ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایتم دم به دم هک میشه کمک کمک....

arshan
March 7th, 2013, 22:24
سلام آقا این سایته بنده دو بار پشت سره هم هک شده توسط دو هکر متفاوت از اون روز همش یه هکرزی هست میاد شل آپلود میکنه و یوزر وپسورد وردپرس رو هم تغییر میده اون تغییر میده من تغییر میدم خولاصه بچه بازی شده به هاستینگ هم میگم میگه سایتت مشکل داره از ما نیست 25 هزار تومن هزینه کارشناسی برای هر نیم ساعت بده تا درست کنیم
از دوستان کسی میتونه سایتم رو بررسی کنه ببینه مشکلش چیه
هاستم رو دوباره عوض کردم بازم ....
ممنون
لطفا بررسی کنید
آدرس:بروزپاتوق|آهنگ|گرافیک| عکس|وبمستر|تفریحی (http://www.broozpatogh.ir)

nginxweb
March 7th, 2013, 22:30
2 حالت بیشتر نمیتونه د اشته
احتمال 1:
سرور هاستی که روی هستید امنیت کافی رو نداره همین باعث میشه حتی بدون نفوذ به هاست شما از طریق هاست دیگری روی این سرور و symlink براحتی به اکانت شما دسترسی بگیرند و تغییرات ایجاد کنند
احتما2:
اسکریپت یا پلاگین های شما باگ high risk داره و هکر براحتی شل آپلود میکنه و یا اینک از قبل شل دار رو سرور و راحت تا تغییر میدید باز دیفیس میکنه

معمولا جز این موارد موردی نمی تونه باشه

m2n
March 7th, 2013, 23:02
شایدم یه هکر محبت کرده شل آپ کرده هکم کرده بعد اومده اون آدرس شل رو بخش Priv8 یه انجمن گذاشته و هر کاربری که مدیر میشه میره اونجا میاد فرت سایت شمارو میزنه حال می کنه. :d
یا اینکه هاستینگ شما علاقه زیاد به کارشناسی همراه با پول داره میاد خودش هر بار با یه اسمی هک می کنه میگه هک کردن :">

paradiseserver
March 7th, 2013, 23:12
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
:">

m2n
March 7th, 2013, 23:57
:">

عزیز نمیگه که بیاین فلان سایت رو هک کنید بی چاره مشکل داره شاید شما هم جای اون بودین الان حال و روز بهتری از این شخص نداشتین.:63::63:

paradiseserver
March 8th, 2013, 00:15
سلام آقا این سایته بنده دو بار پشت سره هم هک شده توسط دو هکر متفاوت از اون روز همش یه هکرزی هست میاد شل آپلود میکنه و یوزر وپسورد وردپرس رو هم تغییر میده اون تغییر میده من تغییر میدم خولاصه بچه بازی شده به هاستینگ هم میگم میگه سایتت مشکل داره از ما نیست 25 هزار تومن هزینه کارشناسی برای هر نیم ساعت بده تا درست کنیم
از دوستان کسی میتونه سایتم رو بررسی کنه ببینه مشکلش چیه
هاستم رو دوباره عوض کردم بازم ....
ممنون
لطفا بررسی کنید
آدرس:بروزپاتوق|آهنگ|گرافیک| عکس|وبمستر|تفریحی (http://www.broozpatogh.ir)
سلام از دوستان معضرت میخوام
شما میتونید سیستم سایت ساز خود سایت رو ایمن سازی کنید
وردپرس رو به روز نگاه دارید
و از یوزر های قابل شناسایی استفاده نکنید مثال :admin

p2m
March 8th, 2013, 00:16
با بنده در ارتباط باشید کمکتون میکنم

websazha
March 8th, 2013, 01:34
دوست عزیز شما که اومدی سایت که مورد دارد در معرض دید عموم قرار دادین که جالب نیست.
متاسفانه من نمی توانم لینک سایت مشاهده کنم!به صورت پ.خ ارسال کنید.
و در صورت تمایل دست درسی کامل به cpanel و وردپرس و یا سایت اسکریت های نصب شده در این پنل برای ما فراهم کنید.
تا برسی و نتیجه را اعلام کنم.

bestirani2
March 8th, 2013, 01:41
عزیز یک پسورد هم از طریق خود Cpanel یا ... بگذار روی صفحه مدیریت
تا اگه رمز صفحه مدیریت رو هم هک کرد نتونه وارد بشه

barfhost
March 8th, 2013, 01:50
سلام

علاوه بر مطالب که دوستان گفتن
میتونید روی پوشه ادمین وردپرس پسورد بزارید

ظاهرا هکر شل داره که به این راحتی میتونه بزنه

ققنوس
March 8th, 2013, 03:30
ورد پرسه ديگه :d توقع داري هك نشي:d

========================= براي شوخي گفتم

1. به يك سرور خوب سايت رو انتقال بدين كه تو اين انجمن هم كم نيست .

2. سيستم رو به روز كنيد .

3. افزونه هاي سيستم رو هم به كلي برسي كنيد و اگر احتياج به به روز رساني دارند هم به روز كنيد .

4 .اطلاعات ادمين رو به كلي تغيير بدين .

5 .برسي كنيد فايل مخربي در هاست شما نباشد / مقالات زيادي در اين مورد هست .

6 . احتمال مورد 6 بسيار زياد است :d

یا اینکه هاستینگ شما علاقه زیاد به کارشناسی همراه با پول داره میاد خودش هر بار با یه اسمی هک می کنه میگه هک کردن :">

shivahost
March 8th, 2013, 03:55
حتما روی پوشه wp-admin رمز بگذارید. در این حالت طرف حتی اگر با حمله به دیتابیس مشخصات ایمیل و رمز ادمین شما را هم تغییر دهد باز نمی تواند وارد مدیریت شود و دیفیس کند.

البته بعضی پوسته ها نیاز به خواندن admin-ajax.php دارند و به بازدید کننده ها هم پیام رمز را می دهند که امیدوارم پوسته شما از این مزاحمت ها ایجاد نکنه.

irihost
March 8th, 2013, 09:58
درود

برای تامین امنیت سایتتون با با در تماس باشید.

به این تایپیک هم نگاهی کن.

تامین امنیت سایت های شما به صورت رایگان (http://forum.persiantools.com/t345618.html)