PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترجمه این ایمیل که از طرف دیتاسنتر اومده

akbar_syberia
March 9th, 2013, 10:17
سلام

دوستان من در مورد سرورهای حراجی دیتاسنتر پرسیدم که پورت شون 100 مگ Ful Duplex هستش یا نه در جواب اینو ارسال کردن .
منظورش چی بوده ؟

Hello,

all the auction servers have a 100Mbps uplink.

spark3r
March 9th, 2013, 10:51
سلام
دوست عزیز منظور دیتاسنتر یک پورت 100 مگابیت برای Uplink در نظر گرفته شده است. پورت هم به صورت Full Duplex است.

router
March 9th, 2013, 10:52
نوشته همه ی سرور های توی حراج پورت 100Mbps دارند

shingo
March 9th, 2013, 11:27
منظور 100 مگ خالی هست که با 100 مگ deplex تفاوت داره

danitfk
March 9th, 2013, 11:30
خب شما که یک خط ساده از ایمیل دیتاسنتر متوجه نمیشی ؛ مجبوری مستقیم بگیری؟ :62:

k1ll3revil
March 9th, 2013, 12:18
مستقیم بگیره ادم سرش کلاهم بره لااقل از هم میهن هاش توی پاچش نمیره دیگه اینم دلیل خوبیه نیست دانیال خان

akbar_syberia
March 9th, 2013, 12:20
خب شما که یک خط ساده از ایمیل دیتاسنتر متوجه نمیشی ؛ مجبوری مستقیم بگیری؟ :62:

مستقیم نگرفتم
از آقای سعادت ( اولین هاست ) گرفتم
دیگه اینقدر مزاحمشون شدم بابت سوالات زیاد که انصافا با حوصله هم جواب میدادن
دیگه ترجیح دادم اینجا بپرسم

البته آقای سعادت گفتن که پورت 100 اشتراکی هستش !!

danitfk
March 9th, 2013, 12:21
مستقیم بگیره ادم سرش کلاهم بره لااقل از هم میهن هاش توی پاچش نمیره دیگه اینم دلیل خوبیه نیست دانیال خان
هم میهن داریم تا هم-میهن کیوان جان :53:

k1ll3revil
March 9th, 2013, 12:46

اون که البته قربان:">:">
ماها همه خوبیم و بقیه بد هستن:)

diges
March 9th, 2013, 14:38

تا وقتی که همه چی خوب هست خوبه وقتی مشکل پیش بیاد معلوم می شه .

همین انجمن فروشنده داشتیم دو سال بدون مشکل سرور می فروخت یک شبه صد ها سرور در پنل ایشون از بین رفت هزارن وب مستر بدخت شدن برای خیلی ها هم سنگین تموم شد ....

k1ll3revil
March 9th, 2013, 17:05
تا وقتی که همه چی خوب هست خوبه وقتی مشکل پیش بیاد معلوم می شه .

همین انجمن فروشنده داشتیم دو سال بدون مشکل سرور می فروخت یک شبه صد ها سرور در پنل ایشون از بین رفت هزارن وب مستر بدخت شدن برای خیلی ها هم سنگین تموم شد ....

بخدا 90درصد دوستان دارن بازی میکنن در 90 درصد موارد بعدازیک ساعت جواب مشتری رو میدن در ضمن بگه شما کار داری ایدیت رو خاموش کن کار انجام بده میخوای شلوغ بودن سرت رو به کی نشون بدی
اگر نمی رسه به بنده ی خدای بیچاره بگو تا من نمی رسم چند ساعت دیگه بیا یا اصلا نیا و بمیر:">
واگر نه جواب دادن وقتی روشن ی خیلی بی ادبی است یک کلمه هم نمیرسی تایپ کنی!!!
بخدا خیلی داریم بدتا میکنیم بامشتری ها خیلی زیاد
درکتابی خونده بودم مشتری پادشاه است و ما نوکر داریم هم شان اونا رو پایین میاریم هم کار خودمون رو حالا چه درست انجام میدیم و سرویس کیفیت داره و چه نداره
چون بلد نیستیم یک جواب ساده چه با تلفن وچه با چت بهش بدیم بخدا

shingo
March 9th, 2013, 18:00
شما از کجا سرور گرفته بودید که دلتون این همه پره؟:">

خوب ببینید خیلی ساده قضیه هر چه قدر پول بدی اش ... هستش

فروشنده ای که رم 1 گیگ رو 20 تومن میده ته تهش واسه خودش 4 5 تومن میمونه واسه همین زیاد به خودش زحمت رسیدگی به سرویسها و مشتریا رو نمیده !!!
بالاخره یه دلایلی هست که این همه قیمت ها تفاوت دارن اما متاسفانه بیشتر مشتریان فکر می کنند هرچه قد ارزونتر بگیرن زرنگی کردن:71: نمیدونن که فقط خودشون پشیمون میشن و ضرر میدن ماه بعد هم باید دنبال سرویس دهنده دیگه ای باشن

البته جسارت نباشه منظورم شما نبودید و کلی عرض کردم

موفق باشید