ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با وردپرس

7223670
March 3rd, 2013, 22:00
با سلام و خسته نباشید

سایت بنده با ورد پرس هست

آدرس الان سایت roozmovie.ir هست من دامنه جدید رو پارک میکنم مثلا roozmovie1.ir وقتی میخوام به صفحه مدیریت برم نات فوند میزنه

چیکار کنم من؟

avalhost
March 3rd, 2013, 22:06
خوب شما باید برید از طریق PhpMyAdmin در قسمت Search دنبال آدرس قبلی سرور بگردید و به آدرس جدید تغییر بدید.

7223670
March 3rd, 2013, 22:09
خوب شما باید برید از طریق PhpMyAdmin در قسمت Search دنبال آدرس قبلی سرور بگردید و به آدرس جدید تغییر بدید.

خب من سایت فیلم دارم هر دفعه باید برم از تو دیتابیس تیبل رو ویرایش کنم که آدرس بعدی باز بشه
از اونجا هم نمیشه انجام دادم ولی دیگه کلا نه مدیریت با آدرس قبلی باز میشه و نه با آدرس جدید و نات فوند میده

mehran00
March 3rd, 2013, 23:48
خب من سایت فیلم دارم هر دفعه باید برم از تو دیتابیس تیبل رو ویرایش کنم که آدرس بعدی باز بشه
از اونجا هم نمیشه انجام دادم ولی دیگه کلا نه مدیریت با آدرس قبلی باز میشه و نه با آدرس جدید و نات فوند میده
عزیز برو تو PhpMyAdmin دیتابیس انتخاب کن بعد برو تو wp_option تو صفحه اول و دوم ادرس سایت به ادرس که پارک کردی تغییر بده درست میشه

shivahost
March 4th, 2013, 00:02
وردپرس فکر کنم یک افزونه برای اینکار داره.....

saeed.spore
March 4th, 2013, 01:19
افزونه ای وجود نداره روش شا دوست عزیز گویا گفتند
به PhpMyAdmin برید تیبل wp_option رفته و بعد آدرس سایت خود را ویرایش دهید دقت کنید باز هم عملیات ریدایرکت انجام میشود ولی شما قسمت ادمین با عمل دیتابیس باز کردید بعد بع قسمت تنظیمات همگانی رفته و آدرس در دو فیلد وارد کنید با تشکر

bestirani2
March 7th, 2013, 21:16
عزیز
شما با دامین قبلی وارد بشید و از تنظیمات آدرس رو عوض کنید