توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتوماتیک ساخته نشدن هاست در whmcs
webhosts
March 10th, 2013, 21:05
سلام
می خواهم اکانت ها به صورت اتوماتیک ساخته شوند اما با مشکل واجه شدم.
من از نسخه 5.1.2 لایسنس دار استفاده می کنم. مشخصات سرور را وارد کردم. پس از اینکه کاربر هزینه را پرداخت می کند ، در پنلش و پنل ادمین ، نام کاربری و کلمه عبور میاد ولی در whm اکانتش ساخته نمیشه! در پنل ادمین قسمت محصولات/خدمات قسمت افزونه ها گزینه cpanel انتخاب کردم و گروه سرور را هم انتخاب کردم و WHM package name را هم Test نوشتم و بفیه گزینه ها را خالی گذاشتم و در کادر آخر گزینه دوم یعنی "ساخت خودکار و تحويل بعد از سفارش" را انتخاب کردم و در پنل WHM هم یک بسته با نام Test ساختم.
ضمناً موقع ادد سرور یکبار access hash code را وارد کردم و یکبار هم مستقیم پسورد را وارد کردم.
هم چنین فاکتور تایید میشه که پرداخت شده اما اکانت در WHM ساخته نمیشه. در پنل کاربر هم سفارش غیر فعال است و باید از WHMCS تاییدش کنم. یک ایمیل هم برام فرستاده میشه که :
سرویس مورد نظر کاربر زیر پس از پرداخت با موفقیت ایجاد نشده است.
شناسه کاربر : 65
شناسه سرویس : 84
محصول : بسته تست
خطا : An unknown error occured
مشکل از چیه؟ باید چه کار کنم؟
webhosts
March 14th, 2013, 13:21
کسی میتونه کمک کنه؟
DVBBaz
March 14th, 2013, 13:41
دسترسی به روت سرور دارید یا ریسلر هستید ؟
webhosts
March 14th, 2013, 13:56
دسترسی به روت سرور دارید یا ریسلر هستید ؟
ریسلر هست.
DVBBaz
March 14th, 2013, 14:02
محدودتی که مدیر سرور روی اکانت ریسلر شما ایجاد میکنه معمولا باعث می شه که امکان ساخت اکانت به صورت اتوماتیک دچار مشکل بشه ...
TARIMEHR
March 14th, 2013, 14:10
چون رسلر هستین درون whmcs باید نام پکیج رو به شکل زیر وارد کنین
user host_Test
webhosts
March 14th, 2013, 15:15
چون رسلر هستین درون whmcs باید نام پکیج رو به شکل زیر وارد کنین
user host_Test
منظورتوت از user این هست که نام کاربری whm رو وارد کنم؟
TARIMEHR
March 14th, 2013, 19:05
بله
تیک زیر هم فراموش نشه
Secure Tick to use SSL Mode for Connections
اگر مشکل حل نشد ، درصورت تمایل دسترسی ارسال کنین
webhosts
March 14th, 2013, 20:54
بله
تیک زیر هم فراموش نشه
Secure Tick to use SSL Mode for Connections
اگر مشکل حل نشد ، درصورت تمایل دسترسی ارسال کنین
واقعاً ممنون. مشکل حل شد.
webhosts
March 14th, 2013, 21:58
مشکل دیگری که دارم این است که در ناحیه کاربری مطابق عکسی که گذاشتم در قسمت مربوط به "ورود به سی پنل" و "ورود به وب میل" متنی نشان داده نمیشود. چه طور می توانم این متنها را بنویسم؟ در قالب گشتم و کدش را پیدا کردم. کدش {$moduleclientarea} می باشد. این را در فایل فارسی ساز جستجو کردم چیزی ندیدم.
باید چه کار کنم؟
http://upload7.ir/images/20940667559759965118.png
TARIMEHR
March 15th, 2013, 00:41
مشکل دیگری که دارم این است که در ناحیه کاربری مطابق عکسی که گذاشتم در قسمت مربوط به "ورود به سی پنل" و "ورود به وب میل" متنی نشان داده نمیشود. چه طور می توانم این متنها را بنویسم؟ در قالب گشتم و کدش را پیدا کردم. کدش {$moduleclientarea} می باشد. این را در فایل فارسی ساز جستجو کردم چیزی ندیدم.
باید چه کار کنم؟
http://upload7.ir/images/20940667559759965118.png
این مربوط به فایل فارسی سازه زبان هست
باید گزینه ی مربوط به لاگین رو پیدا کنین و ببینین کدوم ترجمه نشده
hossein_h375
November 1st, 2013, 15:12
سلام.وقتی تو مدیریت whmcs یک اکانت سی پنل فعال میکنم برای کاربر و کاربر میخواد وارد هاست بشه به مشکل بر میخوره و این ادرس میاد:
http://:2082/login/
باید چیکارش کنم؟
abdollahpor
May 11th, 2014, 15:56
این مربوط به فایل فارسی سازه زبان هست
باید گزینه ی مربوط به لاگین رو پیدا کنین و ببینین کدوم ترجمه نشده
سلام منم همچین مشکلی رو دارم ...دوتا سرور دارم یکی دایرکت ادمین و یکی سی پنل ... برا دایرکت ادمین مستقیم اکانت رو میسازه ولی برا سی پنل نه ..تو قسمت ساخت که میزنم ....پایین که میاد برا سایخت مینویسه working قعط نمیشه و همینجوری ادامه داره و نمیسازه نه خطایی میده و نه میسازه ...اکانتم مال روت هست و از داخل سرور وقتی میزنم که وصل بشه بدون پسورد وصل میشه پس فکر نکنم مال پسورد و اتصال سرور باشه ...گروهشم جداس سیپنلشم کردم ... به نظر شما مشکل از کجاس ..چی کارش کنم درست بشه
tatnet
May 11th, 2014, 16:13
سلام.وقتی تو مدیریت whmcs یک اکانت سی پنل فعال میکنم برای کاربر و کاربر میخواد وارد هاست بشه به مشکل بر میخوره و این ادرس میاد:
http://:2082/login/
باید چیکارش کنم؟
دوست عزیز از قسمت تنظیمات سرورها که اطلاعات سرور را به whmcs میدید اونجا را نگاه کنید
abdollahpor
May 11th, 2014, 22:12
کسی مشکل منو نفهمید دوستان
tatnet
May 11th, 2014, 22:19
با عرض سلام باید دید تا ببینیم مشکل چیه اگر امکان دارد از طریق یاهو ای دی tatpayamak در تماس بگیرید تا راهنمائی کنیم
mmsadr76
June 3rd, 2016, 17:42
من این مشکل را دارم:
در روند تایید سفارش خطایی رخ داده است.
Sorry, unable to use package mahtaho1_Unlimited. Verify that the package exists and that you have not exceeded your reseller restrictions.
a.e
June 3rd, 2016, 18:25
من این مشکل را دارم:
Sorry, unable to use package mahtaho1_Unlimited. Verify that the package exists and that you have not exceeded your reseller restrictions.
مطابق متن خطا پکیج با نام mahtaho1_Unlimited وجود ندارد تا ایجاد شود.
شما ابتدا باید این پکیج را در سی پنل یا دایرکت ادمین ایجاد نمایید و سپس در whmcs خود تعریف نمایید تا این مشکل برطرف شود.
mmsadr76
June 3rd, 2016, 20:02
31628بک مشکل دیگه
Could not create account for your domain: Unknown label