ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای : 501 Domain must resolve (in reply to MAIL FROM command)

samiraabd
March 11th, 2013, 13:29
سلام
یکی از مشتریانم این مشکل رو در اوت لوک داره :
وقتی به یک ایمیلی می خواد ارسال کنه پیغام
501 Domain must resolve (in reply to MAIL FROM command) (http://www.zimbra.com/forums/administrators/60456-501-domain-must-resolve-reply-mail-command.html)
براش میاد . نکته اینجاست که فقط برای این گیرنده خاص مشکل وجود نداره و برای ایمیلهای دیگه ارسال ایمیل خوب انجام می شه

کسی می دونه مشکل چیه و چکار باید کرد؟

با تشکر

syncronet
March 11th, 2013, 13:57
بعضی از سرویس دهنده های ایمیل مثل at&t هنگام دریافت ایمیل از یک فرستنده، دامین فرستنده(آدرس مشخص شده در فیلد from در هدر ایمیل) رو چک می کنند و این دامین حتما می بایست در شبکه dns تعریف شده و به روی یک آی.پی معتبر ریزالو بشه در غیر اینصورت ایمیل ارسالی ریجکت میشه. برای رفع مشکل باید رکوردهای dns فرستنده رو چک و مشکل رو برطرف کنین(در صورتیکه در فیلد from هاست نیم میل سرور استفاده شده مشکل مربوط به ریزالو نشدن هاست نیم نیم سرور روی یک آی.پی معتبر هست) در ضمن رکورد ptr آی.پی میل سرور رو هم باید چک کنید که حتما صحیح باشه.

samiraabd
March 11th, 2013, 15:20
بعضی از سرویس دهنده های ایمیل مثل at&t هنگام دریافت ایمیل از یک فرستنده، دامین فرستنده(آدرس مشخص شده در فیلد from در هدر ایمیل) رو چک می کنند و این دامین حتما می بایست در شبکه dns تعریف شده و به روی یک آی.پی معتبر ریزالو بشه در غیر اینصورت ایمیل ارسالی ریجکت میشه. برای رفع مشکل باید رکوردهای dns فرستنده رو چک و مشکل رو برطرف کنین(در صورتیکه در فیلد from هاست نیم میل سرور استفاده شده مشکل مربوط به ریزالو نشدن هاست نیم نیم سرور روی یک آی.پی معتبر هست) در ضمن رکورد ptr آی.پی میل سرور رو هم باید چک کنید که حتما صحیح باشه.

من dns setting چک کردم و رکوردهارو اصلاح هم کردم

اما هنوز مشکل برطرف نشده . میشه بیشتر راهنمایی کنید که دیگه چه کارهایی انجام بدم ؟
ممنونم