ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال ریموت به دیتابیس؟؟

jfactor
March 6th, 2013, 09:29
سلام و خسته نباشید
قصد اتصال ریموت به دیتابیس سایت از طریق نرم افزارهای دسکتاپ را دارم که از آنجایی که این امکان در هاست اشتراکی بسته است مقدور نیست میخواستم بدونم راهی هست که این ویژگی برای یک کاربر در هاست اشتراکی باز باشد؟

iranserver2
March 6th, 2013, 09:59
برای اتصال از راه دور موارد زیر نیاز است از شرکت میزبان اطلاعات را دریافت کنید.

ip سرور با پورت اتصال

نام کاربر دیتابیس

رمز عبور دیتابیس

jfactor
March 6th, 2013, 10:03
ممنون از پاسخ
شرکت میزبان اعلام میکند بدلیل مسائل امنیتی این امکان غیر فعال شده و سوال من هم این هست که آیا امکان دارد برای یک یوزر این امکان را ایشان باز کنند و یا روش دیگری که توسط خودم انجام شود؟. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

iranserver2
March 6th, 2013, 10:05
برای بدست آوردن اطلاعات می توانید از اطلاعات وب کانفیگ سایت استفاده نمایید .

jfactor
March 6th, 2013, 10:06
لطف کنید بیشتر توضیح بدید ؟

iranserver2
March 6th, 2013, 10:08
لطفا مشخص نمایید هاست شما لینوکسی هست یا ویندوزی ؟

آدرس سایت را برای بنده ارسال نمایید.

jfactor
March 6th, 2013, 10:09
ببخشید یادم رفت اعلام کنم. کنترل پنل سی پنل هست!

iranserver2
March 6th, 2013, 10:12
فایل config.phpرا یا configuration.phpباز کنید اطلاعات دسترسی به دیتابیس وجود دارد.

اگر از ورد پرس استفاده می کنیدفایل wp-config.phpرا باز کنیداطلاعات دسترسی به دیتابیس وجود دارد.

jfactor
March 6th, 2013, 10:15
عزیز سوال من از چیزی که شما فکر میکنید تخصصی تر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-| دوستان متخصص لطف کنند راهنمایی کنند.

شرکت میزبان اعلام میکند بدلیل مسائل امنیتی این امکان غیر فعال شده و سوال من هم این هست که آیا امکان دارد برای یک یوزر این امکان را ایشان باز کنند و یا روش دیگری که توسط خودم انجام شود؟. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

≡ ALEX ≡
March 6th, 2013, 12:38
دوست عزیز تنها راه شما برای دستری Remote باز بودن پورت از فایروال و نیز اجازه دسترسی از IP مورد نظر در تنظیمات دیتابیس شما می باشد. مثلا اگر روی cPanel از دیتابیس MySQL می خواهید بصورت Remote استفاده کنید، میتونید یک دسترسی ریموت در پنل خود با IP مورد نظر و یا علامت % به معنای اجازه به هر آدرسی، باز کرده و از آن استفاده کنید. چنانچه این موارد از طرف مدیر سرور غیر فعال شده باشند، هیچ کاری از دست شما ساخته نیست. ولی معمولا دسترسی به دیتابیس برای اکانت ها باز است، به شرط آنکه در کنترل پنل تان تنظیم کنید.

ارادتمند

h.yousefpour
March 6th, 2013, 12:52
دوست عزیز پورت 3306 از طرف میزبان شما فقط برای localhost باز هست و برای یک کاربر خاص هم نمیتوان آن را باز کرد در فایروال میتوان برای یک IP خاص بازش کرد که بعید میدانم میزبان شما چنین کاری انجام دهد.
در نتیجه با توجه به توضیحاتی که دادم جواب شما متاسفانه خیر می باشد.

jfactor
March 6th, 2013, 13:01
دوست عزیز تنها راه شما برای دستری Remote باز بودن پورت از فایروال و نیز اجازه دسترسی از IP مورد نظر در تنظیمات دیتابیس شما می باشد. مثلا اگر روی cPanel از دیتابیس MySQL می خواهید بصورت Remote استفاده کنید، میتونید یک دسترسی ریموت در پنل خود با IP مورد نظر و یا علامت % به معنای اجازه به هر آدرسی، باز کرده و از آن استفاده کنید. چنانچه این موارد از طرف مدیر سرور غیر فعال شده باشند، هیچ کاری از دست شما ساخته نیست. ولی معمولا دسترسی به دیتابیس برای اکانت ها باز است، به شرط آنکه در کنترل پنل تان تنظیم کنید.

ارادتمند

ممنون از پاسخ دوستان
تمامی منا بع رو گشتم و تنها راه حل همین بود اگر هم مدیر سرور اینکار را انجام دهد آی پی استاتیک میخواد که متاسفانه نداریم!! میخواستم ببینم احتمالا میشه با اسکریپتهای واسط این کار رو انجام داد؟

h.yousefpour
March 6th, 2013, 13:37
دوست عزيز

در صورتي كه تمايل به وصل شدن به ديتابيس mysql از روي لوكال داريد و شركت ارائه دهنده امكان آن را به شما نداده اند،مي توانيد mysql را دانلود نموده و در سيستم خود نصب نماييد،سپس بكاپي از ديتابيس خود از طريق cpanel دريافت نموده و روي لوكال خود restore نماييد.در صورتيكه با نصب و restore آن آشنايي نداريد مي توانيد بعد از نصب سوال نماييد.

jfactor
March 6th, 2013, 13:46
در حال تهیه اسکریپتی هستیم که به صورت آنلاین دیتابیس سایت را به روز میکند و دسترسی فقط باید به صورت ریموت باشد.... .
اگر امکانش باشد که اسکرپیتی واسط بر روی لوکال هاستینگ این امکان را برایمان فعال کند ممنون میشم دوستان در موردش توضیح بدن؟

Amirkatal
March 6th, 2013, 16:01
دوست در صورتی که اجازه دسترسی به پورت به شما داده نشود شما قادر به انجام اینکار نخواهید بود

≡ ALEX ≡
March 6th, 2013, 16:17
ممنون از پاسخ دوستان
تمامی منا بع رو گشتم و تنها راه حل همین بود اگر هم مدیر سرور اینکار را انجام دهد آی پی استاتیک میخواد که متاسفانه نداریم!! میخواستم ببینم احتمالا میشه با اسکریپتهای واسط این کار رو انجام داد؟

والا تا جایی که یادم میاد نیازی به ip اختصاصی نیست برای این امر... در مود سوال تون هم، بله، اسکریپت های مدیریت دیتابیس هست که می تونید نصب کنید. حالا نمیدونم آیا به کارتون میاد یا نه...

maddahi.m.p
November 9th, 2013, 12:59
ببخشید ، یک سوال در همین رابطه داشتم چطور میشه دسترسی ریموت رو بست ؟