PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ویندوز از ایران

Daniel4u
March 9th, 2013, 20:47
سلام
سرور مجازی میکروتیک میخوام
از ایران باشه
کیفیت داشته باشه و قطعی نداشته باشه
رم حداکثر مورد نیازم 1 گیگ.

افر بدین
منظورم از آفر اینه که قیمتتون رو اینجا بنویسین نه اینکه بگین با من در تماس باشین و...

RoobinaServer
March 9th, 2013, 22:15
سلام
سرور مجازی ویندوز 2003 میخوام
از ایران باشه

افر بدین
منظورم از آفر اینه که قیمتتون رو اینجا بنویسین نه اینکه بگین با من در تماس باشین و...

با سلام

کیفیت هزینه داره عزیز.

بسته به رم مد نظرتون میتوانید انتخاب نمائید.

از دیتاسنتر تبیان با پورت باز میتوانید به شما سرویس بدیم :

اول این صفحه را مطالعه فرمائید :

سوالات شما از روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://roobinaserver.ir/description.php)

بعد هم این صفحه : خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)

دارای پنل مجازی سازی برای دسترسی به کنسول - ریست و ...

دارای پنل کنترل ترافیک

سرورهای اختصاصی روبینا سرور کلو شده در دیتاسنتر دولتی تبیان. پشتیبانی 24 ساعته.

کمترین موجودی رم 1 معمولی ماهانه 30 هزار تومان.

یا حق

sodahost
March 9th, 2013, 22:20
دوست عزیز در خدمت هستیم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/64142/

taghikhani
March 9th, 2013, 22:33
مشاهده پلانها: سرور مجازی (http://whg.ir/vps)
کیفیت تضمین میشه (بازگشت وجه در صورت نارضایتی)

Daniel4u
March 9th, 2013, 23:20
سلام.
ممنون از همگی
افرها همینقدر برام کافیه
در حال مکاتبه هستم با عزیزان.تشکر

Daniel4u
April 3rd, 2013, 12:05
آفر بدین دوستان .

(جز جناب تقی خانی (http://www.webhostingtalk.ir/member/772/)) افراد قبل این پست چه در سایتشون و چه در پیام خصوصی هایی که دیگران برای آفر فرستادن هیچ کدومشون پاسخ ندادن هنوز.
آدرس سایت هم که دادن قابل خرید نیست و بسته هست لینک خرید.

speedy
April 3rd, 2013, 14:45
پردازشگر: Intel Xeon E5520
رم: 512 مگابایت
هارد: 45 گیگابایت
پهنای باند: 40 گیگابایت
دیتاسنتر: افرانت
آپتایم :99.9%
45,000 تومان ماهانه

رم: 1 گیگابایت
پهنای باند: 45 گیگابایت
60,000 تومان ماهانه

رم: 2 گیگابایت
هارد: 50 گیگابایت
پهنای باند: 60 گیگابایت
80,000 تومان ماهانه

رم: 4گیگابایت
هارد: 80 گیگابایت
پهنای باند: 70 گیگابایت
120,000 تومان ماهانه

شماره تماس فروش : 09127401196

bepad
April 3rd, 2013, 14:51
سلام

در خدمتیم
از پارس انلاین
فضا 10 گیگ
باند 35 گیگ
رم 256
ماهانه:42 هزار تومان

فضا
40 گیگ
باند 100 گیگ
رم 512
قیمت 120 هزار تومان ماهانه

برای سفارش در لینک زیر تیکت بزنید
http://hostnetwork.ir/cp

در پناه حق

Daniel4u
April 3rd, 2013, 16:42
سلام

در خدمتیم
از پارس انلاین
فضا 10 گیگ
باند 35 گیگ
رم 256
ماهانه:42 هزار تومان

فضا
40 گیگ
باند 100 گیگ
رم 512
قیمت 120 هزار تومان ماهانه

برای سفارش در لینک زیر تیکت بزنید
http://hostnetwork.ir/cp

در پناه حق
سرویس مورد نظرم ( میکروتیک) یافت نشد در سایتتون.
Daniel4u
April 3rd, 2013, 16:43
رم: 512 مگابایت
پهنای باند: 40 گیگابایت
45,000 تومان ماهانه

شماره تماس فروش : 09127401196
آدرس وب سایت رو لطف کنید.
ممنون

Daniel4u
April 10th, 2013, 12:54
سلام
سرور مجازی میکروتیک میخوام
از ایران باشه
رم حداکثر مورد نیازم 1 گیگ.

RoobinaServer
April 10th, 2013, 13:14
میکروتیک در سایت میتوانید موقع سفارش سیستم عامل را انتخاب کنید.

یا حق

aryadad
April 10th, 2013, 13:39
کلیک کنید (http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=21&cad=rja&ved=0CDAQFjAAOBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.aryadad.com%2Fhome%2FDefault% 2F325&ei=DixlUZoTxNm0Bv6fgbgC&usg=AFQjCNEHz93pwpGW1llZXAQXv2bf04NW5w&sig2=THMbhmGQk_QlKpHj2bwYnQ&bvm=bv.44990110,d.Yms)

joorabeban
April 11th, 2013, 01:22
cpu E5620 2*2.4 GHZ
hdd 50 G
monthly terafic 50 G
60 T
afranet :)

Daniel4u
April 11th, 2013, 16:42
میکروتیک در سایت میتوانید موقع سفارش سیستم عامل را انتخاب کنید.

یا حق

بنده از شما سرويس گرفتم با توجه به همين تاپيک در اولين درخواستم در اين تاپيک.
سرويس شما بي جهت و بي دليل از پهناي باندم کم کرد و در 3 روز 4 گيگ کم کرد در حاليکه سرور من مسيکروتيک هست و تمام سرويس هاشو بستم و در اين 3 روز سرور در حالت idle بود اما از سرويسم حجم کم ميشد.
به پشتيباني شما تيکت زدم اما پاسخ درستي ندادين و رفع مسئوليت کردين.
حالا هم مجددا اومدم و در اين تاپيک درخواست خريد سرور براي بار دوم از جاي ديگه دارم.
در حال حاضر هم از جناب تقي خاني گرفتم.

RoobinaServer
April 11th, 2013, 17:07
بنده از شما سرويس گرفتم با توجه به همين تاپيک در اولين درخواستم در اين تاپيک.
سرويس شما بي جهت و بي دليل از پهناي باندم کم کرد و در 3 روز 4 گيگ کم کرد در حاليکه سرور من مسيکروتيک هست و تمام سرويس هاشو بستم و در اين 3 روز سرور در حالت idle بود اما از سرويسم حجم کم ميشد.
به پشتيباني شما تيکت زدم اما پاسخ درستي ندادين و رفع مسئوليت کردين.
حالا هم مجددا اومدم و در اين تاپيک درخواست خريد سرور براي بار دوم از جاي ديگه دارم.
در حال حاضر هم از جناب تقي خاني گرفتم.

چه طور از زمانی که سرویستان را هر روز خاموش میکنید و فقط موقع استفاده روشن میکنید ترافیکی کم نمیشود ؟

سرور مجازی به کاربر تحویل داده میشود جناب دانیال تقیزاده و نرم افزاری و هر چیزی که مربوط به سخت افزار و سرویسی که به شما فروخته شده است نشود به عهده ما نمیباشد.(شما پیشنهاد میشود سرور مدیریت شده خریداری نمائید از هر کسی خرید میکنید ما سرویس مدیریت شده ارائه نمیکنیم.)

بار ها این مورد به شما گوشزد شده است و همچنان ... (متاسفانه نمتوانیم به شما رایگان خدمات بدهیم.)

موفق باشید.

یا حق

Daniel4u
April 11th, 2013, 17:18
چه طور از زمانی که سرویستان را هر روز خاموش میکنید و فقط موقع استفاده روشن میکنید ترافیکی کم نمیشود ؟

سرور مجازی به کاربر تحویل داده میشود جناب دانیال تقیزاده و نرم افزاری و هر چیزی که مربوط به سخت افزار و سرویسی که به شما فروخته شده است نشود به عهده ما نمیباشد.(شما پیشنهاد میشود سرور مدیریت شده خریداری نمائید از هر کسی خرید میکنید ما سرویس مدیریت شده ارائه نمیکنیم.)

بار ها این مورد به شما گوشزد شده است و همچنان ... (متاسفانه نمتوانیم به شما رایگان خدمات بدهیم.)

موفق باشید.

یا حق
اقای سجادیه
در مورد حرفی که میزنید کمی فکر کنید.
دلیل خاموش کردن سرویس خودم در حال حاضر : سرویسم رو خاموش میکنم که الکی از پهنای باندم مصرف نشه.چون از لحظه استارت سرویس خود به خود از پهنای باندم کم میشه.من سرورم رو به دوتا از متخصصین میکروتیک نشان دادم و گفتن مشکلی از اینکه من اشتباها کاری کرده باشم و یا سرویسی فعال کرده باشم و آن سرویس مصرف میکنه نداره و خوشبختانه در میکروتیک کار زیادی نمیشه کرد و یوزرهم ندارم و طبق گفته متخصصین میکروتیک مشکل از من نمیباشد. ( تایید شده از طرف هر دو )

در مورد خدمات رایگان شما !!! . ببخشید کدوم خدمات منظورتونه ؟
تا جایی که یادم میاد برای هر چیزی پول واریز کردم .

در مورد سرویس مدیریت شده: معنی نداره سرویسی مدیریت بشه چون لزومی بر مدیریت نیست.سرویس اگر بدون مشکل باشه مثل بقیه مورد استفاده قرار میگیره. و اینکه من حرف و یا چیزی از مدیریت نگفتم در اینجا.

پیشنهاد میکنم ادامه ندین چون به اعتبار شما لطمه میخوره.
من قصدی بر لطمه زدن به اعتبار شما ندارم و اگه بخوام کاری بکنم روش های بهتری هست. حرفی که میزنم از خودم در نمیارم و به دلیل این حرفو میزنم.
فعلا هم خودم بیخیال سرویس شدم و تا موقعی که سر رسیدش هست و پهنای باندی اضافه ای که خریدم استفاده خواهم کرد تا تمام بشه.

shahintak
April 11th, 2013, 17:29
پست ویرایش شد

سرویس خواستید در خدمتم

نمایش محصول: (http://clients.webhost84.org/cart.php?a=confproduct&i=0)

RoobinaServer
April 11th, 2013, 17:33
اقای سجادیه
در مورد حرفی که میزنید کمی فکر کنید.
دلیل خاموش کردن سرویس خودم در حال حاضر : سرویسم رو خاموش میکنم که الکی از پهنای باندم مصرف نشه.چون از لحظه استارت سرویس خود به خود از پهنای باندم کم میشه.من سرورم رو به دوتا از متخصصین میکروتیک نشان دادم و گفتن مشکلی از اینکه من اشتباها کاری کرده باشم و یا سرویسی فعال کرده باشم و آن سرویس مصرف میکنه نداره و خوشبختانه در میکروتیک کار زیادی نمیشه کرد و یوزرهم ندارم و طبق گفته متخصصین میکروتیک مشکل از من نمیباشد. ( تایید شده از طرف هر دو )

در مورد خدمات رایگان شما !!! . ببخشید کدوم خدمات منظورتونه ؟
تا جایی که یادم میاد برای هر چیزی پول واریز کردم .

در مورد سرویس مدیریت شده: معنی نداره سرویسی مدیریت بشه چون لزومی بر مدیریت نیست.سرویس اگر بدون مشکل باشه مثل بقیه مورد استفاده قرار میگیره. و اینکه من حرف و یا چیزی از مدیریت نگفتم در اینجا.

پیشنهاد میکنم ادامه ندین چون به اعتبار شما لطمه میخوره.
من قصدی بر لطمه زدن به اعتبار شما ندارم و اگه بخوام کاری بکنم روش های بهتری هست. حرفی که میزنم از خودم در نمیارم و به دلیل این حرفو میزنم.
فعلا هم خودم بیخیال سرویس شدم و تا موقعی که سر رسیدش هست و پهنای باندی اضافه ای که خریدم استفاده خواهم کرد تا تمام بشه.

خطایی سر نزده که به اعتبار ما لطمه وارد شود.

خودتان کشیدید به انجمن.

در مورد حرفی که زده شده فکر شده است لازم به تذکر نیست.

به یکی از دوستان متخصص خود بفرمائید اگر میکروتیک مورد دیداس قرار بگیرد و شخصی که کانفیگ کرده است درست کانفیگ نکرده باشد ترافیک آن چه میشود ؟ (خیلی دلایل دیگر مانند همین یک نمونه هست)

خدمات رایگان یعنی این که سرویس میکروتیک شما را باید ما رایگان برسی کنیم در غیر اینصورت مشکل از ما هست.

-- برای چه چیزی شما دقیقا پول واریز کردید که میفرمائید برای هر چیزی پول دادید ؟ (اگر لازم باشد از تمام سرویس های شما تصویر قرار داده میشود).

شما پنل مانیتورینگ دارید و همانطور که شما با دلیل حرف میزنید ما نیازی حتی به حرف زدن نداریم چون پنل مشخص میکند که ترافیک دارید یا خیر.

در مورد سرویس مدیریت شده نظری نمیدم چون بدم طولانیه ... وقتش نیست.

نیازی به ادامه صحبت نیست.
موفق باشید.
یا حق

Daniel4u
April 11th, 2013, 17:55
خطایی سر نزده که به اعتبار ما لطمه وارد شود.
خودتان کشیدید به انجمن.
بنده از شما سرویس داشتم و اینطور که معلومه شما از سرویسی که به من داده بودین زیاد راضی نبودین ( طبق گفته هایی که در چند پست قبل دادین اینطور میشه برداشت کرد) .پس دلیلی نداشت که مجددا در این تاپیک آفر بدین. دلیل پست من .

به یکی از دوستان متخصص خود بفرمائید اگر میکروتیک مورد دیداس قرار بگیرد و شخصی که کانفیگ کرده است درست کانفیگ نکرده باشد ترافیک آن چه میشود ؟ (خیلی دلایل دیگر مانند همین یک نمونه هست)

کانفیگ رو که خودتون انجام دادین و حتی سرویس هایی که مورد دی داس قرار میگیره رو باز گذاشتید ( مهم ترین آن ssh ) که خودم شخصا همون روز اول بستم. در ضمن این مشکل و امنیت و ضعف سرویس های شماست که مورد دی داس قرار میگیره و شما باید راه حل بدین نه من .
سرویسی که خریده میشه چرا باید در آن واحد مورد دی داس قرار بگیره ؟

خدمات رایگان یعنی این که سرویس میکروتیک شما را باید ما رایگان برسی کنیم در غیر اینصورت مشکل از ما هست.

منظورتون از سرویس رایگانتون اینطوری هست : که من تماس میگیرم و کارمندانتون در جواب میگن سرویستون مصرف کرده و مانیتورینگ ما اینطوری نشون میده و نخواستن مشخصات سرور رو تا داخل بشن در حالیکه من در تیکتم مشخصات سرور رو براتون فرستادم ( مشخصات ادمین سرور ) اما من هرچی میگم مصرفی نداشتم حرف خودشون رو میزنن.اگه منظورتون از بررسی این هست ؛ تشکر از اینکه بررسی کامل کردین !

-- برای چه چیزی شما دقیقا پول واریز کردید که میفرمائید برای هر چیزی پول دادید ؟ (اگر لازم باشد از تمام سرویس های شما تصویر قرار داده میشود).

برای این موارد پول واریز کردم: حجم اضافه خریدم که پولشو واریز کردم - دامنه که خریدم و واریز کردم - سرور هم خریدم و واریز کردم .

شما پنل مانیتورینگ دارید و همانطور که شما با دلیل حرف میزنید ما نیازی حتی به حرف زدن نداریم چون پنل مشخص میکند که ترافیک دارید یا خیر.
دلیل بر حرف بیهوده زدن ندارم و مجددا میگم که دلیل هم ندارم به اعتبار کسی لطمه بزنم.
اولین بارم نیست سرویس خریداری میکنم.با کسی هم مشکلی و یا خصومتی ندارم. که بخوام اینکارا رو انجام بدم.

در مورد سرویس مدیریت شده نظری نمیدم چون بدم طولانیه ... وقتش نیست.
در پست قبلی ام گفتم.نیازی به سرویس مدیریت شده نمیبینم.

نیازی به ادامه صحبت نیست.
بله خوشحال میشم ادامه ندین چون تاپیکم از بحثش خارج شد.

موفق باشید.
همچنین
یا حق

RoobinaServer
April 11th, 2013, 18:12
بنده از شما سرویس داشتم و اینطور که معلومه شما از سرویسی که به من داده بودین زیاد راضی نبودین ( طبق گفته هایی که در چند پست قبل دادین اینطور میشه برداشت کرد) .پس دلیلی نداشت که مجددا در این تاپیک آفر بدین. دلیل پست من .مطمئن باشید اگر میشناختم آفری داده نمیشد چون ما با خود شما مشکلی نداریم مشکل این هست شما نمیتوانید از سرویس های ما استفاده کنید ظاهرا برای همین دیگه آفری نمیدادم.

کانفیگ رو که خودتون انجام دادین و حتی سرویس هایی که مورد دی داس قرار میگیره رو باز گذاشتید ( مهم ترین آن ssh ) که خودم شخصا همون روز اول بستم. در ضمن این مشکل و امنیت و ضعف سرویس های شماست که مورد دی داس قرار میگیره و شما باید راه حل بدین نه من .
سرویسی که خریده میشه چرا باید در آن واحد مورد دی داس قرار بگیره ؟

کانفیگ ؟ چه کانفیگی ما انجام دادیم ؟ سیستم عامل فقط نصب میشود و تحویل داده میشود هیچ کانفیگی برای یوزر انجام نمیشود و قرار هم نیست رایگان انجام شود قرار بود ؟ دیداس و ... هم بر میگرده به کانفیگ شما هیچ سیستمی هم در برابر دیداس امن نیست پیشنهاد میکنم این تاپیک هم مطالعه کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f118/76991/ در ضمن شما گفتید دوستان حرفه ای شما برسی کردند بنده گفتم دیداس هم یکی از موارد مصرف ترافیک هست نگفتم سرویس شما دیداس شده که گفتم ؟ هنوز نمیدانید دیداس شدید یا خیر.!

منظورتون از سرویس رایگانتون اینطوری هست : که من تماس میگیرم و کارمندانتون در جواب میگن سرویستون مصرف کرده و مانیتورینگ ما اینطوری نشون میده و نخواستن مشخصات سرور رو تا داخل بشن در حالیکه من در تیکتم مشخصات سرور رو براتون فرستادم ( مشخصات ادمین سرور ) اما من هرچی میگم مصرفی نداشتم حرف خودشون رو میزنن.اگه منظورتون از بررسی این هست ؛ تشکر از اینکه بررسی کامل کردین !

وقتی مشکلی نباشد نیازی به ورود به سیستم عامل کاربر نیست. ما هنوز وارد نشده امنیت را گردن ما میندازید وارد سرویستون بشیم که دیگه هیچی عزیز.!

برای این موارد پول واریز کردم: حجم اضافه خریدم که پولشو واریز کردم - دامنه که خریدم و واریز کردم - سرور هم خریدم و واریز کردم .

شما بالا در مقابل حرف ما که کانفیگ و دیگر خدمات نرم افزاری رایگان انجام نمیشه ذکر کردید که ««تا جایی که یادم میاد برای هر چیزی پول واریز کردم .»» این یعنی هر چیز ناچیزی پول دادید که نباید میدادید به نظر شما ترافیک و ثبت دومین کام و خرید سرور باید رایگان انجام میشد ؟

بله خوشحال میشم ادامه ندین چون تاپیکم از بحثش خارج شد.

شروع کننده بحث شما بودید نه ما . بنده حتی شما رو نمیشناختم بعد حرفی که زدید شناختم.

---

یا حق

RoobinaServer
April 11th, 2013, 18:18
پیغام خصوصی هم کردم به شما در مورد ادامه پیدا نکردن صحبت.

یا حق

Daniel4u
April 11th, 2013, 18:27
در پست های قبلی گفتم که بیخیال سرویس شدم.

برای تک تک حرفا مخصوصا بخش دی داس و کانفیگ جواب صحیح و کامل برای پاسخ به پست شما دارم .
اما تا همینجا هم دوست ندارم کشیده میشد چون قبلا هم گفتم خصومت و یا مشکلی ندارم که بخوام کسی رو مورد انتقاد قرار بدم و نمیخوام ادامه پیدا کنه.

تا زمان قرار داد و حجمی که دارم سرویس استفاده خواهد شد.

پاسخ پیام خصوصی تون هم داده شد.