ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه وصل کردن whmcs به whm

cityhost
March 7th, 2013, 18:57
با سلام

دوستان چطور میشه whmcs رو به whm وصل کرد که بعد از خرید خودش هاست بده؟

من هر کاری کردم نتونستم وصلش کنم

کمک کنین لطفا خیلی برام نیاز شده

Amirkatal
March 7th, 2013, 19:00
سلام دوست عزیز شما میبایست منوی setup>product/service>servers یک سرور به پرتال خودتون اضافه کنید و تنظیمات مربوط به whm خودتون رو توش انجام بدین

cityhost
March 7th, 2013, 19:06
سلام دوست عزیز شما میبایست منوی setup>product/service>servers یک سرور به پرتال خودتون اضافه کنید و تنظیمات مربوط به whm خودتون رو توش انجام بدین

سلام ممنون که جواب دادین ، این کاری که گفتین رو انجام دادم و تمامی فیلد هارو پر کردم ، بعد از سیو کردن با زدن whm وارد روت نشد ، مشکلش چیه؟:-ss

Amirkatal
March 7th, 2013, 19:17
دقت کنید که باید access hash رو بدرستی وارد و تیک زیرش رو هم بزنید

cityhost
March 7th, 2013, 19:25
دقت کنید که باید access hash رو بدرستی وارد و تیک زیرش رو هم بزنید

این access hash که میگین از کجا باید بگیرم ، مگه همون MD5 نیست؟

Amirkatal
March 7th, 2013, 20:23
این access hash که میگین از کجا باید بگیرم ، مگه همون MD5 نیست؟

نه هش رو باید از قسمت cluster باید هش خود را بسازید

cityhost
March 7th, 2013, 21:13
واقعا ممنونم از راهنماییتون ، من هاست رو ساختم ، برای تست خودم سفارش دادم اما هاست برای من فعال نمیشه ، چی کار کنم؟ همه کارا رو کردم فقط مونده هاست دهی بعد از پرداخت

Amirkatal
March 7th, 2013, 23:12
واقعا ممنونم از راهنماییتون ، من هاست رو ساختم ، برای تست خودم سفارش دادم اما هاست برای من فعال نمیشه ، چی کار کنم؟ همه کارا رو کردم فقط مونده هاست دهی بعد از پرداخت

برای تحویل بعد از پرداخت در قسمت تنظیمات محصول / سرویس در زبانه ی ماژول در پایین صفحه گزینه سوم را انتخاب کنید

cityhost
March 7th, 2013, 23:45
برای تحویل بعد از پرداخت در قسمت تنظیمات محصول / سرویس در زبانه ی ماژول در پایین صفحه گزینه سوم را انتخاب کنید

ممنون از راهنماییتون ، تونستم به درستی whmcs رو به سرور وصل کنم و از طریقش هاست بدم ، واقعا ممنون