توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هزینه انتقال دامنه
karshenasi
March 12th, 2013, 16:31
سلام
من یه پنل در ریسلرکلاب گرفتم و میخام یه سری دامنه ها رو از آنلاینیک به ریسلرکلاب منتقل کنم
حالا سوال اینه که هزینه انتقل دامنه رو آنلانیک دریافت میکنه و دامنه رو یک سال تمدید میکنه یا اینکه خود ریسلرکلاب هزینه انتقال رو از پنل کسر میکنه ؟
shivahost
March 12th, 2013, 17:12
ریسلرکلاب هزینه را می گیره و یکسال هم تمدید میشه.
k1ll3revil
March 12th, 2013, 19:19
و در کل ترانسفر از انلاینیک رایگان است
karshenasi
March 12th, 2013, 21:01
ممنون از پاسخ شما
حالا برای انتقال از آنلاینیک به ریسلرکلاب و همچنین انتقال داخلی ریسلر کلاب باید customer بسازم یا با همین ریسلر اصلی منتقل میشه ؟
parsdrive
March 12th, 2013, 21:46
در همون ریسلر هم باید یک مشتری داشته باشید که بتونید به نام اون بزنید دیگه
karshenasi
March 12th, 2013, 21:52
در همون ریسلر هم باید یک مشتری داشته باشید که بتونید به نام اون بزنید دیگه
آهان
یه چیز دیگه اینکه برای رجیستر کردن دامنه واحد پرداخت رو irr زده که فکر میکنم خودم موقع ثبت نام انتخاب کرده بودم. راهی هست بشه تغییرش داد؟ هرچی توی پنلش میگردم گزینش رو پیدا نمیکنم
nimafire
March 12th, 2013, 21:55
اگر هنگام ثبت نام واحد پولی را مقدار دیگری وارد کردید. به بخش پشتیبانی تیکت بزنید تا اصلاح کنند
parsdrive
March 12th, 2013, 21:56
Settings=>Finance& Billing=>General settings
روی عبارت
To change the currencies above click here >>
کلیک کنید.
karshenasi
March 13th, 2013, 00:45
settings=>finance& billing=>general settings
روی عبارت
to change the currencies above click here >>
کلیک کنید.
این کار رو انجام دادم توی پنل اصلی تغییر کرد ولی توی پنل کاستومر همون ریال irr مونده هیچ گزینه ای هم پیدا نکرده که بشه واحد مالی کاستومر رو تغییر داد
راهی برای تغییر اون هست ؟
parsdrive
March 13th, 2013, 00:47
شما برای خودتون رو تغییر دادید. مشتری کاربر مجزایی و باید خودش از پنلش انجام بده مشروط بر اینکه سفارش فعال نداشته باشه چون نمیشه در اون صورت تغییر داد تا اون سفارش انجام بشه.
karshenasi
March 13th, 2013, 01:09
شما برای خودتون رو تغییر دادید. مشتری کاربر مجزایی و باید خودش از پنلش انجام بده مشروط بر اینکه سفارش فعال نداشته باشه چون نمیشه در اون صورت تغییر داد تا اون سفارش انجام بشه.
پنل کاستومر هم دست خودمه و سفارش فعال نداره ولی هیچ گزینه ای برای تغییرش پیدا نمیکنم
parsdrive
March 13th, 2013, 01:18
مشتری رو هم از همون مسیر برید. با اکانت مشتری لاگین کنید همون مسیر طی بشه.
karshenasi
March 13th, 2013, 01:23
مشتری رو هم از همون مسیر برید. با اکانت مشتری لاگین کنید همون مسیر طی بشه.
منوی پنل مشتری گزینه Finance& Billing رو نداره. کلا ستینگ فقط سه گزینه داره که هیچکدوم نیست. بقیه گزینه ها و منو ها رو هم گشتم نداره ظاهرا
parsdrive
March 13th, 2013, 01:24
مشتری رو پاک کنید و مجدد بسازید. الان که دیگه واحد خودتون رو تغییر دادید نباید مشکلی باشه.
karshenasi
March 15th, 2013, 00:07
سلام دوستان
من دامنه هایی که توی دایرکتی ثبت شده بود رو خیلی راحت منتقل کردم به پنل خودم ولی دو تا دامنه دارم که در آنلاینیک ثبت شده بود که ثبت کننده اصلیش خودم نیستم ولی پنل تغییر نیم سرور و مشخصاتش دستمه. وقتی درخواست ترانسفر به دایرکتی رو دادم به ایمیل تائید برام اومد که تائید کردم حالا کد انتقال میخاد
با ثبت کننده اصلی که تماس گرفتم پاسخگو نیستن. به نظرتون راهی هست که کد انتقال رو خودم از آنلاینیک بگیرم ؟
k1ll3revil
March 15th, 2013, 03:05
اگر ایمیلت توی اینفو هست بعنوان صاحب اره میتونی اگر که نه باید با نماینده بسازی
karshenasi
March 15th, 2013, 12:49
اگر ایمیلت توی اینفو هست بعنوان صاحب اره میتونی اگر که نه باید با نماینده بسازی
دقیقا به چه صورت. میشه راهنمایی کنید ؟
سایت که دست خودم هست. پنل آنلاینیک و ایمیل هم به نام من هست
ممنون
karshenasi
March 18th, 2013, 11:28
من یه پنل کاستومر ساختم و یه دامنه رو منتقل کردم به اون پنل . الان بعد از 5 روز ایمیل اومده که باید پرداختش کنی. ظاهرا هزینه ثبت توی پنل اصلی 9.99 دلار هست و توی پنل کاستومر 12.99 دلاره ولی هیچ راهی برای پرداخت از طریق پنل اصلی نیست و مراحلش رو که طی میکنم میگه باید مبلغ رو (12.99) به پنل کاستومر منتقل کنی تا اون پرداخت کنه
راهی نیست که خود نماینده اصلی پرداخت رو انجام بده ؟
karshenasi
March 18th, 2013, 12:19
دوستان کمک کنید
mehdi-ghafari
March 21st, 2013, 13:26
منوی پنل مشتری گزینه Finance& Billing رو نداره. کلا ستینگ فقط سه گزینه داره که هیچکدوم نیست. بقیه گزینه ها و منو ها رو هم گشتم نداره ظاهرا
شما باید بعد از اعمال تنظیمات و ذخیره سازی یه دور کش رو پاک کنید که این کار از طریق منوی tools قابل امکان هست. تا زمانی که کش پاک نشه هیچ تغییری رو کاستومر یا ساب رسلر شما نخواهد دید.
سلام دوستان
من دامنه هایی که توی دایرکتی ثبت شده بود رو خیلی راحت منتقل کردم به پنل خودم ولی دو تا دامنه دارم که در آنلاینیک ثبت شده بود که ثبت کننده اصلیش خودم نیستم ولی پنل تغییر نیم سرور و مشخصاتش دستمه. وقتی درخواست ترانسفر به دایرکتی رو دادم به ایمیل تائید برام اومد که تائید کردم حالا کد انتقال میخاد
با ثبت کننده اصلی که تماس گرفتم پاسخگو نیستن. به نظرتون راهی هست که کد انتقال رو خودم از آنلاینیک بگیرم ؟
میشه بگید چطور دامنه رو انتقال دادید به پنل خودتون؟
من یه دامنه قبلا از طریق یکی از شرکتهای هاستینگ ایران ثبت کردم و الان از قسمت کاربران همون شرکت دامنه رو مدیریت میکنم. ولی الان میخوام این دامنه رو به پنل رسلری خودم تو رسلرکلاب انتقال بدم
واینکه این دامنه رو امروز برای یک سال تمدید کردم. آیا برای انتقال بازم باید هزینه بدم؟