PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امن کردن tmp در وی پی اس , mount پوشه tmp

avalhost
March 10th, 2013, 04:02
سلام دوستان

متاسفانه مشکلی که در دایرکت ادمین روی وی پی اس داریم مشکل mount کردن پوشه /tmp هست, نتونستیم راه درست و حسابی برای این مشکل پبدا کنیم تو خود فروم دایرکت ادمین هم تاپیک ردیم ولی تا الان هنوز جواب ندادن (جوابی درستی هم براش نبود), تو همین انجمن هم چند تا روش بود ولی مشکل ایحاد میکنه, ارورهایی که CSF نشون میده :

/tmp should be mounted as a separate filesystem with the noexec,nosuid options set

/var/tmp should either be symlinked to /tmp or mounted as a filesystem

/dev/shm is not mounted with the noexec,nosuid options (currently: none). You should modify the mountpoint in /etc/fstab for /dev/shm with those options and remount

تاپیکی که توضیح داده چی کار کنیم

http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/index2.html#post270175

مشکلی که بعد از انجام دستورات این تاپیک ایجاد میشه

Error connecting to MySQL: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

حالا اگر کسی میدونه که باید جی کار لطفا بگه که کمک عظیمی به کانفیگ دایرکت ادمین روی وی پی اس میکنه

nginxweb
March 10th, 2013, 04:06
اطلاعات سرورتونو خصوصی ارسال کنید اوکی میکنم واسنون همشهری

avalhost
March 10th, 2013, 04:12
خیلی ممنون و لطف کردید اطلاعات هم به شما دادم ولی همونطور که تو پ.خ گفتم اگر در این تاپیک بنویسید که دیگران دوستان هم استفاده کنند ممنون میشم :53:

avalhost
March 10th, 2013, 20:47
سلام همچنان منتظر راه حل مناسب و مطمئن هستیم ... :53:

avalhost
March 11th, 2013, 00:42
از این همه دوستان که با دایرکت ادمین کار میکنن کسی پیدا نشد یه راهنمایی کنه ؟؟

nginxweb
March 11th, 2013, 00:49
مجددا ارسال کنید در یاهو مشخصات رو اوکی میکنم خدمتتون