توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید سرور برای دانلود
akijoon
March 9th, 2013, 11:02
سلام
دوستان سروری رو میخوام بگیرم برای دانلود فیلم و سریال و ...
شما کدوم دیتاسنتر رو مناسب میدانید ؟
برای تعداد 500 کاربر VIP
اینم در نظر بگیرید که برای کپی رایت مشکلی پیش نیاد
هارد هاش پرسرعت و خوب باشن
Yesup
Leaseweb
Xlhost
OVH
کدام بهتر است ؟
لطفا به دور از تعصب و ... پیشنهاد دهید تا یه چیز خوب بگیریم و شما رو هم دعا کنیم D:
اگر امکانش هست آفر مناسب برای اینکار رو هم بدید ممنون میشم
router
March 9th, 2013, 11:08
Leaseweb و Wholesaleinternet عالی هستند ,از دیتاسنتر Wholesale من خودم برای سایت سریال استفاده میکنم
pourya74
March 9th, 2013, 11:11
بخاطر همون *** رایت مشکلی هیچ جا پیش نمیاد چون لینک هاتون پروتکت میشه توسط رمز vip . :">>:)
shingo
March 9th, 2013, 11:30
اگه روتکت بشه با روبوت ها پیدا نیمشه اما اگه کسی گزارش لینکهاتون رو بده ابیوز میاد براتون
برای این کار بستگی به بودجتون ovh بعد لیزوب پیشنهاد میشه که حساسیت خیلی کمتری دارن
فریب قیمتهای امریکا رو نخورید (datashack wholesaleinternet).چون هرچی باشه دیتاسنتر توی امریکاست و باید قوانین کپی رایت رو رعایت کنه
:53:
akijoon
March 9th, 2013, 11:38
اگه روتکت بشه با روبوت ها پیدا نیمشه اما اگه کسی گزارش لینکهاتون رو بده ابیوز میاد براتون
برای این کار بستگی به بودجتون ovh بعد لیزوب پیشنهاد میشه که حساسیت خیلی کمتری دارن
فریب قیمتهای امریکا رو نخورید (datashack wholesaleinternet).چون هرچی باشه دیتاسنتر توی امریکاست و باید قوانین کپی رایت رو رعایت کنه
سلام
عزیز شما فقط چسبیدید به کپی رایت d:
لطفا اطلاعاتی هم در مورد اینکه کدوم بهتر جواب میده برای دانلود بذارید
shingo
March 9th, 2013, 11:46
توی کیفیت دیتاسنتر هم بنده نسبت به تجربه ای که دارم و review هایی که خودن دیتاسنتر او وی اچ رو پیشنهاد میکنم سرورهاش کیفیت بالایی داره شبکه دیتاسنتر هم عالی هستش همچنین بزرگترین دیتاسنتر اروپاست
اما متاسفانه با ایرانی ها مشکل داره و اگه متوجه بشن که سرور از ایران مدیریت میشه سرور رو ساسپند می کنند بدون بازگشت هزینه
سرورهای لیزوب هم کیفیت بالایی دارن و اگه نمی خواید کوچکترین ریسکی بکنید من این دیتاسنتر رو پیشنهاد می کنم
برای سایت فیلم ها توصیه می کنم از سرورهای سری 100tb بگیرید که به تازگی به مدت دو هفته اف خوردن و میتونید با 40 30 یورو ارزونتر خرید کنید
akbar_syberia
March 9th, 2013, 12:22
توی کیفیت دیتاسنتر هم بنده نسبت به تجربه ای که دارم و review هایی که خودن دیتاسنتر او وی اچ رو پیشنهاد میکنم سرورهاش کیفیت بالایی داره شبکه دیتاسنتر هم عالی هستش همچنین بزرگترین دیتاسنتر اروپاست
اما متاسفانه با ایرانی ها مشکل داره و اگه متوجه بشن که سرور از ایران مدیریت میشه سرور رو ساسپند می کنند بدون بازگشت هزینه
سرورهای لیزوب هم کیفیت بالایی دارن و اگه نمی خواید کوچکترین ریسکی بکنید من این دیتاسنتر رو پیشنهاد می کنم
برای سایت فیلم ها توصیه می کنم از سرورهای سری 100tb بگیرید که به تازگی به مدت دو هفته اف خوردن و میتونید با 40 30 یورو ارزونتر خرید کنید
لینک مستقیمشو میدید ما هم ببینیم ؟
compiler
March 9th, 2013, 18:37
500 کاربر Vip که تقریبا همشون هم شبا همزمان دانلود میکنند....به نظر میرسه پورت 100 به درد شما نمیخوره . بنا بر این Leasweb انتخاب بهتری برای شماست .
Leasweb سرویس های 100TB با پورت گیگ داره
ecatel هم پکیج های 33TB با پورت گیگ میفروشه
Redstation انگلستان هم بد نیست ... پورتش گیگه و تا 200 مگ تضمین میده
موفق باشید
akbar_syberia
March 9th, 2013, 18:48
500 کاربر Vip که تقریبا همشون هم شبا همزمان دانلود میکنند....به نظر میرسه پورت 100 به درد شما نمیخوره . بنا بر این Leasweb انتخاب بهتری برای شماست .
Leasweb سرویس های 100TB با پورت گیگ داره
ecatel هم پکیج های 33TB با پورت گیگ میفروشه
Redstation انگلستان هم بد نیست ... پورتش گیگه و تا 200 مگ تضمین میده
100 TB Server Series - LeaseWeb (http://www.leaseweb.com/en/dedicated-servers/100-tb-servers)
websazha
March 9th, 2013, 22:23
دیتاسنتر ovh پیشنهاد میشه چون به شخصه 3 سایت فیلم و سریال و... روی سرور های اختصاصی منتقل کردم و بدون مشکل در حال کار هستن و از نظر کیفیت پورت که جایی برای گفتن نمیزاره این دیتاسنتر که به صورت نامحدود نیز هست پورت های این دیتاسنتر که البته به دلیل اینکه نمیشه به سرور ها هارد اضافه کرد و تغییرات در منیج سخت افزاری داد کمی محدود کننده هست اما برای وب سایت های که کیفیت و حجم دیتا نرمال دارند بسیار مناسب و با کیفیت عمل می کند.
اما نباید از کیفیت پورت و سخت افزار دیتاسنر هلندی leaseweb چشم پوشی کنیم از طرفی نیز فول و ا ر ز بودن این دیتاسنتر...
akbar_syberia
March 9th, 2013, 22:28
دیتاسنتر ovh پیشنهاد میشه چون به شخصه 3 سایت فیلم و سریال و... روی سرور های اختصاصی منتقل کردم و بدون مشکل در حال کار هستن و از نظر کیفیت پورت که جایی برای گفتن نمیزاره این دیتاسنتر که به صورت نامحدود نیز هست پورت های این دیتاسنتر که البته به دلیل اینکه نمیشه به سرور ها هارد اضافه کرد و تغییرات در منیج سخت افزاری داد کمی محدود کننده هست اما برای وب سایت های که کیفیت و حجم دیتا نرمال دارند بسیار مناسب و با کیفیت عمل می کند.
اما نباید از کیفیت پورت و سخت افزار دیتاسنر هلندی leaseweb چشم پوشی کنیم از طرفی نیز فول و ا ر ز بودن این دیتاسنتر...
در مورد Yesup نظری ندارید ؟
MehrganWeb
March 9th, 2013, 22:52
سلام
دیتاسنتر لیزوب رو پیشنهاد میدیم و رد استیشن انگلستان (پورت قوی)
در مورد لینک ها هم نگران نباشید چون کاربرانتون vip هستن و بهشون user & pass اختصاص میدید نگران ### رایت نباشید
شب خوش
websazha
March 9th, 2013, 23:19
در مورد Yesup نظری ندارید ؟
این دیتاسنتر متاسفانه به شخصه نه سرور داشتیم و نه برای همکاران خریدی انجام داده ام ولی چیزی که مشهود هست کیفیت بالای سخت افزار و آپتایم 100 هست که عدم وجود قانون کپی رایت نیز میشه در نظر گرفت که قیمت و پهانای باند به نظر میاد کمی گران هست برای سایت های با درآمد پایین که میشه اینطور در نظر گرفت که برای هار 2tb هزینه 15 دلار و برای پورت نامحدود 159 که کمی بالا هست در صورتی که می توان با هزینه بسیار کمتر از دیتاسنتر های دیگر مثل ovh داشته باشیم که کمی پینگ دیتاسنتر کانادا بیشتر هست که زیاد مشهود نیست با این محدودیت های سرعت که در بستر اینترنت اعلام شده.
compiler
March 9th, 2013, 23:29
1.ایشون برای دانلود میخواد و پورت 100 OVH در سرور های معمولیش جواب کار ایشون رو نمیده...کسی منکر کیفیت بالای OVH نیست ولی ایشون چیز دیگری خواسته
2.دیتاسنتر leasweb وارز نیست . قوانینش مشخصه...اگر شکایتی بشه abuse میاد . فرقش اینه که حساسیت کم تری داره داره همین . شما هیچ جای سایت leasweb اطلاعیه ای مبنی بر وارز بودن نمیبینید .
pourya74
March 9th, 2013, 23:29
وقتی لینک حفاظت شدس چجور میخوان دانلود کنن و ببینند که فیلم *** رایت داره ؟ :-|
websazha
March 10th, 2013, 00:08
1.ایشون برای دانلود میخواد و پورت 100 OVH در سرور های معمولیش جواب کار ایشون رو نمیده...کسی منکر کیفیت بالای OVH نیست ولی ایشون چیز دیگری خواسته
2.دیتاسنتر leasweb وارز نیست . قوانینش مشخصه...اگر شکایتی بشه abuse میاد . فرقش اینه که حساسیت کم تری داره داره همین . شما هیچ جای سایت leasweb اطلاعیه ای مبنی بر وارز بودن نمیبینید .
با سلام خدمت شما من هم دیتاسنتر OVH سرور های پورت 100 رو پیشنهاد نکردم! هر دیتاسنتر دیگه نیز بخواهند خرید کنند باید هزینه بالاتری پرداخت کنند برای پورت 1 که باز هم میشه تقریبا همان سرور های پورت 1 دیتاسنتر ovh
هیچ دیتاسنتری در قوانینش چنین چیزی رو نمی نویسه که وار ز هست و یا ... ! ولی اگر اطلاع داشته باشید قوانین کلی فناوری اطلاعات کشور هلند به گونه ای هست که دیتاسنتر ها از قید و بند قوانین کپی رایت رها می کند.
حتی شما می می توانید از به دیتاسنتر اعلام بکنید بلاک ای پی دارید و می خواهید به سرور متصل کنید و تنها پاسخ از بین آمریکا و آلمان و هلند خواهند گفت فقط در کشور هلند قوانین به ما اجازه می دهد!
می توانید بپرسید در کدام کشور تورن ت و p2p مجاز هست به صورت کلی پاسخ دریافت شده ؟!
و...
shingo
March 10th, 2013, 00:39
وقتی لینک حفاظت شدس چجور میخوان دانلود کنن و ببینند که فیلم *** رایت داره ؟ :-|
گزارش فایل میفهمید یعنی چی؟؟:71:
یه ایرونی ادرس چند تافایل با پسورد رو به بخش ابیوز بفرسته.تا یه ساعت دیگه ابیوز دیتاسنتر تو میلتونه
pourya74
March 10th, 2013, 01:04
یه ایرونی ادرس چند تافایل با پسورد رو به بخش ابیوز بفرسته.تا یه ساعت دیگه ابیوز دیتاسنتر تو میلتونه
منظورم خارجکی ها بودن درست حالی نکردم بهتون :">:52:
akbar_syberia
March 10th, 2013, 01:22
حالا از کجا میفهمه که من از کدوم دیتاسنتر سرور گرفتم که براش بفرسته ؟ :d
hassan5099
March 10th, 2013, 01:54
به نظر من leaseweb هلند بهترین گزینه است
noyfound
March 10th, 2013, 03:36
حالا از کجا میفهمه که من از کدوم دیتاسنتر سرور گرفتم که براش بفرسته ؟ :d
کار نداره که مشخصات آی پی سرورتو نیگا میکنه حتی ایمیل ابیوز هم تو مشخصات آی پی ها بعضی سایت ها میزنن دیگه حتی لازم نیست به سایت دیتاسنتر هم مراجعه کنه
compiler
March 10th, 2013, 16:37
با سلام خدمت شما من هم دیتاسنتر OVH سرور های پورت 100 رو پیشنهاد نکردم! هر دیتاسنتر دیگه نیز بخواهند خرید کنند باید هزینه بالاتری پرداخت کنند برای پورت 1 که باز هم میشه تقریبا همان سرور های پورت 1 دیتاسنتر ovh
هیچ دیتاسنتری در قوانینش چنین چیزی رو نمی نویسه که وار ز هست و یا ... ! ولی اگر اطلاع داشته باشید قوانین کلی فناوری اطلاعات کشور هلند به گونه ای هست که دیتاسنتر ها از قید و بند قوانین کپی رایت رها می کند.
حتی شما می می توانید از به دیتاسنتر اعلام بکنید بلاک ای پی دارید و می خواهید به سرور متصل کنید و تنها پاسخ از بین آمریکا و آلمان و هلند خواهند گفت فقط در کشور هلند قوانین به ما اجازه می دهد!
می توانید بپرسید در کدام کشور تورن ت و p2p مجاز هست به صورت کلی پاسخ دریافت شده ؟!
و...
درود بر شما
قیمت سرور با پورت گیگ در leasweb به مراتب ارزان تر و مقرون به صرفه تر از پورن 200 در OVH هست...اگر لازم دیدید بگید تا لیست قیمت ها رو بزارم هر چند که خودتون هم به سادگی میتونید ببینید...
در مورد وارز بودن مثلا Altushost هلند رسما ادعا میکنه که وارز هست...
در ضمن تورنت لزوما ارتباطی به وارز بودن یا نبودن نداره دوست خوبم . خیلی از دیتا سنتر ها کاری به تورنت ندارن...تو OVH هم تورنت آزاده (من خودم هم از یکی از عزیزان همین تالار شنیدم 2-3 هفته پیش - فکر میکردم ممنوع و ابیوزه تو OVH) ولی محتوا مهمه که درحالت عادی روش حساس نیستند مگر اینکه گزارشی داده باشه یا شکایتی بشه .
چون لینک و منبع خواستید این خبر رو براتون میزارم تا ببینید leasweb در زمان شکایت چه بلایی سر سرور ها میاره :
Leaseweb Forced To Shut Down More BitTorrent Sites | TorrentFreak (http://torrentfreak.com/leaseweb-forced-to-shut-down-more-bittorrent-sites-071116/)
The Dutch anti-piracy group BREIN has forced LeaseWeb to take down several BitTorrent sites
لینک فوق نشون میده لیز وب تعدادی سرور رو به خاطر تورنت و عدم رعایت کپی رایت خاموش کرده . دلیلش هم قوانین هلند ذکر شده .
اگر بگردید اونقدر نمونه های مشابه پیدا میکنید که دیگه نمیگید این دیتاسنتر فول وارزه . من قصدم بحث کردن یا کل کل نیست . برای این جواب پست رو دادم که اگر این دوستمون سرور گرفت و سر این مشکل زندگیش و فایل هاش به باد رفت فردا نیاد به شما بگه شما مقصری . شما گفتی لیز وب فول وارزه . اون موقع حق با ایشون خواهد بود...
تو وب هاستینگ تاک خارجی بگردید حتی برای ویبولتین نال و .. هم گیر میدن!!! ولی شانسیه