با سلام به دوستان
برای سایتم که یک جامعه مجازی شیرترانیکس هست نیاز به هاست اشتراکی بسیار قوی دارم
حجم دیتابیس سایت حدود 5 گیگ هست و حجم اطلاعات هم حدود 25 گیگ
سایت روی هارد و cpu فشار بالایی ایجاد میکنه و خیلی سنگینه
آمار بازدید حدود 4 تا 5 هزار ip هستن که مجموعا بیش از 50 هزار بازدید انجام میدن
نمیخوام حتی در بدترین شرایط و به هر دلیلی حتی 1 دقیقه اکانتم مسدود بشه
فشار روی cpu و هارد خیلی بالاست
حدود 6 ghz مصرف cpu داریم
پس هر شرکتی نمیتونه میزبان ما باشه
بهترین راه حل برای ما استفاده از لایت اسپید روی سرور هست
همچنین اگر هارد ssd استفاده بشه بازهم بهتر خواهد بود
مورد دیگه ارسال ایمیل هامونه که تعدادش به هیچ وجه قابل محاسبه نیست
ممکنه یه روز کلا 500 ایمیل هم ارسال نکنیم
ممکن هم هست یه ساعت بیشتر از 3000 ایمیل ارسال بشه
مشتری هاست دی ال بودم قبلا دنبال یه هاست با کیفیت مثل همون هاست دی ال هستم
که خیالم راحت باشه هاست دارم!
متاسفانه طی مدت گذشته با شرکت هایی کار کردم که بیشتر از خودم تیکت باز میکردن (امیدوارم خودتون دیگه منظورم رو متوجه بشید)
ببخشید که متن درخواستم طولانی شد صرفا برای آگاهی بیشتر آفردهندگان بود
هزینه خاصی در نظر نگرفتم ولی حاضر به پرداخت هر هزینه ای هم نیستم!
شرایط رو اعلام کردم پس لطفا فقط دوستانی آفر بدن که بتونن تضمین کنن که میتونن سایت رو با سرعت بالا بیارن
باتشکر
پی نوشت: لطفا به هیچ وجه پیشنهاد خرید سرور اختصاصی یا مجازی نفرمائید!!
jenatmilad
March 8th, 2013, 21:16
با سلام به دوستان
برای سایتم که یک جامعه مجازی شیرترانیکس هست نیاز به هاست اشتراکی بسیار قوی دارم
حجم دیتابیس سایت حدود 5 گیگ هست و حجم اطلاعات هم حدود 25 گیگ
سایت روی هارد و cpu فشار بالایی ایجاد میکنه و خیلی سنگینه
آمار بازدید حدود 4 تا 5 هزار ip هستن که مجموعا بیش از 50 هزار بازدید انجام میدن
نمیخوام حتی در بدترین شرایط و به هر دلیلی حتی 1 دقیقه اکانتم مسدود بشه
فشار روی cpu و هارد خیلی بالاست
گاها حدود 5 تا 6 ghz مصرف cpu داریم
پس هر شرکتی نمیتونه میزبان ما باشه
بهترین راه حل برای ما استفاده از لایت اسپید روی سرور هست
همچنین اگر هارد ssd استفاده بشه بازهم بهتر خواهد بود
مورد دیگه ارسال ایمیل هامونه که تعدادش به هیچ وجه قابل محاسبه نیست
ممکنه یه روز کلا 500 ایمیل هم ارسال نکنیم
ممکن هم هست یه ساعت بیشتر از 3000 ایمیل ارسال بشه
مشتری هاست دی ال بودم قبلا دنبال یه هاست با کیفیت مثل همون هاست دی ال هستم
که خیالم راحت باشه هاست دارم!
متاسفانه طی مدت گذشته با شرکت هایی کار کردم که بیشتر از خودم تیکت باز میکردن (امیدوارم خودتون دیگه منظورم رو متوجه بشید)
ببخشید که متن درخواستم طولانی شد صرفا برای آگاهی بیشتر آفردهندگان بود
هزینه خاصی در نظر نگرفتم ولی حاضر به پرداخت هر هزینه ای هم نیستم!
شرایط رو اعلام کردم پس لطفا فقط دوستانی آفر بدن که بتونن تضمین کنن که میتونن سایت رو با سرعت بالا بیارن
باتشکر
پی نوشت: لطفا به هیچ وجه پیشنهاد خرید سرور اختصاصی یا مجازی نفرمائید!!
این مشخصاتی که گفتم برای 2تا سایت مثل شما هم زیاده. سی پیو رو دقت کنید لطفا.
mojtaba127
March 8th, 2013, 21:40
این مشخصاتی که گفتم برای 2تا سایت مثل شما هم زیاده. سی پیو رو دقت کنید لطفا.
دوست عزیز سرور اختصاصی نمیخوام!
nginxweb
March 8th, 2013, 21:43
اگر اسکریپت شما بهینه باشه
بنده میتونم یک وی پی اس با 2-4 گیگا بایت رم + 4 هسته سی پی یو (هر هسته 2000 مگا هرتز) + لایت اسپید + memcached server و تنظیمات لازم یرای اسکریپت شیرترانیکس که کاملا آشنایی داریم با قیمت 150 تومان تقدیم کنیم
mojtaba127
March 8th, 2013, 21:46
اگر اسکریپت شما بهینه باشه
بنده میتونم یک وی پی اس با 2-4 گیگا بایت رم + 4 هسته سی پی یو (هر هسته 2000 مگا هرتز) + لایت اسپید + memcached server و تنظیمات لازم یرای اسکریپت شیرترانیکس که کاملا آشنایی داریم با قیمت 150 تومان تقدیم کنیم
اسکریپت از نظر خود من که مثلا از کاربران فعال انجمن پشیبانی شیرترانیکس هستم و تا الان چند پلاگین برای این سیستم طراحی و منتشر کردم بهینه هست
ولی از نظر مدیرای سرور بستگی به لطف خودشون داره
جسارت نشه ولی برخی مدیران سرور احساس میکنن از هرکسی بیشتر با یه اسکریپت آشنا هستن
مدیریت سرور رو نمیتونم انجام بدم به همین خاطر دنبال سرور اختصاصی یا مجازی نیستم
از طرفی بعید میدونم هیچ سرور مجازی باشه که بتونه جوابگوی ما باشه
تست کردم با منابع اختصاصی... سایت دو دقیقه بالا میومد یه ساعت می خوابید!
nginxweb
March 8th, 2013, 21:51
اسکریپت از نظر خود من که مثلا از کاربران فعال انجمن پشیبانی شیرترانیکس هستم و تا الان چند پلاگین برای این سیستم طراحی و منتشر کردم بهینه هست
ولی از نظر مدیرای سرور بستگی به لطف خودشون داره
جسارت نشه ولی برخی مدیران سرور احساس میکنن از هرکسی بیشتر با یه اسکریپت آشنا هستن
مدیریت سرور رو نمیتونم انجام بدم به همین خاطر دنبال سرور اختصاصی یا مجازی نیستم
از طرفی بعید میدونم هیچ سرور مجازی باشه که بتونه جوابگوی ما باشه
تست کردم با منابع اختصاصی... سایت دو دقیقه بالا میومد یه ساعت می خوابید!
مجتبی خان شما که دیگه از دوستان قدیمی هستید و می شناسید...
نمونه ای از این سایت ها رو داریم روی وی پی اس هستش و تعداد حدودا 8000 عضو هم داره
میکروبلاگ - جامعه مجازی پی سی پارسی خوش آمدید (http://www.my.pcparsi.com)
shivahost
March 8th, 2013, 21:53
دوست عزیز وب سایت شما برای یک هاست اشتراکی خیلی نامناسب است.
سایت شما فشار بسیار زیادی به سرور می آورد. بکاپ گیری از سایت شما روی سرور هاست اشتراکی بصورت روزانه ( که حتما می خواهید ) فشار غیر قابل تحملی باز ایجاد می کند. ارسال ایمیل های زیاد سایت شما برای هاست اشتراکی باز هم مشکلاتی ایجاد می کند.
بنابراین اصلا بفکر پیدا کردن میزبان مناسب روی هاست اشتراکی برای این سایت نباشید. مگر اینکه بخواهید نصف هزینه سرور را بدهید مثلا ماهانه 250 تومان!
پ ن : هاست دی ال تمام شد!
mojtaba127
March 8th, 2013, 21:56
مجتبی خان شما که دیگه از دوستان قدیمی هستید و می شناسید...
نمونه ای از این سایت ها رو داریم روی وی پی اس هستش و تعداد حدودا 8000 عضو هم داره
میکروبلاگ - جامعه مجازی پی سی پارسی خوش آمدید (http://www.my.pcparsi.com)
بله الان متوجه شدم
ببخشید
خوب من مصرفم نسبت به سایتی که معرفی کردید تقریبا 10 برابر هستش!
به نظرتون میتونید روی اون سرور با سرعت بالا سایت رو لود کنید؟
ضمنا پشتیبانی و مدیریت سرور چی میشه؟
≡ ALEX ≡
March 8th, 2013, 21:58
استارتر عزیز اصلا اهمیتی نداره که شما به عنوان یک مشتری چه چیزی نیاز دارید! این رو قاطع و صادقانه می گم که متوجه عمق قضیه بشوید! ناراحت هم نشید...
هر وبسایتی یکسری نیاز ها داره که نمیشه با چیز های دیگری برطرفش کرد... بطور مثال در شرکت ما هر شبکه از سیستم وب هاستینگ شامل 7 سرور بسیار قوی میشه و عملا مختص وبسایت های پر بازدید و سنگین ارایه شده و هزینه بسیار زیادی رو بر ما متحمل شده. ولی با توجه به اینکه ما می بایست تعداد زیادی وبسایت رو روی این سرور ها میزبانی کرده و از صحت عملکرد همه آن ها اطمینان حاصل کنیم، و نیز مراقب Abuse ها و دیگر موارد نیز باشیم، بدیهی است که قوانین و محدودیت هایی در استفاده از این سرویس ها وجود خواهند داشت؛ هر چند ما محدودیت بسیار کمتری رو نسبت به دیگر شرکت ها اعمال کرده ایم و منابع زیادی به هر اکانت اختصاص داده ایم و حتی در بعضی موراد مقررات جاری را زیر پا گذاشته و به کاربران خاص خودمون باز هم منابع بیشتری را تخصیص داده ایم، ولی این به معنای بی نهایت بودن این منابع و نیز فشار آوردن به دیگر وبسایت ها به خاطر این چند نفر خاص نیست!!
امکاناتی که شما خواسته اید نیازمند یک سرور اختصاصی است که همه آن ها را برای شما برآورده کند! اگر بالفرض بنده بیام و به شما آفر بدهم از سرویس های خودمان و تصدیق کنم که منابع مورد نیاز تون رو در اختیار تون قرار میدیم و هیچ مشکلی از این بابت نخواهید داشت، ولی باز هم نمی توانم در مورد ارسال انبوه ایمیل به شما آزادی عمل بدهم و تنها اجازه ارسال 60 ایمیل در ساعت را به شما خواهم داد و به هیچ عنوان این قانون را در مورد هیچ کاربری حتی به استثناء نقض نخواهم کرد چون دیگر پای Abuse در میان است و بنده تصمیم ندارم با دست خود سرور را در خطر Suspend شدن قرار دهم. هر چند که ما به عنوان شریک تجاری و رسمی دیتاسنتر حق هر کاری را داشته باشیم و نفوذ کافی... ولی اگر در دیتاسنتر کاری نکنیم ممکن است کار به دادگاه بکشد، پس سری که درد نمی کند را دستمال نمی بندند.
از موارد بالا که بگذریم، در صورت تمایل، راهکار مناسبی را می توانیم پیش پایتان بگذاریم که با نیاز ها و بودجه شما هماهنگی داشته باشد. کافیست یک تیکت به بخش پشتیبانی ارایه دهید...
آدرس پورتال را هم برای شما پ.خ. کردم.
موفق باشید
nginxweb
March 8th, 2013, 21:59
بله الان متوجه شدم
ببخشید
کانفیگ کامل سرور و نصب تمامی ماژول های لازم و وب سرور رو ما انجام میدیم خدمتتون که مشکلی نداشته باشید
میتونید 1 ماه این سرویس رو تهیه کنید اگر دیدیم مشکلتون حاد بود سرویس دیگری یا سرور دیگری تهیه میکنیم واستون
بنده بطور تخصصی آشنایی دارم با کانفیگ سرور و نیازهای اسکریپت شیرترانیکس
mojtaba127
March 8th, 2013, 22:00
دوست عزیز وب سایت شما برای یک هاست اشتراکی خیلی نامناسب است.
سایت شما فشار بسیار زیادی به سرور می آورد. بکاپ گیری از سایت شما روی سرور هاست اشتراکی بصورت روزانه ( که حتما می خواهید ) فشار غیر قابل تحملی باز ایجاد می کند. ارسال ایمیل های زیاد سایت شما برای هاست اشتراکی باز هم مشکلاتی ایجاد می کند.
بنابراین اصلا بفکر پیدا کردن میزبان مناسب روی هاست اشتراکی برای این سایت نباشید. مگر اینکه بخواهید نصف هزینه سرور را بدهید مثلا ماهانه 250 تومان!
پ ن : هاست دی ال تمام شد!
ممنون بابت کمک بزرگی که کردید :|
mojtaba127
March 8th, 2013, 22:04
استارتر عزیز اصلا اهمیتی نداره که شما به عنوان یک مشتری چه چیزی نیاز دارید! این رو قاطع و صادقانه می گم که متوجه عمق قضیه بشوید! ناراحت هم نشید...
هر وبسایتی یکسری نیاز ها داره که نمیشه با چیز های دیگری برطرفش کرد... بطور مثال در شرکت ما هر شبکه از سیستم وب هاستینگ شامل 7 سرور بسیار قوی میشه و عملا مختص وبسایت های پر بازدید و سنگین ارایه شده و هزینه بسیار زیادی رو بر ما متحمل شده. ولی با توجه به اینکه ما می بایست تعداد زیادی وبسایت رو روی این سرور ها میزبانی کرده و از صحت عملکرد همه آن ها اطمینان حاصل کنیم، و نیز مراقب Abuse ها و دیگر موارد نیز باشیم، بدیهی است که قوانین و محدودیت هایی در استفاده از این سرویس ها وجود خواهند داشت؛ هر چند ما محدودیت بسیار کمتری رو نسبت به دیگر شرکت ها اعمال کرده ایم و منابع زیادی به هر اکانت اختصاص داده ایم و حتی در بعضی موراد مقررات جاری را زیر پا گذاشته و به کاربران خاص خودمون باز هم منابع بیشتری را تخصیص داده ایم، ولی این به معنای بی نهایت بودن این منابع و نیز فشار آوردن به دیگر وبسایت ها به خاطر این چند نفر خاص نیست!!
امکاناتی که شما خواسته اید نیازمند یک سرور اختصاصی است که همه آن ها را برای شما برآورده کند! اگر بالفرض بنده بیام و به شما آفر بدهم از سرویس های خودمان و تصدیق کنم که منابع مورد نیاز تون رو در اختیار تون قرار میدیم و هیچ مشکلی از این بابت نخواهید داشت، ولی باز هم نمی توانم در مورد ارسال انبوه ایمیل به شما آزادی عمل بدهم و تنها اجازه ارسال 60 ایمیل در ساعت را به شما خواهم داد و به هیچ عنوان این قانون را در مورد هیچ کاربری حتی به استثناء نقض نخواهم کرد چون دیگر پای Abuse در میان است و بنده تصمیم ندارم با دست خود سرور را در خطر Suspend شدن قرار دهم. هر چند که ما به عنوان شریک تجاری و رسمی دیتاسنتر حق هر کاری را داشته باشیم و نفوذ کافی... ولی اگر در دیتاسنتر کاری نکنیم ممکن است کار به دادگاه بکشد، پس سری که درد نمی کند را دستمال نمی بندند.
از موارد بالا که بگذریم، در صورت تمایل، راهکار مناسبی را می توانیم پیش پایتان بگذاریم که با نیاز ها و بودجه شما هماهنگی داشته باشد. کافیست یک تیکت به بخش پشتیبانی ارایه دهید...
آدرس پورتال را هم برای شما پ.خ. کردم.
موفق باشید
60 ایمیل در هر ساعت برای یک جامعه مجازی خیلی ناچیز هستش
ممنون بابت توضیحاتی که دادین
همه این موارد رو میدونستم و میدونم دوستانی هستند که اگر بخوان می تونن ما رو میزبانی کنند
البته اینو هم بگم من از شرکتی سرویس بگیرم و راضی باشم میتونه این احتمال رو بده که به دنبال من سایت های دیگه ای رو ممکنه میزبانی کنید
نمیگم سایت بزرگی دارم ولی بین سایت های شیرترانیکسی کشور چز 5 سایت اول هستیم
و در بین سایت هایی که در انجمن پشتیبانی این اسکریپت فعالیت دارند فعالترینشون هستیم
متاسفانه آمار آلکسامون هم یک هفته پیش به خاطر مشکلاتی که دو روز توی سرور داشتیم خیلی افت کرد
mojtaba127
March 8th, 2013, 22:05
کانفیگ کامل سرور و نصب تمامی ماژول های لازم و وب سرور رو ما انجام میدیم خدمتتون که مشکلی نداشته باشید
میتونید 1 ماه این سرویس رو تهیه کنید اگر دیدیم مشکلتون حاد بود سرویس دیگری یا سرور دیگری تهیه میکنیم واستون
بنده بطور تخصصی آشنایی دارم با کانفیگ سرور و نیازهای اسکریپت شیرترانیکس
خوب مشکل همین جاست
فرصت تست سرور ندارم متاسفانه
taghikhani
March 8th, 2013, 22:14
میتونم این سرور رو از ایران بهتون پیشنهاد بدم
http://whg.ir/images/vps/vps6gb.gif
هزینه لایسنس دایرکت ادمین + لایت اسپید رو هم بهش اضافه بفرمایید.
مدیریتش رو به طور کامل رایگان براتون انجام میدیم.
mojtaba127
March 8th, 2013, 22:15
میتونم این سرور رو از ایران بهتون پیشنهاد بدم
http://whg.ir/images/vps/vps6gb.gif
هزینه لایسنس دایرکت ادمین + لایت اسپید رو هم بهش اضافه بفرمایید.
مدیریتش رو به طور کامل رایگان براتون انجام میدیم.
مصرف رم ندارم به اون صورت
هزینه هم فوق العاده بالاست!
ممنون
taghikhani
March 8th, 2013, 22:21
مصرف رم ندارم به اون صورت
هزینه هم فوق العاده بالاست!
ممنون
چقدر رم نیاز دارید؟
در مورد سی پی یو خیالتون راحت باشه. بیش از حد قویه.
shahintak
March 8th, 2013, 22:29
دیتابس شما واقعا حجم زیادی داره پهنای باند مصرفی ماهانه شما چقدر هست؟
ماهانه 90 هزار تومان و پهنای باند 450 گیگ در ماه (اگر پهنا جولبگو نباشه میتونیم اضافه کنیم با هزینه)
وب سرور لاین اسپید میتونم یا هارد sata در یک سرور جداگانه شمارو میزبانی کنیم رم سرور اصلی 32 گیگ هست
در این سرور سرعت لود سایت شما بالا خواهد بود از کشور المان
mojtaba127
March 8th, 2013, 22:55
چقدر رم نیاز دارید؟
در مورد سی پی یو خیالتون راحت باشه. بیش از حد قویه.
دوست عزیز من تمایلی به خرید سرور ندارم متاسفانه
اگر هاست اشتراکی میتونید بدید آفر بدید
رم حدود 2 تا 3 گیگ
mojtaba127
March 8th, 2013, 22:58
دیتابس شما واقعا حجم زیادی داره پهنای باند مصرفی ماهانه شما چقدر هست؟
ماهانه 90 هزار تومان و پهنای باند 450 گیگ در ماه (اگر پهنا جولبگو نباشه میتونیم اضافه کنیم با هزینه)
وب سرور لاین اسپید میتونم یا هارد sata در یک سرور جداگانه شمارو میزبانی کنیم رم سرور اصلی 32 گیگ هست
در این سرور سرعت لود سایت شما بالا خواهد بود از کشور المان
پهنای باند کمتر از این رقمه
ولی دقیقش رو فعلا در دسترس ندارم
بزودی قرار میدم
خیلی مصرف رم نداریم که بخوام برای سرور شما به رم توجه کنم
بیشتر روی cpu و هارد فشار وارد میشه
که اون هم به خاطر دیتابیس هستش
shahintak
March 8th, 2013, 23:09
پهنای باند کمتر از این رقمه
ولی دقیقش رو فعلا در دسترس ندارم
بزودی قرار میدم
خیلی مصرف رم نداریم که بخوام برای سرور شما به رم توجه کنم
بیشتر روی cpu و هارد فشار وارد میشه
که اون هم به خاطر دیتابیس هستش
پهنای باند مصرفی بگین قیمت بهتر و کمتری میتونم بدم
barghost
March 9th, 2013, 00:39
درخدمتم از برگ هاست
شركت برگ هاست اصفهان - صفحه اصلی (http://barghost.ir/)
aligoli
March 9th, 2013, 02:41
شما بهتر هست سرور مجازی تهیه کنید !
mamali5
March 9th, 2013, 02:57
فکر کنم بهتره حدود قیمت مد نظرتون اعلام کنید
تا هم از نظرات و پیشنهاداتی که از طرف شما بیهوده هست راحت بشید
و هم اینکه آفرادی که در اون رنج قیمت میتونن سرویس بدن،آفر بدن و زودتر به سرویس مورد نظرتون برسید.
موفق باشید
mojtaba127
March 9th, 2013, 03:01
تجربه نشون داده توی این انجمن وقتی استارتر یه قیمتی رو مشخص میکنه همه آفرها به سمت اون قیمت میرن
و جالب اینجاست که بعضا یک سرویس دهنده آفری که برای استارتر با قیمت استارتر اعلام کرده رو توی یه تاپیک دیگه با نصف این قیمت میفروشه!
جسارتا برای جلوگیری از سودجویی برخی ها اعلام محدوده قیمت نمیکنم
ملاک برام قیمت نیست. کیفیت برام ملاک هستش
و اینو هم میدونم که کیفیت ارزون نیست!
mamali5
March 9th, 2013, 03:08
تجربه نشون داده توی این انجمن وقتی استارتر یه قیمتی رو مشخص میکنه همه آفرها به سمت اون قیمت میرن
و جالب اینجاست که بعضا یک سرویس دهنده آفری که برای استارتر با قیمت استارتر اعلام کرده رو توی یه تاپیک دیگه با نصف این قیمت میفروشه!
بله این مورد کاملا قبول دارم...
مثلا شما بفرمایید 300 هزار تومان میتونید هزینه کنید؟
لطفا در صورت امکان در پیام خصوصی جواب بدید.
یک پیشنهادی واستون دارم که فکر میکنم برای همیشه مشکل تون حل بشه...
موفق باشید
shahintak
March 9th, 2013, 03:16
با دیگر همکاران کاری ندارم
من به شخصه به شما در اول هم گفتم هاستی ارائه میدم از سرور جداگانه از هاست اشتراکی هست
قیمتت های که من خودم در تاپیک های قبلی میدم از هاست اشتراکی سرور شماره یک هست
ولی این آفر کاملا متفاوت و در سطح نیاز شما بود
mojtaba127
March 9th, 2013, 09:03
بله این مورد کاملا قبول دارم...
مثلا شما بفرمایید 300 هزار تومان میتونید هزینه کنید؟
لطفا در صورت امکان در پیام خصوصی جواب بدید.
یک پیشنهادی واستون دارم که فکر میکنم برای همیشه مشکل تون حل بشه...
من به شخصه به شما در اول هم گفتم هاستی ارائه میدم از سرور جداگانه از هاست اشتراکی هست
قیمتت های که من خودم در تاپیک های قبلی میدم از هاست اشتراکی سرور شماره یک هست
ولی این آفر کاملا متفاوت و در سطح نیاز شما بود
دوست عزیز آفر این پاسخی که من دادم به پست قبلیش بود
و اما در مورد آفر شما
تا حالا شیرترانیکس میزبانی کردید؟
jenatmilad
March 9th, 2013, 09:21
بله الان متوجه شدم
ببخشید
سلام.من منظورم این نبود که روی سرور اختصاصی به صورت مستقیم ازش استفاده کنید.اگر هم دقت کرده باشید دوستان هم میگن وی پی اس هم برای شما سازگار نیست.اگمن دوراه رو میتون پیش نهاد بدم.یک این که یه سرور اختصاصی بگیرید به فرض 8گیگ که 6 7 گیگ رو بهتون تحویل میده.این 6 7 گیگ رو تبدیل به وی پی اس سی پنل یا دایرکت ادمین کنید بعد سایت تتون رو روش سوار کنید.یا اینکه نصف هزینه یک سرور رو بپردازید و هاست اشتراکی تحویل بگیرید.اگه از ما بگیرید پشتیبانی هم با خودمون هستش. اگر نیاز به دونستن لیست قیمت داشتید پ.خ کنید. ;;)
MehrganWeb
March 9th, 2013, 14:19
ما حاضریم با 200 تومان هزینه شما رو میزبانی کنیم
موفق باشید
AvalinHost
March 9th, 2013, 14:37
سلام
سایت ایشون مشکلات زیادی ایجاد میکنه برای سرور، بنابر این هر سرویس دهنده ای به ایشون پیشنهاد نده که پشیمون میشه.:)
در حال حاضر سایتهاشون روی سرور ما میزبانی میشن ولی واقعا مشکلات زیادی ایجاد کرده.
ما به ایشان پیشنهاد سرور اختصاصی میدیم که تهیه کنند.
در هر صورت موفق باشید.
MehrganWeb
March 9th, 2013, 16:22
سلام
سایت ایشون مشکلات زیادی ایجاد میکنه برای سرور، بنابر این هر سرویس دهنده ای به ایشون پیشنهاد نده که پشیمون میشه.:)
در حال حاضر سایتهاشون روی سرور ما میزبانی میشن ولی واقعا مشکلات زیادی ایجاد کرده.
ما به ایشان پیشنهاد سرور اختصاصی میدیم که تهیه کنند.
در هر صورت موفق باشید.
سلام جناب سعادت
مشخصات سرور شما چی بود که دووم نیاورد
ما با این سرور از XLhost : Dell PowerEdge R320
یعنی نمی تونیم میزبانیشون کنیم
؟
AvalinHost
March 9th, 2013, 16:30
سلام جناب سعادت
مشخصات سرور شما چی بود که دووم نیاورد
ما با این سرور از XLhost : Dell PowerEdge R320
یعنی نمی تونیم میزبانیشون کنیم
؟
سلام
بنده عنوان نکردم که سرور دوام نیاورده! و در در حال حاضر هم به بهترین نحو در حال میزبانی سایت ایشون هستیم، سایت ایشون مشکلات عدیده ای ایجاد میکنه برای سرور!
فقط تاکید کردم که هر کسی اعلام نکنه که میزبانیشون می کنیم! چون هم برای خودش و هم برای این بنده خدا مشکلات ایجاد میکنه.
موفق باشید.
shivahost
March 9th, 2013, 17:01
سلام
بنده عنوان نکردم که سرور دوام نیاورده! و در در حال حاضر هم به بهترین نحو در حال میزبانی سایت ایشون هستیم، سایت ایشون مشکلات عدیده ای ایجاد میکنه برای سرور!
فقط تاکید کردم که هر کسی اعلام نکنه که میزبانیشون می کنیم! چون هم برای خودش و هم برای این بنده خدا مشکلات ایجاد میکنه.
موفق باشید.
بله، مثلا ارسال ایمیل ها کافیه که ما اصلا بهش فکر هم نکنیم
mojtaba127
March 10th, 2013, 17:53
منتظر آفر سایر دوستان هم هستم
شرکت اولین هاست که در حال حاضر میزبان سایت ما هستند سرعت مناسبی دارند گرچه اخیرا مشکلاتی از طرف سرویس دهنده های سرور پیش اومد که باعث شد آلکسای ما افت شدیدی داشته باشه
بنده تمایلی به خرید سرور اختصاصی ندارم ولی به قول دوستان میتونم تا حدودی از هزینه های یه سرور رو بپردازم
به همین خاطر این تاپیک رو زدم و میزان یوزیج سایت رو هم نوشتم که اگر از دوستان کسی سرور خلوتی داره من رو میزبانی کنه
و البته من هم به سهم خودم هزینه های لازم رو پرداخت میکنم
ولی دیگه نه در این حد که فرضا ماهی 200 - 300 بخوام هزینه پرداخت کنم!
خیلی از افرادی که شما هم میشناسید مدیریت سرور رو با 30 تا 50 تومن بصورت ماهیانه هم انجام میدن پس میشه با خرید یه سرور و درخواست مدیریت سرور از یه آفردهنده به یه سرور با نهایت هزینه 200 تا 250 رسید
ولی من نمیخوام اینقدر هزینه بکنم!
حداقل تا تابستون!
دوستان اگر سرور های خودشون رو در حدی می بینن که یه سایت پرمصرف رو میزبانی کنند یاعلی...
همین آقای سعادت هم ملاحظه کردند به خاطر سایت من کم نبودن سایت هایی که برای میزبانی با شرکتشون تماس گرفتن
به هرحال اسکریپت شیرترانیکس یه سیستم مدیریت محتوای پرمصرف هست ولی این موضوع دلیل نمیشه براش هیچ سرویس دهنده مناسبی پیدا نشه و این نوع سایت ها حتما سوار سرور اختصاصی بشن
بازهم میگم فرصت و حوصله تست سرور ندارم پس نمیتونم سرور های دوستان رو محک بزنم چون اینکار توی مدت اخیر فقط باعث لطمه به آمار سایتم شده.
اگر واقعا میتونید سایت رو میزبانی کنید آفر بدید...
MehrganWeb
March 10th, 2013, 20:00
ماحاضریم میزبانیتون کنیم
ولی نه به هر قیمتی :
میتونیم به شما سرویسی رو که میخواین بدیم با هزینه 150 تا 200تومان
خواستید در خدمتیم
موفق باشید
goldisweb
March 10th, 2013, 20:33
طبق گفته همکاران مصرف بسیار بالایی داره شیرترانیکس...
پیشنهاد بنده به شما اینه :
این سیستم یک ایراد داره اگر دوست داشتید بگید بهینه سازی کنیم براتون
بنده توسعه دهنده شیرترانیکس نیز هستم
تلفن : 09371568551
اما در مورد هاست تمامی این عزیزان میتونن براتون میزبانی کنن. فقط باید مشکلات اسکریپت رو رفع کنید
موفق باشید
MehrganWeb
March 10th, 2013, 21:35
اما در مورد هاست تمامی این عزیزان میتونن براتون میزبانی کنن. فقط باید مشکلات اسکریپت رو رفع کنید
موفق باشید
بــــــــــــــعلــــــه
mojtaba127
March 11th, 2013, 01:58
موفق باشید
سلام
شما تا حالا کدوم سایت ها رو بهینه کردید و بهینه سازی شما شامل چه مراحلی میشه
اگر امکان پاسخ دادن بصورت عمومی رو ندارید برام پ.خ کنید
در مورد میزبانی هم بستگی به میزبان داره
همه ی سایت های شیرترانیکس به جز چند سایت که اسم نمیبرم وضعیت خیلی خیلی خیلی بدتری نسبت به من دارن
چون خیلی ها فقط از داشتن یه سایت شیرترانیکس فقط نصبش رو بلدن نه چیز دیگه ای
حالا شما اگر بتونید باز هم مشکلی رو رفع کنید بنده استقبال میکنم
موفق باشید
compiler
March 11th, 2013, 02:39
سلام
شما تا حالا کدوم سایت ها رو بهینه کردید و بهینه سازی شما شامل چه مراحلی میشه
اگر امکان پاسخ دادن بصورت عمومی رو ندارید برام پ.خ کنید
در مورد میزبانی هم بستگی به میزبان داره
همه ی سایت های شیرترانیکس به جز چند سایت که اسم نمیبرم وضعیت خیلی خیلی خیلی بدتری نسبت به من دارن
چون خیلی ها فقط از داشتن یه سایت شیرترانیکس فقط نصبش رو بلدن نه چیز دیگه ای
حالا شما اگر بتونید باز هم مشکلی رو رفع کنید بنده استقبال میکنم
موفق باشید
میتونید با بهینه سازی وضعیت رو بهتر کنید ولی این سیستم ذاتا منابع زیادی مصرف میکنه
از طرفی وقتی ترافیک میاد روش دیگه یه حد مشخصی از سی پی یو رو به هر حال مصرف میکنه (مصرف طبیعی) که نسبت به سایر سیستم ها نسبتا بالاتره
بنا بر این فکر اینکه با بهینه سازی معجزه ای رخ بده رو فراموش کنید .
بازدید دیروز: 60699
افراد آنلاین: 61
اگر این آمار واقعی و مشخصات کاربران آنلاین در لحظه یا حتی 1 دقیقه قبل باشه شک نکنید که فشار غیر طبیعی نیست . این اسکریپت هر چند ثانیه (زمان دقیقش رو نمیدونم ولی خیلی کم) یک درخواست به کامپیوتر یوزر ارسال میکنه و و مرور گر یوزر هم آخرین وضعیتش رو مجددا برای وب سرور ارسال میکنه و تغییرات به صورت آژاکس و زنده همیشه روی مرورگر کاربر در حال مشاهده هست . یعنی 60 یوزر با فرض 3 ثانیه بودن این زمان هر 3 ثانیه 180 درخواست ارسال و دریافت میکنند که اصلا کم نیست . مکانیسمش یه جوری شبیه به چت رومه
2 راه هم بیشتر ندارید . یا باید سرور مجازی قوی بخرید یا هاست پر بازدید واقعی که در هر 2 صورت بیشتر از 15 هزار تومان باید هزینه کنید دوست گرامی
موفق باشید
mojtaba127
March 11th, 2013, 18:52
میتونید با بهینه سازی وضعیت رو بهتر کنید ولی این سیستم ذاتا منابع زیادی مصرف میکنه
از طرفی وقتی ترافیک میاد روش دیگه یه حد مشخصی از سی پی یو رو به هر حال مصرف میکنه (مصرف طبیعی) که نسبت به سایر سیستم ها نسبتا بالاتره
بنا بر این فکر اینکه با بهینه سازی معجزه ای رخ بده رو فراموش کنید .
بازدید دیروز: 60699
افراد آنلاین: 61
اگر این آمار واقعی و مشخصات کاربران آنلاین در لحظه یا حتی 1 دقیقه قبل باشه شک نکنید که فشار غیر طبیعی نیست . این اسکریپت هر چند ثانیه (زمان دقیقش رو نمیدونم ولی خیلی کم) یک درخواست به کامپیوتر یوزر ارسال میکنه و و مرور گر یوزر هم آخرین وضعیتش رو مجددا برای وب سرور ارسال میکنه و تغییرات به صورت آژاکس و زنده همیشه روی مرورگر کاربر در حال مشاهده هست . یعنی 60 یوزر با فرض 3 ثانیه بودن این زمان هر 3 ثانیه 180 درخواست ارسال و دریافت میکنند که اصلا کم نیست . مکانیسمش یه جوری شبیه به چت رومه
2 راه هم بیشتر ندارید . یا باید سرور مجازی قوی بخرید یا هاست پر بازدید واقعی که در هر 2 صورت بیشتر از 15 هزار تومان باید هزینه کنید دوست گرامی
موفق باشید
دوست عزیز وضعیت آنلاین ها معمولا بیش از 100 نفر هستش و عصرها تا حدود ساعت 2 شب افراد آنلاین حدود 150 نفر هستن در هر لحظه
اون آمارگیر سایت مال وبگذره که هیچ جای دیگه ای بکار نرفته و آمار درست هستش
در مورد سیستم هم که گفتم تا جایی که تونستم بهینه کردم و البته با نظر شما هم موافقم
نباید انتظار داشت که با بهینه سازی معجزه ای رخ بده
چون این سیستم ذاتا پرمصرف هست.
من اکثر کوئری های سنگین رو وارد کش کردم و به جای اینکه باهر رفرش اجرا بشن هر یک ساعت یکبار رفرش میشن البته کوئری آنلاین ها رو هم وارد کش کردم که لیست کاریران آنلاین هر 3 دقیقه رفرش بشه
اینها مواردی نیست که من بصورت عمومی بیان بکنم ولی چون لازم شد عرض کردم
سایت حتی نسبت به نسخه دیفالت خودش هم بهینه تر هست در حال حاضر
ولی به قول شما نباید انتظار زیادی داشت چون مصرف فعلی سایت حالت طبیعی داره
منتظر آفر سایر دوستان هم هستم. لطفا اگر سایت شیرترانیکس میزبانی میکنید یا یک سایت با آمار آلکسای پائین اونها رو هم معرفی کنید
باتشکر
mha1368
March 11th, 2013, 19:21
آقا مجتبی جایی پیدا کردی،منو هم خبر کن...
بیچاره شدم سر هاست...
shivahost
March 11th, 2013, 19:54
دوست عزیز وضعیت آنلاین ها معمولا بیش از 100 نفر هستش و عصرها تا حدود ساعت 2 شب افراد آنلاین حدود 150 نفر هستن در هر لحظه
اون آمارگیر سایت مال وبگذره که هیچ جای دیگه ای بکار نرفته و آمار درست هستش
در مورد سیستم هم که گفتم تا جایی که تونستم بهینه کردم و البته با نظر شما هم موافقم
نباید انتظار داشت که با بهینه سازی معجزه ای رخ بده
چون این سیستم ذاتا پرمصرف هست.
من اکثر کوئری های سنگین رو وارد کش کردم و به جای اینکه باهر رفرش اجرا بشن هر یک ساعت یکبار رفرش میشن البته کوئری آنلاین ها رو هم وارد کش کردم که لیست کاریران آنلاین هر 3 دقیقه رفرش بشه
اینها مواردی نیست که من بصورت عمومی بیان بکنم ولی چون لازم شد عرض کردم
سایت حتی نسبت به نسخه دیفالت خودش هم بهینه تر هست در حال حاضر
ولی به قول شما نباید انتظار زیادی داشت چون مصرف فعلی سایت حالت طبیعی داره
منتظر آفر سایر دوستان هم هستم. لطفا اگر سایت شیرترانیکس میزبانی میکنید یا یک سایت با آمار آلکسای پائین اونها رو هم معرفی کنید
باتشکر
اگر فکری برای کم کردن ارسال ایمیل ها بکنید برای سایت خاص شما ماهانه 120 هزار تومان در خدمتیم.
سایت های پربازدید وردپرسی:
عکس (http://www.akslar.com/)
موبایل اسکای (http://mobilesky.ir/)
سایت های شیرترانیکسی که میزبانی می کنیم:
CLOOB - راه اندازی دوباره کلوب (http://cloob.me/) با بیش از 4 گیگ دیتابیس اما بخاطر مشکلات هاست دی ال مدتها در دسترس نبوده و الان بازدید زیادی ندارد.
دلنوشته - میکروبلاگ دلنوشته (http://delneveshte.com) تازه راه افتاده ولی بازدید خوبی داره.
این سایت هم روی هاست ما بود و با اینکه خیلی راضی بود بخاطر مشکلات cpanel و تحریم که قطعی 2-3 روزه داشتیم فعلا ما را ترک کرده است: Twitbook (http://twitbook.ir/)
در حد هاست دی ال نیستیم اما بهترین هاست اشتراکی که می تونید پیدا کنید هستیم.
mojtaba127
March 12th, 2013, 03:30
آقا مجتبی جایی پیدا کردی،منو هم خبر کن...
بیچاره شدم سر هاست...
داداش شما تنها کسی نیستین که منتظر هستن من سرویس مناسب پیدا کنم تا اونها هم برن سراغ اون شرکت...
من هم توی همین تاپیک بارها اعلام کردم که کم نیستن سایت هایی که سایت من رو بعنوان یه سایت پربازدید شیرترانیکسی برای پیدا کردن هاستینگ در نظر میگیرن و برای همین سرور فعلی (شرکت اولین هاست) همین مورد بارها پیش اومده
توی همین چند روز هم سه نفر توی پیام های خصوصی از من برای سرور کمک خواستن
به هرحال من هم دنبال میزبان مناسب هستم و اگر مورد مناسبی پیدا شد که از نظر خودم تائید بشه به شخصه اون سرور رو هرجا که لازم باشه پیشنهاد میدم :)
میزبان مناسبی پیدا کردم شما رو هم خبر میکنم
mamali5
March 12th, 2013, 05:09
داداش شما تنها کسی نیستین که منتظر هستن من سرویس مناسب پیدا کنم تا اونها هم برن سراغ اون شرکت...
من هم توی همین تاپیک بارها اعلام کردم که کم نیستن سایت هایی که سایت من رو بعنوان یه سایت پربازدید شیرترانیکسی برای پیدا کردن هاستینگ در نظر میگیرن و برای همین سرور فعلی (شرکت اولین هاست) همین مورد بارها پیش اومده
توی همین چند روز هم سه نفر توی پیام های خصوصی از من برای سرور کمک خواستن
به هرحال من هم دنبال میزبان مناسب هستم و اگر مورد مناسبی پیدا شد که از نظر خودم تائید بشه به شخصه اون سرور رو هرجا که لازم باشه پیشنهاد میدم :)
میزبان مناسبی پیدا کردم شما رو هم خبر میکنم
ما میتونیم شما رو روی یکی از سرور هامون که هارد SSD و وب سرور LiteSpeed داره میزبانی کنیم
اما شما میفرمایید نمیخواهید تست کنید.
در صورتی که نیاز به تضمین دارید بنده تا 98% تضمین میکنم که بتونیم میزبانتون باشیم
2 درصد هم شکی هست که باید احتمالش بتونم ممکن نباشه...
در هر صورت خواستید در خدمتیم(پرداخت هزینه پس از چند روز استفاده از سرویس)
موفق باشید
mojtaba127
March 12th, 2013, 11:38
ما میتونیم شما رو روی یکی از سرور هامون که هارد ssd و وب سرور litespeed داره میزبانی کنیم
اما شما میفرمایید نمیخواهید تست کنید.
در صورتی که نیاز به تضمین دارید بنده تا 98% تضمین میکنم که بتونیم میزبانتون باشیم
2 درصد هم شکی هست که باید احتمالش بتونم ممکن نباشه...
در هر صورت خواستید در خدمتیم(پرداخت هزینه پس از چند روز استفاده از سرویس)
موفق باشید
هزینه مد نظر شما چقدره؟
مشخصات سرور اصلی رو هم میدید؟ و اینکه سقف میزان منابعی که قرار میدید
در مورد تعداد ایمیل های ارسالی محدودیت به چه صورت هست؟
اگر خاطرتون باشه یکی دو ماه پیش ازتون یه سرور مجازی با منابع اختصاصی بالایی ازتون گرفتم که جوابگو نبود و به سرور قبلم برگشتم
همون موقع هم گفتم که سرور اگه اشتراکی باشه بهتر میتونه جواب بده
البته اون موقع من گفتم که هارد ssd استفاده کنید بهتر میشه ولی اون موقع هارد های شرکت شما sata بود
این 98 درصد تضمینی که گفتید با درنظر گرفتن این مسائل بود یا خاطرتون نیست که ازتون سرویس گرفتم قبلا؟
mojtaba127
March 12th, 2013, 11:47
اگر فکری برای کم کردن ارسال ایمیل ها بکنید برای سایت خاص شما ماهانه 120 هزار تومان در خدمتیم.
سایت های پربازدید وردپرسی:
عکس (http://www.akslar.com/)
موبایل اسکای (http://mobilesky.ir/)
سایت های شیرترانیکسی که میزبانی می کنیم:
CLOOB - راه اندازی دوباره کلوب (http://cloob.me/) با بیش از 4 گیگ دیتابیس اما بخاطر مشکلات هاست دی ال مدتها در دسترس نبوده و الان بازدید زیادی ندارد.
دلنوشته - میکروبلاگ دلنوشته (http://delneveshte.com) تازه راه افتاده ولی بازدید خوبی داره.
این سایت هم روی هاست ما بود و با اینکه خیلی راضی بود بخاطر مشکلات cpanel و تحریم که قطعی 2-3 روزه داشتیم فعلا ما را ترک کرده است: Twitbook (http://twitbook.ir/)
در حد هاست دی ال نیستیم اما بهترین هاست اشتراکی که می تونید پیدا کنید هستیم.
اگر مشکل ارسال ایمیل ها رو حل کنم برای میزبانی با سرعت بالا و بدون یک ثانیه ساسپند شدن تضمین میکنید؟!
و سوال بعد اینکه سرویس های شما لایت اسپید دارن؟
نوع هارد چی هستش؟
shivahost
March 12th, 2013, 12:34
اگر مشکل ارسال ایمیل ها رو حل کنم برای میزبانی با سرعت بالا و بدون یک ثانیه ساسپند شدن تضمین میکنید؟!
و سوال بعد اینکه سرویس های شما لایت اسپید دارن؟
نوع هارد چی هستش؟
هارد ساتا مدل انترپرایز هست. سرویس ها آپاچی هستند که بهترین صورت کانفیگ شده اند به همراه پلاگین انجینکس و fcgi - memcached .....
هیچ تضمینی نیست! ممکنه امروز سایت شما 100 یا 300 نفر آنلاین همزمان داشته باشه ولی هفته دیگه 5000 نفر! خب حتما سرور با مشخصات متفاوتی نیاز خواهد داشت. و دیگر اینکه تا سایت روی سرور نیاید هیچ تخمینی از مصرف آن نمیشه زد.
mojtaba127
March 12th, 2013, 12:38
هارد ساتا مدل انترپرایز هست. سرویس ها آپاچی هستند که بهترین صورت کانفیگ شده اند به همراه پلاگین انجینکس و fcgi - memcached .....
هیچ تضمینی نیست! ممکنه امروز سایت شما 100 یا 300 نفر آنلاین همزمان داشته باشه ولی هفته دیگه 5000 نفر! خب حتما سرور با مشخصات متفاوتی نیاز خواهد داشت. و دیگر اینکه تا سایت روی سرور نیاید هیچ تخمینی از مصرف آن نمیشه زد.
متاسفانه حتی بهترین کانفیگ آپاچی هم معمولا جوابگو نبوده و استفاده از لایت اسپید برای سایتد بنده ضروری به نظر میرسه
در مورد وضعیت آنلاین ها هم بله حق با شماست
mojtaba127
March 12th, 2013, 21:30
up...
compiler
March 12th, 2013, 21:42
سلام
آپاچی جوابگو هست . شک نکنید .
یک سوال ... خیلی از دوستان آفر دادن الان مشکل چیه دقیقه میشه بگید ملاکتون برای انتخاب چیه دقیقا؟
چون تقریبا همه جور آفر و در بعضی از موارد تضمینی دادن دوستان
ارادت
mojtaba127
March 12th, 2013, 21:53
سلام
آپاچی جوابگو هست . شک نکنید .
یک سوال ... خیلی از دوستان آفر دادن الان مشکل چیه دقیقه میشه بگید ملاکتون برای انتخاب چیه دقیقا؟
چون تقریبا همه جور آفر و در بعضی از موارد تضمینی دادن دوستان
ارادت
روی هاست اشتراکی با آپاچی رفتیم سرعت خیلی پائین بود
روی سرور مجازی با منابع اختصاصی هم که رفتیم با اینکه منابع بالا بود و کانفیگ خوبی هم نسبتا انجام شده بود باز آپاچی سرعت لازم رو نداشت
در مورد آفرها هم دلایل مختلف هست که هنوز انتخاب نکردم
بعضی از دوستان ایمیل ها رو محدود میکنن
بعضی دیگه هزینه های بالایی دارن
و با بعضی های دیگه هم در حال مکاتبه هستم
ولی با این حال اگر پیشنهاد بهتری هم باشه استقبال میکنم
compiler
March 12th, 2013, 23:50
روی هاست اشتراکی با آپاچی رفتیم سرعت خیلی پائین بود
روی سرور مجازی با منابع اختصاصی هم که رفتیم با اینکه منابع بالا بود و کانفیگ خوبی هم نسبتا انجام شده بود باز آپاچی سرعت لازم رو نداشت
در مورد آفرها هم دلایل مختلف هست که هنوز انتخاب نکردم
بعضی از دوستان ایمیل ها رو محدود میکنن
بعضی دیگه هزینه های بالایی دارن
و با بعضی های دیگه هم در حال مکاتبه هستم
ولی با این حال اگر پیشنهاد بهتری هم باشه استقبال میکنم
مبلغ مورد نظرتون ماهیانه چقدره؟
mamali5
March 13th, 2013, 01:32
هزینه مد نظر شما چقدره؟
مشخصات سرور اصلی رو هم میدید؟ و اینکه سقف میزان منابعی که قرار میدید
در مورد تعداد ایمیل های ارسالی محدودیت به چه صورت هست؟
اگر خاطرتون باشه یکی دو ماه پیش ازتون یه سرور مجازی با منابع اختصاصی بالایی ازتون گرفتم که جوابگو نبود و به سرور قبلم برگشتم
همون موقع هم گفتم که سرور اگه اشتراکی باشه بهتر میتونه جواب بده
البته اون موقع من گفتم که هارد ssd استفاده کنید بهتر میشه ولی اون موقع هارد های شرکت شما sata بود
این 98 درصد تضمینی که گفتید با درنظر گرفتن این مسائل بود یا خاطرتون نیست که ازتون سرویس گرفتم قبلا؟
هزینه تقریبا 120000 تومان مد نظر هست.
سرور اصلی دارای رم 16 گیگابایت رم و پردازنده Intel Xeon E3-1230
برای شما سقف خاصی در نظر نمیگریم(تا حدی که برای مشتریان دیگه مشکلی ایجاد نکنید)
برای ایمیل هاتون در ساعت محدودیت ایجاد میکنیم.
بله اما متاسفانه اون زمان ما در شرایط مناسبی نبودیم و سرور شما در حد مطلوب(از نظر خودمون) کانفیگ نشده بود.
و البته بله اون هارد SATA و وب سرور Apache بود که در این سرویس خودتون کاملا تفاوت احساس میکنید کاملا...
بله این مسائل دقیقا یادم هست و دلیل اینکه جواب نگرتید از اون سرویس مناسب نبودن شرایط ما بود(خیلی سرمون شلوغ بود)
در هر صورت با این شرایط ما میتونیم در خدمتتون باشیم...بازم سوالی هست در خدمتم.
موفق باشید
shivahost
March 14th, 2013, 17:18
متاسفانه حتی بهترین کانفیگ آپاچی هم معمولا جوابگو نبوده و استفاده از لایت اسپید برای سایتد بنده ضروری به نظر میرسه
در مورد وضعیت آنلاین ها هم بله حق با شماست
خب همانطور که می بینید روی آپاچی بخوبی داره جواب میده و مشکلی نداره.
فقط فکر می کنم اگر بتونیم جداول بزرگ دیتابیس شما را به innodb تبدیل کنیم اوضاع بهتر هم می شود. کسی تجربه اینکار را دارد؟
compiler
March 14th, 2013, 18:24
خب همانطور که می بینید روی آپاچی بخوبی داره جواب میده و مشکلی نداره.
فقط فکر می کنم اگر بتونیم جداول بزرگ دیتابیس شما را به innodb تبدیل کنیم اوضاع بهتر هم می شود. کسی تجربه اینکار را دارد؟
در مورد تبدیل جداول به innodb نظری ندارم ولی 100% با نظرتون در مورد آپاچی موافقم . با آپاچی هیچ مشکلی نداره . چه از نظر سرعت و چه زیر ترافیک سنگین...
nginxweb
March 14th, 2013, 19:12
مسلما مشکل اصلی این سیستم ها فشار روی Mysql هستش که کاری به نوع وب سرور نداره
و 90% mysql usage داره و تنها 10% وب سرور
پس اینکه لایت باشه یا آپاچی اونطور چشم گیر نیست
بیشتر سرعت هارد و کانفیگ mysql اهمیت خواهد داشت
shivahost
March 14th, 2013, 19:14
مسلما مشکل اصلی این سیستم ها فشار روی Mysql هستش که کاری به نوع وب سرور نداره
و 90% mysql usage داره و تنها 10% وب سرور
پس اینکه لایت باشه یا آپاچی اونطور چشم گیر نیست
بیشتر سرعت هارد و کانفیگ mysql اهمیت خواهد داشت
نظر شما در مورد تبدیل دیتابیس تقریبا 4 گیگ این سایت به innodb چیه؟
nginxweb
March 14th, 2013, 19:22
نظر شما در مورد تبدیل دیتابیس تقریبا 4 گیگ این سایت به innodb چیه؟
بنده چندین سال هستش شیرترانیکس کار میکنم و چند سایت پر بازدید هم سرویس میدم
خیر با ارور هایی مواجه خواهد بود از جمله Repair کردن تیبل های innodb براحتی انجام نخواهد شد در صورتیکه در حالت عادی با mysqlcheck براحتی قابل repair هستش.
بهترین راهی که بنده نتیجه گرفتم نصب و کانفیگ صحیح memcached+apache می باشد و کانفیگ بسیار بهینه mysql بسیار موثر خواهد بود + Eacclerator
در کنار این مسائل اگر mysql از روی هارد دوم mount شود performance قابل توجهی خواهد داشت
shivahost
March 16th, 2013, 02:31
دوستان یک بررسی بکنید ببینید اوضاع و سرعت این سایت روی سرور ما چطوره: جامعه مجازی ایما - ایما - دنیای 1000 حرفی ها EiMa.ir (http://eima.ir)
m2n
March 16th, 2013, 02:38
دوستان یک بررسی بکنید ببینید اوضاع و سرعت این سایت روی سرور ما چطوره: جامعه مجازی ایما - ایما - دنیای 1000 حرفی ها EiMa.ir (http://eima.ir)
سرعت عالی بود مخصوصا لود اولیه
nginxweb
March 16th, 2013, 02:38
نبست به سرور آقای سعادت که لایت اسپید نصب داشتن کمی کند تر هستش لود و مخصوصا درخواست های دیتابیس (مثل مطالب بیشتر در داشبورد). البته طبیعی هستش چون شما اپاچی + nginx reverse p***** استقاده میکنید و مسلما لایت اسپید به عنوان یک وب سرور مستقل عملکرد بهتری خواهد داشت. با توجه ایه اینکه سرور شما ex6 هستش پیشنهاد میکنم روی کانفیگ دیتابیس بهتر کار کنید که جناب نقدی پور هم تا مدتها از شما سرویس بگیرند.
compiler
March 16th, 2013, 03:02
بسیار سریع لود شد
MehrganWeb
March 16th, 2013, 14:02
سلام
سرعت لود کاهش پیدا کرده نسبت به سرور قبلی
خوب شما هم بهتره برای افزایش کیفیتتون دست از خسیس بازی بردارید و یه لایت اسپید نصب کنید سرور در فضا سیر کنه و مطمئنا کیفیت سرویس دهی افزایش ، خطرات احتمالی کاهش و مشتریان افزایش پیدا میکنن
آرزوی موفقیت براتون دارم
روز بخیر
shivahost
March 16th, 2013, 15:47
سلام
خوب شما هم بهتره برای افزایش کیفیتتون دست از خسیس بازی بردارید و یه لایت اسپید نصب کنید سرور در فضا سیر کنه و مطمئنا کیفیت سرویس دهی افزایش ، خطرات احتمالی کاهش و مشتریان افزایش پیدا میکنن
آرزوی موفقیت براتون دارم
روز بخیر
البته موضوع خصیص با بازی نیست. من فکر می کنم کانفیگ ما بهتر از لایت اسپید جواب می دهد.
compiler
March 16th, 2013, 19:45
سلام
آرزوی موفقیت براتون دارم
روز بخیر
شاید اینترنت شما ذغالیه دوست عزیز8-|
نسبت به قبل سرعتش 2 برابر شده . مثل صفحه استاتیک سریع لود میشه!
به نظر بنده استفاده از Nginx به عنوان reverse ***** با کانفیگ مناسب چیزی ک از لایت اسپید نداره
MehrganWeb
March 16th, 2013, 20:02
شاید اینترنت شما ذغالیه دوست عزیز8-|
نسبت به قبل سرعتش 2 برابر شده . مثل صفحه استاتیک سریع لود میشه!
به نظر بنده استفاده از Nginx به عنوان reverse ***** با کانفیگ مناسب چیزی ک از لایت اسپید نداره
عکس رو ببینید B-)o:-) :62:>:)
http://0up.ir/do.php?imgf=136344787685941.png
برو اونور برق سرعتش موهاتو فر نده =))
compiler
March 17th, 2013, 14:50
عکس رو ببینید b-)o:-) :62:>:)
http://0up.ir/do.php?imgf=136344787685941.png
برو اونور برق سرعتش موهاتو فر نده =))
پس حتما به دلایلی به نفعته که بگی کند شده ... چون با dialup هم باید خیلی سریع باز بشه . سرعت بسیار بیشتر از قبلش شده:71:
shivahost
March 17th, 2013, 16:22
پس حتما به دلایلی به نفعته که بگی کند شده ... چون با dialup هم باید خیلی سریع باز بشه . سرعت بسیار بیشتر از قبلش شده:71:
من با سرعت قبلش زیاد کاری ندارم، اما هرچه بود سرعت دانلود از سرورشون به 1 مگ بر ثانیه محدود بود و wget بکاپ 20 گیگ این سایت برای ما حدود 7 ساعت طول کشید.
در ضمن دوستان ظاهرا به مشاهده صفحه اول سایت اکتفا می کنند که درست نیست و بهتره عضو بشوند و داخل شیرترانیکس سرعت را بسنجند.
dertgtr
March 18th, 2013, 03:10
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
میزبانی وب سایتهای پربازدید - منابع زیاد
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=37 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=37)
میزبانی وب سایتهای پربازدید - منابع بسیار زیاد
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=38 (http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=38)
موفق باشید
mojtaba127
March 24th, 2013, 08:27
من با سرعت قبلش زیاد کاری ندارم، اما هرچه بود سرعت دانلود از سرورشون به 1 مگ بر ثانیه محدود بود و wget بکاپ 20 گیگ این سایت برای ما حدود 7 ساعت طول کشید.
در ضمن دوستان ظاهرا به مشاهده صفحه اول سایت اکتفا می کنند که درست نیست و بهتره عضو بشوند و داخل شیرترانیکس سرعت را بسنجند.
با سلام به همه دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند
حتما توی صفحات قبل متوجه شدید که سرانجام سفارش من چی شد؟
من سرویس رو از شرکت شیواهاست گرفتم
چند مورد رو لازم میدونم بگم.
1- در مدت یکسال گذشته بنده 4 بار سرور عوض کردم که در هر مورد انتقال سرور و پروسه ریستور بکاپ بیش از 2 روز وقت میبرد. انتقال به شیواهاست بطور کامل در کمتر از 12 ساعت انجام شد و سایت بعد از کمتر از 20 ساعت از شروع انتقال برای برخی کاربران در دسترس قرار گرفت. که بنده به شخصه لذت بردم!
2- در مورد سرعت لود صفحات بطور نسبی اغلب کاربران بسیار راضی بودند و کسی در مورد سرعت گلایه ای نداشت مگر در یکی دو مورد در روزهای اول که مربوط میشد به کانفیگ سرور و به سرعت رفع شد
3- همکاری و تعامل بخش پشتیبانی شرکت واقعا راضی کننده بود
4- بررسی های انجام شده توسط شیواهاست از شیرترانیکس به نظرم وقتی کامل شد که یک اکانت در سایت من ایجاد کردند و همسو با سایر کاربران بخش های مختلف سایت رو مورد مطالعه قرار دادند! که طی دو سال سن سایت هیچوقت این مورد تکرار نشده بود. و به نظر من کار بسیار درستی بود.
آشنایی یک مدیر سرور یا یک CMS نباید فقط در حد شنیدن اسم اون CMS باشه
در مجموع من از سرویسی که از ایشون خریدم راضی هستم. ایشون هم که بیان کردند وضعیت سرور بسیار عالیست. پس با این تفاسیر من هم نیازی به خرید لایت اسپید نمی بینم چون آپاچی در حال حاضر بسیار راحت جوابگو هستش و کاربران هم راضی هستند
همانطور که در اولین پست هم اعلام کردم در صورتی که از سرویس خریداری شده راضی باشم این سرویس رو به سایر شیرترانیکسی هم پیشنهاد میدم.
در اولین مورد بنده، دوست عزیزم آقای حسینی رو به این شرکت معرفی کردم و ایشون هم از شیواهاست برای سایت فیسکوب - به شبکه اجتماعی فیس کوب خوش آمدید. (http://facekoob.ir/) هاست گرفتند
از پشتیبانی شیواهاست هم کمال تشکر رو دارم...
بابت آفرهای دوستان هم ممنونم
موفق باشید...
shivahost
March 24th, 2013, 13:12
با سلام به همه دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند
حتما توی صفحات قبل متوجه شدید که سرانجام سفارش من چی شد؟
من سرویس رو از شرکت شیواهاست گرفتم
چند مورد رو لازم میدونم بگم.
1- در مدت یکسال گذشته بنده 4 بار سرور عوض کردم که در هر مورد انتقال سرور و پروسه ریستور بکاپ بیش از 2 روز وقت میبرد. انتقال به شیواهاست بطور کامل در کمتر از 12 ساعت انجام شد و سایت بعد از کمتر از 20 ساعت از شروع انتقال برای برخی کاربران در دسترس قرار گرفت. که بنده به شخصه لذت بردم!
2- در مورد سرعت لود صفحات بطور نسبی اغلب کاربران بسیار راضی بودند و کسی در مورد سرعت گلایه ای نداشت مگر در یکی دو مورد در روزهای اول که مربوط میشد به کانفیگ سرور و به سرعت رفع شد
3- همکاری و تعامل بخش پشتیبانی شرکت واقعا راضی کننده بود
4- بررسی های انجام شده توسط شیواهاست از شیرترانیکس به نظرم وقتی کامل شد که یک اکانت در سایت من ایجاد کردند و همسو با سایر کاربران بخش های مختلف سایت رو مورد مطالعه قرار دادند! که طی دو سال سن سایت هیچوقت این مورد تکرار نشده بود. و به نظر من کار بسیار درستی بود.
آشنایی یک مدیر سرور یا یک CMS نباید فقط در حد شنیدن اسم اون CMS باشه
در مجموع من از سرویسی که از ایشون خریدم راضی هستم. ایشون هم که بیان کردند وضعیت سرور بسیار عالیست. پس با این تفاسیر من هم نیازی به خرید لایت اسپید نمی بینم چون آپاچی در حال حاضر بسیار راحت جوابگو هستش و کاربران هم راضی هستند
همانطور که در اولین پست هم اعلام کردم در صورتی که از سرویس خریداری شده راضی باشم این سرویس رو به سایر شیرترانیکسی هم پیشنهاد میدم.
در اولین مورد بنده، دوست عزیزم آقای حسینی رو به این شرکت معرفی کردم و ایشون هم از شیواهاست برای سایت فیسکوب - به شبکه اجتماعی فیس کوب خوش آمدید. (http://facekoob.ir/) هاست گرفتند
از پشتیبانی شیواهاست هم کمال تشکر رو دارم...
بابت آفرهای دوستان هم ممنونم
موفق باشید...
ممنون از شما و نظرات مثبتتون
پ ن: انتقال سایت فیسکوب از سروری به بود بالای 120 برای 8 عدد cpu واقعا طاقت فرسا بود که آقای حسینی خیلی همکاری کردند و با کمک ایشان حل شد.
hoomanonline
August 31st, 2013, 20:00
Partonet | Best It Service (http://www.partonet.com)
:) معرکس، تیم قدیمی و باسابقه ای هستن که از تیم قبلی جدا شدن و اینجا رو استارت زدند. امکانات نامحدود و ساپرت حرفه ای و باسواد. من راضیم ازشون
سایتای پر بازدیدی هم روشه و دارن رشد میکنن. تا اولش قیمتاش عالیه لذت ببرین ;)
parsinetwork
September 1st, 2013, 17:12
سلام دوست من
پارسي نتورک گروه تخصصي ميزباني وب بوده که ارائه کيفيت برتر از اهداف ويژه اين گروه بوده و هست. ارائه امکانات بالا ، سرعت ، امنيت و پشتيباني 24 ساعته از نقاط قوت اين گروه نسبت به سايرين به شمار مي رود. سرور هاي قدرتمند پارسي نتورک در آمريکا قرار دارد که تا چند وقت ديگر ميزباني ايران نيز آغاز خواهد شد. اميد است بتوانيم در دوره اي که ما را براي ميزباني وب سايت خود انتخاب مينماييد رضايت شما عزيزان را جلب کنيم.
از پارسي نتورک در خدمتيم : www.parsinetwork.com (http://www.parsinetwork.com/)
پرداخت ماهيانه
قيمت مناسب
پشتيباني از تمامي فعاليت هاي اينترنتي و سيستم هاي مديريت محتوا
پشتيباني از انجمن ساز ها
پهناي باند بالا
ليست پلان هاي ما : سبد خرید - پارسی نتورک (http://www.my.parsinetwork.com/cart.php)
1 . هاست لينوکس معمولي : سبد خرید - پارسی نتورک (http://www.my.parsinetwork.com/cart.php?gid=1)
2 . هاست لينوکس پر بازديد : سبد خرید - پارسی نتورک (http://www.my.parsinetwork.com/cart.php?gid=2)
3 . هاست مخصوص چت روم : سبد خرید - پارسی نتورک (http://www.my.parsinetwork.com/cart.php?gid=3)
4 . سرور مجازي آمريکا : سبد خرید - پارسی نتورک (http://www.my.parsinetwork.com/cart.php?gid=4)
5 . سرور اختصاصي OVH فرانسه : سبد خرید - پارسی نتورک (http://www.my.parsinetwork.com/cart.php?gid=5)
خدماتي چون : نصب انواع اسکريپت ، نصب قالب ، نصب پلاگين ها ، طراحي قالب هاي HTML ، فعاليت هاي گرافيکي و ...
پاسخگويي بسيار سريع در حداقل ترين زمان ممکن
دريافت سرور اختصاصي فرانسه از 1 روز تا 3 روز .
کليه سرور ها در آمريکا قرار دارد و پشتيباني بسيار بالايي برخوردار است .
به زودي سرور هاي داخل ايران هم قابل دسترسي عموم کاربران قرار خواهد گرفت .
ضمانت بازگشت پول تا 7 روز .
تخفيف براي سايت هاي تخصصي .
24 ساعت تست رايگان ( براي درخواست تيکت کنيد : ارسال تیکت پشتیبانی - پارسی نتورک (http://www.my.parsinetwork.com/submitticket.php) )
اوج سرعت،امنيت و پايداري با پارسي نتورک
منتظر ميزباني شما در پارسي نتورک هستيم ...
nginxweb
September 1st, 2013, 17:17
درود بر شما
در صورت نیاز به سرور مجازی حرفه ای بصورت مدیریت شده همراه با دایرکت ادمین رایگان + nginx رایگان + پشتیبانی فنی در مورد کانفیگ بصورت رایگان در خدمتیم
arzanhost
September 5th, 2013, 18:30
با سلام و احترام
به سایت ما سر بزنید ضرر نمیکنید با کمترین قیمت و بهترین خدمات در خدممتون هستیم
با خرید هر سرویس شما یک پنل اس ام اس با امکانات فکس،تلفن،بی تی اس،پیام صوتی و ......