توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیمیت کردن سرعت دانلود و آپلود
slashflash
March 7th, 2013, 13:00
سلام به تمام دوستان عزیز
بنده چطوری میتوانم از سرور اختصاصی توسط برنامه VMware vSphere Client سرعت دانلود و آپلود کاربران ( وی پی اس ) رو کم یا زیاد کنم ؟
ضمناً راهی هستش که مثلاً داخل برنامه VMware vSphere Client رم رو به صورت فیک ببرن بالا ؟ میخوام بدم رمی که داخل این برنامه میزنه 100% واقعی هستش ؟
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
با تشکر
MagicVps.Com
March 7th, 2013, 14:06
سرعت اپلود میهش لیمت کرد
د رمودر رم هم توی سرور 1 یگگی هست موقع ساختن ویپیاس رم 1گیگی تعریفمیهش کرد ول یمیهش لیمتش کرد مثلا روی 256 یا 512 یا هرچیز یکه اون شخص قرار هست انجام بده بار یاینکه خیالت راحت بشه درحوسایت پنل ویامورکنید که دیگه از اونجا منابع مشخص هست و واقعی که رو یچقدر لیمت شده میهش فهمید واقعا روی مثلا 1 گیگ که برای رم 1 هست لیمیت شده یا اینکه روی 256 یا 512 یا کمتر لیمت ش کردن
danitfk
March 7th, 2013, 14:16
با روتر میتونید لیمیت کنید.
میتونید Interface رم 64 گیگ باشه اما بیشتر نتونه بیشتر از 64 مگ مصرف کنه ؛
اما همونطور که آقای کیانی گفت کافیه ازتون پنل بخوان !
taghi.karimi
March 7th, 2013, 15:44
درود
برای محدود کردن سرعت دانلود و آپلود میتوانید از قیمت تنطیمات کارت شبکه سرور ترافیک شیپینگ رو کم کنید.با این کار آپلود شما کم شده و در نتیجه سرعت دانلود به مراتب کاهش پیدا خواهد کرد.
ضمنان امکان اینکه سرعت دانلود را مستقیما کم کنید وجود ندارد.
این کار باعث میشود روی تمامی سرورهای مجازی که روی اون کارت شبکه هستند تغییر اعمال شود.
موفق باشید
slashflash
March 8th, 2013, 18:23
ممنون از همه دوستان ، حقیقت بنده سروری از Xlhost گرفتم رم 16 همه چیز عالی هستش ، سرعت لود سرور و ....
اما سرعت دانلود و آپلود داخل وی پی اسی که توسط سروری که خریدم ساختم بسیار بسیار پایین هستش....
بنده در سروری دیگر 35 40 مگابایت در ثانیه یک فایلی رو دانلود میکنم ، حالا در سرور جدید از 4 5 مگابایت در ثانیه بیشتر هم نمیشه ! بنظر شما مشکل از چیه ؟
فایل ها یکی هستش اما سرعت دانلود بسیار بسیار فرق داره و در سرور جدید پایین هستش !
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر
MagicVps.Com
March 8th, 2013, 19:58
ممنون از همه دوستان ، حقیقت بنده سروری از Xlhost گرفتم رم 16 همه چیز عالی هستش ، سرعت لود سرور و ....
اما سرعت دانلود و آپلود داخل وی پی اسی که توسط سروری که خریدم ساختم بسیار بسیار پایین هستش....
بنده در سروری دیگر 35 40 مگابایت در ثانیه یک فایلی رو دانلود میکنم ، حالا در سرور جدید از 4 5 مگابایت در ثانیه بیشتر هم نمیشه ! بنظر شما مشکل از چیه ؟
فایل ها یکی هستش اما سرعت دانلود بسیار بسیار فرق داره و در سرور جدید پایین هستش !
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر
همیشه باید این نکته توجه داشته باشدی که سرورهای ایکس ال هاست پورتشون 100 هست بنابراین حداکثر سرعت درحال یکه سرور خالی هست میشه 12 مگ
حالا ویپیاس که روی پورت شیر یبشه طبیعی که سرعت روی این حدودکه میفرمایید شده باشه
nanotech
March 9th, 2013, 02:07
شما چرا هر کدوم رو روی 10 مگ کارت شبکش رو محدود نمیکنی دردسری هم دیگه نداری
taghi.karimi
March 9th, 2013, 08:32
شما چرا هر کدوم رو روی 10 مگ کارت شبکش رو محدود نمیکنی دردسری هم دیگه نداری
درود
ببخشید دوست من منظورتون این هست کارت شبکه را 10 مگ قرار بدن ؟
nanotech
March 12th, 2013, 01:10
درود
ببخشید دوست من منظورتون این هست کارت شبکه را 10 مگ قرار بدن ؟
10 مگابیت منظورم بود
servervds.com
March 12th, 2013, 05:32
سوال کم کردن سرعت بود و سرعت سرورهای امریکا اکس .. 100 مگبیت که میشه ماکس 12 مگبایت
با خود سفر نمیشه این کارو کرد یا از خود وی ام ویر شایان جان