PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش نصب مجازی ساز و ساخت سرور مجازی

irani1
March 6th, 2013, 11:20
سلام . اساتید عزیز من قصد دارم سرور اختصاصی خریداری کنم و روی این سرور اختصاصی 3 سرور مجازی به صورت جدا داشته باشم . مثلا یکی با سی پی یو بالا , یکی با هارد بالا و یکی هم رم بالا .
حالا من در این کار بسیار مبتدی هستم و میخوام که از ابتدا به من آموزش بدین بعد از اینکه سرور رو خریداری کردم باید چه کار کنم ؟ تا اونجا که من میدونم باید مجازی ساز نصب کنم , خوب این مجازی ساز رو باید از کجا گیر بیارم و چه طوری باید نصب کنم ؟ بعد نصب مجازی ساز سرور مجازی رو چه طوری بسازم که بتونم به محیط ویندوز ریموت بشم ؟ ممنون میشم که دوستان کمکم کنند . با تشکر

aligoli
March 6th, 2013, 11:26
دیتاسنتر مجازی ساز رو برای شما نصب خواهد نمود، شما با برنامه vSphere Client به سرور اختصاصی کانکت میشی و میتونی سرورهای مجازی خودت رو خیلی راحت ایجاد و به هر کدوم منابع مورد نظرت رو ارایه بدی !

RoobinaServer
March 6th, 2013, 11:29
دیتاسنتر مجازی ساز رو برای شما نصب خواهد نمود، شما با برنامه vSphere Client به سرور اختصاصی کانکت میشی و میتونی سرورهای مجازی خودت رو خیلی راحت ایجاد و به هر کدوم منابع مورد نظرت رو ارایه بدی !

این توضیحی که گفتید برای مجازی سازی Vmware هست. ذکرباید میکردید که استارتر بدونه به دیتاسنتر چی بگه.

راحت ترین مجازی سازی هم همین وی ام ور هست شما به دیتاسنتر بگید براتون vmware ESXi 5 نصب کنند و با آن کار را شروع کنید .

یا حق

irani1
March 6th, 2013, 11:50
ممنون از دو استاد عزیز . منم تقریبا همین Vmware رو میخواستم . خوب حالا بعد از اینکه دیتاسنتر Vmware رو برای من نصب کرد من از طریق pc باید به کمک نرم افزار vSphere Client به مجازی ساز کانکت شم یا نه باید از یک سرور مجازی ویندوز این کار رو انجام بدم ؟ این نرم افزار vSphere Client رو از کجا باید دریافت کنم ؟ و اینکه با همین vSphere Client ویندوز نصب و ریموت فعال میشه ؟ و ویندوز کرک شده رو باید از کجا دریافت کنم . با تشکر

aligoli
March 6th, 2013, 11:54
می تونید برنامه vSphere Client در سیستم خودتون دانلود کنید و به سرور اختصاصی متصل بشید و یا میتونید در سرور مجازی ویندوزی این برنامه رو نصب کنید و از سرور مجازی به سرور اختصاصی با برنامه vSphere Client متصل بشید .
خود دیتاسنتر در آی.پی سرور اختصاصی قابلیت دانلود vSphere Client رو برای شما محیا می سازد.

آن ها ایزو هستند که بعد از تهیه سرور اختصاصی از هر شرکتی که مایل بودید، به بنده پیام خصوصی دهید ، ایزو ها رو در اختیارتون قرار میدم.