ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامین هایی که با hostdl ثبت شدند چی میشه؟

shivahost
March 11th, 2013, 03:28
دوستان هاست دی ال خیلی مرتب و منظم اقدام به جمع آوری سرویس دهی کرد و الان سایتش هم درست و حسابی در دسترس نیست. یکی از دوستان من دامین خودش رو از طریق آنها ثبت کرده و پنل هم ندارد.

حالا زمان تمدید نزدیک است چه طور میشه با مسئولین هاست دی ال تماس گرفت؟ کسی می تونه راهنمایی و کمک کنه؟

AR3N4
March 11th, 2013, 03:45
فکر کنم باید باید به support@hostdl.com یا hostdl@gmail.com ایمیل بفرستید ...

bronze
March 11th, 2013, 10:54
domain@hostdl.com

Saati
March 11th, 2013, 11:13
با sales@hostdl.com یا backup@hostdl.com مکاتبه کنید .

hasun
March 11th, 2013, 17:19
ایمیل بزنید و هماهنگی کنید برای انتقال به پنل خودتون .

delta
March 11th, 2013, 19:39
دوستان هاست دی ال خیلی مرتب و منظم اقدام به جمع آوری سرویس دهی کرد و الان سایتش هم درست و حسابی در دسترس نیست. یکی از دوستان من دامین خودش رو از طریق آنها ثبت کرده و پنل هم ندارد.

حالا زمان تمدید نزدیک است چه طور میشه با مسئولین هاست دی ال تماس گرفت؟ کسی می تونه راهنمایی و کمک کنه؟

پ خ دادم بهت...سیکوریتی!!! :71:

MihanV
March 19th, 2013, 19:32
نتيجه رو هم اعلام ميكنيد؟

shivahost
March 19th, 2013, 19:50
با همه راه های تماسی که داده شد چه ایمیل ها و چه پ خ های سکیوریتی تا جایی که می دانم هنوز هیچ جوابی به مشتری ما نداده اند.

MihanV
March 19th, 2013, 19:57
نميتونن دومين رو منتقل كنن ؟

shivahost
March 19th, 2013, 19:58
نميتونن دومين رو منتقل كنن ؟

خیر، نه پنل دارند نه ایمیل ادمین دامنه و نه کد انتقال!

MihanV
March 19th, 2013, 20:02
خیر، نه پنل دارند نه ایمیل ادمین دامنه و نه کد انتقال!

بايد همون موقع كه اطلاعيه تعطيلي زده بود به فكر ميافتادند ...
جايي كه ثبت شده يه مكاتبه بكنيد شرايط رو توضيح بديد , دومين رو كه هيچ رقمه نميشه گرفت ولي شايد بزارن تمديد كنيد تا دومين از دست نره تا بعد يه راه ارتباطي با هاست دي اي پيدا كنيد ...

shivahost
March 19th, 2013, 20:24
بايد همون موقع كه اطلاعيه تعطيلي زده بود به فكر ميافتادند ...
جايي كه ثبت شده يه مكاتبه بكنيد شرايط رو توضيح بديد , دومين رو كه هيچ رقمه نميشه گرفت ولي شايد بزارن تمديد كنيد تا دومين از دست نره تا بعد يه راه ارتباطي با هاست دي اي پيدا كنيد ...

بله دارند تلاششون رو می کنند. هاست دی ال ظاهرا از GoDaddy.com ثبت می کرده.