ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی دامین

amertad
March 9th, 2013, 10:08
با سلام.
بنده نمایندگی دامین از یک شرکت دارم و قیمت هاش هم مناسب هست.
به نظر منطقیه ؟ خودم برم از ریسلر کلوپ نمایندگی دامین بگیرم و با دلار paypal پرداخت کنم؟
اگر نظرتون هست..معرفی میکنید یک سایتی که برام بصورت paypal پرداخت انجام بدهد؟

karshenasi
March 9th, 2013, 11:22
منم یه پنل نمایندگی از ریسلرکلاب گرفتم الان باید 99 دلار پرداخت کنم
من همه مشخصات واقعی رو وارد کردم مشکلی نیست ؟

nima17701
March 9th, 2013, 11:49
با سلام.
به نظر منطقیه ؟ خودم برم از ریسلر کلوپ نمایندگی دامین بگیرم و با دلار paypal پرداخت کنم؟
سلام دوست عزیز
میتونید خودتون حساب وب مانی باز کنید
و از فروشنگان دلار وب مانی دلار تهیه کنید و نسبت به شارژ پنل خود استفاده کنید .
موفق باشید

nima17701
March 9th, 2013, 11:50
منم یه پنل نمایندگی از ریسلرکلاب گرفتم الان باید 99 دلار پرداخت کنم
من همه مشخصات واقعی رو وارد کردم مشکلی نیست ؟
خیر مشکلی ندارد.

parsdrive
March 9th, 2013, 12:37
با سلام.

درود
به هر حال بهتره که خودتون عامل باشید و کنترل نهایی همه محصولات در دست شما باشه. مگر اینکه شرکت خیلی قابل اعتمادی باشه که باز هم توصیه بر این هست خودتون اقدام کنید البته مشروط بر اینکه توانایی تهیه پی پال مطمئن با پاسپورت و البته مکالمه تلفنی اولیه با ریسلر کلاب باشید.

karshenasi
March 9th, 2013, 13:07
درود
به هر حال بهتره که خودتون عامل باشید و کنترل نهایی همه محصولات در دست شما باشه. مگر اینکه شرکت خیلی قابل اعتمادی باشه که باز هم توصیه بر این هست خودتون اقدام کنید البته مشروط بر اینکه توانایی تهیه پی پال مطمئن با پاسپورت و البته مکالمه تلفنی اولیه با ریسلر کلاب باشید.

مکالمه اولیه اجباریه ؟!
چون از هند زنگ زدن نفهمیدم چی دارن میگن فکر کنم همین رسیلرکلاب بود

sniper000man
March 9th, 2013, 13:24
درود
تازگیا اینطوری شده تلفنی زنگ میزنن ؟ و پاسپورت !

parsdrive
March 9th, 2013, 13:45
بله. برای اینکه مطمئن بشن پرداخت رو از حساب معتبر انجام دادید باید تصویر اسکن شده پاسپورت متعلق به حساب پی پال(حالا به نام شما یا هر کس دیگری که هست) رو برای یکبار ارسال کنید. در ضمن تائید تلفنی هم یکبار هست و چند بار هم زنگ زدن برای معرفی محصولات دیگر نظیر وی پی اس و ... . شما انگلیسی صحبت کنید اونها هم می فهمند وگرنه منتظر اونها بمونید بخوان فارسی صحبت کنید روزها میگذره متوجه بشین چی گفتن! کلمه سلامش رو شنیدم دیگه نشد جلوی خندم روبگیرم و با انگلیسی مکالمه رو ادامه دادیم.

sniper000man
March 9th, 2013, 13:49
بله. برای اینکه مطمئن بشن پرداخت رو از حساب معتبر انجام دادید باید تصویر اسکن شده پاسپورت متعلق به حساب پی پال(حالا به نام شما یا هر کس دیگری که هست) رو برای یکبار ارسال کنید. در ضمن تائید تلفنی هم یکبار هست و چند بار هم زنگ زدن برای معرفی محصولات دیگر نظیر وی پی اس و ... . شما انگلیسی صحبت کنید اونها هم می فهمند وگرنه منتظر اونها بمونید بخوان فارسی صحبت کنید روزها میگذره متوجه بشین چی گفتن! کلمه سلامش رو شنیدم دیگه نشد جلوی خندم روبگیرم و با انگلیسی مکالمه رو ادامه دادیم.

سلام مجدد
خب چه کاریه پی پال بزنن برای بار اول وب مانی بزنن تموم نه تلفن نه پاسپورت به همین راحتی
با تشکر

parsdrive
March 9th, 2013, 13:52
شما منظور بنده رو متوجه نشدید. عرض کردم تماس بار اول رو برای تائید هویت مشتری میگیرند وچند کلمه ای راجع به اطلاعات ثبت نامیتون می پرسند. ربطی به پی پال و وبمانی نداره.

sniper000man
March 9th, 2013, 14:00
شما منظور بنده رو متوجه نشدید. عرض کردم تماس بار اول رو برای تائید هویت مشتری میگیرند وچند کلمه ای راجع به اطلاعات ثبت نامیتون می پرسند. ربطی به پی پال و وبمانی نداره.

برای ما که اینطوری نبود :|

parsdrive
March 9th, 2013, 14:01
من تجربه شخصی خودم رو گفتم تعمیم به عام ندادم.