پردازش سرویس شما به 2گیگاهرتز محدود میشه تا دیگه از اون حد بیشتر مصرف نکنید
سلام
پشتیبانی فنی ویژه (ماهانه)، به چه معنی هست؟
پشتیبانی معمولی چطور هست؟ تیکت ها را حداکثر بعد از چند ساعت پاسخ می دهید؟
ممنون
ekrami
March 15th, 2013, 12:21
سلام
مدل پرازنده رو هر چی گشتم هیچی در موردش پیدا نکردم، اگه ممکنه یه لینک از سایت سازنده قرار بدین مشخصات دقیق پردازنده رو ببینم
( مدل پردازنده : AMD Opteron 6243 )
ممنون
danitfk
March 15th, 2013, 12:25
سلام
مدل پرازنده رو هر چی گشتم هیچی در موردش پیدا نکردم، اگه ممکنه یه لینک از سایت سازنده قرار بدین مشخصات دقیق پردازنده رو ببینم
( مدل پردازنده : AMD Opteron 6243 )
ممنون
سلام ؛
AMD Processors for Servers and Workstations: AMD Opteron™ Processor (http://products.amd.com/pages/OpteronCPUDetail.aspx?id=763&f1=AMD+Opteron%E2%84%A2+6200+Series+Processor&f2=&f3=Yes&f4=&f5=&f6=G34&f7=B2&f8=32nm&f9=&f10=6400&f11=&)
سلام.متاسفانه من هیچ چیزی درباره vps نمیدونم .
من یک سری فایل دارم که حجم زیادی دارند و اپلودشون با سرعت 1 مگ محدودی که تقریبا غیر ممکنه !
میخواستم بدونم با گرفتن vps میتونم اون فایلها را سریع اپلود کنم یا نه ؟
ممنون میشم یک توضیح کلی بدید.
danitfk
March 16th, 2013, 14:29
سلام.متاسفانه من هیچ چیزی درباره vps نمیدونم .
من یک سری فایل دارم که حجم زیادی دارند و اپلودشون با سرعت 1 مگ محدودی که تقریبا غیر ممکنه !
میخواستم بدونم با گرفتن vps میتونم اون فایلها را سریع اپلود کنم یا نه ؟
ممنون میشم یک توضیح کلی بدید.
سلام ؛
اگر فایل ها داخل کامپیوتر شخصیتون هست که فرقی نمیکنه چه با vps آپلود کنید چه با کامپیوتر شخصیتون.
danitfk
March 17th, 2013, 13:21
کد تخفیف تا 20 مارچ ( 3 روز دیگر ) اعتبار خواهد داشت :)
danitfk
March 17th, 2013, 17:49
تنها یک آی پی موجود هست.
danitfk
March 18th, 2013, 13:01
2 سرور موجود هست .
danitfk
March 18th, 2013, 18:11
فـــــــــروش ویژه ولت سرور هم به پایان رسید :71:
به زودی سرورهای مجازی از لس آنجلس - با کیفیت بی مانند
dj_ahmad
May 9th, 2013, 11:08
امکان ارائه پنل مدیریت سرور vSphere و SolarWinds وجود دارد. (هزینه راه اندازی تنها 2.000 تومان )
هزینه 20 هزار تومن!!! نه دو هزار تومن
danitfk
May 9th, 2013, 13:18
هزینه 20 هزار تومن!!! نه دو هزار تومن
تاپیک برای March 2013 هست الان 20.000 تومان هست و کاملا" اختیار قیمت گذاری خودمون داریم :x
dj_ahmad
May 9th, 2013, 13:39
طبیعتا هر فیمت گذاری ای دلیلی داره. علت بالا بردن قیمت پنل هم فشار به کاربر برای عدم برخورداری از امکان دیدن منابع سیستم هست!؟
تقریبا همه اولش محتاطانه و با قر و فر های آنچنانی شروع میکنند ولی مشتری ها که زیاد شد شروع به ناشکری میکنن.انشالله که شما از اون عده نیستید!!!!!!!
من از شما سرویس داشتم. کیفیتش خوبه! ولکن عمرش خیلی کمه و دائما در حال migrating و جابجا شدن هستید. توی همین فروم هم انواع و اقسام آفرها رو دادید ولی ....بماند!
یه بنده خدایی رو میشناختم از بعضی از دیتاسنترها که برای ماه اول تا 70 درصد تخفیف میدادن سرور میخرید بعد با استفاده از امتیازاتی که این جور تالارهای گفتگو در اختیارشون قرار میداد کلی مشتری جمع میکردن و بعد از دو ماه دوباره یه سرور جدید میگرفتن با 60-70% تخفیفی برای ماه اول و با عرض پوزش و این تشرفات!!! دوباره همه مشتری ها رو منتقل میکردن روی سرور جدید با امکانات بی نظری و پورت های تخیلی!!!! ایشون هم اختیار قیمت هاشون رو داشتن! lol
صد البته اگه جواری نباشه شرکتی نباشه اتحادیه و نظارت اصنافی و شرکت و آدرس و مشخصات معلومی در کار نباشه توی این شرایط اختیار قیمت ها از کف میره.مثل ناصر خسرو.
البته آقا دانیال تایید میشن!8-}
danitfk
May 9th, 2013, 13:52
طبیعتا هر فیمت گذاری ای دلیلی داره. علت بالا بردن قیمت پنل هم فشار به کاربر برای عدم برخورداری از امکان دیدن منابع سیستم هست!؟
تقریبا همه اولش محتاطانه و با قر و فر های آنچنانی شروع میکنند ولی مشتری ها که زیاد شد شروع به ناشکری میکنن.انشالله که شما از اون عده نیستید!!!!!!!
من از شما سرویس داشتم. کیفیتش خوبه! ولکن عمرش خیلی کمه و دائما در حال migrating و جابجا شدن هستید. توی همین فروم هم انواع و اقسام آفرها رو دادید ولی ....بماند!
یه بنده خدایی رو میشناختم از بعضی از دیتاسنترها که برای ماه اول تا 70 درصد تخفیف میدادن سرور میخرید بعد با استفاده از امتیازاتی که این جور تالارهای گفتگو در اختیارشون قرار میداد کلی مشتری جمع میکردن و بعد از دو ماه دوباره یه سرور جدید میگرفتن با 60-70% تخفیفی برای ماه اول و با عرض پوزش و این تشرفات!!! دوباره همه مشتری ها رو منتقل میکردن روی سرور جدید با امکانات بی نظری و پورت های تخیلی!!!! ایشون هم اختیار قیمت هاشون رو داشتن! lol
صد البته اگه جواری نباشه شرکتی نباشه اتحادیه و نظارت اصنافی و شرکت و آدرس و مشخصات معلومی در کار نباشه توی این شرایط اختیار قیمت ها از کف میره.مثل ناصر خسرو.
البته آقا دانیال تایید میشن!8-}
اتفاقا" با پنل تحت وب میتونید تمامی لیمیت هارو مشاهده کنید.
در مورد Migrating اتفاقا" Datashack که خیلی ارزون بود... الان هزینه سرورهای نیویورک ماهیانه 1266$ هست (تقریبا" 4.000.0000 تومان ) و این ما قرار هست تنها 1 سرور کنسل بشه اما باز هم ظرفیتی حدود 224 گیگابایت حافظه رم و 56 هسته پردازنده باقی خواهد ماند فکر کنم اگر همه کاربران هم درخواست کنند نمیخواهند منتقل شوند بدون مشکل میزبان آنها خواهیم ماند در این همین لوکیشن بدون مشکل و حدود 8 سرور به همراه SSD Caching داخل ایالات Nevada شهر Las Vegas در این هفته و هفته آینده ستاپ بشه.
انتقال کاربران نیویورک به لاس وگاس هم کاملا" به انتخاب کاربر بستگی داره و اگر شما کاربر ما میبودید در حال حاظر میتونستید نظر خودتون بیان کنید و فیدبک ما را مشاهده کنید.
و جالب هست بدانید هزینه سرور های Las Vegas بخاطر هزینه بالای پهنای باند از نیویورک بسیار بالاتر هست !
و متاسفانه کسانی داخل انجمن هستند و به اظهار نظر در مورد سرویس های ما میپردازند که اصلا" کاربر ما نبوده و از چند و چوند قضیه اطلاعی ندارند. (خطاب به شما نیست:53:)