ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقدار درامد هاستینگ

ans123
March 5th, 2013, 00:55
سلام
شما که انقدر در مورد هاستینگ صحبت می کنید،سرذور اختصاصی،سرور مجازی،کنترل پنل ها برای هاستینگ و بمئ. وب بقوو وبق ببق5 ووو وووووو غیره،می دانید چقدر درامد دارد؟:115:این هاستینگ؟
من الآن می خواهم نمایندگی 37 هزار تومانی بگیرم که نامحدود باشد و بعد می خواهم کار خود را با سرور اختصاصی خیلی قوی(64 گیگ رم)شروع کنم(کاری با مدیریت سرور هم نداریم)فقط خواستم بپرسم که اگر قیمت سرور ما 169$ است(به دلیل تغییر در قیمت $،به تومان نوشته نمی شود)می توانم چنین مبلغی را کسب کنم که بتوانم سرور بخرم؟

mem2in
March 5th, 2013, 01:16
در آمد بستگی به سیاست کاری، صبر و حوصله، تجربه فنی، دانش بالا، تبلیغات، امکانات و ... داره.
کار هاستینگ اشباع شده و در کل برای تازه کارها، کار مطمئنی نیست

farzadho
March 5th, 2013, 01:21
با سلام
شما ابتدا لحن صحبت کردن خودتون رو باید برای کار کردن تغییر دهید...
وافعا که جای تاسف داره...

compiler
March 5th, 2013, 01:34
سلام
شما که انقدر در مورد هاستینگ صحبت می کنید،سرذور اختصاصی،سرور مجازی،کنترل پنل ها برای هاستینگ و بمئ. وب بقوو وبق ببق5 ووو وووووو غیره،می دانید چقدر درامد دارد؟:115:این هاستینگ؟
من الآن می خواهم نمایندگی 37 هزار تومانی بگیرم که نامحدود باشد و بعد می خواهم کار خود را با سرور اختصاصی خیلی قوی(64 گیگ رم)شروع کنم(کاری با مدیریت سرور هم نداریم)فقط خواستم بپرسم که اگر قیمت سرور ما 169$ است(به دلیل تغییر در قیمت $،به تومان نوشته نمی شود)می توانم چنین مبلغی را کسب کنم که بتوانم سرور بخرم؟

سرور رو میگیرید . مشتری که نخواهید داشت . میاید آفر های عجیب غریب میدید . یه عده ساده هم میان ازتون هاست میخرن . سر ماه میبندید میرید و یه عده ای هم بد بخت میشن . پروسش برای شما اینه

با آرزوی موقیت های خیلی بیشتر از این برای شما!

ققنوس
March 5th, 2013, 01:39
اين انجمن (وب هاستينگ ايران ) رو ميگم احتياج به چند تا ناظم داره كه تاپيك هايي مثل اين رو ببنده .

باتشكر

Hostine
March 5th, 2013, 01:41
دوست عزیز برای شروع روی سود و این حرفا با این تجربه ای که داری اصلا حساب باز نکن !

ans123
March 5th, 2013, 01:41
با سلامشما ابتدا لحن صحبت کردن خودتون رو باید برای کار کردن تغییر دهید...وافعا که جای تاسف داره...با سلاممگر چی نوشتم؟

ans123
March 5th, 2013, 01:43
اين انجمن (وب هاستينگ ايران ) رو ميگم احتياج به چند تا ناظم داره كه تاپيك هايي مثل اين رو ببنده .باتشكربله دقیقا!بعد آنوقت ناظم ها شما را هم مسدود خواهند کرد.

ans123
March 5th, 2013, 01:44
دوست عزیز برای شروع روی سود و این حرفا با این تجربه ای که داری اصلا حساب باز نکن !نمی دانم با نوشتن این دو کلمه همه سریعا دریافت می کنند که من تجربه ندارم:|

ans123
March 5th, 2013, 01:47
سرور رو میگیرید . مشتری که نخواهید داشت . میاید آفر های عجیب غریب میدید . یه عده ساده هم میان ازتون هاست میخرن . سر ماه میبندید میرید و یه عده ای هم بد بخت میشن . پروسش برای شما اینهبا آرزوی موقیت های خیلی بیشتر از این برای شما!اصلا می دانید چرا در کار هاستینگ رفتم؟برای اینکه یکی مثل شما دوست عزیز،آمدید آفر های عجیب و غریب دادید،

ans123
March 5th, 2013, 01:50
در آمد بستگی به سیاست کاری، صبر و حوصله، تجربه فنی، دانش بالا، تبلیغات، امکانات و ... داره.کار هاستینگ اشباع شده و در کل برای تازه کارها، کار مطمئنی نیستمن کار کردن با یک نمایندگی را می دانم!(کم)

delta
March 5th, 2013, 02:03
سلام
شما که انقدر در مورد هاستینگ صحبت می کنید،سرور اختصاصی،سرور مجازی،کنترل پنل ها برای هاستینگ و بمئ. وب بقوو وبق ببق5 ووو وووووو غیره،می دانید چقدر درامد دارد؟:115:این هاستینگ؟

اول یک نمایندگی میگیرید 37 تومان ماهانه با قابلیت اورسل.. بعد به 10 نفر میفروشید هر کدام 30 تومان... تا همینجا 300 تومان در آمد خالصتون هست. بعد این 10 نفر یک سرور میخرید 300 هزار تومان... میتونید به 100 نفر بفروشید ماهی کم کم 10 میلیون سود خالص..
هیچی دیگه ادامه بدید قول میدم 3 ماهه یک پورشه بخرید...و شرکت بزنید و... پشتیبانی هم گور پ د ... یک ایرانسل میخری و همیشه خاموش میزاریش تا کسی مزاحمت نشه..

مدیران wht رو ببین؟ همه بچه مایه دار... همین مدیر swat اینقدر تو کار بن کردن کاربران بوده شنیدم فراری داره!!! :71:

نمونه ای از تاپیک فروش پر سود در wht که شنیدم 100 تا هاستینگ با هم یک شبه راه صدساله رو رفتند....L-)

http://www.webhostingtalk.ir/f161/72731/

pedramsistani
March 5th, 2013, 02:12
اول یک نمایندگی میگیرید 37 تومان ماهانه با قابلیت اورسل.. بعد به 10 نفر میفروشید هر کدام 30 تومان... تا همینجا 300 تومان در آمد خالصتون هست. بعد این 10 نفر یک سرور میخرید 300 هزار تومان... میتونید به 100 نفر بفروشید ماهی کم کم 10 میلیون سود خالص..
هیچی دیگه ادامه بدید قول میدم 3 ماهه یک پورشه بخرید...و شرکت بزنید و... پشتیبانی هم گور پ د ... یک ایرانسل میخری و همیشه خاموش میزاریش تا کسی مزاحمت نشه..

مدیران wht رو ببین؟ همه بچه مایه دار... همین مدیر swat اینقدر تو کار بن کردن کاربران بوده شنیدم فراری داره!!! :71:

نمونه ای از تاپیک فروش پر سود در wht که شنیدم 100 تا هاستینگ با هم یک شبه راه صدساله رو رفتند....L-)

http://www.webhostingtalk.ir/f161/72731/

من خودم 2 تا بنز با مازراتی توی پارکینگ خونم پارکه

تمام سود هم از هاستینگه :71:

ans123
March 5th, 2013, 02:15
حتما;))

mailgenral
March 5th, 2013, 02:26
دوست من جدا از تمام بحثا:اگه واقعا علاقه داری و میخوای کار دا‍‍پم راه بندازی:حدود یکی دو ماه سواد هاستینگتو ببر بالا(هرچند کمه ولی واسه شروع بد نیست)...بعدش با یه ریسلر معتبر شروع کن(رسلر لینوکس-ویندوز-دامنه و ...)با پشتیبانی عالی و بالا بردن سواد و بدست اوردن سود اولیه و جذب مشتری و...یه سرور بگیر کانفیگ کن و کلی vps بیار بالا با وجدان کاری به کارت ادامه بده وسعی کن هیچ وقت مشتریاتو نقاپونی...اوکی!

tizparvaz
March 5th, 2013, 02:36
سلام
اگر روی اصول کار کنید و کیفیت ارئه بدید سود خوبی داره البته نه ابتدای کار مثل هر کار دیگه ای اولش باید به قول معروف خاک کارو بخوری
پیشنهاد میکنم حتما اول معلماتتونرو زیاد کنید و بعد وارد کار بشید چه هاستینگ وچه سرور مجازی
گاهی بعضی دوستان فراموش میکنن زندگی و کار ، رقابته نه جنگ و سعی میکنن دشمن جدیدی به جنگشون اضافه نشه برا همین شاید تو این تاپیک افراد زیادی بخوان شمارو از وارد شدن به این کار منع کنن بلاخره یک دشمن هم یک دشمنه واسه این افراد : )
موفق و پیروز باشید

ans123
March 5th, 2013, 02:37
اوکی
با تشکر از صحبت هایتان
:x

mailgenral
March 5th, 2013, 02:43
من اینو قبول دارم شاید بازار هاستینگ ایران اکثرا شبیه به دستفروشا عمل میکنند ولی اینو یه فال نیک میگیرم که یه رقابت سالمی بین دستفروشا راه بیفته و از این طریق کیفیت کارشونو ببرن بالا و خودشونو از دستفروشی جدا کنند و بتونند یه فروشگاه خوب داشته باشن که قطعا به سود مشتریان تموم میشه...نه مثله بعضی چیزا که انحصاری است بین چند نفر و یا چند شرکت

Saati
March 5th, 2013, 09:32
لحنو داشته باش تو رو خدا
بیق بوق بق؟
من شخصا طرف ارائه کننده بهترین سرویس باشه اخلاق و لحن مزخرفی مثل این داشته باشه صد سال اگه سرویس بگیرم ازش.
شما بهتره بری چاله میدون کار کنی دوست نسبتا محترم

پ.ن : دیگه هر کار کردم نشد مودبانه تر از این جواب بدم . هر چند پستم اسپمه . :-&

Amirkatal
March 5th, 2013, 19:59
سلام
دقیق بخوای بدونی تا چند ماه اول اصلا فکر سود به سرت نزنه