PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع مشکل ارسال اسپم و دان شدن سرور

samiraabd
March 6th, 2013, 13:14
سلام

دوستان آیا میدونید برای پیشگیری از ارسال اسپم از ایمیل مشتریان چه کار کنیم تا

ارسال ایمیلها در سرور با مشکل مواجه نشه ؟ و صدای مشتریان در نیاد که چرا دریافت و ارسال ایمیل نداریم ؟؟؟

ما روی سرور لینوکسمون که کنترل پنلش هم پلسکه زیاد از این مشکل داریم ، که هر بار از یه ایمیلی اسپم ارسال میشه

و بقیه ایمیلهای مشتریان دیگه رو هم مختل میکنه .

راه حل چیه ؟؟؟

کمک کنید .

majidisaloo1
March 6th, 2013, 13:16
آی پی تون بلاک شده کار خاصی جز تغییر آی پی نمیتوانید بکنید

h.yousefpour
March 6th, 2013, 13:43
دوست عزيز
اسپم شدن و يا عدم دريافت در ميل سرور تنها بلاك شدن IP نمي باشد و شامل چندين موارد مي باشد،در ابتدا آيا شما زماني كه ميل ارسال مي نماييد برگشت مي خورد يا خير؟
در صورتي ميل برگشت مي خورد دليل آن را در همان ميل برگشتي يا همان postmaster قيد مي كند.
در صورتي كه برگشت نمي خورد مي بايست log مربوط به ميل سرور مبدا چك شود،تا متوجه شويم در آنجا چه عملياتي رخ داده است.

براي جلوگيري از ارسالب بيش ار حد كاربرانتان مي بايست در تنظيمات admini تعداد ارسال ايميل را محدود نماييد.

samiraabd
March 6th, 2013, 14:03
دوست عزيز
اسپم شدن و يا عدم دريافت در ميل سرور تنها بلاك شدن IP نمي باشد و شامل چندين موارد مي باشد،در ابتدا آيا شما زماني كه ميل ارسال مي نماييد برگشت مي خورد يا خير؟
در صورتي ميل برگشت مي خورد دليل آن را در همان ميل برگشتي يا همان postmaster قيد مي كند.
در صورتي كه برگشت نمي خورد مي بايست log مربوط به ميل سرور مبدا چك شود،تا متوجه شويم در آنجا چه عملياتي رخ داده است.

براي جلوگيري از ارسالب بيش ار حد كاربرانتان مي بايست در تنظيمات admini تعداد ارسال ايميل را محدود نماييد.

تشکر از پاسخ شما ، اما این اسپم ها از طریق کاربر صورت نمیگیره بصورت خودکار ارسال میشه ، اونوقت با محدود کردن تعداد ارسال این مشکل حل میشه ؟

حالا تعیین تعداد ارسال ایمیل در پلسک کجاست ؟

h.yousefpour
March 6th, 2013, 14:09
تشکر از پاسخ شما ، اما این اسپم ها از طریق کاربر صورت نمیگیره بصورت خودکار ارسال میشه ، اونوقت با محدود کردن تعداد ارسال این مشکل حل میشه ؟

حالا تعیین تعداد ارسال ایمیل در پلسک کجاست ؟

ادرس فرستنده اسپم چه مباشد ایا از یکی از دامنه های روی سرور می باشد یا ادرس های غیر واقعی؟

h.yousefpour
March 6th, 2013, 14:10
بهترین راه جلوگیری از فرستادن اسپم enable نمودن smtp require authentication میباشد که کاربران از طریق فرمهای وب سایت هم مجبورند نام کاربری و کلمه عبور ادرس ایمیل را در کد خود ست نمایند

samiraabd
March 6th, 2013, 15:35
ادرس فرستنده اسپم چه مباشد ایا از یکی از دامنه های روی سرور می باشد یا ادرس های غیر واقعی؟

در پاسخ به این سؤال باید بگم فرستنده همون ایمیل آدرس مشتری هست که روی دامنه ست شده که همونطور که گفتم اتوماتیک وار ارسال میشه.

حالا این smtp require authentication که گفتید کجاست توی پلسک ؟

samiraabd
March 6th, 2013, 15:41
در پاسخ به این سؤال باید بگم فرستنده همون ایمیل آدرس مشتری هست که روی دامنه ست شده که همونطور که گفتم اتوماتیک وار ارسال میشه.

حالا این smtp require authentication که گفتید کجاست توی پلسک ؟

پیداش کردم توی اوت لوک هست ، اما کاربرای من از وب میل استفاده می کنند و از وب میلشون اسپم میره .

h.yousefpour
March 6th, 2013, 15:47
پیداش کردم توی اوت لوک هست ، اما کاربرای من از وب میل استفاده می کنند و از وب میلشون اسپم میره .

دوست عزیز من منظورم smtp authentication در میل سرور بود میل سرور exim که در cpanel و directadmin استفاده میشه میدونم کجاست اما plesk نه حالا شما به لینک زیر هم یه نگاهی بکن اینم کیک میکنه
KB Parallels (http://kb.parallels.com/en/1711)

h.yousefpour
March 6th, 2013, 15:50
دوست عزیز لینک زیر رو حتما نگاه کن خصوصا قسمت 13 مشکل شما با این config باید حل بشه
https://support.vpsit.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=5

pop123
May 14th, 2013, 13:47
شما نرم افزار مجیک اسپم (http://magicspam.com) رو نصب کنید(یک ماژول هست که بر روی پلسک نصب میشه) روی سرورتون مشکلتون حل میشه البته لایسنسش 13 دلار هست ماهانه

refigh
May 6th, 2017, 20:33
ادیتشد

Majdict.com
May 7th, 2017, 15:38
با سلام
برای جلوگیری از spam شدن در mail server باید گزینه ی SPF----Ip Mailserverرا فعال کنید که IP Valid گردد و ایمیل ها spam نشوند
پیروز باشین

hostorder
May 7th, 2017, 16:07
بهترین کار تهیه یک سرور میل سرور هست که ایمیل های سرورتون رو با یک میل سرور ارسال کنید ما هم این مشکل رو داشتیم که به این صورت مشکل مون رو حل کردیم