توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسدود شدن سرویس نمایندگی توسط hostgator
persiansoft
March 12th, 2013, 16:05
با سلام
چند روز قبل مشکلی برای از یکی از دوستان بنده ایجاد شده و hostgator با یک رفتار غیرحرفه ای به خاطر تحریم سرویس را مسدود نموده است .
با صحبت انجام شده فایل های بکاپ را برای دانلود قرار دادند و اعلام کردند که 14 روز فرصت برای انتقال فایل ها دارید .متاسفانه بعد گذشت 8 ساعت دسترسی همان صفحه را هم بستند و اجازه دانلود فایل ها را هم نمی دهند . با صحبت های انجام شده اعلام نمودند که قصد تحویل دادن بکاپ ها را هم ندارند .
می خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم چه کاری میشه انجام داد تا مشکل حل شود .
با تشکر
router
March 12th, 2013, 16:07
دلیلشون چی بوده ؟
persiansoft
March 12th, 2013, 16:09
به خاطر ایران و دامنه های ایرانی
متن ارسالی آنها
Upon review, it appears that this site is hosting an Iranian domain on our network. Further review shows multiple accounts with the same issue, and access logs suggest that the server itself is administered from Iran as well.
All ".ir" domains will not be permitted with HostGator, subject to the requirements of the Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the US Department of the Treasury, which identifies and maintains prohibited businesses, as found on the US Sanctions list.
Because Iran is included in this list, we are unable to provide hosting to any server, reseller, shared accounts, or person in Iran or identifying as Iranian. The domain extension ".ir" identifies these domains and accesses as Iranian.
This is a federal agency regulation, and not subject to the discretion of any HostGator personnel.
Due to the number of issues with this account, we will not be able to provide further hosting. Your accounts are being packaged at this time for your next host, and we will update you when it is available.
MagicVps.Com
وقتی از روز اول گفتن با ایران مشکل دارن و سرویس نمیدن خوب خودتون اشتباه کردین
الان هم نمیشه دیگه کسی را بازخواست کرد اگر هم نخوان بک اپ بدین دیگه که هیچ کاری نمیشه کرد دوست عزیز
shivahost
دلیلشون چی بوده ؟
دلیلشون مسلما تحریم بوده. اما فقط باید مذاکره کنید و حتی اگر می توانید با مسئولین بالاتر از کسانی که به ایمیل ها جواب می دهند و ... صحبت کنید. داشتن یک آشنا در کشور مقصد خیلی می تونه کمکتون کنه.
persiansoft
March 12th, 2013, 16:16
وقتی از روز اول گفتن با ایران مشکل دارن و سرویس نمیدن خوب خودتون اشتباه کردین
الان هم نمیشه دیگه کسی را بازخواست کرد اگر هم نخوان بک اپ بدین دیگه که هیچ کاری نمیشه کرد دوست عزیز
تقریبا این سرویس 8 سال می شود که گرفته شده است و تا کنون چنین مشکلی نبوده و دنبال راهکار برای حل مشکل هستیم .
speedy
March 12th, 2013, 16:19
دادن بک آپ در چنین مواردی غیر قانونی هست. اولش هم احتمالا نمیدونستن که بک آپ میخواستن بدن
MehrganWeb
March 12th, 2013, 16:43
با سلام
چند روز قبل مشکلی برای از یکی از دوستان بنده ایجاد شده و hostgator با یک رفتار غیرحرفه ای به خاطر تحریم سرویس را مسدود نموده است .
با صحبت انجام شده فایل های بکاپ را برای دانلود قرار دادند و اعلام کردند که 14 روز فرصت برای انتقال فایل ها دارید .متاسفانه بعد گذشت 8 ساعت دسترسی همان صفحه را هم بستند و اجازه دانلود فایل ها را هم نمی دهند . با صحبت های انجام شده اعلام نمودند که قصد تحویل دادن بکاپ ها را هم ندارند .
با تشکر
سلام
خوب توی این 8 ساعت چرا منتقل نکردید بک آپ رو؟
رو یه سرور میزاشتیدش دانلود
الان دیگه کاری از دستتون بر نمیاد جز پاچه خواریشونو کردن !
همینه دیگه!
اونا جزء قوانین شونه این کارو کنن خیلی هم به شما لطف کردند که بک آپ دادن بهتون!
دوست گرامی اینجا ایرانه اونجا که مثل اینجا نیست
رعایت قوانین اونا یعنی محافظت از جونشون
موفق باشید
k1ll3revil
March 12th, 2013, 17:15
میخوایین باهاشون مذاکره کنم شاید حل شد بصورت تلفنی هزینه تلفن رو میگیرم ازتون:)
persiansoft
March 12th, 2013, 17:25
میخوایین باهاشون مذاکره کنم شاید حل شد بصورت تلفنی هزینه تلفن رو میگیرم ازتون:)
اگر فکر می کنید به نتیجه می رسید مشکلی نیست چون فکر می کنم ارزششو داره .
خودم با چت آنلاین باهاشون صحبت انجام دادم ولی نتیجه ای نداشته شما هم تلاش کنید ببینیم چی میشه
shivahost
March 12th, 2013, 17:28
تقریبا این سرویس 8 سال می شود که گرفته شده است و تا کنون چنین مشکلی نبوده و دنبال راهکار برای حل مشکل هستیم .
از این نکته که 8 سال سابقه کار باهاشون دارید استفاده کنید و بگید بعد از 8 سال اقلا بکاپ بدهند. سعی کنید با مدیرانشون صحبت کنید نه چت آنلاین و اوپراتور.....
k1ll3revil
March 12th, 2013, 18:59
مشخصات سرویس و یوزر و پس تیکتینگشو و همه چی که فکر میکنی
باعث میشه بین من و تو فرقی نباشه رو (ازنظر داشتن اطلاعات وواسم پست خصوصی کن
بااعتماد به نفس بهشون به زندگم ببینم دردشون چیه
شاید حل شد و لااقل بک اپ دادن نامردا منم نمیدونم جریانش چی میشه ولی میشه امتحان کرد
3245
March 12th, 2013, 19:04
وقتی از *****ینک ایمیل میزنن و میگن سایت فلان را مسدود کن و میگن بکاپ را هم نده، ایا از آمریکا و آمریکاییان انتظار دارید بدهند؟ قصد تعیین کردن بد یا خوب بودن را ندارم، میخوام بگم قضیه اینجوریه، متاسفانه آمریکایی ها هم به قوانینشون سخت پایبند هستند.
فکر نمیکنم به نتیجه برسین اما باز در ناامیدی جای بسی امید است.
ارادت
saber69
March 12th, 2013, 19:07
طبق قوانین انجمن وقتی که از یه هاستینگ انتقاد می کنید بهتره همراه با مستنداد باشه
بیلینگ آدرستون کجاست؟
hadi-110
March 12th, 2013, 19:14
طبق قوانین انجمن وقتی که از یه هاستینگ انتقاد می کنید بهتره همراه با مستنداد باشه
بیلینگ آدرستون کجاست؟
عالم و آدم میدونند که هاست گیتور با دامنه ی آر مشکل داره
متن ایمیل ارسالیشوت هم مشخصه
دیگه چه دلیلی بیارن جز اینکه ایرانین؟؟
saber69
March 12th, 2013, 19:28
عالم و آدم میدونند که هاست گیتور با دامنه ی آر مشکل داره
متن ایمیل ارسالیشوت هم مشخصه
دیگه چه دلیلی بیارن جز اینکه ایرانین؟؟
ایرانی اگه به معنی iranian nationality که مشکلی نیست تا زمانی که در ایران باشند تحریم ها واسشون مشکل ساز میشه
اما اگه اثبات کنند که ایرانی نیستند طبق قوانین legal OFAC (http://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/Programs/pages/iran.aspx) می تونید اکانتتون رو پس بگیرید
این که شرکت های آمریکایی یا ایرانیانی که در ایران زندگی می کنند مشکل دارند طبیعی هست و خیلی وقته همه ما اینو میدونیم
متن ایمیل به عنوان مستنداد کافی نیست و البته مسأله این نیست فعلا راه حل این دوستمون اینکه ثابت کنند ایران زندگی نمی کنند
persiansoft
March 12th, 2013, 20:20
ایرانی اگه به معنی iranian nationality که مشکلی نیست تا زمانی که در ایران باشند تحریم ها واسشون مشکل ساز میشه
اما اگه اثبات کنند که ایرانی نیستند طبق قوانین legal OFAC (http://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/Programs/pages/iran.aspx) می تونید اکانتتون رو پس بگیرید
این که شرکت های آمریکایی یا ایرانیانی که در ایران زندگی می کنند مشکل دارند طبیعی هست و خیلی وقته همه ما اینو میدونیم
متن ایمیل به عنوان مستنداد کافی نیست و البته مسأله این نیست فعلا راه حل این دوستمون اینکه ثابت کنند ایران زندگی نمی کنند
ممنون از پاسخ شما
دوست من حتي بهشون در تيكت اعلام كرده كه سكونت دبي دارد و شماره تماس دبي هم بهشون داده ولي متاسفانه اصلا پاسخگو نيستند .
من هدفم پيدا كردن يك راه حل مناسب براي حل اين مشكل هست و البته يه جورايي هم مابقي دوستان در جريان قرار بگيرند تا خدايي نكرده براشون مشكلي پيش نياد .
مشخصات سرویس و یوزر و پس تیکتینگشو و همه چی که فکر میکنی
باعث میشه بین من و تو فرقی نباشه رو (ازنظر داشتن اطلاعات وواسم پست خصوصی کن
بااعتماد به نفس بهشون به زندگم ببینم دردشون چیه
شاید حل شد و لااقل بک اپ دادن نامردا منم نمیدونم جریانش چی میشه ولی میشه امتحان کرد
براتون ارسال كردم.
البته تمامي دسترسي ها در پنل را مسدود كردند و تنها مي تونيد لاگين كنيد .البته سيستم تيكت تنها پيزي هست كه باز مونده ولي پاسخگو نيستند .
با تشكر
diges
March 12th, 2013, 20:50
خوب چرا ریسک کردید دامین ir استفاده کردید این همه تاپیک همین سایت هست جدیدا به شدت به ir گیر میدن .
compiler
March 12th, 2013, 21:15
با سلام
با تشکر
عجب!!!
شما یعنی تا حالا نشنیده بودی رفتار اینا با ایرانی جماعت چیه؟
saber69
March 12th, 2013, 21:51
ممنون از پاسخ شما
دوست من حتي بهشون در تيكت اعلام كرده كه سكونت دبي دارد و شماره تماس دبي هم بهشون داده ولي متاسفانه اصلا پاسخگو نيستند .
من هدفم پيدا كردن يك راه حل مناسب براي حل اين مشكل هست و البته يه جورايي هم مابقي دوستان در جريان قرار بگيرند تا خدايي نكرده براشون مشكلي پيش نياد .
در صورتی که همچنان جواب ندادند با من تماس بگیرید ، اگه مشکل فقط این باشه حل خواهد شد
yassale
March 13th, 2013, 04:22
خب نباید دومین ir اد میکردی معلومه که می بندن.
persiansoft
March 17th, 2013, 22:38
با سلام
متاسفانه اين دوستمون حتي با ارائه اقامت دبي نتوانستند اكانتشون باز كنند .
و حتي پاسخ هم نمي دهند .
واقعا در انتخاب سرويس دهنده دقت كنيد .
payot
June 11th, 2013, 11:11
اطلاعاتشون رو بهشون پس می دن با اینکه پاک می کنند؟
net_Vahid
June 11th, 2013, 11:57
با سایت ایرانی مشکل ندارن
با دامنه .ir مشکل دارن
یک بار تلفنی باهاشون صحبت کردم این مسئله رو بهم گفتن
payot
June 12th, 2013, 00:07
اگر با آی پی ایران وارد پنلشون بشیم هم سرویس را غیرفعال می کنن؟
guerillamethod
June 12th, 2013, 02:36
با سلام
با تشکر
ببخشید، امّا رفتار شما غیر حرفه ای بوده که بدون مطا لعه دقیق شرایط سرویس دهی و سیاست حفظ اسرار این شرکت ازشون سرویس گرفتید.
همان طور که دوستان گفتند، با دامنه های .ir مشکل دارند.
امید وارم مشکل جدی نباشد و هر چه سریعتر برطرف شود .
yonesweb.org
August 13th, 2013, 00:20
دوستانمن امروز برای خرید ریسلری تو چت آنلاین باهاشون صحبت کردم
یه اشتباه کردم گفتم ایرانی هستم
گفتم به خاطر تحریم نمی تونند با ایرانی ها کار کنند
این لینک هم واسه اطلاعات بیشتر به من دادند:
US Treasury Embargo Restrictions HostGator.com Support Portal (http://support.hostgator.com/articles/pre-sales-policies/us-treasury-embargo-restrictions)
delta
August 13th, 2013, 00:42
از قدیم گفتند اگر دیدی کسی با منطق حرف حالیش نمیشه سرش داد بزن!! ایرانی جماعت هم تو کولی بازی استاده...
برید سایت Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet (http://www.webhostingtalk.com/) یک تاپیک بزنید. یک دروغی سر هم کنید و یک کمی داد و بیداد که بک آپ روبهت نمیدند و.. واسه حفظ آبروشونم شده سرو ته قضیه رو هم میارن!! شایدم یک چند تا اجنبی میانجیگری کنه!!=;
zigma4000
August 13th, 2013, 00:51
دوست عزیز من هم چنین مشکلی با شرکت هاستینگ دیگری داشتم ، به دلیل هاست کردن دامنه .ir هاست کلیه دامنه های من رو مسدود کرد ، ایمیل زدم و به شرط حذف کردن همه دامنه های .ir هاست من رو دوباره فعال کردن و باید بگم مجدداً چک کردن دیدن حذف شده، هاستم رو فعال کردن.
alireza.076
August 13th, 2013, 00:56
از قدیم گفتند اگر دیدی کسی با منطق حرف حالیش نمیشه سرش داد بزن!! ایرانی جماعت هم تو کولی بازی استاده...
برید سایت Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet (http://www.webhostingtalk.com/) یک تاپیک بزنید. یک دروغی سر هم کنید و یک کمی داد و بیداد که بک آپ روبهت نمیدند و.. واسه حفظ آبروشونم شده سرو ته قضیه رو هم میارن!! شایدم یک چند تا اجنبی میانجیگری کنه!!=;