ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردنِ هاست دانلود به هاستِ لینوکس!

MR. Garcia
March 12th, 2013, 00:40
درود، من یه سایت روی یه هاستِ لینوکس دارم و می‌خوام یه ساب-دامنه ازش به یه هاست دانلود بزنم!
کاراشو انجام دادم و الان وقتی ساب-دامنه رو باز می‌کنم Default Website Page میاد و نشون میده که ساب-دامنه به اون آی‌پی هدایت شده!
ولی وقتی میرم توی هاستِ دانلود و می‌خوام اون ساب دامنه رو از بخش Addon Domains افزوده کنم این ارور رو میده:

Using nameservers with the following IPs: 199.19.95.105,199.19.95.105 Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.

این دو روش رو هم برای پیوند زدنشون امتحان کردم ولی هیچکدوم پاسخ نداده:

1- با Simple DNS Zone یه A Record ساختم و ...
2- یه ساب ساختم و سپس با Advanced DNS Zone آی‌پی‌های خودش و www دارش رو تغییر دادم و ...

MR. Garcia
March 14th, 2013, 01:19
UP

≡ ALEX ≡
March 14th, 2013, 02:04
اگر در هر دو سرور کنترل پنلی همچون cPanel نصب هستش و DNS Server داخلی داره، می بایست در سرور هاستینگ یک A Record تعریف کرده و به Main IP سرور دانلود route کنید. سپس در سرور دانلود اکانت را با Main Domain ای به نام همین Sub Domain ایجاد شده، بسازید و NS های دامنه اصلی را به آن بدهید. در این صورت routing می بایست بدون مشکل انجام شود.

** نکته: اگر هاست دانلود شما دارای IP اختصاصی است، فقط تعریف A Record و اختصاص آن به این IP کفایت می کند و بقیه موارد مهم نیستند.

MR. Garcia
March 14th, 2013, 18:13
اگر در هر دو سرور کنترل پنلی همچون cPanel نصب هستش و DNS Server داخلی داره، منظورتون از دی‌ان‌اس داخلی یعنی جفتشون از یه سرور باشند؟ چون من هاستِ لینوکسم رو خریدم، از همون سایتم هاستِ دانلود سفارش دادند، ولی دی‌ان‌اس‌های هاستِ دانلود با هاستِ لینوکس فرق داره و از یه سرورِ دیگست! ولی خودشون گفتن مشکلی نداره هردو سایت از یه سرور استفاده می‌کنن!

ertebat7
March 16th, 2013, 23:09
هر دو سایت از یک سرور استفاده نمی کنه
هاست دانلود روی یک سرور مجزا هست
به روش پست سوم عمل کنید