ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی دیتاسنتر به سرور

imanegr
March 11th, 2013, 23:31
سلام دوستان
من برنامه نویس هستم و مشغول برنامه نویسی یک سیستم مالی به زبان php و دیتابیس mysql هستم .
چون این نرم افزار در برگیرنده اطلاعات مالی کاربران زیادی هست خیلی روی امنیتش کار کردم و از لحاظ نرم افزاری و کد کردن اطلاعات و ... میشه گفت ایمن هست.
ولی نگرانیم از دسترسی دیتاسنتر به اطلاعات و دیتابیس سایت هست.
میخواستم بدونم آیا دیتاسنتری که از اون سرور اختصاصی میگیرم آیا خودش و کارمنداش میتونن به اطلاعات و دیتابیس سایت من دسترسی داشته باشند؟
و یه سوال دیگه اینکه با توجه به شرایط من و لزوم امنیت اطلاعاتم به نظرتون سرور از خارج تهیه بشه بهتره یا دیتاسنترهای ایرانی یا اینکه بهتره سرور در شرکت راه اندازی شود؟
با توجه به اینکه سایت پهنای باند زیادی نیاز نداره به نظرتون اگه بخوام سرور رو در شرکت قرار بدم خیلی هزینه بر میشه؟
ممنون

RoobinaServer
March 11th, 2013, 23:34
سلام دوستان
من برنامه نویس هستم و مشغول برنامه نویسی یک سیستم مالی به زبان php و دیتابیس mysql هستم .
چون این نرم افزار در برگیرنده اطلاعات مالی کاربران زیادی هست خیلی روی امنیتش کار کردم و از لحاظ نرم افزاری و کد کردن اطلاعات و ... میشه گفت ایمن هست.
میخواستم بدونم آیا دیتاسنتری که از اون سرور اختصاصی میگیرم آیا خودش و کارمنداش میتونن به اطلاعات و دیتابیس سایت من دسترسی داشته باشند؟
و یه سوال دیگه اینکه با توجه به شرایط من و لزوم امنیت اطلاعاتم به نظرتون سرور از خارج تهیه بشه بهتره یا ایران؟
ممنون

با سلام

بله امکان دسترسی هست ولی خب بهتره جای دولتی در ایران میزبانی کنید. نکته : اگر قرار باشه دیتاسنتر بیاد اطلاعات همه را ببینه و مورد اعتماد نباشه که دیگه اسمش دیتاسنتر نیست عزیز.

یا حق

compiler
March 11th, 2013, 23:39
سلام دوستان
و یه سوال دیگه اینکه با توجه به شرایط من و لزوم امنیت اطلاعاتم به نظرتون سرور از خارج تهیه بشه بهتره یا دیتاسنترهای ایرانی یا اینکه بهتره سرور در شرکت راه اندازی شود؟
با توجه به اینکه سایت پهنای باند زیادی نیاز نداره به نظرتون اگه بخوام سرور رو در شرکت قرار بدم خیلی هزینه بر میشه؟
ممنون

با توجه به اینکه فقط سیستم مالیه و ربطی به جناح و گروه خاصی نداره (توضیح بیشتر نمیدم!) از سرویس دهنده های خارجی استفاده کنید . از هر لحاظ امن تر و سرویس دهیشون قوی تر هست

موفق باشید

Hostpolis
March 11th, 2013, 23:46
در هر کشوری قانون حریم کاربری و حریم اطلاعات هست (ایران رو نمیدونم) به عنوان مثال در کانادا PIPEDA رو داریم ما. این قانون برای همه شرکت هایی که کار دیتا انجام میدن و صاحب اون اطلاعات و پردازنده اون اطلاعات حد و حدود مشخص میکنه.

برای ایمنی بیشتر شما میتونید enclosed colocation تهیه کنید وقتی کد شما live شد. به این شکل میتونید قفل خودتون رو روی رک بگذارید یا حتی یک وب کم تو رک نصب کنید که تصویر از سرورها بهتون بده. کار رایجی هست و خیلی از مشترکین ما اینکارو میکنن.

Kian
March 12th, 2013, 00:29
اگر محل واقعا امنی در شرکت دارید بهترین کار همان قرار دادن سرور در شرکت خودتان هست والا یک دیتاسنتر معتبر را باید پیدا کنید

ضمنا امنیت نرم افزاری سرور هم بسیار مهم می باشد چون اگر در بهترین دیتاسنتر هم سرورتان را قرار بدهید و امنیت سخت افزاری کاملی داشته باشید ولی امنیت کامل نرم افزاری تست شده توسط کارشناسان امنیت سرور را برقرار نکنید و برای امنیت نرم افزاری هزینه مناسبی نکنید ، محل سخت افزارسرور چندان فرقی نخواهد داشت و اطلاعات تان سرقت خواهند شد.