ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدویت در Vcenter در کنار SQL Server 2008 R2 Express

baranman
March 12th, 2013, 11:18
دوستان عزیز همانطور که می دانید پکیج vcenter با دیتابیس SQL Server 2008 R2 Express ارائه میشه
ظاهرا" این نسخه دیتابیس محدودیت مدیریت 5 host یا 50 VM بیشتر نداره
آیا باید نوع دیتابیس عوض بشه

در ضمن نسخه vCenter-Server-Appliance هم که بروی SUSE LINUX تهیه شده از دیتابیس postgres sql استفاده می کنه و آن هم همین محدویت 5 عدد هاست یا 50 وی ام را دارد

در سایت vmware نوشته باید از دیتا بیس قوی تر استفاده بشه مثل اوراکل

آیا امکان تغییر مثلا" دیتابیس SQL Server 2008 R2 Express با نسخه Enterprise آن وجود دارد یا خیر

ممنون میشم راهنمایی کنید

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 14:00
هیچی نیازی به تغیرات نیست تا تا 400 ویپاس هم درحال حاضر بارحتی روی وی سنتر ران شده هست

baranman
March 12th, 2013, 15:07
با تشکر و سپاس از پاسخ جانبعالی
پس آیا این یک کار تبلیغاتی از vmware بوده که اینجور گفته که همه برن دیتا بیس ms sql enterprise بخرن
یا واقعا فرق داره

الان من دارم نصب می کنم
یک vm ساختم با 4 گیگ رم و 80 گیگ هارد روش win 2008 R2 ریختم و دارم الان vCenter رو نصب می کنم پس خیالم راحت باشه تا 30 عدد host که دارم رو ساپورت می کنه

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 15:26
با تشکر و سپاس از پاسخ جانبعالی
پس آیا این یک کار تبلیغاتی از vmware بوده که اینجور گفته که همه برن دیتا بیس ms sql enterprise بخرن
یا واقعا فرق داره

الان من دارم نصب می کنم
یک vm ساختم با 4 گیگ رم و 80 گیگ هارد روش win 2008 R2 ریختم و دارم الان vCenter رو نصب می کنم پس خیالم راحت باشه تا 30 عدد host که دارم رو ساپورت می کنه

احتمالا منظورشون 50 تا سرور اختتصی بوده دوست عزی زنه 50 تا ویپیاس مشکلی نداره با خیال راحت نصب کنید

baranman
March 12th, 2013, 16:14
دوست عزیز و گرامی دوتا سوال دیگه داشتم :

1) جنابعالی 400 vps تان روی چند ESX Host در حال سرویس است

2) آیا به نظر شما بهتره vCenter بروی Win2008 نصب بشه و Sql server
یا این vCenter-Server-Appliance که بروی Suse linux هست و آماده نصب کفایت می کنه

MagicVps.Com
March 12th, 2013, 16:16
دوست عزیز و گرامی یک سوال دیگه داشتم :

آیا به نظر شما بهتره vCenter بروی Win2008 نصب بشه و Sql server
یا این vCenter-Server-Appliance که بروی Suse linux هست و آماده نصب کفایت می کنه

نیازی نیست که روی دوتا سرور باشه بصورت نصب اتوماتیک روی همون ویندزو هم خود وی سنتر هم مای اسکیوال نصب میشه و نیازی نیست روی سرور دیگر قرار بدین و کارش انجام میشه