ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد انجام یک کار در دایرکت ادمین

HAMIDELECTRONIC
March 10th, 2013, 01:09
سلام
خسته نباشید
من دامنه marivansoft.com روی یک هاست و الان یک سرور که روش دایرکت ادمین نصب کردم تهیه کردم برای آپلود سنتر، الان میخوام ساب دامین up.marivansoft.com به سرور دایرکت ادمین وصل کنم، ای پی سرور روی ساب دامین A record زدم و از قسمت add user دایرکت ادمین نمیزاره ساب دامنه وارد کنم، برای اینکه سرور که دایرکت ادمین روشه ساب دامنه رو بشناسه باید چکار کنم؟
ممنون میش راهنمایی کنید.

nginxweb
March 10th, 2013, 01:12
برای اصافه کردن ساب دامنه یا پارک دامنه در دایرکت ادمین از بخش های
sub domain managment
و
domain pointer
باید استفاده کنید نه این یوزر جدید اضافه نمایید

HAMIDELECTRONIC
March 10th, 2013, 01:17
فکر کنم درست توضیح ندادم، دامنه اصلی روی سرور دیگه ای هستش و میخوام ساب دامنه رو به سرور دیگه که برای آپلو سنتر هست ست کنم، اگر دامنه اصلی روی همین سرور بود اره از این قسمتها باید درست میکردم اما دامنه اصلی و ساب دامنه روی سرور دیگه ای هستند و روی ساب دامین A record زدم حالا میخوام دایرکت ادمین ساب دامین بشناسه

nginxweb
March 10th, 2013, 01:22
از بخش
Dns managment دایرکت ادمینپس از ساخت ساب دامنه تا 2 Arecord اضافه کنید

HAMIDELECTRONIC
March 10th, 2013, 01:33
در سروری که دامنه اصلی هست 2 تا A record اضافه کردم قبلا، مشکل حل شد
برای ادد کردن ساب دامین در Add New User هم توی سرور جدید از قسمت Administrator Settings کافیه تیک Check domain owner for Subdomain creation بر داریم بعد راحت ادد میشه