PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)

danitfk
March 3rd, 2013, 19:21
سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز :)

امیدوارم مثل همیشه حالتون خوب باشه ..

گاه گاهی شده فروش سرور با قیمت فوق العاده ارزان و غیر عادی مشاهده کردید.

بعنوان مثال :

5 گیگ رم ماهیانه 30.000 تومن ..
2 گیگ رم ماهیانه 15.000 تومن ..
1 گیگ رم ماهیانه 10.000 تومن ..
256 ماهیانه 7.000 تومن ..

این نمونه از قیمت های غیر عادی هست که شاید مشاهده کرده باشید !

قبل از خرید سرور مجازی ، بهتر نیست یک حساب کتابی پیش خودتون بکنید ؟

تحقیق کنید سرویس دهنده از کجا سرور تهیه کرده .. به سایت دیتاسنتر برید ؛ ببینید سروری که تهیه شده چه قیمتی داره ؟!

آیا واقعا امکانش هست با قیمت سرور اختصاصی همچین قیمت سرور مجازی ارائه بشه ؟!

واقعا دلیل این قیمت پایین چیه؟! اگر فکر می کنید فروشنده میتونه جوابتون بده سوال کنید ..

شاید با جوابایی مثل سرور کلو شده مواجه بشید .. جهت اطلاع کاربرای عزیز هیچ سروری مناسب برای مجازی سازی دیگه کمتر از هزار دلار
امکان خرید افزارش نیست .. پس کسی نمیاد سرمایه چند میلیون تومنی و وقت خودش برای رضای خدا با قیمت پایین که حتی قیمت خود سرور هم
درنمیاد به کاربر ارائه بده ! یا پاسخی مثل اینکه ما تعداد سرورهامون زیاد هست دیتاسنتر با قیمت کمتری سرور ارائه میده به ما مواجه بشید
اما بهتره در مورد دیتاسنتر تحقیق کنید ببینید اصلا نمایندگی ارائه میده ؟! تخفیفی که ارائه می کنه ممکن هست ؟! چرا سرویس دهنده این قیمت پایین ارائه می کنه؟!
سرویس دهنده باید درآمدی کسب کنه .. هرچی باشه بلاخره وقت گذاشته میشه و این کارهم مسئولیت خودش و داره و.. همه بنحوی بدنبال سود از این کار هستند !

عاقبت خرید سرورهای مجازی با این قیمت چیست؟!

راستش اگه بخواید تک تک عواقب ذکر بکشه .. سر به فلک میکشه ;)

چند نمونه خدمتتون عرض می کنم:

لیمیت بیش از حد منابع مثل رم ؛ پردازنده
شاید داخل Information / Details سرور شما رم 1 گیگابایت / 2 گیگابایت / فلان مگابایت زده بشه اما دلیل نمیشه Resource اختصاص داده به شما به همون مقدار باشه ؛ گاهی خودم مشاهده کرده فروشنده قدرت پردازنده را روی 500 مگاهرتز لیمیت می کنه که مصرف بالا نره .. با اینکه داخل فرم سفارش یا اطلاعاتی که به کاربر زمان خرید داده شده بیشتر از این ذکر شده !
کندی سرعت سرور / کاهش سرعت هارد سرور اصلی
شاید خیلی از کاربران به این نکته دقت نکرده باشند که سرعت هارد در مجازی سازی فوق العاده روی سرعت و راندمانی که سرور باید داشته باشه تاثیر زیادی داره ! اگر سرویس دهنده ای که رم 1 گیگابایت به شما 10.000 تومان ارائه می کنه ؛ شاید هم رم لیمیت نشده باشه ؛ پردازنده لیمیت نشده باشه ؛ اما روی یک هارد سرور بیش از 20 سرور مجازی هاست می کنه Oversell نیست؟ وقتی روی یک هارد سرور چه SATA چه SAS چه SSD و چه چه چه مقدار زیادی Virtual Machine ساخته بشه ناخودآگاه سرعت سرور پایین میاد و حتی منجر به سوختن هارد و از بین رفتن تمامی اطلاعات میشه :)
در آخر یک سری نتیجه های منفی هم هست مثل کاهش سرعت پورت .. پکت لاست سرورها .. پایین اومدن سطح کیفی پشتیبانی و..

خلاصه کلام..

کاربر عزیزی که قصد خرید سرورمجازی هستید بهتر هست در مورد قیمت ارائه شده توسط سرویس دهنده تحقیق کنید ..

این سوال هم بهتره از خودتون بپرسید : اصلا امکان داره همچین سرویسی بهمراه مشخصات مذکور با این قیمت ارائه بشه ؟!

با نهایت احترام - دانیال ;)

sefaresh68
March 3rd, 2013, 19:29
ما از این سرویسهای ارزون زیاد گرفتیم اما فقط کار خودمون سخت تر می کردیم

SajjadM2
March 3rd, 2013, 19:29
سلام کاملا تایید میکنم بنده به مدت 2 ماه از VPSFars سروریس داشتم ارزون بود ولی کیفیت پایین بود ! در آخر هم هارد سرور ترکید و کل تلاش ما که 500 گیگ بود به باد رفت بعد تماس گرفتم گفتن بجای خسارت یک سرویس 120 تومنی به مدت 3 ماه خریداری کنید ما 1 ماه رایگان میدین :دی + اگه باور ندارید همین بلا سر فامو هم اومد

کلا گول ارزونی رو نخورید

servervds.com
March 3rd, 2013, 19:31
دانیال جان منم پستی مثل این زدم
کو گوش شنوا میومدن سوال میکردن چطوری کانفیگ کنیم چه سرور برای مجازی ساز خوبه و ....

اما لپ کلام نمیگرفتن برا کاربر هست نه ادمین های محترم که همگی وی پی ان فروش بودن و فقط اسم سرور شندیه بودن و ....

danitfk
March 3rd, 2013, 19:34
پیشاپیش از دوستان ممنون میشم بابت اینکه اسم سرویس دهنده ای نیارید تا کدورتی بوجود نیاد و عاقبت تاپیک حذف نشه :)

ParsWebIT
March 3rd, 2013, 20:48
کاربر ایرانی = مفت باشه کوفت باشه...
نه همه اما اکثرا دیدم اینجا همین طورن... طرف میاد هاست 10 گیگ ماهی 10 تومن میگیره و کلی هم انتظار داره که عالی باشه پشتیبانی فول تایم باشه زمانی که هاستش با دیتا پرید و زحمات چند وقتش هدر رفت میان تاپیک شکایت میزنن و به شدت خشن میشن:-&

خوب عزیز من شما بری سر کوچه 1 کیلو میوه بخری سوا کنی بیشتر میگیره یارو
خوب عزیز دل... شمایی که فهمیدی پول بیشتر جنس بهتر تو هر ضمینه چرا اینکارو میکنی؟ خود تو وقتی میری یه تی شرت بخری میدونی که آدیداس میشه 300 تومن یه تیشرت چینی معمول تو بازارم میشه 50 تا 100 تومن
خوب من دیگه به چه زبونی مثال بزنم؟ تویی که میای 10 گیگ میخری ماهی 10 تومن و یه ورد پرس سنگین داری که داری از تبلیغاتش ماهی 1 میلیون در میاری خوب تو خودت میفهمی که نباید این سایت رو گذاشت رو یه سرور درپیت که ادمینش هم دبیرستانی هست صبح مدرسه عصر ول تو خیابون شب پای تل دوس دخترش... بعضی روزام شکست عشقی میخوره حوصله ساپورت نداره :-&
خوب شمایی که اینارو میدونی و قبلا هم حتما چندین باز گزیده شدی!!! پس چرا دوباره؟ طمع کارین؟ خوب تاوان لاست دیتا رو هم میدین.. الان چرا جاهایی مثل پارس دیتا و هاست ایران نیستن اینجا؟ چرا وب رمز نیست؟ چرا 1000 جای دیکه نیست؟
اینا میان بدون حاشیه و مفت فروشی و مشتری قاپی کار میکنه و قیمتهای بالا و منطقی و ساپورت فوق العاده.. سرویس خوب هزینه داره داداش من عزیز من خودتم میدونی اینو تو تاکسی هم سوار شی بخوای دربست باشه باید بیشتر بدی... سرور هم هیمنه طرف سرور داره ماهی 500 تومن داری رم 1 میده ماهی 14000 باید اورسل کنه دیگه در نمیاره واسش

به خدا من تا الان اینجا افر نزدم برای همین مسایل.. نمیخوام اعتبارمو 4 تا مشتری مفت خر و ناشی از بین ببرن
سرور خالی باشه بهتر از اینه.. 6 ماهه 2 سرور رد استیشن خرید شده سایت اماده شده پرداخت انلاین اماده شده اما آفر ندادیم اینجا.. مشتری خوب رو نشون کردیم تو فروم آفر پ.خ کردیم سرویس تست دادیم طرف مطمن شده ار کیفیت اومده گرفته الان 5 ماهه مونده به خدا طی 5 ماه 8 تیکت داشته اونم بابت مسایل پرداخت یا آی پی اضافی همین.. طرف خودش منیج میکنه حرفه ای هست گیر الکی به ما نمبده
4 تا یوزر وب مستر حرفه ای بهتر از 100 یوزر ناشی و طلبکار هست.. 4 پلان میدی میشه 600 پول سرور هم در اومده اورسل نشده همه راضی هستند یه سرور 32گیگ رم 8تا وی پی اس روشه اما پولش درامده

shingo
March 3rd, 2013, 21:04
100 تا تاپیک اینجوری هم زده بشه تاثیری نداره تا یه یوزر از 3 4 تا جای ارزون خرید نکنه بعدش پشیمون نشه متوجه این مطالب نمیشه

:53:

majidisaloo1
March 3rd, 2013, 21:09
ممنون دانیال جان اما لازم به ذکره نمیدونم چرا این همه تاپیک در این باره هست هیچ کدام به نتیجه نمیرسه این رو در باره این بگم که تجربه خودم هست
2 تا سرور دارم کولو توی کانادا که یکیش 2090 و دیگری 1060 دلار هست 3 روز پیش قسط هاش رو بردم صاف کنم دلار گرفتم 3670تومان امروز میدادند 3480 تومان یعنی چیزی حدود 320 هزار تومان زیان که به نظر کاربران این رو من از خودم میدهم؟خیر هیچ کسی دلش برای شما نخواهد سوخت فقط خودتون هستین که باید دلتون برای خودتون بسوزد اینم مدرک:
http://www.picofa.org/images/zsklvsuwf2gnd2yx96ti.jpg
منی که این همه هزینه میکنم آیا میتونم بیام به اون قیمتی که رم 1 رو بیام 10 تومن بدهم یا چیز دیگه ؟ آیا مکان دارد؟

danitfk
March 3rd, 2013, 21:20
ممنون دانیال جان اما لازم به ذکره نمیدونم چرا این همه تاپیک در این باره هست هیچ کدام به نتیجه نمیرسه این رو در باره این بگم که تجربه خودم هست

نیاز نیست تاپیک به نتیجه برسه .. چون ایندفعه خطاب به همکارا نیست ;)

خطاب به کاربران هست ؛ که بدونن چه و چرا قیمت پایینِ

پ.ن :
قصت هاش = قسط هاش :51:

parsdrive
March 3rd, 2013, 21:40
فرمایش شما کاملا درسته جناب ولت سرور. نهایت این ارزون فروشی ها هم شده اینکه این روزا همه دنبال هم میگردن و انجمن هم یک تاپیک در میان شده شکایت و یافتن مکان زندگی و آدرس اون ارزون فروش!

morteza.pr
March 3rd, 2013, 22:12
سلام و عرض ادب

شرمنده ام جسارت ميكنم ولي از كجا بايد در مورد يه سايت تحقيق كرد؟

معمولا وقتي كسي ارزون ميفروشه هميشه افرادي هستن كه خيلي راضي هستن و تاييد ميكنن و متقابلا افرادي هم هستن كه ميان طرف رو رد ميكنن
حالا منكه دارم تحقيق ميكنم حرف كدوم گروه رو قبول كنم ؟
يا بايد پيش خودم بگم واقعا خيلي خوبه و اونايي كه رد كردن قصد تخريب دارن و يا اينكه اونايي كه تاييد كردن حتما نفعي از طرف اون سايت بهشون ميرسه ....

يكي از راهها هم تجربه كار با اون سايت هست كه ميتونه كلي خسارت و اتلاف وقت به همراه داشته باشه

واقعا آدم ميمونه چيكار كنه ...

danitfk
March 3rd, 2013, 22:58
منظور تحقیق این هست که ببینید سرور اصلی چقدر تموم میشه .. با این ریسورسی که ارائه میدن قیمتش جور درمیاد یا نه...

پاشنه طلا
March 3rd, 2013, 23:01
تایید میشه واقعا یکی از دوستان یک سری تحقیق میدانی از وی پی اس ها ی همین جا دیشب پریشب بود بهم اارائه کرد که 7 8 تا جا سرور گرفته بود و هنوز هم به سروری که میخواسته نرسیده
جالب اینه که چیز خواسی هم نخواسته یک لینوکس سنت اواس 5 32 بیتی با رم 512 وهارد..........................
کاش دوستان به ظرفیت سرورهاشون توجه میکردن حدود 90درصد دوستان روی سرورشون اینقد فروش داشتن با 4 هسته سرور که سیستم اپدیت نمیشده و فروشنده که یک مهندس هم بوده
گفته نیازی به اپدیت نیست سیستم عامل کامله ................
به زودی اگر قوانین اجازه بده تحقیق میدانی از دوستان وی پی اس فروش رو هم منتشر میکنم با حرفها و دلایلشون و.........................................
درضمن حدود 10 درصد دوستان هم که هنوز قول ارایه سرویس رو به این بنده خدا دادن بعداز 24 ساعت هنوز انلاین نشدن و یا شدن و مسیول نصب سیستم عامل سرورشون نیومده واسشون انجام بده که بتونن سرویس بدن
در ضمن
درضمن من موندم تو کف شما همکارای عزیز که میگید رم فلان نداریم موجودی فقط رم 4
خیلی از دوستان هم میخواستن از جاهای خوب و با کیفیت تهیه کنن
که مثلا همکار گرامی عارش می اد رم کمتر ست کنه در صورتی مشتری حق داره رم کم بخواد ولو اینکه
2 3 5 تومن به نفعش شه شما هم که سرویس مثلا بارم کم نمیدی مشتری حق داره بره جای دیگه و سرش کلابره
و اذیت شه

درضمن بخدا حیف قسمت انتقادات و پیشنهادات دایم فعال نیست و حتی کسی یک پست داره اگر میزاشتین
همه پست بدن بهتر بود لااقل می دیدین چه بازی هایی بعضی ها در می آرن
نمونش یکی میاد تاپیک می زنه رم 2 گیگ فلان قدر یارو میره ازش سرویس می گیره می بینه یک اپدیت ساده نمیشه کرد
بعد میگه اقا من نخواستم پول رو پس بده بعد همکار گرامی این وسط از پولش کم میکنه یک سومش رو کم و بقیش رو بهش میده
اگر روزی 4 5 نفر در ماه در این همکار گرامی خرید کنن و همین کارو کنه باهاشون حدود 500 تومنی نصیب این همکارمون میشه
اینم واقعا روش خوبی است واسه پول درراوردن بدون خون ریزی کسی هم واسه 5 تومن نمیره شکایت کنه
من از مدیرا خواهش میکنم قسمت انتقادات رو ازاد کنن که باعث شه بازار شفاف تر بشه
و لااقل از این دست مشکلات واسه کسی پیش نیاد وقتی کسی با دلیل و مدرک میاد اونجا چیزی میزنه فکر نکنم مهم باشه یک پست داره یا صد تا

ehsan_296
March 3rd, 2013, 23:23
همیشه هم گرونی دلیل کیفیت بالا + پشتیبانی خوب نیست

اسم نمی برم ولی سروری از یکی از همین افراد این انجمن داشتم اون موقع که رم 1 رو می دادن 10 تومن من از ایشون رم 1 رو به قیمت 40 تومن گرفته بودم

در اولین روزهای کاری که تو همین انجمن افر می داد و تعریف هم ازش شده بود ولی ...

تا اینکه بر اثر کم کاری ایشون و انتقاد ما از ایشون سرور مارو کلا پاک (به فا... دادن) کردن و به قول معروف علی موند و حوضش :))

الان من سرور دارم رم 512 ماهی 13 تومن که خوب داره کار می کنه برام و پشتیبانی هم میشه نمی دونم چطوری هزینه سرور رو تامین می کنن >:)

اگه طرف واقعا وجدان داشته باشه که نمیاد اینکارا رو بکنه و سر عده ای رو کلاه بزاره و بعد هم بره دنبال بازیش :)

mem2in
March 3rd, 2013, 23:45
هر کس باید خودش کیفیت رو تجربه کنه

Mihan-VPS
March 4th, 2013, 00:06
ممنون دانیال عزیز بخاطر تاپیک
امیدوارم کاربران توجه بیشتری در مورد عواقب تلخ خرید از چنین افرادی که در آینده براشون ممکن هست پیش بیاد کمی تحقیق و فکر کنند

danitfk
March 4th, 2013, 00:12
ممنون دانیال عزیز بخاطر تاپیک
امیدوارم کاربران توجه بیشتری در مورد عواقب تلخ خرید از چنین افرادی که در آینده براشون ممکن هست پیش بیاد کمی تحقیق و فکر کنند
ممنون از شما دانیال عزیز :114:
دیشب با هم راجبش زیاد حرف زدیم ;)

MR-Vazin
March 4th, 2013, 00:30

:-&

4 تا یوزر وب مستر حرفه ای بهتر از 100 یوزر ناشی و طلبکار هست.. 4 پلان میدی میشه 600 پول سرور هم در اومده اورسل نشده همه راضی هستند یه سرور 32گیگ رم 8تا وی پی اس روشه اما پولش درامده

:63:

PENOIL
March 4th, 2013, 00:38
ببخشید که دخالت میکنم فقط میخوام جواب یک کاربر رو بدم ( sajadm2 )

اقای سجاد شما 2ماه بیشتر از من سرویس داشتید ( چندین وقت پیش پول ترافیک سرور المانتون رو پیشچوندین میگفتید امروز میریزم فردا میریزم و اخر سر هم سرورتون رو انتقال کردید جای دیگه )
این مورد اخر که براتون اتفاق افتاده براتون به طور کامل توضیح میدم
اوالا ما قوانین داریم و وقتی شما دارید خرید میکنید یعنی قوانین رو مطالعه کردید و تمام اتفاق هایی کهممکنه بیوفته رو قبول کردید
دوما وقتی هارد سروری به مشکل برخورد میکنه دو حالت داره یا میشه نجاتش داد یا نمیشه نجاتش داد که متاسفانه برای مانشد چون رید 0 بودیم
توضیح میدم تا کامل بفهمید
سرور ما دارای 8تا هارد 3ترابایت به صورت رید 0 بود و توی رید 0 اگر یک مشکلی برای یکی از هارد ها پیش بیاد به احتمال زیاد همه دیتاهارو حذف میکنه
0 چیزی که خودم مطالعه کردم ودیتاسنتر گفته! متاسفانه تیکت های دیتاسنتر بدلیل تغییر پنلشون پاک شده وگرنه همه رو بهتون نشون میدادم )
امیدورام خودتون یکبار هارد کامپیوتر خودتون به مشکل بخوره که شاید مقداری درککنید که این اتفاق از دسترس من خارج بوده
بهنظر من اگر اطلاعات شما مهم بود بکاپ تهیه میکردید
درکل من اصلا نباید بهتون پیشنهاد خسارتی میکردم چون توی قوانین نوشته شده بود که سرویس ها دارای بکاپ نیستند و فقط باید تعداد روز هایی که سرور از دسترس خارج بود رو براتون اضاف میکردم ولی با این حال وجدانا خواستم بهتون کمکی کرده باشم ولی انقدر غیر منطقی هستید که درک چنین چیزی رو نداشتید !
این تجربه ای شد برای ما
موفق باشید

danitfk
March 4th, 2013, 00:40
پیشاپیش از دوستان ممنون میشم بابت اینکه اسم سرویس دهنده ای نیارید تا کدورتی بوجود نیاد و عاقبت تاپیک حذف نشه :)

ممنون میشم از SajjadM2 و PENOIL ;)

PENOIL
March 4th, 2013, 00:42
ممنون میشم از SajjadM2 و PENOIL ;)

اگر واقعاممنون بودید همون اول پست رو گزارش میکردید

پس ممنون نیستید :51:

serverstar.ir
March 4th, 2013, 00:51
ببخشید که دخالت میکنم فقط میخوام جواب یک کاربر رو بدم ( sajadm2 )

اقای سجاد شما 2ماه بیشتر از من سرویس داشتید ( چندین وقت پیش پول ترافیک سرور المانتون رو پیشچوندین میگفتید امروز میریزم فردا میریزم و اخر سر هم سرورتون رو انتقال کردید جای دیگه )
این مورد اخر که براتون اتفاق افتاده براتون به طور کامل توضیح میدم
اوالا ما قوانین داریم و وقتی شما دارید خرید میکنید یعنی قوانین رو مطالعه کردید و تمام اتفاق هایی کهممکنه بیوفته رو قبول کردید
دوما وقتی هارد سروری به مشکل برخورد میکنه دو حالت داره یا میشه نجاتش داد یا نمیشه نجاتش داد که متاسفانه برای مانشد چون رید 0 بودیم
توضیح میدم تا کامل بفهمید
سرور ما دارای 8تا هارد 3ترابایت به صورت رید 0 بود و توی رید 0 اگر یک مشکلی برای یکی از هارد ها پیش بیاد به احتمال زیاد همه دیتاهارو حذف میکنه
0 چیزی که خودم مطالعه کردم ودیتاسنتر گفته! متاسفانه تیکت های دیتاسنتر بدلیل تغییر پنلشون پاک شده وگرنه همه رو بهتون نشون میدادم )
امیدورام خودتون یکبار هارد کامپیوتر خودتون به مشکل بخوره که شاید مقداری درککنید که این اتفاق از دسترس من خارج بوده
بهنظر من اگر اطلاعات شما مهم بود بکاپ تهیه میکردید
درکل من اصلا نباید بهتون پیشنهاد خسارتی میکردم چون توی قوانین نوشته شده بود که سرویس ها دارای بکاپ نیستند و فقط باید تعداد روز هایی که سرور از دسترس خارج بود رو براتون اضاف میکردم ولی با این حال وجدانا خواستم بهتون کمکی کرده باشم ولی انقدر غیر منطقی هستید که درک چنین چیزی رو نداشتید !
این تجربه ای شد برای ما
موفق باشید

تایید میشه به هارد نمیشه اعتماد کرد چون یه قطعه الکترو مکانیکی هست !
و مدیر سرور بجز هاستینگ واقعا نمیتونه و جدا از ینکه وظیفه نداره بکاپ تهیه کنه و این موضوع باید توسط خود کاربر انجام بشه !
دیگه بدشانسی بوده و همین باید باعث باشه از این به بعد به بکاپ اهمیت بدید

البته با قیمت هات موافق نیستم شایان :دی
البته سیاست کاری هرکس مورد احترام باید باشه !

PENOIL
March 4th, 2013, 00:55
و مدیر سرور بجز هاستینگ واقعا نمیتونه و جدا از ینکه وظیفه نداره بکاپ تهیه کنه و این موضوع باید توسط خود کاربر انجام بشه !

من همدلیل دارم برای قیمت های پایینم
البته نمیتونم بگم :115:

serverstar.ir
March 4th, 2013, 00:57
همیشه هم گرونی دلیل کیفیت بالا + پشتیبانی خوب نیست

اسم نمی برم ولی سروری از یکی از همین افراد این انجمن داشتم اون موقع که رم 1 رو می دادن 10 تومن من از ایشون رم 1 رو به قیمت 40 تومن گرفته بودم

در اولین روزهای کاری که تو همین انجمن افر می داد و تعریف هم ازش شده بود ولی ...

تا اینکه بر اثر کم کاری ایشون و انتقاد ما از ایشون سرور مارو کلا پاک (به فا... دادن) کردن و به قول معروف علی موند و حوضش :))

الان من سرور دارم رم 512 ماهی 13 تومن که خوب داره کار می کنه برام و پشتیبانی هم میشه نمی دونم چطوری هزینه سرور رو تامین می کنن >:)

اگه طرف واقعا وجدان داشته باشه که نمیاد اینکارا رو بکنه و سر عده ای رو کلاه بزاره و بعد هم بره دنبال بازیش :)

سرور رم 1 گیگ کدوم موقع کی میداد 10 تومن :::::::دی

wanener
March 4th, 2013, 01:14
سلام
شب همه همکاران و کاربران شب زنده دار بخیر!
من تا اینجا همه پستها رو خوندم
نظراتی دارم :
1- در خصوص این که میفرمائید 100 تا از این تاپیک هات زده بشه کاملا مخالفم ! چرا ما عادت داریم همیشه کوتاه بیایم و بگیم نمیشه ! چرا نباید حتی مدیر این تالارها فشار بیاریم اجاره فعالیت افراد مشکوک رو ندهند ؟ |
2-دوستی که فرمودند سرویس ارزون هم میشه با کیفیت باشه % 100% مخالفم ، چون ارزون نمیتونه با کیفیت باشه تاکید میکنم نمیتونه ! زمان دلار 1200 تومنی هم VPS 512 25هزار تومن بوده ! الان 20 تومن ؟ گرون میتونه بی کیفیت باشه ! اما ارزون هرگز نمیتونه! اونم ارزونی که از 10 درصد منطق هم پیروی نمیکنه
نکنه آمریکا دلارش داره گرون میشه باید بره یه فکری به حال خودش بکنه ؟
فرض کنیم کاربری از مشتریان ما یک سرور با 16 گیگ رم و 32 آی پی داشته باشه و ماهیانه 500 هزار تومن بابت این سیستم پرداخت کنه !
نهایت میتونه 29 سرور 512 به شما ارائه کنه با قیمت 15 هزار تومن چقدر میشه ؟ 435 هزار تومن؟
نظرتون راجع به 20 هزار تومن چیه ؟ 580 هزار تومن ؟ یعنی فقط با 80 هزار تومن همه سرور و نگهداری میکنه ؟
نه جریمه ابیوز نه پهنای باند اضافه نه ......
نه نمیشه !
اما چرا میتونه به شما سرویس بده !؟
راحته به شما سرویس میده ......... تا وقتی که مثل یکی از مشتریان ما که به که با بدهی به ما و کلی سرور تمدید نشده ناپدید میشه ( نمونه این برای همکارای دیگه زیاد رخ داده و متوجه هستند چه عرض میکنم !)
حالا ما میام جعمش کنیم قضیه رو ! ببنید طرف چطوری سرویس داده
سرور 16 گیگ رم با هارد 2 ترابایت و 5 گیگ پهنای باند!
یک سرور4 گیگ رم با 1.5 ترابایت هارد 100 هزار تومن
یک سرور 2گیگ رم با هارد 1 ترابایت ماهیانه 60 هزار تومن!
و... تا 32 سروری که من وقتی پسورد سرور رو ریکاور کردم رو واردش شدم مونده بودم چرا من همچین توانایی عظیمی ندارم ! منی که خودم یادش دادم چطوری کار کنه که دچرا مشکلات فنی و افت کیفیت نشه !
این دوستمون کم کم 1 تا 1.5 میلیون بدهکار بود به کاربرانش و مقدار یهم به خود ما !
جالبه مشتری اون اومده دیتا یک سایت دانلود روی سروره ! میگه تمام زندگیمه چند میلیون می ارزه ! میگیم هزینه سرور و بدید بگیم دیتاسنتر روشنش کنه ! میگه من 400 تومن ندارم و نمیتونم بدم ! اخر امر هم به فنا رفت سرور و دیتای روش !

3- در مورد پشتیبانی هم مطمئن باشید وقتی مشکلی بوجود بیاد متوجه می شوید پشتیبانی چیه ! نه اینکه
"آقا سلام لطفا سرور من رو ریستارت کنید "!
و ماهی 10 بار این تیکت رو میزنه طرف بدون اینکه حتی بدونه چرا سرورش دائم داره هنگ میکنه ! چون دانش کمه فکر میکنه خودم یه جایی خرابکاری کردم ! حتی نمیکنه بپرسه و مطمئن بشه از سمت سرور مشکلی نیست !
4-انتخاب سرویس دهنده معتبر سخت نیست ! اما به تعداد تقدیر و تشکر هم نیست ! ممکنه خیلی ها دروغین باشه ! و ممکنه "بعضی" حتی وب هاستینگ تالک توی رادارشون هم نباشه از نظر ارزش ریالی !
5- از دست رفتن اطلاعات حق شما و ماست ! عزیز من شما که 1000 گیگ اطلاعات مهم داری باید بری دنبال سروری بگردی که RIAD 1 یا 10 باشه ! یا حداقل Raid 0 نباشه !
اگر Raid 0 گرفتید نه مانند برخی از دوستان که بعد از سوختن یکی از اعضا آرایه Raid که گویا در خصوص Riad 0 تازه بعد از رخداد دلخراش تحقیق کردند ( ناراحت نشید عزیز اما باید از سرویس دهنده خودتون مشورت میگرفتید و حداقل Raid 0 نمیکردید ! و اینجا هم جای توضیح مشکل کاربر و دفاع از خودتون نبوده چون کسی شما رو نمیشناخته و اسمی هم از شما برده نشده و اگر برده شده میتونستید درخواست بدید پست رو حذف کنند )

توضیحات بیشتردر منبر بعدی !
ختم جلسه!

پاشنه طلا
March 4th, 2013, 01:20
من فکر میکنم همچین افری که دادم توی پست بالا برای اینکه بشه دست هرکسی که جرمی کرد بس کوچیک رورو کرد کسی نه استفبال کرد و نه تشکری زد غیر شما دوست عزیز

البته با دلیل و منطق بخدا یک ی از راه هایی بشه پیشرفت کرد انتقاد ازاده چه واسه کسی یک پست داره چه صد پست داره بعدشم انتقاد از کسی که خلا ف می کنه وحرف زود میزنه که بدنیست اگر میشه دوستان
حمایتت کنن که مدیران بتونن بعداز درخواست هایی زیاد لااقل به حرف ماها رسیدگی کنن
بهترین فایده ای این عمل داره کسی که بچه است نمی یاد فرورم تاپیک فروش بزنه و چند روز ادم و معطل کنه پولم بخوره بره
هرکسی که کلاه برداری شد ازش زود همه می فهمن و کلاه دیگه سر کس دیگه ای نمی ره

PENOIL
March 4th, 2013, 01:26
دوست عزیز در خصوص این مطلب شما :

اگر Raid 0 گرفتید نه مانند برخی از دوستان که بعد از سوختن یکی از اعضا آرایه Raid که گویا در خصوص Riad 0 تازه بعد از رخداد دلخراش تحقیق کردند ( ناراحت نشید عزیز اما باید از سرویس دهنده خودتون مشورت میگرفتید و حداقل Raid 0 نمیکردید ! و اینجا هم جای توضیح مشکل کاربر و دفاع از خودتون نبوده چون کسی شما رو نمیشناخته و اسمی هم از شما برده نشده و اگر برده شده میتونستید درخواست بدید پست رو حذف کنند )

اگر منظورتون من هستم باید بگم که من از قبل هم اطلاع داشتم اگر یکی از هارد ها به مشکل برخورد کنه کل دیتا ها پاک میشه ولی این مشکل خیلی کم پیش میاد
دلیل رید 0 فقط برای افزایش سرعت هارد ها بوده
درکل من نمیخواستم توی این بحث شرکت کنم چون واقعا توی پشتیبانی سایت خودم وقت کم میارم تا بخوام توی این بحث ها هم باشم
فقط خواسنم جواب اون مشتری رو بدم تا بعدا یک جنگ راه نندازه
درکل همه موفق باشید

sepiddownload.com
March 4th, 2013, 02:10
چون گفتی اسم نبر نام نمیبرم اما این قضیه دامن گیر منم شد (دیگه همگی در جریان هستند و باعث و بانیشم میشناسن "خصوصا خودتون اقا دانیال") و تجربه ای شد تا به هر ناکسی اعتماد نکنیم...
پیشنهاد منم به اقایون اینه که حتما قبل اینکه یه سرور با این قیمت ها بخرند یه حساب کتابی بکنند ببینند اصا جور در میاد یا خیر.

SV24.CO
March 4th, 2013, 02:38
صحبت های جناب صالحی خیلی خوب و منطقی بود .
اما این رو بگم جناب صالحی الان وی پی اس ها تو این انجمن دو کاربرد دارن ، یا برای چیز پی ان فروشی هستن یا برای چیز پی ان فروشی نیستن ! اونی که وی پی اس واسه کار درست حسابی میخواد خودش آدم حسابیه حالیشه بنابراین میره یه سرویس درست درمون میخره . من خودم چندتا سرور دارم ، یه آفر هم زدم رم 4 گیگ میدم 30 تومن . یه سرورمو گذاشتم واسه اونا که سرور واسه کار درست حسابی میخوان . چندین نفر هم از همون تاپیکم با من تماس گرفتن گفتن آقا ما سرویس خوب میخوایم منم از روی اون یکی سرورم رم 2گیگ رو تا 50 60 تومنم دادم بهشون راضی هم هستن .
هاردشم رید 10 کردم که مشکلی پیش نیاد . مردم که مسخره ما نیستن یه عمر جون بکنن صبح بیدار شن بگیم شرمنده هارد سوخت !
پر حرفی نکنم ، خلاصه کلام اینکه مشتری ای که خودش بفهمه سرور یعنی چی اون چیزی که میخواد رو حتی از فروشنده ارزون فروش هم میره به قیمت واقعیش میخره . یه سری افرادم هستن دیتا براشون مهم نیست وی پی اس میگیرن واسه چیز پی ان شخصی اونم میره وی پی اس ارزون میخره ، هر ماه هم حتی سرور عوض کنه عین خیالش نیست ، هاردم بسوزه میگه عیبی نداره یه وی پی اس دیگه بده !(کم هم نیستنا از اینا تو این انجمن پره) ارزون میخره اصلا براش مهم نیست .

SV24.CO
March 4th, 2013, 02:44

رید 10 و SAN رو واسه همین چیزا گذاشتن serverstar.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/43526/) عزیز . البته اونی که اعلام میکنه من مسئولیتی در قبال اطلاعات شما ندارم دیگه مشتری حقی نداره اعتراض کنه .
اینم برمیگرده به همون مسئله که گفتم مشتری ای که بفهمه ، میدونه چه سرویس تهیه کنه . اونیم که نمیفهمه همون بهتر که اطلاعاتشو آتیش بزنن !

pedramsistani
March 4th, 2013, 03:09
نه همه اما اکثرا دیدم اینجا همین طورن... طرف میاد هاست 10 گیگ ماهی 10 تومن میگیره و کلی هم انتظار داره که عالی باشه پشتیبانی فول تایم باشه زمانی که هاستش با دیتا پرید و زحمات چند وقتش هدر رفت میان تاپیک شکایت میزنن و به شدت خشن میشن:-&

خوب عزیز من شما بری سر کوچه 1 کیلو میوه بخری سوا کنی بیشتر میگیره یارو
خوب عزیز دل... شمایی که فهمیدی پول بیشتر جنس بهتر تو هر ضمینه چرا اینکارو میکنی؟ خود تو وقتی میری یه تی شرت بخری میدونی که آدیداس میشه 300 تومن یه تیشرت چینی معمول تو بازارم میشه 50 تا 100 تومن
خوب من دیگه به چه زبونی مثال بزنم؟ تویی که میای 10 گیگ میخری ماهی 10 تومن و یه ورد پرس سنگین داری که داری از تبلیغاتش ماهی 1 میلیون در میاری خوب تو خودت میفهمی که نباید این سایت رو گذاشت رو یه سرور درپیت که ادمینش هم دبیرستانی هست صبح مدرسه عصر ول تو خیابون شب پای تل دوس دخترش... بعضی روزام شکست عشقی میخوره حوصله ساپورت نداره :-&
خوب شمایی که اینارو میدونی و قبلا هم حتما چندین باز گزیده شدی!!! پس چرا دوباره؟ طمع کارین؟ خوب تاوان لاست دیتا رو هم میدین.. الان چرا جاهایی مثل پارس دیتا و هاست ایران نیستن اینجا؟ چرا وب رمز نیست؟ چرا 1000 جای دیکه نیست؟
اینا میان بدون حاشیه و مفت فروشی و مشتری قاپی کار میکنه و قیمتهای بالا و منطقی و ساپورت فوق العاده.. سرویس خوب هزینه داره داداش من عزیز من خودتم میدونی اینو تو تاکسی هم سوار شی بخوای دربست باشه باید بیشتر بدی... سرور هم هیمنه طرف سرور داره ماهی 500 تومن داری رم 1 میده ماهی 14000 باید اورسل کنه دیگه در نمیاره واسش

به خدا من تا الان اینجا افر نزدم برای همین مسایل.. نمیخوام اعتبارمو 4 تا مشتری مفت خر و ناشی از بین ببرن
سرور خالی باشه بهتر از اینه.. 6 ماهه 2 سرور رد استیشن خرید شده سایت اماده شده پرداخت انلاین اماده شده اما آفر ندادیم اینجا.. مشتری خوب رو نشون کردیم تو فروم آفر پ.خ کردیم سرویس تست دادیم طرف مطمن شده ار کیفیت اومده گرفته الان 5 ماهه مونده به خدا طی 5 ماه 8 تیکت داشته اونم بابت مسایل پرداخت یا آی پی اضافی همین.. طرف خودش منیج میکنه حرفه ای هست گیر الکی به ما نمبده
تایید

کاری ندارم

دلت حسابی مثل من پره:((

MR-Vazin
March 4th, 2013, 12:07
ده تومن میشه داد ولی مشتری بی جنبه و تازه کاره چیز پی ان فروشی که تهدید هم ...میکنه و.... من همه کاره ام تو هیچی سرت نمیشه و.... رو نمیشه جواب داد و بهتره که....... واقعاً نمیدونم چی بگم به یارو گفتم که 1.2ghz سی پیو الان که اکی شد بهش دادم میگه نه آقا سکته ای هست.... مقدار سی پیو کمه یا اضافه کنید یا پاک کنید.... البته ده تومنی هم نبود...:دی ولی خب ......

mobinhost.david@gmail.com
March 9th, 2013, 01:16
من از کسی که این پست رو زده واقعا تشکر می کنم

هیچ حرفه ای بدون سود کار نمی کنه .

اقا بدبختانه اونهایی که باید این پست رو ببیننند که تو قسمت در خواست ها
ننویسند سرور با رم 2 گیگ میخام قیمت هم 15000 تومان چشماشون همچین پست هایی رو نمیبینه

amir_tara67
March 11th, 2013, 13:39
ولی به نظر من، این سرورهای ارزون، مثلا برای منی که میخوام یه سرور برای تست بگیرم و کار با vps رو بلدشم خوبه.

delta
March 11th, 2013, 15:01
خدایی حوصله خوندن این همه مطالب رو نداشتم..هر کدومتون آمدید کلی توضیحات دادید و... فقط یک سوال از همتون دارم. چرا وقتی یک مشتری درخواست هاست هزار تومانی میکنه همتون کیلویی آفر میدید؟ :71:
از قدیم گفتن خواستی ایراد کسی رو بگیری اول از خودت شروع کن بعد دیگران!

danitfk
March 11th, 2013, 15:42
به من نشان بده :71: تاحالا آفر هزارتومنی (یا مفت تومنی) دادم؟!

delta
March 11th, 2013, 15:47
به من نشان بده :71: تاحالا آفر هزارتومنی (یا مفت تومنی) دادم؟!

با تو نبودم دانیال جان..با بعضی ها بودم...یک سرچ بزنی هاست 2000 تومانی فقط بشین ببین چه قدر تاپیک هست و آفر!! خدایی اینجور تاپیکها اصلا خجالت میکشم حرفی بزنم من.بعد دوستان نمیدونم چطور آفر میدند..وقتی همیشه فروشنده هایی اینطوری باشه مشخصه که مشتری هم عادت میکنه!!

danitfk
March 11th, 2013, 15:53
قتی همیشه فروشنده هایی اینطوری باشه مشخصه که مشتری هم عادت میکنه!!
حرفت مثه اون هم شهریت (شاهین) حقِ حقه :71:

adamak
March 11th, 2013, 16:31
ما قبل از ایجاد این انجمن رم ا گیگ میدادیم ۴۰ تومن الان هم میدیم ۴۰ تومن . ولی بعضی از فروشنده ها تا یه سرور میگیرین نمیتونن بفروشن میان رم ۴ میدن ۱۰ تومن !! تا شاید یه نفر نظرش جلب تاپیک بشه . متاسفانه هموطنان ما هم که شکر خدا اول کار میکنن بعد فکر میکنن . کسی که حد اقل یک صفحه کام‍پیوتر و it خونده باشه میدونه که چکار باید بکنه !!!!

MR-Vazin
March 11th, 2013, 17:19
ولی به نظر من، این سرورهای ارزون، مثلا برای منی که میخوام یه سرور برای تست بگیرم و کار با vps رو بلدشم خوبه.

عزیزم درست میفرمایید..... اما بعضی ها کیفیت خوبی دارند....تست راه های دیگری دارد....

خدایی حوصله خوندن این همه مطالب رو نداشتم..هر کدومتون آمدید کلی توضیحات دادید و... فقط یک سوال از همتون دارم. چرا وقتی یک مشتری درخواست هاست هزار تومانی میکنه همتون کیلویی آفر میدید؟ :71:

عزیزم اون سروری که شما میگیری هاست هزاری میتونی بدی....مگه اینکه رسیلر داشته باشی که برات مهم باشه.......
اصلاً بحث هاست جداست.... سودش با همون هزار خیلی بیشتره...

ما قبل از ایجاد این انجمن رم ا گیگ میدادیم ۴۰ تومن الان هم میدیم ۴۰ تومن . ولی بعضی از فروشنده ها تا یه سرور میگیرین نمیتونن بفروشن میان رم ۴ میدن ۱۰ تومن !! تا شاید یه نفر نظرش جلب تاپیک بشه . متاسفانه هموطنان ما هم که شکر خدا اول کار میکنن بعد فکر میکنن . کسی که حد اقل یک صفحه کام‍پیوتر و it خونده باشه میدونه که چکار باید بکنه !!!!

هموطن عزیز لطفاً بر اعصاب خود مسلط باشید!!!

عزیزم، فدات، نازم.... قربون اون فکر و ذهن و... برم من!! 1 گیگ 40 هزار تومان؟ درست نیست کلاً، برای واسطه نمی صرفه که البته شدنی هست ولی.... کجا رم 4 میده 10 هزار؟؟ بفرمایید ما سفارش بدیم.....:دی

hadi_am
March 11th, 2013, 17:34
واقعا باید به بازار هاستینگ گریه کنیم...

من بعد 1 سال اومدم آفر زدم همه گفتن گرون داری میدی...

compiler
March 11th, 2013, 17:43
اعتبار به مرور جمع میشه
مشتری خوب هم خیلی سخت و یواش یواش به سمت آدم میاد

مهم همون اعتباره...کسی که به قول شما رم 4 گیگ رو ارزون میده (10 تومنیش رو که ندیدم من تا حالا!) آخر و عاقبتش به نفع اعتبار شماست...چون هم خودش به فنا میره هم n تا یوزر بی فکر رو نابود میکنه (دستش درد نکنه! )

خلاصه که شما سروس خوب بده . هوای مشتری رو داشته باش . به مرور سرت حسابی شلوغ میشه . مشتری که دنبال سرویس مفت میگرده همون بهتر که سمتت هم نیاد چون اعصابی ازت خورد میکنه که....

viasky
March 11th, 2013, 17:47
کیفیت بهترین تبلیغه.....

shopingserver
March 24th, 2013, 17:09
بزرگترین مشکل اینه که کسی درک نمیکنه ارزان خریدن خوب نیست درست خریدن خوبه :(

danitfk
March 24th, 2013, 17:14
بزرگترین مشکل اینه که کسی درک نمیکنه ارزان خریدن خوب نیست درست خریدن خوبه :(
لطفا شمایی که سرور 1 گیگ 8750 میدید راجب ارزانی و درست خریدن اظهار نظر نفرمایید :71:

alireza.076
March 24th, 2013, 17:39
خدا رو شکر ما که سر عقل امدیم و ارزون فروشی رو کنار گذاشتیم
اما
کسی که دنبال چنین سروری که در لینک زیر نمونش هست:
درخواست سرور مجازی ویندوز (http://www.webhostingtalk.ir/f13/68014)
/

2 تا سرور ویندوز 2003 لازم دارم از هر کجا باشه غیر آمریکا

رم 256 حداکثر هزینه 4000 تومان
رم 512 حداکثر هزینه 6000 تومان

رم 1 گیگ دارم 12000 تومان پس الکی اسپم ندید فقط جایی که ازش سرویس دارم ip خالی نداره

هر چه سرش بیاد حقش هست، حالا چه هارد بسوزه چه دان تایم چه ...
مدتی که من این آفر ها رو ارائه میدادم بد ترین خاطره ای شده برای من
اخر قیمت ها رو 2 تا 3 تا حتی 4 برابر کردم که این مشتری ها پریدند

راستش در اون مدت زمان مشتری های چیز میز فروش و ... افتاده بودن به جونه من مثل این بودند که 100 تا بچه 3 4ساله پر انرژی را بذاری تو یه اتاق بعد از همه نگه داری کنی!
میشه گفت خاطره ی همهی ارزون فروش ها:
این رو میگیری اون در میره اونو میگیری این در میره این یکی رو میگیره اون یکی از در میره بالا، اونو میگیریی یکی دیگه داره لوله رو میره بالا لوله ای رو میگیری ... و این داستان ادامه دارد (باور نداری 2 صفحه از تاپیکشون رو بخون)
موفق باشید

mizbanplus
March 30th, 2013, 18:56
به نظرم فروختن همچین سرویس هایی نهایتا فقط دو نتیجه به بار میاره:

1- خراب شدن بازار ، در نتیجه کسایی که سرویس خوب میخوان بفروشن حالا باید بیان به مشتری کلی توضیح بدن که چرا قیمت فلانی پایین تره و آخر هم مشتری متقاعد نمیشه
2- از بین رفتن اعتماد مشتری ها به آفرهای ارائه شده در این انجمن و به طور کلی همه جا ، وقتی طرف میبینه انقدر سرویس های مختلف فروخته میشه که آخرش هم تو زرد از آب در میان ، دیگه جرات نمیکنه به این راحتیا به کسی اعتماد کنه

Mihan-Server
April 3rd, 2013, 19:46
لطفا شمایی که سرور 1 گیگ 8750 میدید راجب ارزانی و درست خریدن اظهار نظر نفرمایید :71:
تایید میشه :71:

------------
والا ما هر دونه آیپی 6 - 7 تومن پامون در میاد - نمیدونم دوستانی که رم 2 گیگ رو 10 تومن میدن چطور تمدید میکنن سرور اصلیشونو 8-|
شاید از بانک وام میگیرن ؟ :71:

danitfk
April 14th, 2013, 23:09
برای مشاهده دیگر کاربران ، آپدیت میشود :71:

danitfk
May 5th, 2013, 16:36
برای مشاهده دیگر کاربران ، آپدیت میشود :)

web-iran
May 9th, 2013, 19:51
با سلام خدمت شما
نگاه کنید دوست عزیز من خودم سرور فروشم و با همین قیمت که شما میگین سرور میقروشم
ولی این کاری که شما میگین رو انجام نمیدم
دوست عزیز شما نمی تونید در مورد همه نظر بدین
من سرور اختصاصی میخرم ماهانه 350 تومان با 64 تا ای پی و رم 64 از کشور آمریکا یک دیتاسنتری که اسمشو نمی تونم بگم چون همتون شیب میشین میخرین ازش باز
من وقتی بااین قیمت سرور میخرم هم 50 تا رم یک رو بدم 10 تومان میشه 500 تومان واسه یک سرور هم بسه و همه چیز هم درست دادم و چیزی هم کم نکردم و سود هر سرور برای ما همون 150 بسه و کافی و نیازی نداریم بجاش تعداد سرور هامون زیاد .
لطفا این طوری تهین به کسی نکنید
شما سرورتون رو گرون میخرین - ایرانیا دونبال ارزونی هستن نه کیفیت پس همین عالی است

danitfk
May 9th, 2013, 19:56
با سلام خدمت شما
من سرور اختصاصی میخرم ماهانه 350 تومان با 64 تا ای پی و رم 64 از کشور آمریکا یک دیتاسنتری که اسمشو نمی تونم بگم چون همتون شیب میشین میخرین ازش باز
من وقتی بااین قیمت سرور میخرم هم 50 تا رم یک رو بدم 10 تومان میشه 500 تومان واسه یک سرور هم بسه و همه چیز هم درست دادم و چیزی هم کم نکردم و سود هر سرور برای ما همون 150 بسه و کافی و نیازی نداریم بجاش تعداد سرور هامون زیاد .
شما سرورتون رو گرون میخرین - ایرانیا دونبال ارزونی هستن نه کیفیت پس همین عالی است

چه قیمت خوبی تهیه می کنید..
کلو با 64 تا آی پی و پورت 1 گیگابیت و 20 ترابایت پهنای باند بیشتر از هزینه سرور شما میشه !!!

web-iran
May 9th, 2013, 19:58
چه قیمت خوبی تهیه می کنید..
کلو با 64 تا آی پی و پورت 1 گیگابیت و 20 ترابایت پهنای باند بیشتر از هزینه سرور شما میشه !!!
.عزیز من پرت 1 gb دارم
و همین قدر هم ازون میخرم پس لطفا به کسی که درست کار میکنه توهین نکنید و جمع نبندین

web-iran
May 9th, 2013, 20:00
شما ها سرور گرون میخرین و موندین جرا ما داریم این قیمت میخریم
میخواین عزیز من بهت با هین مشخصات سرور بدم و لی اسم دیتا سنتر رو به هیج عنوان نمیدم بهتوم از آمریکا میدم

danitfk
May 9th, 2013, 20:00
.عزیز من پرت 1 gb دارم
و همین قدر هم ازون میخرم پس لطفا به کسی که درست کار میکنه توهین نکنید و جمع نبندین

چه جای خوبی ... سرور کمتر از 100 دلار با این ریسورس و نتورک

بنده عذرمیخوام :).....

HyperServer
May 9th, 2013, 20:04
با سلام خدمت شما

تحت هیچ شرایطی هیچ دیتاسنتری از کل دینا سرور با 64 گیگ رم و 64 آی پی رو که حداقل یه پردازنده 2620 داشته و با 2 هارد دره پیت این قیمت نمیده ! :) دو پایی میرم روی قرآن وا میسم قسم میخورم.

دلیلش هم حداقل هزینه های جاری برای دیتاسنتر و عمر مفید سخت افزار هست که با این فیمت ROI بالای دو سال میشه که اگر شخصی این کار رو کنه حین حماقت هست....

نهایت آشغال دونی که دیدم دیتاسک بود که سرور میداد 35 دلار ! اما دیگه این حرف شما خیلی ... !

این سرور با پورت 1 و 10 ترا پهنای باند single homed باشه تحت هیچ شرایطی این قیمت در میاد.

شما اگر حاضری برای پشتیبانی و دریافت سود برای هر مشتری ماهانه 3 توم راضی باشید حتما پیش یه مشاور برید :)

web-iran
May 9th, 2013, 20:06
چه جای خوبی ... سرور کمتر از 100 دلار با این ریسورس و نتورک

بنده عذرمیخوام :).....
بله عزیز
در هر صورت عزیز من حاضرم برای صحت حرفم سرور اختصاصی که شما میخواین با همین مشخصات که دادم بدم بهتون و ببین که درست میگم و دورغی هم در کار نیست و
بعد خود شما هم می یان با همین قیمت ها سرور میدین
و از نظر آب تایم این سرور ها هم عرض کنم که 100 درصد هست
اگه در این بار شک دارین من اسم چند سایت برزگ هم میبرم که سرور هاشون رو از من گرفتم با همین مشخصات و شما هم این سایت ها رو میشناسین

web-iran
May 9th, 2013, 20:09
تحت هیچ شرایطی هیچ دیتاسنتری از کل دینا سرور با 64 گیگ رم و 64 آی پی رو که حداقل یه پردازنده 2620 داشته و با 2 هارد دره پیت این قیمت نمیده ! :) دو پایی میرم روی قرآن وا میسم قسم میخورم.

این سرور با پورت 1 و 10 ترا پهنای باند single homed باشه تحت هیچ شرایطی این قیمت در میاد.

شما اگر حاضری برای پشتیبانی و دریافت سود برای هر مشتری ماهانه 3 توم راضی باشید حتما پیش یه مشاور برید :)

دوست عزیز فکر کنم باید دوپایی برید
چون من میخرم اگه میخوایی با برات بخرم بعد بیاین اینجوری بگین و از این بالا تر که نیست آقا اگه دارم دورغ میگم بهت بیا بخر و بعد بیا اینجا بگو این آقا داشت دورع میگفت من هم میام از همه دوستان معذرت خواهی میکم
و چهار تا هم فوش به خودم میدم .

web-iran
May 9th, 2013, 20:11
دوست عزیز من به کسی توهین نکردم فقط دارم از خودم دفاع میکنم شما هیچ حقی ندارین که با من اینطوری حرف میزنی من به شما آیا بحترامی کردم
؟
شخصیت برای خودتون قایل باشین

danitfk
May 9th, 2013, 20:12
دوست عزیز فکر کنم باید دوپایی برید
چون من میخرم اگه میخوایی با برات بخرم بعد بیاین اینجوری بگین و از این بالا تر که نیست آقا اگه دارم دورغ میگم بهت بیا بخر و بعد بیا اینجا بگو این آقا داشت دورع میگفت من هم میام از همه دوستان معذرت خواهی میکم
و چهار تا هم فوش به خودم میدم .

دو حالت بیشتر نیست که قیمت ریالی 350تومن تموم شده!

یا اینکه شما دلار نرخ مرجع دارید (هزار و خورده ای!) یا اینکه دلار با سورس کاملا" غیر معتبر و مشکل دار !
یا اینکه این تخفیف N درصدی برای Period خاص ..!!

شما لینک برای من یا hyperserver بفرست که این سرور زیر 100 دلار تموم بشه ! پول یک ماه سرورتو میدیم :)

HyperServer
May 9th, 2013, 20:14
دوست عزیز من به کسی توهین نکردم فقط دارم از خودم دفاع میکنم شما هیچ حقی ندارین که با من اینطوری حرف میزنی من به شما آیا بحترامی کردم
؟
شخصیت برای خودتون قایل باشین

مگه پیشنهاد برای پیش مشاور رفتن توهین هست ؟ ... دلیل پیشنهاد من این بود که 99% معتقد هستم رویه زندگی شما در این مورد درست نیست و مشاور میتونه به شما راهنمایی کنه و شاید تغییری مثبتی در زندگی شما ایجاد بشه :)

web-iran
May 9th, 2013, 20:16
دو حالت بیشتر نیست که قیمت ریالی 350تومن تموم شده!

یا اینکه شما دلار نرخ مرجع دارید (هزار و خورده ای!) یا اینکه دلار با سورس کاملا" غیر معتبر و مشکل دار !
یا اینکه این تخفیف N درصدی برای Period خاص ..!!

شما لینک برای من یا hyperserver بفرست که این سرور زیر 100 دلار تموم بشه ! پول یک ماه سرورتو میدیم :)
دوست عزیز من نیازی به پول دادن شما ندارم
شما بیا من برات سرور بخرم همون پول که پولت رو هم الکی به باد نیدین که بهد به مشتریاتون گرون بفروشین و بعد بیان بقیه رو تخریب کنید و یک بازاری برا خودتون بهم بزنید

dj_ahmad
May 9th, 2013, 20:17
تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
سرور های نگارنده پست اول با پنل Sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل Sphere قیمتش رو ده برابر بردن بالا! نرخ تورم 1000%.

طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!! /:)

ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.

ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن که به عمل کار برآید به سخن دانی نیست

اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.

danitfk
May 9th, 2013, 20:19
تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
سرور های نگارنده پست اول با پنل sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل sphere قیمتش رو ده بردن بالا! نرخ تورم 1000%.

طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!! /:)

ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.

ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن.

اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.

قابل استناد نیست؟! پس با ماژول w3xi آشنا نیستید.

web-iran
May 9th, 2013, 20:20
مگه پیشنهاد برای پیش مشاور رفتن توهین هست ؟ ... دلیل پیشنهاد من این بود که 99% معتقد هستم رویه زندگی شما در این مورد درست نیست و مشاور میتونه به شما راهنمایی کنه و شاید تغییری مثبتی در زندگی شما ایجاد بشه :)

عزیز شما یکم از اقتصاد و کار کردن چیزی نمی دونین
یک چیزی مهم رو شما نمیدونین
سود کم فروش زیاد
این جبران سود میکنه
یکم اقتصاد بخونین بد نیست

HyperServer
May 9th, 2013, 20:21
عزیز شما یکم از اقتصاد و کار کردن چیزی نمی دونین
یک چیزی مهم رو شما نمیدونین
سود کم فروش زیاد
این جبران سود میکنه
یکم اقتصاد بخونین بد نیست

:)) ... باشه شما میدونین !

دوست عزیز...شما یه چیزی شنیدی داری میگی ...در همون اقتصاد مطالع کنید این سبک کار برای محصولات و تولیدات فیزیکی هست... نه برای کار خدماتی و سرویس دهی ;)

web-iran
May 9th, 2013, 20:26
:)) ... باشه شما میدونین !

دوست عزیز...شما یه چیزی شنیدی داری میگی ...در همون اقتصاد مطالع کنید این سبک کار برای محصولات و تولیدات فیزیکی هست... نه برای کار خدماتی و سرویس دهی ;)
دوست عزیز یکم شما بشتر بخونین همین مطلب رو میبنید که همچین چیزی ننوشته و یک در مورد یک کالاه چیزی ذکر نشد
من دیگه یقین دارم شما هیچیز از اقتصاد نمی دونین و الان هم زوتون میاد یکی سرور هاشو با این قیمت بفروش و شما نتونین بفروشین چون نمدونید باید چه جوری کار کنید
من دیگه با شما کاری ندارم دوست عزیز اطلاعات تون در حد من نیست که بخوام توجیهتون کنم از پایه باید باهتون کار بشه شاید راه بیوفتین به زودی
یاحق

fanous_m
May 9th, 2013, 20:27
Colocation Kansas City MO - Data Centers (http://www.datacentermap.com/usa/missouri/kansas-city-mo/)

کدان یک از این دیتا سنتر ها با این قیمت شما ارائه میدهند دوست عزیز؟
دیتا شک که در سایت شما ذکر شده این قیمت ها را ارائه نمیدهد

HyperServer
May 9th, 2013, 20:28
دوست عزیز یکم شما بشتر بخونین همین مطلب رو میبنید که همچین چیزی نوشته و یک کالارو در مورد همه چیز ذکر شد
من دیگه یقین دارم شما هیچیز از اقتصاد نمی دونین و الان هم زوتون میاد یکی سرور هاشو با این قیمت بفروش و شما نتونین بفروشین چون نمدونید باید چه جوری کار کنید
من دیگه با شما کاری ندارم دوست عزیز اطلاعات تون در حد من نیست که بخوام توجیهتون کنم از پایه باید باهتون کار بشه شاید راه بیوفتین به زودی
یاحق

علی یارتون ...

ما مشکلی در فروش نداریم خدا رو شکر ...انشالله موفق باشید....اما سر پیشنهاد هستیم...شما که نیاز ندارید ما هزینه معادل یک سرور رو به محک کمک میکنیم...

لطفا لینک رو ارسال کنید.

aminkm
May 9th, 2013, 20:29
خداییش نمیخوام تبلیغ کنم ولی این سایت میزبان ما خیلی کمک کرده به کاربران قبول دارید ؟

web-iran
May 9th, 2013, 20:29
Colocation Kansas City MO - Data Centers (http://www.datacentermap.com/usa/missouri/kansas-city-mo/)

کدان یک از این دیتا سنتر ها با این قیمت شما ارائه میدهند دوست عزیز؟
دیتا شک که در سایت شما ذکر شده این قیمت ها را ارائه نمیدهد
دوست عزیز من اول که شروع کردم گفتم اسم دیتا سنتر رو نمیگم چون شما دنبال گوشت هستین
ولی برای صحت حرفم ازم سرور بخر تا بهتون بدم

reza*
May 9th, 2013, 20:32
یکی از دوستان به صورت داوطلبانه یک سرور از web-iran عزیز خریداری کنند تا اینکه ایشون هم پول رو برداره ببره عشق و حال و به حال شما بخنده و دیگه هم این تاپیک رو هی بیخودی بالا نیاره.

reza*
May 9th, 2013, 20:33
دوست عزیز من اول که شروع کردم گفتم اسم دیتا سنتر رو نمیگم چون شما دنبال گوشت هستین

این بنده ی خدا دیگه به چه زبونی بگه ازم سرور بخر ؟ بابا یکی بخره اینم حال کنه دیگه :دی

aminkm
قبل از اینکه بخواهید بخرید اول در این سایت یک نگاه بندازید ببینید ثبت شده
میزبان ما - میزبان تمام هاستینگ ها (http://www.ourmizban.ir)

web-iran
یکی از دوستان به صورت داوطلبانه یک سرور از web-iran عزیز خریداری کنند تا اینکه ایشون هم پول رو برداره ببره عشق و حال و به حال شما بخنده و دیگه هم این تاپیک رو هی بیخودی بالا نیاره.
دوست عزیز ما مثل شما نیستم کارای که خودتون انجام میدین رو به بفیقه نسبت ندین

HyperServer
May 9th, 2013, 20:34

:)) ... چرا از شما باید بخرم ؟ شما اسم دیتاسنتر رو بگو ...من خرید نمیکنم ازش...عادت نداریم هر روز اسباب کشی کنیم. New Jersey مستقر هستیم و مشتری ها و خود ما هم راضی :)

شما فقط اسم رو ارسال کنید من تاپیک جدا میزنم از شما عذرخواهی میکنم...اون مبلغ رو هم به حساب محک واریز میکنم اسکریت شات براتون ارسال میکنم.

در صورتی که از شما سرویس هم بخرم با آی پی میشه فهمید چه دیتاسنتری یا سرویس دهنده ای هست :) ... پس الکی داستان رو نپیچونید.

web-iran
May 9th, 2013, 20:36
قبل از اینکه بخواهید بخرید اول در این سایت یک نگاه بندازید ببینید ثبت شده
میزبان ما - میزبان تمام هاستینگ ها (http://www.ourmizban.ir)

دوست عزیز من نه هاست میفروشم نه دیتاسنتر و نه نیازی دارم که اون سایت منو قبول کنه یکی باید اون سایت رو تایید کنه
من وی پی اس فقط فقط مفروشم

hostfire
May 9th, 2013, 20:38

اصلا جدا از بحث سرور
ما میگیم شما 200 تومن پول سرور میدید نه 350 تومن اصلا خوبه؟
شما چیزی از اقتصاد و یا تجارت میدونید؟
سود کم فروش زیاد یعنی یک جنس به قیمت 30 تومن رو 25 تومن بدید و تعداد بالا بفروشید و این یک مزیته بزرگه نسبت به بقیه فروشندگان
ولی در صورتی که یک جنس 30 تومنی رو 15 تومن ارائه میدید این رو نمیگن یود کم فروش زیاد
این رو میگن سود کم>فروش زیاد>افت کیفیت>خراب شدن بازار کاری شما و ما!
ظمنان قصد توحین ندارم ولی یک عقل کامل و سلیم این مطلب رو میرسونه که 3 هزار تومن سودی که هایپر سرور عزیز عرض کردند سود نیست.بیگاری و درجا زدن محضه
موفق باشید

HyperServer
May 9th, 2013, 20:40
من نیازی به فرار ندارم شما دارین از حقیقت فرار میکنین

HyperServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/13415/) من دیگه با شما حرفی ندارم . جواب شما رو نمدیم جون سواد کافی ندارین

پاسخ سوال بنده ارتباطی به سواد نداره ...
واضح هست شما اسم دیتاسنتر رو بگید به بنده و باعث کار خیر شوید ...

در غیر این صورت که جز اینکه حرف بی پایه و اساسی گفته باشید و الان هم زیرش مونده باشید نیست.

وب سایت خودتون رو اعلام کنید تا در صورت نیاز برای برخی کاربران سرور ارزان قیمت و با کیفیت و آپتایم بالا تهیه کنیم :)

web-iran
May 9th, 2013, 20:42
اصلا جدا از بحث سرور
سود کم فروش زیاد یعنی یک جنس به قیمت 30 تومن رو 25 تومن بدید و تعداد بالا بفروشید و این یک مزیته بزرگه نسبت به بقیه فروشندگان
ولی در صورتی که یک جنس 30 تومنی رو 15 تومن ارائه میدید این رو نمیگن یود کم فروش زیاد
ظمنان قصد توحین ندارم ولی یک عقل کامل و سلیم این مطلب رو میرسونه که 3 هزار تومن سودی که هایپر سرور عزیز عرض کردند سود نیست.بیگاری و درجا زدن محضه
موفق باشید
دوست عزیز کی گفته من بابات هر سرور 3 تومان سود میگنم ؟
بعدشم ما ایرانیا همون همینطوری هستیم
هر جا که ارزون میده فکر میکنیم طرف کلا برداره یا داره ***ی میکنه هرکی گرون بعد کارش خوبه
نه عزیز داره تو پاچت میکنه گوش بلندین

reza*
May 9th, 2013, 20:44
اصلا جدا از بحث سرور
موفق باشید

جنس 30 تومنی رو بدن 25 یا 15 تومن بهش نمیگن سود کم فروش زیاد

بهش میگن ضرر > ورشکستگی > عدم توانایی در پرداخت هزینه ها > به باد رفتم اطلاعات مشترکین. ضمناً هم اینجوری نوشته میشه . دست به دست هم دادید منو دیونه کنید دیگه. :دی

HyperServer
May 9th, 2013, 20:46
هر جا که ارزون میده فکر میکنیم طرف کلا برداره یا داره ***ی میکنه هرکی گرون بعد کارش خوبه

شما خودتون گفتید هزینه سرور ماهانه 350 تومن ... 50 تا vps میزنید ماهانه 500 تومن در میارید ...

150 تومن سود به ازای 50 مشتری میشه هر مشتری ماهانه 3 تومن سود.

web-iran
May 9th, 2013, 20:48
شما خودتون گفتید هزینه سرور ماهانه 350 تومن ... 50 تا vps میزنید ماهانه 500 تومن در میارید ...

150 تومن سود به ازای 50 مشتری میشه هر مشتری ماهانه 3 تومن سود.
دوست عزیز من این یک مثال بود که زدم که دوستان توجیه بشتن
من خیال راحت 60 رو هر سرور پر میکنم و 10 تومان هم رم یک رو نمی دم رم یک رو میدم 20-15 تومان که حسابی هم سود میکنم

s.w.a.t
May 9th, 2013, 20:49

سوابق شما چک شد! این همه نمیگم نمیگم و ... برای نگفتن اسم دیتاشیک هستش؟!
این ضرب و تقسیمی هم که شما میکنید خیلی خوبه ولی اگه بتونید با سود 150هزارتومانی یک روز زندگی کنید! 29روز بقیه رو هم احتمالا با باد هوا زندگی خواهید کرد؟
بحث گرون فروشی و ارزون فروشی اصلا مطرح نیست. بحث قیمت کیلویی دادن هست به مشتری! شما یک نفری! ولی دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند بیش از یک نفر هستند! هر کدام از این یک نفر ها زندگی دارند و بخشی از درآمدشون از این راه میباشد. الان هم نگاه کنید به avrage بازار از نظر قیمت(به غیر از کسانی که سرورهاشون رو با تخفیف خرید کردند و برای ماه اول تخفیف میدن) قیمتها اکثرا نزدیک به هم میباشد! شما ممکنه تافته جدا بافته باشید که این قیمت میدید! خیلی هم عالی ! سود خوبی هم میکنید نوش جان!

و اینکه شما مواظب باش دیتاشیک همچین یهو تو پاچتون نکنه نگران بقیه نباشید ;)
موفق باشید

hostfire
May 9th, 2013, 20:53
جنس 30 تومنی رو بدن 25 یا 15 تومن بهش نمیگن سود کم فروش زیاد

بهش میگن ضرر > ورشکستگی > عدم توانایی در پرداخت هزینه ها > به باد رفتم اطلاعات مشترکین. ضمناً هم اینجوری نوشته میشه . دست به دست هم دادید منو دیونه کنید دیگه. :دی

منظور منو بد گرفتی:-

web-iran
May 9th, 2013, 20:56
الان یکی از دوستا داره سرور میخره به اینشون که تحویل داده شد و خریداری کرد بعد میاد قیمت رو و کیفیت رو بهتون میگه که دیگه شما اینطوری به کسی توهین نکنید

web-iran
May 9th, 2013, 20:57
سوابق شما چک شد! این همه نمیگم نمیگم و ... برای نگفتن اسم دیتاشیک هستش؟!
این ضرب و تقسیمی هم که شما میکنید خیلی خوبه ولی اگه بتونید با سود 150هزارتومانی یک روز زندگی کنید! 29روز بقیه رو هم احتمالا با باد هوا زندگی خواهید کرد؟
بحث گرون فروشی و ارزون فروشی اصلا مطرح نیست. بحث قیمت کیلویی دادن هست به مشتری! شما یک نفری! ولی دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند بیش از یک نفر هستند! هر کدام از این یک نفر ها زندگی دارند و بخشی از درآمدشون از این راه میباشد. الان هم نگاه کنید به avrage بازار از نظر قیمت(به غیر از کسانی که سرورهاشون رو با تخفیف خرید کردند و برای ماه اول تخفیف میدن) قیمتها اکثرا نزدیک به هم میباشد! شما ممکنه تافته جدا بافته باشید که این قیمت میدید! خیلی هم عالی ! سود خوبی هم میکنید نوش جان!

و اینکه شما مواظب باش دیتاشیک همچین یهو تو پاچتون نکنه نگران بقیه نباشید ;)
موفق باشید
شما مدیر هستیم و ما چیزی نمتونیم بگیم چون دست به بلوکتون خوبه
هرچی شما میگین

hostfire
May 9th, 2013, 20:58
ولی دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند بیش از یک نفر هستند! هر کدام از این یک نفر ها زندگی دارند و بخشی از درآمدشون از این راه میباشد.

من کل در آمدم از این راهه فقط:(

s.w.a.t
May 9th, 2013, 20:59
شما مدیر هستیم و ما چیزی نمتونیم بگیم چون دست به بلوکتون خوبه
هرچی شما میگین

دوست عزیز وقتی روی منطق صبحت کنید مطمئن باشید کسی به شما نمیتواند چیزی بگوید. ولی وقتی روی باد هوا صبحت میکنید به این اشکال هم جواب میگیرید. این منطق شما درست هست ولی برای دوسال پیش! یعنی دوسال پیش جواب میداده! ولی الان نه!
تاپیک بسته شد
موفق باشید