توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال در مورد subhosting
ubisoft
January 31st, 2010, 21:37
دوستان یه سوال دارم در مورد vps سایت subhosting.net
میخوام بدونم کسی میتونه روی vps های این شرکت چیز پی ان نصب کنه؟
مجازی سازش virtuzzoo هستش
اصلا آیا روی مجازی ساز virtuzoo میشه چیز پی ان نصب کردش؟
هزینه اش چقدره؟
irlogo
January 31st, 2010, 23:05
ساب هاستینگ با وی ام وار هست؛ اصلا لینوکسیه !
RezaFH
February 1st, 2010, 01:29
خب مگه اگه لینوکسی باشه چی میشه ؟ :d
alborzhost
February 1st, 2010, 02:00
virtuzzoo هستش
ubisoft
February 1st, 2010, 18:51
کسی از دوستان نمیدونه آخر میشه نصب کرد یا نه؟
shafiei7
February 2nd, 2010, 00:28
سلام
ازش سرویس نگیرید فقط چند روز بعد از خرید ساپورت خوب میدن بعد از مدتی جواب تیکت ها چند روز هم طول میکشه تا پاسخ بدن اونم سر بالا. یک سری رنج آی پی هاشم هست که با ایران مشکل داره و خیلی ای اس پی ها باز نمیکنن سایتهایی که روی اون آی پی باشه بابت همین مشکل بارها ایمیل زده بودم بهشون ولی فقط عکس از سایت میگرفتن که میگفتن باز میشه و مشکل رو برطرف نمیکردن.
lkmew
February 2nd, 2010, 00:39
یکی از کارمنداش هم که تو همین فروم هست.
در ضمن ظاهرا vps هایی که میده vps های کارو هست.
Kambiz
February 2nd, 2010, 00:53
سلام
ازش سرویس نگیرید فقط چند روز بعد از خرید ساپورت خوب میدن بعد از مدتی جواب تیکت ها چند روز هم طول میکشه تا پاسخ بدن اونم سر بالا. یک سری رنج آی پی هاشم هست که با ایران مشکل داره و خیلی ای اس پی ها باز نمیکنن سایتهایی که روی اون آی پی باشه بابت همین مشکل بارها ایمیل زده بودم بهشون ولی فقط عکس از سایت میگرفتن که میگفتن باز میشه و مشکل رو برطرف نمیکردن.
100 %تایید می کنم
به شدت مشکل ساز هست ( تجربه شخصی )
alborzhost
February 2nd, 2010, 01:24
100 %تایید می کنم
به شدت مشکل ساز هست ( تجربه شخصی )
میشه تعدادی از مشکلات رو بگید ؟
Subhosting
February 2nd, 2010, 01:49
دوستان ip ها ip های کارو هست ...
منظور شما دوستان اینه که کارو ای پی هایی که دارد با ایران مشکل دارد ؟
خیلی از همکاران از کارو سرور دارند.
goldstar
February 2nd, 2010, 01:52
سلام
فکر کنم یک سری از آی پی های جدید آمریکا با آی اس پی های ایران مشکل داره. و احتمالا ما چون خیلی پیشرفته هستیم بعد از ماهها درست بشه!
shafiei7
February 2nd, 2010, 07:31
رنج آی پی هایی که با 76.76 شروع میشه مشکلی نداره و من یک ماه تیکت میزدم بهشون که برام تغییر بدن، ای پی ها رو و این کارو انجام نمیدادن و در آخر گفتن که وی پی اس هایی که رایگان داده شده رو حذف میکنیم و مابقی رو تغییر آی پی میدیم. (وی پی اس رایگان به این دلیل داده بودن که آفر گذاشته بودن و هر کسی وی پی اس میخرید یک دونه رایگان به همون قدرت میدادن؛ البته میگفتن به همون قدرت ولی سی پی یو یک مگابایت کش میشد و amd که با چیزی که خریده بودم تغییر داشت و ضعیف تر بود)
البته بگم آقای جلال خردمند که نمایندگی رسمی این شرکت هست و از دوستان خوبم هست خیلی برای رفع این مشکل کمک کرد و صحبتهایی با دیتاسنتر انجام میداد ولی متاسفانه مشکل برطرف نشد و مجبور شدم کلا خریدهام رو لغو کنم.
ubisoft
February 3rd, 2010, 00:21
پس دوستان با این حساب نمیگیرم
ولی الان دیگه کجا ها هستش که آفر شماره یک این سایته رو با همین قیمت بده و خوب هم باشه؟
لطفا دوستان فقط سایت معرفی کنن
چون میخوام از خود سایت خرید کنم
با تشکر
M-Soltani.ir
February 3rd, 2010, 00:28
دوستان ip ها ip های کارو هست ...
منظور شما دوستان اینه که کارو ای پی هایی که دارد با ایران مشکل دارد ؟
خیلی از همکاران از کارو سرور دارند.
ایشون تایید میشند
AfraWeb.net
February 3rd, 2010, 00:47
این داستان همیشه هست
فقط لازمه یک شرکتی در ایران شروع به فروش کنه و این داستان ها و حرفها پیش میاد
ما با این شرکت همکاری نسبتا نزدیکی داریم و تا به حال مشکلی نداشتیم جواب تیکت ها را کمتر از چند ساعت و حداکثر تا 12 ساعت میدن حالا ممکنه برخی ای پی ها رو اینترنت شما نباشه مشکل از کش سرور ای اس پی شما باشه مگرنه تا به حال مشکلی مشاهده نشده . درباره سرور رایگان خوب اسمش رایگان هست و قرار نیست در حد عالی باشد . معمولا سرور های رایگان ضعیف تر هستند و نباید انتظاری بیش از این ازش داشته باشید
این ای پی دیروز کریت شده و هیچ مشکلی وجود نداره 74.81.174.226
ubisoft
February 3rd, 2010, 01:13
سایتی که میخوام بزنم خارجی هستش و زیاد بازدید ایران برام مهم نیستش
راستی مجازی سازش openvz هستش ماله ساب هاستینگ
به نظرتون openvz کارم رو برای یه سایت راه میندازه یا دنبال جایی باشم که vmware بده؟
persian.developer
February 3rd, 2010, 01:16
ولی الان دیگه کجا ها هستش که آفر شماره یک این سایته رو با همین قیمت بده و خوب هم باشه؟
با تشکر
سلام
OpenVZ - HyperVM - 2 -
800MHz Dedicated CPU
512MB RAM
40GB Hard Drive
800GB Traffic
20Mbps Uplink
1 IP Address
Price: 17500 Toman
پیغام خصوصی در خدمتم
Shc
February 3rd, 2010, 01:39
با تشکر
intovps.com که افراوب بیان در موردش توضیح بدن بهتر رهنمایی خواهید شد.
directspace.net هم اگر به مشکل تحریم بر نخورید قیمت هاش مناسبه.
نکته: این دو سرویس دهنده سرورهاشون مدیریت شده نیست.
AfraWeb.net
February 3rd, 2010, 02:21
intovps.com که افراوب بیان در موردش توضیح بدن بهتر رهنمایی خواهید شد.
directspace.net هم اگر به مشکل تحریم بر نخورید قیمت هاش مناسبه.
نکته: این دو سرویس دهنده سرورهاشون مدیریت شده نیست.
intovps یک شرکت رمانیایی هست که سرور های خوبی ارائه میکنه با قیمت مناسب و هم در رمانی سرور دارند هم در اتلانتا و قیمت خیلی خوب هست ولی معایبی دارند . سرور ها unmanage هستند و اینکه ای پی ها بلوک شده هستند و امکان ارسال ایمیل به یاهو را ندارید و بغیه میلی ها از قبیل جیمیل و ... به اسپم فرستاده میشه این امر به این علت هست که از این سرور ها به دلیل ارزان بودن برای ارسال ایمیل گروهی و اسپم استفاده میکردن و یاهو تمامی اپی ها رو بن کرده . ولی از لحاظ ساپورت و پشتیبانی عالی هستند و همیشه انلاین و جواب تیکت ها را در چند دقیقه میدن . سیستم مجازی سازی openvz هست .