با سلام خدمت کاربران عزیز این سایت
سایت دست ساز که نه نیاز به لایسنس داره و نه نال شده رو اماده کردم با ظاهری زیباتر و امکانات کامل نمایندگان فروش
خوشحال میشم ببینید و نظرتون رو بگید
ما ارائه دهنده ISP در ایران هستیم و بیش از 200 ملیون سرمایه گذاری کردیم
با سرور های پر قدرت و سرعت تضمینی اماده هر سایت و یا نماینده فروش با سود 20 الی 30 درصد خالص هستیم
به تمامی نمایندگان فروش سایت دست ساز رو هدیه میدیم که امکاناتی واقعا کامل داره
از جمله:
Multi core بودن
multi domain بودن
اختیارات کامل بر روی یوزر ها و تیکت ها
سایتتون پایین بود به سایت های دیگه وصل میشه و از اونجا هم میتونید به یوزر هاتون رسیدگی کنین
قابلیت جواب تیکت توسط دیگر نمایندگان که باعث خواهد شد سرعت جواب گویی شما 100% افزایش پیدا کنه و حالت برند داره
مشخصات تمامی سرور های ما
استفاده از CPU 20.000 lمگاهرتزی در تمامی سرور ها
استفاده از 30 گیگابایت رم در تمامی سرور ها
تضمین سرعت زیر 2 ثانیه توسط ما و ما بابت سرعت کم جریمه کامل به شما پرداخت خواهیم کرد (در این حد تضمین)
استفاده از فایر وال سخت افزاری
امنیت کامل یوزر و کانفیگ سرور توسط خودم که لینوکس کار و php نویس هستم و خیلی خوب تنظیمات رو میدونم
تضمین پایداری 99 درصد که برای هر بار down شدن به شما خسارت باز نیز پرداخت خواهیم کرد
قیمت های کاملا منصفانه
باز هم تکرار میکنم به تمامی نمایندگان سایت اختصاصی با امکانات زیبایی که ذکر شد تحویل داده میشه که قیمتش بیش از 500.000 تومان تخمین زده شده هسته این سایت مولتی کر !
تصاویر سایت
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f6/11746-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-whmc-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-legendary-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-9-jpg (http://upbaz.ir//file/2013/03/9.JPG)
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f6/11747-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-whmc-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-legendary-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-10-jpg (http://upbaz.ir//file/2013/03/10.JPG)
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f6/11748-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-whmc-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-legendary-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-11-jpg (http://upbaz.ir//file/2013/03/11.JPG)
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f6/11749-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-whmc-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D 9%86-legendary-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-12-jpg (http://upbaz.ir//file/2013/03/12.JPG)
باز نیز خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
ادرس های سایت
bill.legendary.ir
برخی نمایندگان فروش
registerha.com
در حال اماده سازی
alborzdata.com
در حال مشتری گیری
اطلاعات ارتباطی برای نمایندگی فروش شدن
big.ma3ih@gmail.com
09331101610
تعداد سایت هایی که دارید اصلا مهم نیست تا 300 سایت رو راحت تضمین میکنیم
cpu این سرور ها واقعااااا قوی هست و البته تنضیمات عالی با لایت اسپید
بازم خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم
soheil.zare2006
March 5th, 2013, 20:40
این چجوری از whmcs کاملتر هست؟!
tizparvaz
March 5th, 2013, 20:48
استفاده از CPU 20.000 گیگاهرتزی در تمامی سرور ها
استفاده از 30 گیگابایت رم در تمامی سرور ها
تضمین سرعت زیر 2 ثانیه توسط ما و ما بابت سرعت کم جریمه کامل به شما پرداخت خواهیم کرد (در این حد تضمین)
استفاده از فایر وال سخت افزاری
امنیت کامل یوزر و کانفیگ سرور توسط خودم که لینوکس کار و php نویس هستم و خیلی خوب تنظیمات رو میدونم
تضمین پایداری 99 درصد که برای هر بار down شدن به شما خسارت باز نیز پرداخت خواهیم کرد
لطفا یه اسکرین شات از این اینفرمشن سرورتون بذارید :-o:-o
میخوام بدونم سی پی یو شما چیه که 20000 گیگاهرتز قدرت داره :63::-o
danitfk
March 5th, 2013, 20:53
استفاده از CPU 20.000 گیگاهرتزی در تمامی سرور ها
منظور 20ک مگاهرتز بود :51::52::d
soheil.zare2006
March 5th, 2013, 20:54
منظور 20ک مگاهرتز بود :51::52::d
:دی 20ک میشه 20.000 :">
danitfk
March 5th, 2013, 20:57
:دی 20ک میشه 20.000 :">
مشخصات تمامی سرور های ما
استفاده از cpu 20.000 گیگاهرتزی در تمامی سرور ها
cpu 20.000 گیگاهرتزی = 20.000.0000 مگاهرتز
من گفتم منظور 20ک مگاهرتز بود نه گیگاهرتز.
شما هم :51: شدی؟ :73:
soheil.zare2006
March 5th, 2013, 20:58
cpu 20.000 گیگاهرتزی = 20.000.0000 مگاهرتز
من گفتم منظور 20ک مگاهرتز بود نه گیگاهرتز.
شما هم :51: شدی؟ :73:
:دی
Mohammad1980
March 5th, 2013, 22:10
به به آقای ارسطویی کلاه بردار
هنوز دست از کلاهبرداریهات بر نداشتی؟؟
royta
March 6th, 2013, 01:30
بله غلط املایی بود شرمنده
تو سرویس ها میدیدین مدل cpu نوشته شده بود
کامل ترش
داشتن multi core
multi domain
و hash مخصوص ریسلر هست
که whmc هیچ چیزی در این مورد نداره
بعضی از خصوصیات رو درج کردم
باز هم ممنون بابت غلط گیریتون
majidisaloo1
March 6th, 2013, 02:06
این سیستم کاملتون دقیقا سیستم ابتین وب هست
میدونین که اگه بفهمن شکایت میکنند؟
و همچنین این فقط نال شده است
Reza.exe
March 6th, 2013, 02:07
الان چی شد ؟:52:
morteza.pr
March 6th, 2013, 02:15
سلام و عرض ادب
چقدر جالب . آدرس سايت bill.legendary.ir رو كه به عنوان نمونه گذاشتيد بصورت كامل قالب آبتين وب رو ريپ زديد و جالب تر از اون اين هست كه وقتي ريپ زديد يه قسمت رو يادتون رفت حذف كنيد و اونم در قسمت فوتر ، عبارت " شرکت آبتین رسانه پویا پرداز "مسئولیت محدود" " هست
از اونجائي كه طرف كلي زحمت و بي خوابي ميكشه تا يه قالب طراحي كنه و بعد يكي راحت ريپ ميزنه و منم قبلا زخم خورده همين ريپ هستم ، سايت شما به مسئولين آبتين وب گزارش شد ...
يا علي
royta
March 6th, 2013, 02:30
این سیستم کاملتون دقیقا سیستم ابتین وب هست
میدونین که اگه بفهمن شکایت میکنند؟
و همچنین این فقط نال شده است
چیزی که شما میگید قالب هست نه سیستم
و خیر قالب ها قابلیت تغییر دارن این نمونه تست هست
و خیر دقیقا این دست نویس خودمه از سفارش اسکریپت و ثبت نامش و فاکتور هاش معلومه
البته تغییرات اصلی ادمین پنل این اسکریپت هست که فکر نکنم نیازی به اثباتش باشه :)
سایت های بزرگی مثل upbaz.ir هم دست نویس من بوده
royta
March 6th, 2013, 02:39
سلام و عرض ادب
چقدر جالب . آدرس سايت bill.legendary.ir رو كه به عنوان نمونه گذاشتيد بصورت كامل قالب آبتين وب رو ريپ زديد و جالب تر از اون اين هست كه وقتي ريپ زديد يه قسمت رو يادتون رفت حذف كنيد و اونم در قسمت فوتر ، عبارت " شرکت آبتین رسانه پویا پرداز "مسئولیت محدود" " هست
از اونجائي كه طرف كلي زحمت و بي خوابي ميكشه تا يه قالب طراحي كنه و بعد يكي راحت ريپ ميزنه و منم قبلا زخم خورده همين ريپ هستم ، سايت شما به مسئولين آبتين وب گزارش شد ...
يا علي
من عادت دارم با هرکسی اندازه شعورش صحبت میکنم
و جواب بقیه رو کلا نمیدم شما برو تفاوت نسخه نمایشی و موضوع بحث من رو بخون کاملا حالیتون میشه که موضوع این بحث چیه راجع به اسکریپته یا قالب نمایشیش
همیشه هم سعی کن پسرم تو زندگیت احترام خودتو نگه داری ;) به دردت میخوره - حالا برو یه نامه هم بنویس بده نماینده مجلس شکایت کن
حالا یکی نیست به این صاحب نظرات گرامی بگه
کد php میدونی چیه؟
میدونی چند ماه طول کشیده تا ساخته شده؟
فقط قالب دیدی؟
خوشبختانه حتی 1 جواب در این بحث من ربطی به موضوع بحثم نداشت
این ها هم شدن وب مستر و میزبان ها
کدومتون تاحالا همچین کمکی به سایت سازی کردید
که پول لایسنس ندید و محتاج خارجی نباشید
که حالا اینجا منو زیر سوال میبرید ؟
یه نظر خوبه کار جالبی کردید بود اینجا؟
morteza.pr
March 6th, 2013, 02:55
من عادت دارم با هرکسی اندازه شعورش صحبت میکنم
و جواب بقیه رو کلا نمیدم شما برو تفاوت نسخه نمایشی و موضوع بحث من رو بخون کاملا حالیتون میشه که موضوع این بحث چیه راجع به اسکریپته یا قالب نمایشیش
همیشه هم سعی کن پسرم تو زندگیت احترام خودتو نگه داری ;) به دردت میخوره - حالا برو یه نامه هم بنویس بده نماینده مجلس شکایت کن
اگه د.ز.دي كردن شعور هست كه ما از بيشعور ترين هاش هستيم ...
اگه شما ادعا ميكنيد كه يه سيستم رو كامل خودتون طراحي كرديد پس اينقدر هم بايد وقت ميذاشتيد كه كل مجموعه و حتي قالب نمايشي رو خودتون طراحي ميكرديد نه اينكه بريد از يه سايت ديگه ريپ بزنيد و بگيد قالب فقط برا نمايش بوده و هدف اسكريپت بوده ...
ضمنا در نگارش قبلي هيچ بي احترامي نشد و فقط اونچه كه واقعيت بود ذكر شد
royta
March 6th, 2013, 02:59
اگه د.ز.دي كردن شعور هست كه ما از بيشعور ترين هاش هستيم ...
اگه شما ادعا ميكنيد كه يه سيستم رو كامل خودتون طراحي كرديد پس اينقدر هم بايد وقت ميذاشتيد كه كل مجموعه و حتي قالب نمايشي رو خودتون طراحي ميكرديد نه اينكه بريد از يه سايت ديگه ريپ بزنيد و بگيد قالب فقط برا نمايش بوده و هدف اسكريپت بوده ...
ضمنا در نگارش قبلي هيچ بي احترامي نشد و فقط اونچه كه واقعيت بود ذكر شد
من قالب ساز نیستم
زیاد هم بلد نیستم
و برای شروع کار هر پروژه هر برنامه نویسی مثل من کارشو با یه قالب پیشفرض شروع میکنه
ینجا یکی پیدا میشد میگفت قالب برات میسازم عوضش سورس این اسکریپت رو بده بهم تقدیمش میکردم !
کاشکی یکی از استادان که خدا میدونه چقدر پول لایسنس whmc میدن میگفت کار خوبی کردی ! بی نیاز کردی به سایت های خارجی مارو....
این دقیقا نکته ای هست که تاسف داره...
majidisaloo1
March 6th, 2013, 07:27
شما یک دمو از مدیریت پنل بدهید اگه امکانش هست
یا پیام خصوصی کنید مشتاق شدم برای دیدن این اسکریپتی که میگین قوی است
loyalti
March 6th, 2013, 11:06
به به آقای ارسطویی کلاه بردار
هنوز دست از کلاهبرداریهات بر نداشتی؟؟
نه مثل اینکه هنوز ادامه داره!
royta
March 6th, 2013, 12:38
شما یک دمو از مدیریت پنل بدهید اگه امکانش هست
یا پیام خصوصی کنید مشتاق شدم برای دیدن این اسکریپتی که میگین قوی است
گفتنش به صورت خلاصه اینه که شما نماینده فروش هستی مثلا من هم هستم
من میتونم تیکت های کاربران شمارو جواب بدم اگه خصوصی نباشه و اینطوری حالت برند درست میشه
ولی حریم سره جاشه اگه من داخل سایت شما هم رمز خودمو بزنم و وارد بشم یوزر های خودمو فقط اونجا میبینم
اصلا دامنه براش مهم نیست
به هر reseller یه هاش میده و تمامی کاربران و فعالیت ها با هاش ریسلر ثبت میشن برای همین هم به هم پیوسته هست و هم حریم حفظ شده
و هم میشه از تمومه سایت های فعال همه رو کنترل کرد نه فقط یه سایت
اینم نمونه تیکت خصوصی
http://upbaz.ir/up/2013/03/198.JPG
MehrganWeb
March 6th, 2013, 15:05
چه تظمینی میدید که ما پلن رو بگیریم
و امکاناتی رو که گفتید داره ؟
اگه نداشت حاضرید در دادگاه جوابگو باشید؟
آدرس کامل پستی شرکت و یه اسکن از کارت ملیتونو متونید بدید؟
تلفن ثابت پشتیبانی دارید؟
به سوالات پاسخ بدید
در ضمن این جا بخش آموزشه گرامی
وقتی پست هاتون به حد نصاب نمیرسه سعی کنید یه بخش دیگه رو برای اینکار انتخاب کنید
موفق باشید
mirhendi
March 6th, 2013, 15:56
عزیز ما که بیکار نیستیم دوباره مشتریامونو انتقال بدیم به سی ام اس جدید :)
royta
March 7th, 2013, 02:09
چه تظمینی میدید که ما پلن رو بگیریم
و امکاناتی رو که گفتید داره ؟
اگه نداشت حاضرید در دادگاه جوابگو باشید؟
آدرس کامل پستی شرکت و یه اسکن از کارت ملیتونو متونید بدید؟
تلفن ثابت پشتیبانی دارید؟
به سوالات پاسخ بدید
در ضمن این جا بخش آموزشه گرامی
وقتی پست هاتون به حد نصاب نمیرسه سعی کنید یه بخش دیگه رو برای اینکار انتخاب کنید
موفق باشید
با سلام خدمت شما دوباره
اولا ما سایتو رایگان داریم میدیم به نمایندگان فروش
دوما شما تشریف بیارید
اصفهان - خیابان 17 شهریور-جنب حسینه نجف ابادی - دقیقا روبروی بیمه خدمات درمانی
شرکت istp نجف اباد - isp نه istp که خود ارائه دهنده کامل هست و بقیه میشن شعبش
royta
March 7th, 2013, 02:10
عزیز ما که بیکار نیستیم دوباره مشتریامونو انتقال بدیم به سی ام اس جدید :)
این پیشنهاد هست نه اجبار
هرکسی خواست مختاره به انتخاب عزیز
درضمن از whmc
اتوماتیک import میشه به جز رمز کاربران و البته اجباری هم به استفاده از اسکریپت شخصی ما نیست
tizparvaz
March 7th, 2013, 02:18
این پیشنهاد هست نه اجبار
هرکسی خواست مختاره به انتخاب عزیز
درضمن از whmc
اتوماتیک import میشه به جز رمز کاربران و البته اجباری هم به استفاده از اسکریپت شخصی ما نیست
خوب کسی که میخواد از این اسکریپت استفاده کنه باید مشتری شما باشه دیگه درسته ؟ یعنی نمایندگی شمارو داشته باشه درسته ؟ حالا اینکه شما میگید همه میتونن تیکت همرو جواب بدن خیلی هم امتثاز نیست و در آینده که تعداد مشتری های شما (استفاده کنندگان اسکریپت) زیاد بشه وضع افتضاحی پیش میاد مثلا ممکنه یک تیکت رو همزمان 2 نفر جواب بدن یا مثلا نشه مشکل کاربر و حل کرد چون نصفشو یکی جواب داده نصفشو یکی دیگه یا مثلا کسی که داره این تیکتو میبینه اصلا به هاست این بابا دسترسی نداشته باشه کهبخواد مشکل و حل کنه
عملا این ایده که فک میکنید حسن کارتون هست میشه معضل کارتون
من به ایده شما احترام میذارم و تبریک میگم بسیار ایده نو . خوبی هست اما اشکال داره
royta
March 7th, 2013, 13:08
خوب کسی که میخواد از این اسکریپت استفاده کنه باید مشتری شما باشه دیگه درسته ؟ یعنی نمایندگی شمارو داشته باشه درسته ؟ حالا اینکه شما میگید همه میتونن تیکت همرو جواب بدن خیلی هم امتثاز نیست و در آینده که تعداد مشتری های شما (استفاده کنندگان اسکریپت) زیاد بشه وضع افتضاحی پیش میاد مثلا ممکنه یک تیکت رو همزمان 2 نفر جواب بدن یا مثلا نشه مشکل کاربر و حل کرد چون نصفشو یکی جواب داده نصفشو یکی دیگه یا مثلا کسی که داره این تیکتو میبینه اصلا به هاست این بابا دسترسی نداشته باشه کهبخواد مشکل و حل کنه
عملا این ایده که فک میکنید حسن کارتون هست میشه معضل کارتون
من به ایده شما احترام میذارم و تبریک میگم بسیار ایده نو . خوبی هست اما اشکال داره
با سلام
خیلی متشکر بابت نظر شما
و باید بگم ریسلر های دیگه اختیارات کامل ندارن(مثلا بسته شدن نداره)
و تیکت های در حال بررسی فقط توسط یک نفر میتونن کامل دنبال بشن
و حالت تیکت خصوصی هم برای اطلاعات مهم هست
و البته کلا این امکانو ریسلر میتونه برداره برای یوزر هاش
royta
March 16th, 2013, 01:58
قالب دیگری برای نمایش گذاشته شد
البته این قالب ها همگی تست هستند که فعلا تعدادشون به 10 عدد میرسه !
طریقه تغییر قالب و ساخت قالب فقط دو فایل هست به ساده ترین شکلی که تصورش رو میکنید
نه همه فایل ها مانند whmc