توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بالا نیامدن سرویسهای vcenter5.1
baranman
March 12th, 2013, 19:16
دوستان عزیز بنده vcenter 5.1 را بروی Win 2008 R2 64 نصب کردم (windows ام در Domain نیست و Workgroup می باشد)
بعد از اتمام نصب امکان connect شدن با vclient و web client رو ندارم
به سرویسهای vcenter نگاه کردم بعضی هاش بالا نیامده
در ضمن windows ام یک ماشین VM با 4GB RAM و 2 core cpu و 60GB هارد دیسک است
و نسخه آن هم Windows Server 2008 R2 Enterprise x64 SP1 Integrated 2012-06.iso می باشد
چیکار کنم ممنون میشم راهنمائیم کنید
mesripoor.66
March 13th, 2013, 00:38
eventviewer رو چک کنید و ببینید علت اینکه سرویسهاش استارت نمیشند چی هستش معمولا راهنمایی میکنه و میگه مشکل چی هستش بعد شماره خطا رو توی سایت وی ام ویر چک کنید راه حل رو نوشته
baranman
March 13th, 2013, 11:02
آقا مشکل پیدا شد ظاهرا خیلی هاتون این مشکل رو خواهید داشت
بعد از نصب vcenter 5.1 بروی win2008 اگر با Vclient بهش وصل بشید همه چیز امن و امان است
ولی اگر سیستم را ریبوت کنید به هیچ وجه دیگه بالا نمی آید مشکل هم در بالا نیامدن سرویس vcenter است
دارم مشکل رو حل می کنم به زودی می نویسم
فقط اگر تا حالا سرور Vcenter را ریبوت نکردین فعلا دست نگه دارید
چون یک راهی تو سایت vmware پیدا کردم فعلا دارم تست می کنم
baranman
March 13th, 2013, 11:48
سیستم بنده بروی win 2008 R2 SP1 نصب شده و نسخه 5.1 Vcenter را هم دارم نصب می کنم
خوب دوستان خوشبختانه مشکل حل شد
فقط یادتون باشه اگر vCenter رو بروی Win2008 نصب می کنید بعد از نصب به صورت Simple install دستگاهتون را ریبوت نکنید که به هیچ وجه امکان درست شدنش نیست
خوب باید برید داخل service manager ویندوز متاسفانه این یک باگی است که یا باید Vmware برای آن patch بده
خوب باید سرویسهای زیر رو تغییر بدهید
1) vCenter Single Sign On Service از حالت Automatic (Delay به حالت Automatic
2) VMware vCenter Inventory Service ==> به حالت Automatic (Delay)
3) VMware vSphere Profile-Driven Storage Service ==> به حالت Automatic (Delay)
4) VMwareVCMSDS ==> به حالت Automatic (Delay)
یعنی سرویس اصلی SSO باید بدون وقفه بالا بیاد و 3 سرویس بعدی باید delay داشته باشند سرویس خود Vcenter هم که به صورت Delay هست و آخر همه می آید بالا