ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Whmcs فقط برای هاستینگ مورد استفاده هست ؟

sina1808
January 30th, 2010, 10:34
سلام

سوالم اینه که آیا میشه از امکانات این اسکریپت ( Whmcs ) برای صدور صورتحساب آنلاین - استفاده از سبد خریدش برای مواردی غیر از هاستینگ استفاده کرد ؟ ( ارایه خدماتی که هیچ ربطی به دامنه و هاست و سرور . ... نداره ؟) مثلا خدمات تبلیغاتی یا هر خدمات دیگری

آیا امکانش هست ؟
لطفا راهنمایی کنید

ممنون

Woshka
January 30th, 2010, 10:44
آره هست ولی انقدر سیستم اوپن سورس برای اون کارایی که می خوای هست که به قیمت whmcs نمیسرفه

HugeServer
January 30th, 2010, 15:25
WHMCS is an all-in-one client management, billing & support system for online businesses.
WHMCS - The Complete Client Management, Billing & Support Solution

Arashdn
January 30th, 2010, 15:28
آره هست ولی انقدر سیستم اوپن سورس برای اون کارایی که می خوای هست که به قیمت whmcs نمیسرفه
موافقم

M-Soltani.ir
January 30th, 2010, 15:33
خــب معرفی کنید

sina1808
January 30th, 2010, 15:38
والا این سیستم نظرم رو جلب کرد چون هم خوش دست و راحت هست هم فارسی سازی و نوشتن پلاگین های مثل بانک سامان و فیش واریزی و ... براش انجام شده
اسکریپت دیگری سراغ دارید که این کارها براش انجام شده باشه ؟ ;;)

Woshka
January 30th, 2010, 16:08
والا این سیستم نظرم رو جلب کرد چون هم خوش دست و راحت هست هم فارسی سازی و نوشتن پلاگین های مثل بانک سامان و فیش واریزی و ... براش انجام شده
اسکریپت دیگری سراغ دارید که این کارها براش انجام شده باشه ؟ ;;)

whmcs رو من فقط صرفا به خاطر ارتباطش و اوتوماسیونش با مدیریت دامین و whm خریدم
اگه تو نت سرچ کنی opensource billing system
بیلیون تا میریزه
یکم سرچو اصلاح بهتر کنی در رابطه با چیزی که می خوای تخصصی اون چیزی که می خوای رو پیدا می کنی
ویرچومارت جوملا و tomatomart oscomerce cs-cart webasyst
شما اینا رو ببینی کفت خواهد برید و دیگه سراع اینگونه نرم افزار مدیریت هاستینگ نمیری
همچنین اونهایی که پولینو سعی کن بخری چون من روزی 50 60 تا ریپورت به تولید کننده ی این اسکزیپت ها از جملاه cs-cart-webasyst-whmcs می دم
اگرم هاستت وارز که هیچی ;)

موفق باشی

sina1808
January 30th, 2010, 20:15
ممنون از توضجات شما اما ویرچومارت جوملا و tomatomart oscomerce cs-cart webasyst همشون فروشگاه ساز هستن تا سیستم مدیریت مشتری و صدور صورتحساب
من با اکثر اینها کار کردم امکانات whmcs رو نداره تا اونجا که دیدم

Woshka
January 30th, 2010, 20:22
باید دید صورت حساب رو برای چه کاری می خوای
کامل بگو
تا بت بگم سیستمشو

sina1808
January 30th, 2010, 20:57
مثلا ما میخوایم به سرویس ارایه بدیم به مشتری ( سرویس تبلیغاتی مثلا یا هر سرویسی که بصورت دوره ای باید تمدید بشن )
مشتری باید خرید رو ثبت کنه ( یا حتی خودمون براش ثبت کنیم ) بصورت دوره ای صورتحساب براش ایجاد بشه و مشتری هم نسبت به پرداختش اقدام کنه
سیستم ساپورت داخلی هم داشته باشه بدک نیست
لیست صورتحساب ها و ... هم در دسترس باشه :)

sina1808
January 31st, 2010, 15:18
باید دید صورت حساب رو برای چه کاری می خوای
کامل بگو
تا بت بگم سیستمشو

سیستم پیشنهادیتون رو میفرمایید ؟ :)