توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در خرید vps برای سایت پر بازدید
irantaraneh
March 4th, 2013, 00:53
سلام دوستان
از استادان عزیز این انجمن میخوام که راهنماییم کنند ... سایت روزانه 7 هزار آی پی یا همون ورودی گوگل داره . رو سرعت لود سایت مشکل دارم و خیلی دیر سایت و بالا میاره . چون فعلا درآمدی ندارم میخوام فقط یه سرور مجازی بگبرم مخصوص میزبانی سایتم ... مشکل دانلود و ندارم ... هاست دانلود دارم و خیلی هم راضیم و قیمتشم بصرفه هست برارم ...
لطفا مشخصات vps که بتونه سایتمو ساپورت کنه بدید . هاردش زیاد نباشه ..دستتون درد نکنه . اگه معرفی کنید از کجا بگیرم که خیلی خوبه
nginxweb
March 4th, 2013, 01:33
اول از همه اسکریپت سایت شما باید بررسی شود مثلا اگر وردپرس هستش هسته کار و پلاگین های نصب شده و... بررسی گردد
قدم اول بهینه سازی اسکریپت می باشد و پس از اتمام این مرحله باید سرویس سرور مجازی مناسب تهیه بفرمایید
مهمترین مسئله کانفیگ سرویس شما می باشد
اگر با وب سرور قدرتمند و اصولی به همراه کش سرورهای مختلف کانفیگ شود مطمئنا مشکلوتون حل خواهد شد
irantaraneh
March 4th, 2013, 12:41
سلام
ممنون اما وردپرس من بهینست ... و مشکلی رو این چیزا ندارم و فقط میخوام بگید چه vps بگیرم با چه مشخصاتی که خیلی زود سایتم بالا بیاد
majidisaloo1
March 4th, 2013, 13:06
به نظر من یک ددیکیت بگیرید برای میزبانی که اونم خیلی ارزون در میاد براتون ما میتونیم راه نمایی تون کنیم شروعش از :
60 هزار تومان هست با رم 2 و هارد 500 که این به صرفه تر هست چون شما روی وی پی اس منابعتون همیشه شیر هست و همچنین قدرت هاردتون پایین تر هست و برای میزبانی سایت اذیت میشین
و یک کانفیگ با وب سرور درست هم انجام بدهیم براتون به طور عالی براتون کار امد خواهد بود
irantaraneh
March 4th, 2013, 13:13
یعنی اینی که شما پیشنهاد کردید میشه به عنوان هاست دانلود هم حساب کرد ؟؟ یعنی هم میزبانی باشه و هم دانلود ؟
majidisaloo1
March 4th, 2013, 13:16
بله میتوانید یک سی پنل یا دایرکت ادمین نصب کنید (دایرکت به صرفه تره چون لایسنسش ارزون تر هست)
اما در کلیت کار بهتر است همیشه هاست میزبانی با هاست دانلود جدا از هم باشند و در یک سرور نباشد
4danlod
March 4th, 2013, 14:43
1- چه سیستمی نصب دارید ؟؟
2 - آیا کار با دیتابیس است یا نه ؟؟
نظر من اینه که سروری بگیرید که پورت بالایی داشته باشه و هارد حتما SSD باشه رم هم از 2 شروع کنید اگر کم باشد بالا ببرید.
بعد ببینید چطوره وضعیت سرورتون.
چه موردیش بیشتر استفاده می شود.
من خودم مجبور شدم فقط Mysql را به خاطر استفاده بالا به تنهایی روی یک سرور SSD با Cpu بالا بزارم.